De ce crede-ti ca mai au nevoie baietii de la sistem din punc de vedere al look-ului ca sa fie pe gustul vostru???
Cum v-ar placea sa se imbrace!!!!!!!!!!??????????
Vestimentatia lor...
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
looooooooooooool..ce subiect "interesant"..sincera sa fiu...mie imi plac asa cum sunt ei..imi plac silul lor...desi canta naspha..adika au 2 piese faine..da in rest...nimik..sunt plictisitoare..piesele lor...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
chiar ca.... f interesant... nu vrei acuma sa le recomand si un salon de frumusete?! sa le spun cum sa`si faca freaza si cu ce sa ne incalte...ce crema de pantofi sa foloseasca si dak e mai bine cu lentile sau fara?! :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
vvvvvv,,,
...bah,aia de la System copiaza o trupa din afara,pe mineh m-ar impresiona daca ar fi macar o zecime din ce sunt S-Type.Aia se urca pe pontoane de alpinism si bat in tobe la verticala,aaaaaiiii nostri dau buba in butoaie..sa se imbrace..Masca de hochei shi drujba ..sa cante la drujba asha ca la chitara...
KrO$$fire
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii