Andreea Balan - "Nopti De Vara"
64 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Andreea Balan - "Nopti De Vara"
Nou` videoclip Andreea Balan este deja difuzat pe posturile TV [Atomic TV]. Melodia se numeste "Nopti De Vara" si nu este un 'hit' fabricat de Marius Moga, ci de tatal blondinei, Sandel Balan. Videoclipu` este unu` de vara, Andreea este pe plaja, alaturi de prieteni, iar in spatele ei se afla niste baieti care vor sa dea a Sistem [se chinuie sa bata la nijte butoaie, care nu au nici un sens in melodie]. Anyway, ma asteptam la altceva din partea Andreei, nu la versuri de genu`: 'Sunt majora/Stiu ce fac' si 'suceste-mi mintile'.. Lasati-va si voi parerea despre melodie/ videoclip...
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
....sa ti-o spun p-aia dreapta..am autograf de la Andreea B. pe vremea cand canta solo(prima data) alaturi de formatia Asemeni Voua(Tatal Andreei-de treaba tipul si solistul de la El Negro)...Mah era altceva......cat despre ce canta akum..sau ce a kantat cu Andreea A.......bueaaaaaaahhhh.
Plang de dor...de parca-ash vrea sa te mananc.........
KrO$$fire sau Andreea Balamuk
Plang de dor...de parca-ash vrea sa te mananc.........
KrO$$fire sau Andreea Balamuk
-
krossfire - Junior Member
Dah, sincera sa fiu, si pe mine m-au dezamagit versurile ingrozitor...
Adik, m-a dezamagit totu`... Nush ce-i cu ea... Primu` clip solo: "Te joci cu mine", a fost super bestial, acu` s-a prostit.. Nu-mi place deloc...
Heh... Tuh ai doar autograf, io am fost fana multi ani, pana mi-am deschis singura ochii... Am si autograf, si mail-uri de la ea [heh...] si mesaje pe telefonu` mobil [ nush d c le mai pastrez!?:con:]... Acu` am o mare dezamagire din partea Andreei... :mad: :rolleyes:

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Balan..nu mersi!!....clipul e jalinik!!!!.piesa la fel!!..andreea la fel!!..dansatoarele la fel!!..so...o singura melodie mi`a placut de la ea.."Plang de dor" insa m`am plictisit rpd de ea!!..in rest..e VARZZZAAAAAA!!!!!!;B Andreea Balan!!..sorry pt fanii ei..da asta e parerea mea!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
loool... again andreea balan?! cah! adevarat dezastru de la "coregrafie" la ... "voce"... ....
bha! p`asta nu o aude nimeni ... nu`i pune nimeni o "pila buna" sa dispara dreaq de pe piata muzicala romaneasca care si`asa e de kkt?!
ce`am facut sa merit asta?! ;P
-si de unde pana unde "te joci cu mine" e videoclip "super marfa"??! :bleah: niciodata n`a avut asta vreun videoclip marfa... yak!
- si... alta chestie... andreea b si fundu` sau ala mare??! :con: nici cat o matza nu`l are...ce dreaq... :hehe:
bha! p`asta nu o aude nimeni ... nu`i pune nimeni o "pila buna" sa dispara dreaq de pe piata muzicala romaneasca care si`asa e de kkt?!
ce`am facut sa merit asta?! ;P
-si de unde pana unde "te joci cu mine" e videoclip "super marfa"??! :bleah: niciodata n`a avut asta vreun videoclip marfa... yak!
- si... alta chestie... andreea b si fundu` sau ala mare??! :con: nici cat o matza nu`l are...ce dreaq... :hehe:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Faceam o comparatie... Imi place mai mult "Te joci cu mine" decat "Nopti de vara"... Nu stiu... A fost mai multa 'viata' in clip, mai multe culori, si versurile erau ceva mai bunute, decat astea... Anyway, Andreea innebuneste de tot!!!! Dak ai citit intr-un ziar chestia cu focu`, e chiar c-ai o minciuna... Cel mai mult imi place rochitza ei de camuflaj! Ma innebuneste!!! 

-
Hei!!!!! Vorbeam despre rochia ei blestemata, nu despre muzik ei sau alte chestii... Ce ejti rau, Port.?
-
Heh... Asta era si parerea mea, da` nimeni nuh mah asculta! ;P
-
Nu-mi mai zi aja, plssssss!!!!!!! Mda... Ramai asa cum ejti, da` leave me alone! ;P
-
Va inselati!
Nu sytiu de ce vi se pare ca pieasa seamana cu o manea.. poate datorita acordeonului, care in caz ca nu ati aflat este un instru,ment super la moda in ziua de zi(veziu In_grid), iar versurile mi se par super misto, chiar ,ai bune ca la Te joci cu mine, mai mature, mai poetice, sunt super, clipul..e misto de tot, a zis si Andreea, e un cl;ip de imagine, nu are o poveste, mi se pare ca te introduce in atmosfera de vara. E super. daca va e ciuda, mai bine mergeti la clubul ciudosilor ca acolo va e locul! No offence!
))))

- Crazy_sexy_cool
Re: Va inselati!
GOD! ;a ce legatura are ma in-grid cu ce vorbeam noi???!
Si mai du-te draga un an la gradinita si invata ca nu se pune ; si , in mijlocu` cuvantului ma...
Dat fiind ca esti fan/a andreea b... era de asteptat sa fii asa batut/a`n kp... :hehe: dar ma rog... tot tu te-ai dat de gol... mai... fata mamei... cum te-o chema ca nu "may shtyu prea byne acuma`"
E super. daca va e ciuda, mai bine mergeti la clubul ciudosilor ca acolo va e locul! No offence!
)))) [/QUOTE]
hai ca asta-i tare! ;m de clubu` asta chiar n-am auzit... :con: uite ca mi-a scapat ! ;P
Si mai du-te draga un an la gradinita si invata ca nu se pune ; si , in mijlocu` cuvantului ma...
Dat fiind ca esti fan/a andreea b... era de asteptat sa fii asa batut/a`n kp... :hehe: dar ma rog... tot tu te-ai dat de gol... mai... fata mamei... cum te-o chema ca nu "may shtyu prea byne acuma`"
Initial trimis de Crazy_sexy_cool_cazut/a_n_cap
Nu sytiu ..
E super. daca va e ciuda, mai bine mergeti la clubul ciudosilor ca acolo va e locul! No offence!

hai ca asta-i tare! ;m de clubu` asta chiar n-am auzit... :con: uite ca mi-a scapat ! ;P
-
Weirda - Junior Member
Heh.. Crazy_sexy_cool e o fana/prietena a Andreei Balan, deci ea e scuzata!!! [Sorry, Andra!]
-
Dap, ea e... Tipa blonda de la ex-Andre`. Spune-ti parerea despre clip! 

-
ea nu vroia sa afle cine e andreea balan, ci doar sa se dea putin in spectacol :rolleyes:
cine nu stie azi de andre, sau andreea blonda si andreea roscata?
si fiti on-topic...
fiecare are dreptul la o opinie, un gust . daca ei ii place nu inseamna ca ceilalti carora nu le place sunt debili. sau invers.
:bleah:
cine nu stie azi de andre, sau andreea blonda si andreea roscata?
si fiti on-topic...
fiecare are dreptul la o opinie, un gust . daca ei ii place nu inseamna ca ceilalti carora nu le place sunt debili. sau invers.
:bleah:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ghhhhhhhhh.........
....asha dar totushi ultima melodie Andreea.B suna bbeeeeehton,akum vorbind seriozz..chiar daka e copie.. e ceva mai matura tipa.shi zice ca vrea sa se apuce sa cante live(shit can happen),dar nu are timp...fiindca vin Annunaki sa ia planeta.suntem sortitzi pieiri..arhgggg.....aaaaaaaaaaaa........
KrO$$-Crzy-fire
KrO$$-Crzy-fire
-
krossfire - Junior Member
Si acum parerea mea:
-Tipa asta blonda, Andreea, nu-mi place catusi de putin. Fitele ei de vedeta si talentele esuate de care da dovada sunt in ton cu personalitatea ei. Nu pot sa gasesc nici un lucru bun despre ea, poate doar atunci cand tace. N-are voce deloc, dar crede ca are, vocea poate fi transformata pe calculator dar si asa tot falsa este... parca e un pitigoi in picaj de la etaju 10...blayback-ul este un termen care i-a fost inradacinat inca de cand s-a apucat sa cante iar acum ii e foarte greu sa se debaraseze de ticul asta. As mai avea multe de spus dar ma opresc aici in speranta ca acest post a deranjat multa lume(in special fanii andreei) si ca imi veti sari cu totii in cap.
Pe locuri, fiti gata, start!
-Tipa asta blonda, Andreea, nu-mi place catusi de putin. Fitele ei de vedeta si talentele esuate de care da dovada sunt in ton cu personalitatea ei. Nu pot sa gasesc nici un lucru bun despre ea, poate doar atunci cand tace. N-are voce deloc, dar crede ca are, vocea poate fi transformata pe calculator dar si asa tot falsa este... parca e un pitigoi in picaj de la etaju 10...blayback-ul este un termen care i-a fost inradacinat inca de cand s-a apucat sa cante iar acum ii e foarte greu sa se debaraseze de ticul asta. As mai avea multe de spus dar ma opresc aici in speranta ca acest post a deranjat multa lume(in special fanii andreei) si ca imi veti sari cu totii in cap.
Un pesimist este un optimist bine informat...
- drak_01
- Junior Member
;m ca bine zici
)))) go go go! :o
--la fiecare iesire`n public.... :bleah:
a ajuns saraca fata sa cante pe "o scena" de 1 pe 1 pe plaja la modern unde intra tziganii cu sapunu`n apa sa se spele... ce dreaq...

--la fiecare iesire`n public.... :bleah:
a ajuns saraca fata sa cante pe "o scena" de 1 pe 1 pe plaja la modern unde intra tziganii cu sapunu`n apa sa se spele... ce dreaq...
-
Weirda - Junior Member
[quote]Initial trimis de SiMiCs
Andreea Balan..nu mersi!!....clipul e jalinik!!!!.piesa la fel!!..andreea la fel!!..dansatoarele la fel!!..so...o singura melodie mi`a placut de la ea.."Plang de dor" insa m`am plictisit rpd de ea!!..in rest..e VARZZZAAAAAA!!!!!!;B Andreea Balan!!..sorry pt fanii ei..da asta e parerea mea!! [/
sunt de acord cu tine 100%.eu ma intreb de multa vreme,cine i-a spus la fata asta ca are voce????:confused:
din pacate nu e singura ...dar cita vreme altii scot banii de pe urma lor,de ce nu....=D
Andreea Balan..nu mersi!!....clipul e jalinik!!!!.piesa la fel!!..andreea la fel!!..dansatoarele la fel!!..so...o singura melodie mi`a placut de la ea.."Plang de dor" insa m`am plictisit rpd de ea!!..in rest..e VARZZZAAAAAA!!!!!!;B Andreea Balan!!..sorry pt fanii ei..da asta e parerea mea!! [/
sunt de acord cu tine 100%.eu ma intreb de multa vreme,cine i-a spus la fata asta ca are voce????:confused:
din pacate nu e singura ...dar cita vreme altii scot banii de pe urma lor,de ce nu....=D
- scobarul
- Junior Member
Initial trimis de drak_01
Si acum parerea mea:
drak ,punc ochit-punct lovit:rulz:
voce de pitigoi...looooooooooooooooool:B
- scobarul
- Junior Member
Heh... Clipu` n-are nici o poveste, e chiar... Nush, nuh gasesc cuvinte... Anyway, pot sa zic c-a renuntat la culorile stridente pe care si le baga pe fata si la cerceii imensi din ureche... In schimb, im` place la nebunie cercelu` din buric... De fapt, piercing-u` ei.. DEMENTIAL! In rest.. No CoMmEnT!
-
Initial trimis de Andreea Pisoi
Heh... Clipu` n-are nici o poveste, e chiar... Nush, nuh gasesc cuvinte... Anyway, pot sa zic c-a renuntat la culorile stridente pe care si le baga pe fata si la cerceii imensi din ureche... In schimb, im` place la nebunie cercelu` din buric... De fapt, piercing-u` ei.. DEMENTIAL! In rest.. No CoMmEnT!
Cred ca i-as smulge cercelul ala din buric(cu tot cu carne)... doar asa ca sa vad cum face...
Nu stiu daca ati vazut ce fasoane are draga cand este chemata in emisiuni... parca face lumii un favor ca le canta... PLAYBACK!!! Nerusinata.....!! Sa-ti fie rusine copil prost!!
Imi aduc aminte la o emisiune in care a fost chemata ce nazuri facea... "vai draga, ea nu cant in direct ca marile artiste nu fac asa"... auzise ea de la cineva. Pai cum dracu ajunsesi mare artista tata? Ce ai tu a face cu cantaretele de categorie "grea"?? Mucoasa...! Mai intai invata sa canti LIVE si apoi mai discutam..!
Un pesimist este un optimist bine informat...
- drak_01
- Junior Member
64 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii