(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
sa va sparg la trompete pe toti . vine omu cu noaptea-n cap sambata la munci si carcoteala pe fan club si am parte numa de clone ale lu nea mihaita ambasadoru. putorilor!
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Da, Portnoy...te intrebam cand pleci la Campina...in sperantza ca acolo nu ai net...si ne mai dai si noua o pauza. :p
Ce draq ? Si acolo stai pe forum ? Ia...in fiecare zi de azi inainte alergi dus-intors pana la Doftana la inchisoare. Si inlocuieste berea aia cu apa plata. Si petrece cat mai mult timp in aer liber.
Daca te mai prind pe forum..iti dau ban pana la 1 octombrie...cand incepe anul universitar.
Asa , tata !
Ce draq ? Si acolo stai pe forum ? Ia...in fiecare zi de azi inainte alergi dus-intors pana la Doftana la inchisoare. Si inlocuieste berea aia cu apa plata. Si petrece cat mai mult timp in aer liber.
Daca te mai prind pe forum..iti dau ban pana la 1 octombrie...cand incepe anul universitar.
Asa , tata !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ok moshule, ca sa nu zici ca sunt al draq, din momentul asta ai pauza... dar sa nu te relaxezi prea mult si sa nu dai iama la frigider, ca i-am pus lacat... M-am gandit sa te ajut si eu pentru ca m-ai sfatuit asa frumos... Odihneste-te bine, ca maine sunt iar in Bucuresti si trebuie sa fii in forma...
PeSeu: Apropo de Doftana, am trecut pe acolo azi si mi-au zis bastinasii sa le dau un beep cand ai de gand sa ii vizitezi, sa-si tripleze productia de saorme si sa incinga gratarele pentru mici... Asa ca tinem legatura...
PeSeu: Apropo de Doftana, am trecut pe acolo azi si mi-au zis bastinasii sa le dau un beep cand ai de gand sa ii vizitezi, sa-si tripleze productia de saorme si sa incinga gratarele pentru mici... Asa ca tinem legatura...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
e posibil sa scriu cu unele greseli de ecprimare , ca acum am venit de la un shpritz. asada sau nu va suparati pe mine.
vreau sa ofer un premiu care constys intr=o bere silva oferita la fanutza de catre mine , celui care imi raspunde la urmatoarea intrebare :
cand si in ce moment este rostita urmatoarea fraza si de catre cine si in ce filnm ?
you're full of surprises master baggins !
astept sa raspundeti !
vreau sa ofer un premiu care constys intr=o bere silva oferita la fanutza de catre mine , celui care imi raspunde la urmatoarea intrebare :
cand si in ce moment este rostita urmatoarea fraza si de catre cine si in ce filnm ?
you're full of surprises master baggins !
astept sa raspundeti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ce ti s-o fi sculat si tie acu' cu stapanul verighetelor, partea a II-a, nustu' zau.
si mai esti si tare incoerent.
moshule, ca te vaz mare fan, cartile le-ai citit?
si replica ti-o spunea tie mah, adica mosneagului din avatarul tau, si cre'ca era hobbitu' al mic, ca deh multe surprize le-a mai preparat mosneagul.

moshule, ca te vaz mare fan, cartile le-ai citit?
si replica ti-o spunea tie mah, adica mosneagului din avatarul tau, si cre'ca era hobbitu' al mic, ca deh multe surprize le-a mai preparat mosneagul.

-
nocturna - Mesaje: 8725
nu sutn incoerent. sunt tastele stricate si nu mergh bine. apas aiurea pe ele.
1.nu e din stapanul 2.....e din stapanul 1
2.ai dat raspuns incomplet. e adevarat ca Gimpli rosteste replica....dar cand ???????
3.daca imi zici cand....berea Silva e a ta ! :p
asa , tata !
1.nu e din stapanul 2.....e din stapanul 1
2.ai dat raspuns incomplet. e adevarat ca Gimpli rosteste replica....dar cand ???????
3.daca imi zici cand....berea Silva e a ta ! :p
asa , tata !
-
recunoaste ca nu stii....nu ma lua cu "bea tu berea" .....ca ti-au lucit ochii in cap cand au auzit despre ce premiu am pus la bataie !
lasa...ca ne zice maine eye-ul (cel mai iubit dintre forumisti).
tu du-te si te culca...ca esti adormita ! :p
lasa...ca ne zice maine eye-ul (cel mai iubit dintre forumisti).
tu du-te si te culca...ca esti adormita ! :p
-
as baga....dar nu am urmrit Harry Potter. nu stiu despre ce e vorba in film...doar ca e cu niste vrajitori magici. o sa fie pe HBO in august..il voi vedea....si voi baga !
pai eye-u stie...ca doar am fost impreuna la cinema...sa vedem aceste maretze filme care sunt LOTR 1 si 2.
asa , tata !
pai eye-u stie...ca doar am fost impreuna la cinema...sa vedem aceste maretze filme care sunt LOTR 1 si 2.
asa , tata !
-
asa sa faca. eye-ule....e 6-2 ! daca stii in ce moment zice Gimli ce am zis mai sus....se face 6-3 ! :p
gata. ma duc la fanutza sa imi iau o Cola si ma culc. 99 , everybody ! 99 , 90 !
gata. ma duc la fanutza sa imi iau o Cola si ma culc. 99 , everybody ! 99 , 90 !
-
Moshule, pana apare Harry Potter pe HBO in August mai bine citeste cartea :p!
noapte buna toata lumea.. merg si eu sa dorm putin :p k ma distreaza el moshu pe YM (inca e cuminte) ... regret doar k il parasesc pe el (daca vrei moshule, vi si tu in patutz cu mine.... ) ;D :lol:
noapte buna toata lumea.. merg si eu sa dorm putin :p k ma distreaza el moshu pe YM (inca e cuminte) ... regret doar k il parasesc pe el (daca vrei moshule, vi si tu in patutz cu mine.... ) ;D :lol:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
vin , sigur ca vin. dar numai daca doarme si ursuletzul cu noi. ca altfel ma speriu si incep sa plang. si...lasam lumina aprinsa. te rog eu !
ps : acum mi-a picat fisa. Nighty a vazut Lord of the rings. ca altfel nu avea de unde stii ca avatarul meu e de acolo. he,he. o credeam mai serioasa. nu stiam ca se preteaza la astfel de filme. se pare ca e un copil si ea....desi nu vrea sa ne-o arate.
Noapte buna tuturor si Dumnezeu sa va aibe in paza !
ps : acum mi-a picat fisa. Nighty a vazut Lord of the rings. ca altfel nu avea de unde stii ca avatarul meu e de acolo. he,he. o credeam mai serioasa. nu stiam ca se preteaza la astfel de filme. se pare ca e un copil si ea....desi nu vrea sa ne-o arate.
Noapte buna tuturor si Dumnezeu sa va aibe in paza !
-
moshule, vazui si eu filmul ca tot omul care se duce la cinema. nu? normal. asta nu ma face mai putin neserioasa, pardon, am vrut sa zic serioasa. si eu zic sa nu incurcam inelele cu mici vrajitori. *p moshule, matale te cam fofilashi si nu-mi zisesi la ce pagina ai ajuns dintre alea 3000.
pies: si nu vreau mah sa ti-o arat. na. nu vreau! *p parerea mea ca nu ma poti obliga daca nu vreau.

pies: si nu vreau mah sa ti-o arat. na. nu vreau! *p parerea mea ca nu ma poti obliga daca nu vreau.

-
mi-e lene sa ma mai mut pe threadu de La Multi Ani, asa ca...
bre oameni buni, moshule, lasa-o draq de cola si somn, voi vazurati ce eveniment important se petrece azi, pe data de 6 iulie?! e ziua X-tinei Aguilera, aka icstina, and aka ti-tina.
implineste micutza 14 anisori. pai eu zic sa ne traiasca. nu? :o
later edit: portnoy, baga si tu nasu' pe guess who, da' vezi sa nu ti-l prinzi.
bre oameni buni, moshule, lasa-o draq de cola si somn, voi vazurati ce eveniment important se petrece azi, pe data de 6 iulie?! e ziua X-tinei Aguilera, aka icstina, and aka ti-tina.

later edit: portnoy, baga si tu nasu' pe guess who, da' vezi sa nu ti-l prinzi.

-
nu e , Portnoy. am baut 3 pahare de shpritz. daca beam doua beri nici nu mai vedeam sa scriu.
90 , nu am citit cartea...si nici nu am de gand. de 3 luni ma chinui la Dostoievsky....si abia am citit 250 de pagini. iti dai seama ca daca ma apuc de LOTR....imi ia 17 ani sa o termin.
PS : am vazut de 2 ori la cinema LOTR 2. mare film . am dat 150 k....sa-l vad de 2 ori.....echivalentul a 10 Silva la Fanutza.
gata....acum chiar plec sa imi iau o Cola...sa mor de sete. voi raspunde maine la eventualele voastre sugestii !
Nightwish....vino sa ma pupi de noapte buna si sa ma invelesti....ca Bad Girl deja a adormit. :p
PS : da....sa ne traiasca X-tina ! ...si sa-i vie mintea la cap

90 , nu am citit cartea...si nici nu am de gand. de 3 luni ma chinui la Dostoievsky....si abia am citit 250 de pagini. iti dai seama ca daca ma apuc de LOTR....imi ia 17 ani sa o termin.

PS : am vazut de 2 ori la cinema LOTR 2. mare film . am dat 150 k....sa-l vad de 2 ori.....echivalentul a 10 Silva la Fanutza.
gata....acum chiar plec sa imi iau o Cola...sa mor de sete. voi raspunde maine la eventualele voastre sugestii !
Nightwish....vino sa ma pupi de noapte buna si sa ma invelesti....ca Bad Girl deja a adormit. :p

PS : da....sa ne traiasca X-tina ! ...si sa-i vie mintea la cap

-
Initial trimis de Oribilul Mosh
90 , nu am citit cartea...si nici nu am de gand. de 3 luni ma chinui la Dostoievsky....si abia am citit 250 de pagini.
Idiotul varianta prelungita?

parerea mea ca tolkien e mult mai lejer decat dostoievski. da' repet, e doar parerea mea.

da hydeule, plictiseala mare. :rolleyes:
-
Nu-mi bag nasul la guess who, pentru ca sunt la Campina si multimea formata din elementul calculator si elementul modem reprezinta o varza... Plus ca la calcul asta nu am placa de sunet... hehehehe... Si nici YM-ul nu merge ca lumea... Decat sa-mi fac nervi, mai bine lipsa... Asa ca o sa ma uit maine seara, cand oi fi la Bucuresti...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
bah carcotasi, voi sunteti nebuni? sambata seara voi in loc s-o puneti de un disco club sau cu intimii(intimele) frecati duda pe tastatura? acu iar sunt la munci si va citesc tampeniile debitate azi noapte...moshule tu cand pula mea te mai maturizezi?
sodule sorry n-am mai putuT astepta o ora si-am taiat-o cu predator in cazino la casa vernescu la un black jack ca ma manca palma stanga ( gresit moshule nu de la laba cum poate ti-a zburat tie gandu in prima faza, unii dintre noi mai si futem asa sa stii)
sodule sorry n-am mai putuT astepta o ora si-am taiat-o cu predator in cazino la casa vernescu la un black jack ca ma manca palma stanga ( gresit moshule nu de la laba cum poate ti-a zburat tie gandu in prima faza, unii dintre noi mai si futem asa sa stii)
-
eyewitness - Mesaje: 19220