Dupa cum cred ca shtie fiecare dintre noi..fanii lui,2pac a avut o lupta continua cu legea..shi cu ceilaltzi rapperi care ii doreau acestuia moartea...
ce credetzi ca l-a facut ata de puternic pentru a putea trece peste toate aste shi a spera in continuare la "Better Dayz"?
deshi a fost impushcat de 5 ori omu' nu s-a dat la fund asha de ushor shi a continuat sa-i "faca" pe cei care il vroiau mort!!
In plus de asta a fost de nenumarate ori in pushcarie,cum a putut sa taca shi sa ashtepte sa iasa d'acolo?:
"They got me goin mad, I'm knockin busters on they backs
in my cell, thinkin, hell, I know one day I'll be back"
Pe Thugz mansion sunt cateva versuri care m-au impresionat:
"No one knows my struggle
They only see the trouble
Not knowing it's hard to carry on when no one loves you
Picture me inside the misery and poverty
No man alive has ever witnessed struggles I've survived
Praying hard for better days
Promised to hold on "
CE CREDETZI CA LA TZINUT IN VIATZA ATATA TIMP...
2pac struggles!!!
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: 2pac struggles!!!
ce?.. intrebarea e buna.
ambitia - dorinta de-a reusi si de-a-si schimba viata; si pana la urma a reusit!
stiu ca, cel putin, asta (+ 2pac) ma fac sa-mi doresc sa-mi continui viata si s-ajung cat mai sus. tu ce crezi??...
ambitia - dorinta de-a reusi si de-a-si schimba viata; si pana la urma a reusit!
stiu ca, cel putin, asta (+ 2pac) ma fac sa-mi doresc sa-mi continui viata si s-ajung cat mai sus. tu ce crezi??...
- Thug Playa
- Junior Member
Buna intrebare...
Pot sa spun ca aceasta intrebare kiar m-a pus pe ganduri.
Intr-adevar Tupac a avut mai tot timpul conflicte cu oamenii legii si asta pentru ca el a dus o viatza de cartier (in adevaratul sens al cuvantului). Omu` asta nu a vrut decat sa se pastreze un ekilibru intre oameni, sa pastreze egalitatea aia pe care foarte multi o ignora:
"Cops give a damn about a negro
Pull a trigger kill a nigger he's a hero"
Restu` vine de la sine...
Intr-adevar Tupac a avut mai tot timpul conflicte cu oamenii legii si asta pentru ca el a dus o viatza de cartier (in adevaratul sens al cuvantului). Omu` asta nu a vrut decat sa se pastreze un ekilibru intre oameni, sa pastreze egalitatea aia pe care foarte multi o ignora:
"Cops give a damn about a negro
Pull a trigger kill a nigger he's a hero"
Restu` vine de la sine...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
3 mesaje
• Pagina 1 din 1