Noutati!

Forumul asociat fanclubului Simplu

Mesajde Wild Rose » Mie Mar 19, 2003 2:50 pm

in primul rand vreau sa spun k sunt mandra de Piticu :D He got 1st place after all (him and Puiu Mentzel)...

in al 2lea rand vreau sa spun ca am observat ca nu prea se mai posteaza pe aici... ce se intampla mah, nu mai postez io si intrati din joi in pasti? ;)

vreau doar sa-i dau lu sly 2 sfaturi (don't get mad at me!)
1. Daca tot a fost inchis subiectu : Logo Simplu (vreau sa adaug ca inca nu avem logo) atunci macar dezlipeste-l, sa nu mai apara ca important...
2. sterge de tot subiectul ala cu poze poze poze poze si din nou poze sau cum dreaq se numeste.. nu e nimik nou, nu merita sa ramana inchis , merita doar sa fie sters...
parerea mea .
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Mar 19, 2003 3:15 pm

Cred ca forumul SIMPLU a ajuns cel mai sedentar forum de pe portalul acesta.toata lumea tace.si in primul rand , e vina moderatorului ... zic eu . eh , trebuie sa fie subiecte interesante , sa fie adusa lume ... poate asta nu i treaba moderatorului , dar oricum.
Noutati... SIMPLU vor fi prezenti pe 22 martie , sambata , la medias , la campionatul national de breakdance, v am mai zis?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

SIMPLU la MEDIAS!!!

Mesajde UnCopilutz » Lun Mar 24, 2003 8:55 pm

PE data de 22 martie , cu ocazia celei de a patra editii a campionatului national de breakdance , trupa SIMPLU a participat si ea la battle si a luat un frumos loc 3. Din cei 6 , au participat doar : Omu Negru , C.R.B.L. , Piticu si Francezu . Taz spunea ca nu se simte in forma pentru a participa si el , iar Smiley era cam minoritar :) ! Ei au intrat in concurs alaturi de b-boy din toata tara . Cei 4 membrii ai trupei SIMPLU au participat sub numele de " Mesaj Nou " , numele trupei - SIMPLU - fiind inregistrat de casa ROTON ... si avand alaturi de ei alti 4 b-boy pe care eu unul nu-i cunosteam . Am auzit voci care spuneau ca ei erau din trupa Unison .
In fata lor s-au plasat MoonwalkersCrew - Timisoara si P.D.E - Alba !
Oricum , baietii din trupa au dat tot ce au avut mai bun din ei. S-au cam descurajat , dar oricum ... eu unul ii felicit pentru ce au facut !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Re: SIMPLU la MEDIAS!!!

Mesajde Yoooo » Mar Mar 25, 2003 10:02 am

din pacate la mediasi a fost cel mai mare furt din cate am putut sa vad eu la vre-un concurs de breakdance pana acuma. mesaj nou merita fara drept de apel sa intre in finala pt locul 1-2. pacat ca exista atata lume rea.....baietii au fost foarte suparati...trist intradevar trist ce s-a intamplat acolo. asteptati urmatorul clip ....pt ca va fi plin cu faze de dans.....SIMPLU RULEZZ.
Yoooo
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Mar 26, 2003 9:25 pm

Fara suparare , MW au avut o evolutie mult mai buna , si asta dupa umila mea parere de privitor ! Nu stiu , au facut show . Nu zic ca baietii de la SIMPLU nu sunt experti in break , dar ... ce sa fac !?
Si despre P.D.E nu stiu ce sa zic , nu pot sa ii compar cu SIMPLU . Nu as zice ca au meritat locul dinaintea lor . Daca era : locul intai MWcrew , locul 2 - Mesaj Nou si locul trei P.D.E , nu ziceam nimicutza. Yooo,iti dau dreptate .
Imi pare bine ca am fost acolo si imi pare rau pentru baieti ca nu au obtinut ceea ce au dorit. Oricum , merita felicitari!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 04, 2003 10:25 am

au fost azi la cutia muzicala....
habar n-am ce s-a intamplat, am prin numai sfarsitul...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Vin Apr 18, 2003 10:32 pm

Pentru mine e o noutate piesa baietilor facuta impreuna cu TNT - Pro fm , pentru ca numai acum am auzit o dupa atata vreme de cand au scos-o . Imi place mai ales inceputul , vocea lui Smiley... e dragutza ... voi ce ziceti ?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Clipuri...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 26, 2003 2:38 am

De unde pot sa iau Clipuri cu Battle de La Medias din martie?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Sâm Apr 26, 2003 6:08 pm

Stii cum e ? Ti-as putea eu face rost de mailul unuia din organizatorii care au fost acolo la Medias . Sunt trei CD uri si impreuna sunt trei sute de mii , se trimit prin posta si totul cica , citez : "totul face 4 ore" !
Mai doresti ? :P
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde usualflow » Dum Apr 27, 2003 2:35 am

1.Trupa Simplu a participat la emisiunea "Marea Provocare" pe Antena 1.

2.Simplu au pregatit piesele pentru noul album, care va aparea, impreuna cu un videoclip nou, pe la sfarsitul lunii mai. Prima piesa prmovata: un soi de "Oare stii la patrat" :P, adica o combinatie comerciala de beat-uri mai agresive cu o linie melodica "soft". Se va simti totusi reintoarcerea la muzica neagra, mai "dura". In fine , o sa vedem noi. Oricum se pregateste MARE LANSARE MARE.
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Apr 28, 2003 2:32 pm

M-am uitat si eu in reluare aseara, de fapt azi noapte , la Marea provocare pe Antena ... dragutel...ce pot spune . Mi-a placut ca nu m-am uitat degeaba , ca la sfarsit i-am vazut cantand , l-am vazut pe Andreias facand o baita buna ... si , nu se putea sa nu le vad figurile (vezi faza cu telefonul , vezi faza cu sacul de pene etc)
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Apr 30, 2003 12:57 am

..da ...asa e, dragutze faze.

In ultimul nr din CoolGirl poster cu Simplu!
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Mai 06, 2003 7:02 pm

Mi-a spus un prieten ca aseara , in data de cinci mai , la Salut Big Brother au fost invitati Taz si Smiley . Si cica Smiley avea mana in ghips.Imi pare rau ca nu m-am uitat. Eu am adormit cu 5 minute inainte sa inceapa ... si cand ma gandesc ca aveam de gand sa ma uit...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

VOTATi trupa Simplu la premiile muzicale romanesti la MTV

Mesajde UnCopilutz » Lun Mai 12, 2003 8:38 pm

Accesand http://www.mtv.ro veti putea vota , printre alte nume sonore din muzica romaneasca si trupa SIMPLU la sectiunea "cel mai bun dance" , unde se afla cu piesa Hai/Bye ! Bafta ! Votati...multumesc!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Re: VOTATi trupa Simplu la premiile muzicale romanesti la MTV

Mesajde Yoooo » Mar Mai 13, 2003 11:01 am

Initial trimis de UnCopilutz
Accesand http://www.mtv.ro veti putea vota , printre alte nume sonore din muzica romaneasca si trupa SIMPLU la sectiunea "cel mai bun dance" , unde se afla cu piesa Hai/Bye ! Bafta ! Votati...multumesc!

oka am votat si eu...bafta multa la baieti
Yoooo
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 21, 2003 8:53 pm

remember me?? :D
a trecut cam mult timp de cand nu am mai postat pe Simplu... si vad ca s-au schimbat destul de multe.....

eu vreau doar sa va anunt ca este un interviu cu Smiley in Coolgirl .. e destul de dragut... cred ca merita sa fie luat!!

in rest.. disctractie placuta in continuare and.. don`t miss me 2 much :p (glumesc!)
---
Wild Rose
Junior Member

am ascultat prima melodie de pe noul album

Mesajde Yoooo » Lun Mai 26, 2003 6:20 pm

am ascultat prima melodie de pe noul album. Nu era inca finisata..dar pot sa va zic ca e bestiala..mie mi se pare mai misto decat "Oare stii".
Yoooo
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Mai 27, 2003 8:11 pm

Norocosule !!!
Si pe bune piesa e mai buna decat "Oare stii" ?!? Atunci cred ca va fi un album excelent ! Ce sa zic ... daca e si prima piesa care e gata , atunci...e clar. Abia astept sa vad ce iese.
Dar fii atent MIrel , era vorba ca e gata albumul pe luna iunie ... asa se spunea inainte .
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Re: am ascultat prima melodie de pe noul album

Mesajde usualflow » Lun Iun 02, 2003 10:55 am

Initial trimis de Yoooo
am ascultat prima melodie de pe noul album. Nu era inca finisata..dar pot sa va zic ca e bestiala..mie mi se pare mai misto decat "Oare stii".

care? piesa aia cu titlu demn de loteria nationala? :)) (Nu dau titlul, ca nu e indicat...) ...Daca e aia, sunt f de acord; chiar si versurile sunt inspirate. Foarte misto, pe bune.
usualflow
Junior Member

Re: Re: am ascultat prima melodie de pe noul album

Mesajde Yoooo » Lun Iun 02, 2003 2:26 pm

Initial trimis de Piciulika

care? piesa aia cu titlu demn de loteria nationala? :)) (Nu dau titlul, ca nu e indicat...) ...Daca e aia, sunt f de acord; chiar si versurile sunt inspirate. Foarte misto, pe bune.

yep
Yoooo
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Iun 03, 2003 8:44 pm

Spuneti si voi titlul , daca tot vorbiti de ea . Am inteles ca o sa fie cantata la Premiile MTV , zilele urmatoare si ca suna tare bine , e ceva nou pt Romania , iar albumul nou o sa fie un "Oare stii" x 3 , asa spunea Mr. TazMan.Pacat de intarzierea cu albumul...as fi avut chef sa ascult ceva nou in materie de trupa SIMPLU.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Iun 06, 2003 10:44 pm

Nu au luat Simplu premiul la Mtv da e okay! :) decat un trofeu luat asa cum s-au luat toate la Mtv mai bine nu! cum spune unul dintre ei: prestigiul ni-l castigam pe scena cantand live nu printr-un trofeu la Mtv ! si are dreptate! oricum melodia "loz in plic" (demna de loteria nationala vorba lu Flory :D ) e super mishto si cred ca deja multa lume o fredoneaza! eu ma bucur pt ei! go go go guys!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde UnCopilutz » Dum Iun 08, 2003 12:29 pm

Pentru Premiile MTV , pentru cantarea lor de acolo , baietii s-au pregatit mult , i-am vazut in toate imaginile dinainte de inceperea festivitatii ; s-a vazut si in prestatia lor de joi seara , s-a vazut din tot ce au facut . Au dansat foarte bine , au facut cele mai bune sincroane si le-a iesit , le-a iesit , zic eu , bine.
Pacat ca nu au castigat premiul pentru care au fost nominalizati .
Felicitarile mele!
Albumul nou va aparea in curand.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Iun 08, 2003 6:04 pm

chiar ca s-au antrenat!! chiar si inainte de spectacol ii vedeai prin spate cum exersau.... dansau cu mingea aia de baschet... ma rog, toti inafara de Smiley! :D cum te intorceai dadeai de ei ...dupa ce au cantat s-au mai cumintit.... au stat si ei de vorba cu cei de acolo..
precum a spus si Babygirl, faptul ca nu au castigat nu conteaza la fel de mult! eu zic ca ar trebui sa conteze faptul ca au fost nominalizati! oricum, premiile au fost aranjate, deci... ;D
---
Wild Rose
Junior Member

simplu canta duminica la big brother in emisiune

Mesajde Yoooo » Joi Iun 12, 2003 2:10 pm

Yoooo
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Dum Iun 15, 2003 2:01 pm

Pana la urma a mai cantat SIMPLU la Valcea , ca inainte cu o zi , dupa ce ne ai dat tu yooo vestea asta , pe site la bb si pe prima anuntau ca de fapt o sa cante el negro?!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Re: simplu canta duminica la big brother in emisiune

Mesajde Yoooo » Lun Iun 16, 2003 10:56 am

Initial trimis de Yoooo

s-a anulat in ultimul moment....pacat
Yoooo
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 05, 2003 10:39 pm

hm...risc sa fiu putin off topic, dar observ ca avem o noua moderatoare pe acest forum... and i just wanna say CONGRATULATIONS to my baby! :kiss: bafta multa iubita :love: ... ai grija ce faci pe aici !

O poza mica cu simplu&moga in star, la sfarsit... ;)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Iul 05, 2003 11:48 pm

mersi mersi!! :) sper sa am de lucru...si sa intre lumea sa posteze pe aici...! poate dupa aparitia albumului!eu nu mai stiu nimic nou sincer..:( ! au concerte in continuare...:D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde usualflow » Vin Iul 11, 2003 12:12 am

in curand simplu va filma un nou clip...si.....nu va fi la "Loz in plic" ci la alta piesa. e surpriza....

altceva? zilele trecute smiley si piticu au fost in emisiune la monica barladeanu, la b1 tv.
usualflow
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Simplu