Gaudeamus Igitur !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 11:13 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
care e ma no. 1 economic ? ala de la Pizza Hut , romana...de pe diagonala cu ASE ? urat liceu...chiar vorbeam cu BabyGirl acum vreo 3 zile cand eram pe langa el : parca e scoala generala. ca vorba aia si eu si Baby am facut licee de traditie , vechi , cu cladiri ca niste castele medievale. ;)

Moshule, ce-ai ma cu liceu meu? Tre sa stii ca-i mai bun ca multe din liceele alea ale voastre "cu traditie", de doar cladirea e de ele. Si, ca si la alte licee cu shtaif, si la Ec.1 proportia celor care fac o facultate dup-aia e destul de mare, la mine-n clasa a fost cam 80%, e adevarat ca majoritatea au facut ASE. Pe vremea mea la Caragiale si alte shcoli d-astea cu fitze acum se repartizau aia de picasera treapta cu note sub 5.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde SOD » Joi Iul 03, 2003 12:07 pm

pai.....90/60/90!!si cred ca e virgina,dar nu bag mana in foc.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 12:17 pm

bah cata io auzii azi ca la cluj unu din candidatii la bac la romana scris , a scris ca alexandru lapusneanu suparat ca a pierdut lupta din primu razboi mondial l-a ucis pe amantu iubitei lui care s-a sinucis...daca ar fi fost in bucale puteam sa jur ca era matrasita...
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 12:30 pm

noroc cu bacu si sursele astea sigure de la cluj, ca mai afla omu istorie. de exemplu, eu aflai ca lapusneanu fu un mare doritor si ca a murit de freo doo ori cel putin prin otravire intoxicata.
aiule, daca sursele proveneau din buc, io as fi pariat pe shaki, ca tanaraul catharsis si corcotasul o cam dadura in vileag pe micutza sensibila, si io banuiesc ca si ea da bacu acu'.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Shaki » Joi Iul 03, 2003 1:07 pm

Presupuneri gresite...am terminat liceul, si nici macar nu era un liceu economic (am fugit de asa ceva) Am terminat liceul Tudor Vladimirescu, din Militari. Asta acu 5 ani. Am intrat cu 9 si ceva la mate-fizica, si am luat 9,90 la mate la admitere (asta ca sa ma dau mare). Am terminat apoi Colegiul din ASE, am dat un examen de diferente si am intrat la REI in anul III direct.
Si oricat au incercat astia sa ne convinga, n-am cantat Gaudeamus Igitur... au adus o caseta cu asta si ne-au ridicat in picioare sa o ascultam cu mandrie si elan pionieresc (in fine, nu mai eram pionieri, dar ceva pe-acolo)...
Daca reusesc sa recuperez o poza cu mine in roba care n-a iesit prea clar, o postez.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 1:14 pm

Stiu unde e liceul. Acolo coboram eu din 336 , pana sa se faca statie in fata la automatica , cand mergeam la facultate. Bravo , Shaki ! =D Un liceu mai bun ca al Salmei ! Ce sa mai zic de Nightwish ?! :yD

Salma..din 30 de elevi de la noi din clasa...29 au intrat la facultati de stat..si unul (o fata) la particulara ! Deci...100 % ! Asa...ca batem la fundu gol..Majaru vostru !

Asa , tata ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 1:16 pm

bine ca sunteti voi destepti. :D

nocturna

Mesajde JaJa Beens » Joi Iul 03, 2003 1:26 pm

Initial trimis de SOD
sora-mea a luat la matematica 9.70!e desteapta foc!deh,trasatura de familie!

pacat ca tu n-ai mostenit aceasta trasatura :p

Initial trimis de Oribilul Mosh
Salma..din 30 de elevi de la noi din clasa...29 au intrat la facultati de stat..si unul (o fata) la particulara ! Deci...100 % ! Asa...ca batem la fundu gol..Majaru vostru !

Si ma rog la ce facultati au intrat colegii tai? ca daca au intrat la niste facultati la care se intra doar media de la bac sau cu medie de intrare de 5, as tacea din gura. eventual lauda-te cu cati au intrat la niste facultati cu admiterea foarte grea
Gone 4 good
JaJa Beens

2362

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 1:47 pm

Initial trimis de Shaki
Daca reusesc sa recuperez o poza cu mine in roba care n-a iesit prea clar, o postez.

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Iul 03, 2003 1:52 pm

auzi ba jaja,esti pe aici?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 1:59 pm

baicsule, las-o mah s-o posteze. n-ai auzit ca n-a iesit prea clar. :D

nocturna

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 8:18 pm

Initial trimis de JaJa Beens
Si ma rog la ce facultati au intrat colegii tai? ca daca au intrat la niste facultati la care se intra doar media de la bac sau cu medie de intrare de 5, as tacea din gura. eventual lauda-te cu cati au intrat la niste facultati cu admiterea foarte grea

Dupa cum mentionam, majoritatea au intrat la ASE. Alte colege de care mai stiu au facut Medicina-Stomatologie (acum 10 ani, cand la medicina se dadea intr-adevar examen), Dreptul (stat), Filologia si Psihologia(stat). Nici una nu a dat la Politehnica, daca asta vroiai sa insinuezi. Moshule, eu cred ca o clasa de unde toti intra la facultati de stat e din basme.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 9:04 pm

Nu si la Mihai Viteazu. Nu si la jumatatea deceniului trecut. Acum s-o mai fi schimbat cate ceva ! :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Joi Iul 03, 2003 9:38 pm

deci priviti si admirati (ma refer la atamesament)!comentarile is de prisos !:d

oricum bacu a fost o mare minciune un an de stres pt aproape nimica .educatia a fost cea mai criminala proba ,romana oral cea mai stresanta ,engleza ceai dupa ce-a intrat sefu de comisie si le-a spus sa bage ceva de 10 ca e cazu, restu comme ci comme ca n-am putut copia la nimic parca la info am colaborat ceva.

catharsis tu esti parca la info ?cum dracu va da grila la info?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Iul 03, 2003 9:54 pm

Acum o luna am vazut nishte exemple de grile pt bac la info...in general mi s-au parut simple, dar in conditzii de stres nu cred k foarte multzi vor deslushi aproape insesizabilele diferentze intre variante. Asha ca , as usual...Dumnezeu cu mila...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde catharsis » Joi Iul 03, 2003 10:19 pm

alina, sunt la mate info, dar pt. maine am ales fizica pt. ca am avut profi slabi de info si nu prea m-am tinut de programare. azi am avut istorie si m-am luat dupa altii ca nu prea invatasem si am gresit 2 intrebari, luand 9.60. daca mergeam pe intuitia mea luam 10, deci nu prea a fost greu. oricum, am o placere sadica sa stresez comisia.
grilele la info sunt simplute: se da o secventa de cod si spui ce face, sau te pune sa alegi un algoritm corect sau intrebari teoretice de genul: "cel mai eficient algoritm de cautare este: ".
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 05, 2003 9:39 pm

Ei bine,Bacul asta a fost o adevarata porcarie!!
Nu s-au luat note pe drept(de asta am profitat si eu k altfel.....adica s-a vorbit!!) dar a fost mult mai greu decat ma asteptam si decat ar fi fost normal.
Nu mai comentez de notele pe care le-am luat dar stiu k nu`s multumita k imi trebuiau la facultate .
Dar bine k am scapat de calvarul asta k 2 sapt de examene mi-au ajuns cu dormit pe noapte/3 ore....;P
Cand am iesit de la ultimul examen-latina(grrrr!) am inceput sa joc fotbal cu dictionarul latin-roman ca imi venea sa il calc in picioare.
Apoi l-am donat unui colg mai interesat...
Cam asta e jurnalul Bacului meu....
Felicitari lui Catharsis si bafta in continuare!....La facultate....
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 06, 2003 12:32 am

cu intarziere descopar si eu acest subiect... si tin sa ii felicit pe toti, au terminat si cu bacu... a venit vremea sa se mai distreze putin...
eu am avut vre-o 5 prietene care au dat bacu... si am vb k toate, le`am incurajat....etc...
Regina Matrashita, puiu.. nu te mai gandi atat la note...
oricum, am auzit de la Annais (care a dat si ea bacu...si l`a luat... so i`m proud of her ) k vre-o 50% din cei care au dat bacu au picat...
so ... felicitari ptr toata lumea....
puiu, nu uita ce am vb azi! :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iul 06, 2003 1:13 am

cathrasis, Matrasito plus cei care au mai dat bacul de pe aici, felicitari si bafta in continuare la admitere... O sa urmeze niste ani frumosi, profitati din plin de ei...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 06, 2003 10:10 am

parerea mea este ca s-au terminat niste ani frumosi pe care nu ii vetzi mai regasi nicicand !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Iul 06, 2003 4:15 pm

Multumesc Bad Girl...urmeaza o perioada de "refacere" :dormit pana la pranz,stat pe net cat vreau yo si numai yo,iesit cu prietenii la distractie,citit carti(am ramas restanta cu niste carti p care vreau sa le citesc cat mai rpd!)
Wow..observ ca afara ploua,ce-mi place ploaia..ah,off topic..in fine...
Anii de liceu au fost niste ani f frumoshi si realizez asta,chiar ma uitam aseara la poza Moshului din timpul liceului si zambeam asha,amar...
Acum vin anii studentiei...bafta Catharsis ca vad ca numai noi doi suntem aici cu astea...
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 06, 2003 6:15 pm

Initial trimis de Regina Matrashita
chiar ma uitam aseara la poza Moshului din timpul liceului si zambeam asha,amar...

Toata lumea zambeste amar cand imi vede pozele....si plange de-a binelea cand ma vede in realitate. Nici nu stiu ce sa ma mai fac. :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iul 06, 2003 8:22 pm

Moshule, depine de cum ti-i petreci... Uite, eu facand facultatea in alt oras decat cel natal, normal ca am avut mai multa libertate si m-am distrat la greu...
indescifrabil
cubu

Mesajde catharsis » Dum Iul 06, 2003 8:39 pm

mersi de urari matrashito si succes si tie la admitere! s-a afisat in seara asta ceva la romana?
la fizica a fost galagie mare, am gresit ca si la restul 2 intrebari si am luat 9.40. astept romana si sper sa iau peste 8...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Wild Rose » Lun Iul 07, 2003 12:25 am

in orice caz, e bine k ati trecut.. am auzit ca anul acesta a fost un calvar... in Jean Monnet de exemplu, au trecut cam jumate.... majoritatea cu pile... cei care nu au invatat tot anu si nu au trecut pe la ore, au luat notele cele mai mari, iar cei care au fost la olimpiade si care au invatat pe rupte au picat....
deci, felicitari ca ati trecut cu bine... fugiti sa va refaceti...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Iul 07, 2003 2:57 pm

medie generala : 9.53 .
si daca se recorecteaza la fizica,o sa ia mai mult.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde catharsis » Lun Iul 07, 2003 10:24 pm

catharsis a luat 8.50 la romana ca romana e grele si are media de 9.225. bacul asta a fost la sv un fel de triumf al prostilor care au copiat pe rupte, au dat bani si au luat note mai bune ca elevii considerati bun, ca catharsis de exemplu...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Matrashita » Mar Iul 08, 2003 10:21 am

Matrashita a luat nota 9.00 la romana,o mare surpriza pt mine...
Daca nu luam nota asta imi ieshea 7 si ceva.
Ei bine,asha mi`as ieshit 8.00 media si declar ca sunt multumita.
Acest Bacalaureat a fost cea mai mare tampenie....
Catharsis,bafta in continuare.Unde vrei sa intrii?
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 09, 2003 2:38 am

bravo iubita!!! i`m sooooo happy 4 u (ti`am zis si azi la telefon:p ) ....
si bravo inca odata Catharis... :)
a fost greu...da acum aveti admiterea... asta conteaza.. eu va tin pumni in continuare!!!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Iul 10, 2003 12:52 am

catharsis nu stie sigur unde vera sa intra. in orice caz va face dreptul la fara frecventa si prima facultate va fi ceva de la politehnica (informatica, telecomunicatii, microelectronica) sau de la universitate (fizica-informatica), toate la iasi. ma duc sa-mi caut banutul norocos!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma