Animal X - pagina din copilaria lor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Animal X - pagina din copilaria lor

Mesajde catalinbit » Vin Apr 19, 2002 8:51 am

Baietii "nostri" de la animalele xxx in copilarie erau adevarate animale : puneau niste pisici pe linia de tren din CET (Constanta) .
Dupa ce erau calcate de tren;P ;P le agatau capetele in tepi pe garduri
Ce parere aveti acum despre animalele noastre??
Sursa sta in cartierul CET chiar langa blocul unde a stat pana cand s-au afirmat HIENA si VIERME!!!
catalinbit

Re: Animal X - pagina din copilaria lor

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 10:24 am

Initial trimis de catalinbit
Baietii "nostri" de la animalele xxx in copilarie erau adevarate animale : puneau niste pisici pe linia de tren din CET (Constanta) .
Dupa ce erau calcate de tren;P ;P le agatau capetele in tepi pe garduri
Ce parere aveti acum despre animalele noastre??
Sursa sta in cartierul CET chiar langa blocul unde a stat pana cand s-au afirmat HIENA si VIERME!!!

Poate de la asta le-a si venit numele, mai stii ? :rolleyes:
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Poate asa, da domnu!!!...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 19, 2002 11:01 am

Asta imi da o idee, shi am o stare necontrolata sa le fac shi eu acelasi lucru. NU e neaparat caci canta prost shi danseaza naspa, mai trebuie shi sa fie shi ipocriti.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

wops!

Mesajde punkylove » Sâm Apr 20, 2002 11:52 pm

Initial trimis de Aurolacul
Asta imi da o idee, shi am o stare necontrolata sa le fac shi eu acelasi lucru. NU e neaparat caci canta prost shi danseaza naspa, mai trebuie shi sa fie shi ipocriti.

ata ete! poate ar trebui sa compuna niste versuri care sa se numeasca "amintiri din copilarie" in varianta animalx!lol!
nu stiu de ce , dar niciodata nu miau inspirat copii acestia incredere! cce nebunii faceau! oribil , ca shi cel cu parul rosu (nu jtiu cum il cheama)
punkylove
Junior Member

Terminati...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 21, 2002 7:29 pm

Astia in materie de muzica sunt terminati total. Daca erau mai naspa, nu mai aveau versuri, ci oracaieli de pasare, de gaina, de soparla. Dar cand ii auzi cum canta unele melodii, te gandesti ca ei oracaiesc oricum.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

ce distrusi!

Mesajde Joao » Dum Apr 21, 2002 8:39 pm

animal X-terminators!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Mai 08, 2002 8:41 pm

Ba ma bag si eu la injurat Animal X. N-am nimic cu faptul ca omorau pisici, da' am ceva cu faptul ca fac muzica proasta. A, si Hiena ala e un dobitoc! Am fost cu el in liceu si stiu ce zic!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde RUXy » Joi Mai 09, 2002 5:09 pm

Parerile sunt inpartite. Mie nu mi se pareau asa de sadici cand i-am vazut prima oara. Iar acum pot spune ca sunt suficient de maturi ca sa nu faca tampenii din astea. Mie imi sunt foarte dragi. De altfel ei iubesc animalele. Au acasa 4 pisicute si doi caini, si de fiecare data cand am fost pe la ei nu disparuse nici unul. Deci nu sunt criminali. SIGUR NU AVETI PE CINE ENERVA SI DEASTA SCRIETI CHESTII TAMPITE.

From MAiMUTZIK
RUXy

Mesajde MiG29 » Joi Mai 09, 2002 9:09 pm

RUXy ,poate k nu or fii obositzii aia criminali,da tu cu post-u asta sigur ejti...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SOD » Vin Mai 10, 2002 11:48 pm

Initial trimis de RUXy
Parerile sunt inpartite. Mie nu mi se pareau asa de sadici cand i-am vazut prima oara. Iar acum pot spune ca sunt suficient de maturi ca sa nu faca tampenii din astea. Mie imi sunt foarte dragi. De altfel ei iubesc animalele. Au acasa 4 pisicute si doi caini, si de fiecare data cand am fost pe la ei nu disparuse nici unul. Deci nu sunt criminali. SIGUR NU AVETI PE CINE ENERVA SI DEASTA SCRIETI CHESTII TAMPITE.

From MAiMUTZIK

si ce mai facea baietii? baietii era bine?
cand te mai duci la ei,spune-le ca sunt in capitala patriei niste domni ce locuiesc in tineretului si l-i cam s-a facut dor de ei.ca doar esti pretena cu ei,nu???????
a draq catei si pisici.cum poa sa stea in casa cu aia 3,bai nene!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 9:15 am

Initial trimis de RUXy

From MAiMUTZIK

Cica parerile sunt impartite:
  • 10 contra Animal X
  • una bagare inutile in seama
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde RUXy » Sâm Mai 11, 2002 11:31 am

M-am bagat in seama pentru ca vedeam ca va plictisiti. Asta este. Numai unii sunt destepti.
RUXy

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 11:48 am

Initial trimis de RUXy
Numai unii sunt destepti.

Presupun k ne invidiezi....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 12:50 pm

Ruxy, nu te supara pe noi! Ne-am adunat si noi, oamenii mari aici sa vorbim despre muzica. Din cand in cand ii mai pomenim si pe Animal X, dar nu la muzica, alturi, la forumul de dedesupt. Asta e, sunt submuzicali!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde djdiu » Mar Mai 14, 2002 6:12 pm

Pai da` -Vierme infiltrat in pisici
-Hiena -devoratoare de pisici
-Soparla -spectator........
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 11:54 pm

hmmm..ce subiectu naibii e asta!!..dak aveti ceva de zis...eu zic sa va afirmati..pe forumul ANIMAL X ..si in plus...de unde stiti voi..ce faceau..Sopy si Vierme in copilarie?...aveti puteri paranormale??Sunteti clarvazatorii?.ia ziceti??....va luati toti dupa un tampit ".catalinbit" care nu zice decat tampenii!..:p (sorry .catalinbit da m`ai enervat acum!!)
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Iul 05, 2003 5:36 pm

ce treaba aveti mha cu ei?! si ce dak chinuiau/omorau pisici??? si io cand vad o pisica ii car la suturi in cur si burta de nu mai pot... e drept...e pisica administratorei care`i o baba tampita ,idioata ...si cre` ca d`aia am multa pica pe ea :hehe: anyway... ma mir cum mai traieste pisica aia... ;D
si..ca sa revin la ..animalele x... hmm... nu ne intereseaza ce au facut,fac sau vor face... pur si simplu... sunt animale! :lol:
vierme,soparla si hiena ;m
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Animal x

Mesajde Ovidel18 » Sâm Iul 05, 2003 8:28 pm

Astia 3 sunt niste handicapatzi care nu au nimic de-a face cu muzica.Sunt varza intr-un cuvant.Cred ca daca i-as prinde i-as bate mar pe toti 3 de s-ar caca pe ei.Sunt niste labagii!!!!!!!!!!!!
Ovidel18

bah......

Mesajde krossfire » Sâm Iul 05, 2003 8:42 pm

Initial trimis de SiMiCs
hmmm..ce subiectu naibii e asta!!..dak aveti ceva de zis...eu zic sa va afirmati..pe forumul ANIMAL X ..si in plus...de unde stiti voi..ce faceau..Sopy si Vierme in copilarie?...aveti puteri paranormale??Sunteti clarvazatorii?.ia ziceti??....va luati toti dupa un tampit ".catalinbit" care nu zice decat tampenii!..:p (sorry .catalinbit da m`ai enervat acum!!)

Voiam sa dau un raspuns dragutz si inteligent la faza asta,dar nu ma gandesc decat ca s-ar putea sa-mi extrag maine apendicul..bueah....deci Viezure,Shocate,Harciog va dorim tuturor Lumea Rozatoarelor.

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 05, 2003 10:48 pm

parca varianta originala era: veizure, harciog, si sobolan... ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

2372

Mesajde baixinho© » Dum Iul 06, 2003 11:52 am

Initial trimis de SiMiCs
de unde stiti voi..ce faceau..Sopy si Vierme in copilarie?

dar tu de unde crezi ca stiu ca Lupsa Realini (unul dintre ex-fostii de la Gaz pe Foc) in copilaria lui manca bataie daca nu in fiecare zi, macar de 3-4 ori pe saptamana? si de unde crezi ca stiu ca avea un talent de a canta la pian ceva de speriat? si de unde crezi ca stiu ca a dat de doo ori la Facultatea de Medicina (la Tehnica Dentara), a picat de fiecare data, dupa care mama lui l-a ajutat sa intre fara examen la Facultatea de Medicina din Chisinau, iar dupa doi sau trei ani - nu mai tin minte - si-a continuat studiile la Bucuresti (unde a obtinut transferul)? pentru ca am copilarit cu el. vrei sa iti spun de ce nu mai canta in Gaz pe Foc? hai, ma, ca prea il fac de cacao.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Iul 06, 2003 12:19 pm

Hmmm.... Ce sadici is baietii astia!!! Ar trebui sa-i dam la 'Protectia Animalelor' :o Anyway, daca voi credeti toate chestiile astea, e grav.. :) In primu` rand, ce credeti voi ca mai ramane dintr-o biata matza dupa ce-o pune pe calea ferata?! Si daca mai ramane ceva, credeti ca-si pun ei manutzele lor curate s-o ridice si s-o spanzure de tzepi?! Sa fim seriosi....!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 06, 2003 12:35 pm

why not? :p anything is possible...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde krossfire » Dum Iul 06, 2003 1:17 pm

.mah shi io il shtiu pe Alin iar primul album G.P.F il am cu semnatura membrilor trupei(de atunci)...........

Kro$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Charisma » Lun Iul 07, 2003 12:58 am

Initial trimis de RUXy

From MAiMUTZIK

gizas, pana si fanii au nume de dobitoace :bleah:
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Iul 07, 2003 11:32 am

Heh... Sunt fani Animal X, si tre` sa-i intelegi... Dak nu-ti convine, du-te pe alt forum, ok?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Iul 07, 2003 11:47 am

Baietii sunt crazy (in sensul bun), asa ca ii cred in stare de asa ceva. Oricum, saracele pisici, ce vina aveau?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Invidia asta....

Mesajde RamonBelle » Lun Iul 07, 2003 4:39 pm

Mai dar suparati mai sunteti pe tipii astia. De ce? Ca au chinuit matze cand erau copii? Uite unde era protectia animalelor!!
Adevarul e ca au succes si vreti nu vreti..mult mai mult decat voi. Simplu fapt ca va interesati de copilaria lor dovedeste ca le purtati si voi de grija. Iar daca nu gasiti lucruri de care sa va luati pe bune (muzica, versuri. look)...nu mai vorbiti aiurea ca incepeti sa prindeti o nuanta de verde destul de evidenta.
RamonBelle

Re: Invidia asta....

Mesajde Weirda » Lun Iul 07, 2003 8:27 pm

Initial trimis de RamonBelle
Iar daca nu gasiti lucruri de care sa va luati pe bune (muzica, versuri. look)...nu mai vorbiti aiurea ca incepeti sa prindeti o nuanta de verde destul de evidenta.

ca bine zici... io deja m`am inrosit ;D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Iul 08, 2003 2:47 pm

Heh.. Rusinea asta, Dea! :) Asa-i?! Am ghicit?! :) Hi, hi... Ce castig? Ce castig? :p
Andreea Pisoi
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii