Bah a vazut cineva noul clip al Loredanei???Dahh,l-ati vazut???E horror sa stai langa zombia de Calinescu.....Fain clip n-am ce zice..am vomat vreo trei zile dupa ce l-am vizionat...shi nu l-am vazut pe tot!!!!!!!
KrO$$fire
Femeia ta.....
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Femeia ta.....
mi se pare ca videoclipul nu e rau, iar loredana are o voce super, corp clumea dar fata..... :bleah: .poate ca da, in viziunea lui florin o fi loredana "femeia ideala"
X
-
punct - Junior Member
hai shi tu,..
nu fi rea..ce vrei sa dispara populatia masculina de pe terra??????
KrO$$fire
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
Hmm ce sa zic..piesa mi se pare penibila...adevaru e ca nu am am auzit`o toata..da..oricum nu imi placea nu e loredana stilu meu!!...cat despre clip am vazut cateva secvente...si mi se pare dragut..e o piesa proasta cu un clip acceptabil!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
yaK! ce sa zic...decat.. :bleah: e super naspa... pt ca nu`mi place loredana... iar florin prea se stramba p`acolo ... :lol:..voce are,recunosc..da`..nujt...nu merge... viseoclipu`...e... bun..sa zicem.. se vede ca`s actori.. anyway... mai bine schimb postu`..
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Initial trimis de krossfire
Antract au revenit cu o meldoie..slabutza...vechiul sound Phoenix combinat cu ceva oriental...Carciumareasa stinkz.......
KrO$$fire
Oare ce are in comun noua piesa a celor de la Antract cu "vechiul sound Phoenix"? NIMIC......
Oricum, suna bine. Mult mai bine decat ce se scoate acum "in" piatza muzicala.`
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Versurile melodiei pun punctul pe "i" in multe cazuri. Dar mie nu-mi place. Cu toate astea, mi se pare k videoclipul este extrem de bun pt ce se produce pe piata romaneasca.

"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii