Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Vin Iul 04, 2003 11:08 pm

stimati fanclubisti asiatici, io presimteam de ceva vreme, ca mi s-o zbatut ochiu stang toata saptamana in continuu de n-am putut casa mai citesc petitiunile de inscriere ale unor noi membrii, stiam ca o sa se ajunga aici, ca domnisoara onk-onkoasa o sa-si ceara drepturile ce, sustine dansa, i se cuvin. tre' sa fim uniti si sa strangem randurile, sa le legam bine si sa purcedem la studierea dosarului sus-jos numitei onk.
vice salma, io zic ca sa nu fim asa dure cu petitionara onk, as sugera o oarecare intelegere din partea noastra, sa nu aratam hostilitate fata de ea. vezi aiule, daca faceai matale frescele alea si le puneam la intrare, poate ca impresionam pe domnisoara onk si acum ne cerea ea sa intre in fanclub, in loc de bani.
deci, in concluzie, draga petitionara onk, nu te-am intrebat daca esti fan asia? da' presupun ca esti, ca nici n-ai cum casa nu le iubesti pe fetele de la asia. parerea noastra a tuturor. deci io zic sa te gandesti matale bine la ce urmeaza sa faci, sa nu ne distrugi fanclubu, viitorul si ratiunea noastra pentru care traim. noi iti putem oferi un loc caldutz, de frunte si onoare aicisa in sanul fanclubului nostru asiatic. si daca dovedesti si talent artistic, stimabilul eye te va indruma spre departamentul dansului de pictura, sau la poesioare, crosetat macrameuri, impletit mohaire, traforaj, modelaj artistic in ceara, etc. deci parerea mea sa te mai gandesti.

semnat, presedina fanclubului asia.

va multumesc pentru atentie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde zozo » Vin Iul 04, 2003 11:51 pm

Initial trimis de Salma
Si tu esti realizat? Ia impresioneaza-ne.

Nu,nu, chiar vorbesc serios. Ma umple de invidie cind vad ca toti amicii din Regie il numesc Highlander .Sigur,denumirea vine de la faptul ca zace de ani de zile la o facultate pe care tot o aprofundeaza ,dar ce conteaza cind suna asa misto.
zozo

Mesajde Unregistered » Sâm Iul 05, 2003 12:13 am

Shefa, cum graiesti matale totdeauna de fiecare data cu mare-ntzelepciune si cumpatare, bine zici, decat sa ne certam mai bine un cantec vesel sa cantam si ala sa fie hodoroncu-troncu fetelor. Asa ca cucoana onk, baga matale paicisha din talentele pe care le posezi si un locshor cald so gasi prin fanclub si o sa ajungi sa te bucuri si matale ca noi sufleteste nu materialiceshte de bucuria pe care o revarsa fetele din cantecele lor peste noi muritorii.

peseu: ma zuzu, daca ai ceva de-mpartit cu Hailanderu Portnoyu batetzi-va mama-n sabii, in buzdugane, da lasa-ne-n pace cu infantilismele astea, ca nu ne intereseaza pe noi ce scrie-n foaia matricola a lu Portnoy.
Unregistered

Mesajde Salma » Sâm Iul 05, 2003 12:15 am

Na, c-am patzit-o iar. Chiar mi se facuse dor. Io eram, zuzule ;)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde cubu » Sâm Iul 05, 2003 1:18 am

LOL!!! Salmutzo, stii care e chestia? Acusic imi dadui seama... zozo este de fapt o ea si si-a ales nick-ul din cauza ca ii place mult acel cuvant si mai ales ceea ce reprezinta... De batut nu e nevoie sa ma bat cu ea, soarta a avut grija destul in privinta ei... Pentru a nu se isca alte discutii, prezint spre examinare presedintiei fanclubului foaia mea matricola si diploma de absolvire... Daca o sa considerati ca acolo este ceva ce ar putea pata onoarea fanclubului, eu imi prezint demisia... Numai ca eu va garantez ca nu e cazul...

Si acum sa trecem la lucruri serioase... Situatia in care ne aflam este intr-adevar foarte delicata... Propunerea Nightwishei este cea mai buna, zic eu, numai ca in caz de esec trebuie si un plan de rezerva, adicatelea planu' Be... Daca onk-oasa nu accepta propunerea? Atunci trebuie cerut ajutorul oribilului lustru, care cunoaste locatia celebrului bar a lu' fanutza, de unde am auzit ca cica iesi cu creierul alb alb, ca in reclamele lu' Bonuxu'... Mergem acolo, consumam, tratam si la sfarsit, gata!!! Nimeni nu-si mai aduce aminte nimic...

Daca planul A merge, nici o problema, eu imi ofer serviciile dumneaei onkoasei, la fel cum va servesc umil si respectuos pe voi toti ceilalti...

Traiasca ai nostri!!!

PeSeu: Era sa uit... V-am promis ca o sa va povestesc ce am facut ieri cu inamicu', dar nu vreau sa va plictisesc cu detalii tehnice, si nici nu vreau sa para ca ma umflu in pene, asa ca doar va comunic plin de mandrie ca fetele pot sa doarma linistite in continuare... Inca un inamic a fost infrant...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Sâm Iul 05, 2003 1:21 pm

dom'le io sun dispus sa trec cu vederea peste pretentziile lu onc da cu conditzia sa shi le retraga. in rest pace buna.

shacuma serios: deci pentru sporirea lucrului la muzaic cu lu aiu io am facut shi pe dracun patru ca sa cresc apetitu de bere shi inplicit numaru de stecle goale ce urmeaza in postalabil a fi sparte shi lipite la loc in alta parte. deci pentru cei care vrea sa faca ca mine pentru cauza nobila a artei shi culturi io va zic ca sa punetzi langa bere pe un platoash neshte carnatz "jandarm', neshte ceapa mica fragata, plus mushtard francezesc dala cu bobitze shi merge berea de nutz vine pentru ca sa crezi stomacului. asear am termenat stocul la buticu din coltz da mia promis duduia dacolo ca az aduce mai consistent. ce fac cu recipientele? tot la fanclub le aduc? are careva carnet ca io nu mai gasesc imeseu ala de lam adus de la... unde dracului am fost io atuncea?
Unregistered

Mesajde neatza » Sâm Iul 05, 2003 1:24 pm

iote ca ma loai dupe donshoara vice shi patzii shi io idem. da oamenii care shtie shi ma cunoashte ma recunoscut in prealabil. zic io.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Salma » Sâm Iul 05, 2003 5:04 pm

Neshte spioni infiltratzi in taina imi zisera ca cocoana onk ar fi tare sensibila daca-i legi pe sub nas, asha, ca-n desene, o unditza de care atarna neshte bericioaica si neshte ciorba de burta la cutie, de la mega, si daca-i bagatzi si un bitals pe fundal ie o oportunitate favorabila s-o ducem cu zaharelu si sa ramanem cu euroii in bozonar, io zic s-o invitam cu noi in sanu naturii la picnic si sa ducem o munca de lamurire punctata pe ici-pe colo de paralele stilistice intre hodoronk-tronk si obladi-oblada si cred c-o sa avem succesu asigurat. Si daca le convingem pe fete sa faca o piesa pe versuri de Nichita, mai ales aia cu calu maiastru, batalia-i cashtigata.
Salma

Re: Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

Mesajde Unregistered » Dum Iul 06, 2003 2:23 am

Mda...."k" in sus "k" in jos....presupun k au vrut sa fie in conformitate cu ultimile "trenduri" ...my bine spuneau |-|0D0R0|\|K TR0|\|K daca tot voiau sa faca vreo chestie...dar cred ca cel mai bine o fac ele la olitza ca de altceva nu le vad in stare...cat despre voi "FANII" ce sa zic?...pas...mi`e shi jena...
Unregistered

Sa ies din anonimat?Scop?Neaahh...Necesitate!!!

Mesajde Unregistered » Dum Iul 06, 2003 2:42 am

Mda...."k" in sus "k" in jos....presupun k au vrut sa fie in conformitate cu ultimile "trenduri" ...my bine spuneau |-|0D0R0|\|K TR0|\|K daca tot voiau sa faca vreo chestie...dar cred ca cel mai bine o fac ele la olitza ca de altceva nu le vad in stare...cat despre voi "FANII" ce sa zic?...pas...mi`e shi jena...
Unregistered

Mesajde onk » Dum Iul 06, 2003 8:50 am

domle care vasazica una se spune de catre si anume persoana mea si alta se petrece la mansarda de conducere, domle daca ereatzi voi mai la corent cu cartzile de istorie atz fi fostara in constiintza de cauza ca inca din ilegaliptate fusai pa la cuibu cu dor de la ozon forever care vasazica nu poci ca sa-mi tradez cauza nici daca as vrea carevasaspui io adica daca ma bag de ma mut de colo colosha nexam prestantza in limba romina traducere direct nu se poate cumul de functzie ca ma ridica astia de la "ilicite" si nice sa renuntz la ailalantzii ca mai ese neste bani carevasazica cu talentu si cota de piatza de la "ozone" nici ca se poate sa las io gaina cu oo de aur.... e si daca io ma lupt asa ca cavalerii pentru dreptate domle carevasaspuie n-am dreptate cu otoronka-tororonka ca vine de se zice ca io cu ce parale plec in conced, numa asa cu diurna de la ozone? adica sa stau la cine stie ce otel cind apartamentu de la hilton e rezervat? nu m-atz intzeles si nice cu zacharuri nu ma ducetzi si anume pe mine care vulpe batrina unsa la toate festivalurile de gen fui io asa, carevasazica da domnule, accept sa imi datz banii solicitatz prin petitzie legala si initiala,..............
............
...........
..........trrrrrrrrrr
trrrrrrrrrrrr (tobe de suspans)
trrrrrrrrr
..............
............
..........
PLUS:
............
.............

daune morale de intirziere 5 si ceva la suta ca tuborgu
daune morale dí£ refuz 7 si 2 la suta ca silva neagra
si suplementariu sa gaseste motive da daune pentru toate licuorile care va sa zica sa nu spunetzi ca nu dashchidem front da lucru la mozaicarii da vitralii

ba nene si daca nu sa iese banu io angajez pa renegatu' da vne el pa motor si cu sargentu sapte frati luatzi da va-mbatati si va provoc domle la un duel da se face asa ca la festival da duete si jamsession sa vedem care pa care ca io cu onoarea nereperata nu stau, asa va spui
si daca nici dacia nu iesa nica io il chem pa fratimiu care a facut carate sa va bata, asa sa stiti
si daca nici asa nu merge, asta e.....

ai ca mi sa termina cerneala, mai vorbim noi

no semnez ca o dau anonima, fir'ar
onk

Mesajde neatza » Dum Iul 06, 2003 12:28 pm

slabutz... foarte slabutz... pe mine unu mai linishtit. credeam cavem daface cu adversari feroci da can colo ete numa pe una care scartza/scartza pe hartie toata ziua. fleoshk! nu ne tem noi de suflete de vioara.
noi team loat cu vorba buna ca so dam la pace sa ai shi matale neshte suflete p'alaturi care satz dea o cana de apa la cap cand oi avea nevoie shi tu nu shi nu. e pai daca nu vreai asta ie nam cetz facce. meri sanatoasa drum bun shi vez de treci pe la noi la caserie ca poate tziom da un esemeees sa ai de drum ca senviciurile sa termenat. cat despre bani...

LA MUNCA NU LANTINS MANA!!!!!

neatza

Re: Sa ies din anonimat?Scop?Neaahh...Necesitate!!!

Mesajde neatza » Dum Iul 06, 2003 12:32 pm

Initial trimis de Unregistered
Mda...."k" in .........................bla...bla......blablabla ......... blabla..bla.bla.........blablabla......jena...

auz baiatu... nu ierai tu inteligentu ala care spargea oole sa le fure coaja?

neatza

Mesajde cubu » Dum Iul 06, 2003 10:02 pm

Asadar intra in aplicare planu' Be... neatzule, eye-ule, baicsiniu, ma bazez pe voi... Beti niste ulei inainte si haidati la lupta...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 9:29 am

bre portnoy nush cin teanvatzat faza cu uleiu. pai noi facem performantza aicia. iar faza cu uleiu ie ca dopaju la atletizm. nu potz pentru ca sa faci asemenea treaba. potz in schimb sa bagi neshte cartof prajitz in ulei care ie mai bine decat uleiu gol. vad ca na dat niminea un semn de viatza sa majute cu mashina sa caram cele doo tone de cioburi rezultate dupe uichendu asta. a zic buticarii din carter cam da fisticu moca daca voi continua cu berean ritmu asta.

lupta continueshte!

neatza

Mesajde nocturna » Lun Iul 07, 2003 10:00 am

membrana onk, vad ca vorbiram impreuna si ne-am inteles separat. sa inteleg ca oferta noastra generoasa nu-ti fu pe plac. io inteleg ca matalutza esti dedicata trup suflet, ochi urechi pentru cauza nobila numita ozon forevar, da' asta se poate repara. adica, priveste numa la anc soranu nostru, aka baixinho, si mai aka baicsu, care fu fan indracit ozone forevar, care a sustinut cauza ozonului pan' la curtile cu gardurile ali mai inalte de la strazburg si feteshti, care a militat cot la cot, si shold la shold, cu vasnicii luptatori de la grin pis in apriga sustinere a stratului de ozon cat mai gros, pana si el a lasat ozonul doparte si a dansat pe ritmuirile piesei hodornk tronk. asa ca io zic sa mai reflectezi asupra temei, ca e pacat zau de nu, dam si berii zilnic, plus cate un macrameu colorat, crosetat frumos si artistic de aiu. io zic ca se merita.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 10:03 am

nu shtu altzii cum ie da miem salta cordu mai ceva ca preinfartu cand citesc ce frumos gavareshte prezidenta noastra.

neatza

Mesajde Salma » Lun Iul 07, 2003 10:11 am

daune morale de intirziere 5 si ceva la suta ca tuborgu
daune morale dí£ refuz 7 si 2 la suta ca silva neagra

Dragi menbri, io zic sa nu va speriatzi prea tare, creca cocoana onk vrea numai neshte beri, da ii fuse rushine sa ceara, ca si noi prea ne-am laudat ca mergem la iarba verde si facem si dregem si bem neshte beri. Io zic ca dincolo de isbucnirea de revolta se ascunde un suflet simtzitor si sbuciumat, care luat cu duhu blandetzii, cum il trataram noi, ishi va scoate la iveala totu si cu lacrimi shiroind va lasa deoparte ozonii unde are si iea o functie de raspundere si va veni aicisha ca simplu menbru, cucerit de atmosfera noastra de profunda emanatie. Parerea mea! (copirait baixu)
Salma

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 10:55 am

prima: daca la tine "unu mai" este linistit ietete ca 7 iulie este o data insemnata si anume se implinesc astazi, exact astazi, un numar nedeterminat de zile de cind am depus petitia ca sa demandez neste si anume drepturi carevasazica io mai neindeminatica am numa stinguri la mina si vream si neste drepturi si nusce si nuscum ietete ca se puse piezisu in calea fericirii mele cu masina cu funda rosie sub geam si 'zce ca cersesc...io cersesc? da mneatale prin interferentza care sa nu se dea la lume este cum ar veni pe dindoaselea ca 'zce sa se tzie banii la teshchereaua casieriei sa beti voi micii aia cu elementu de daschis front de lucru la vitralisti. io zic ca la asa afront mama mama e lasca ma duc io mai sus ca acu daca se termina si bebeu io zic ca astia o sa aibe timp si de cetatenii muritori de sete ca sa le asculte jalbele....mmmm
al doilea, pa da alta parte nui asa frumos cachiar un shaf sa deie da esenplu ca tradarea unei cauze da suflet este ca si cum nu sar fintimplat si anume taaare is suparata da sper ca n-am inteles io bine
si pa partea ailalta (ca ie mai multe fetze) nu pricep unde batzi cu oferta voastra ca daca ma gindesc io bine oferta a fost si anume a mea adica v-am oferit sansa reabilitarii adevarului istoric ca fara istorie nu ie trecut si fara trecut nu ie prezent si adica fara frica viu sa spui tradare tradare da s-o stim si noi cetatenii cinstiti ai preafericitei patrii in care isi gasesc loc, pe acelasi plai verde si manos si asiile si ozonii si accentii si altii care sa me erte ca nui numesc

in sfirsitu finaluilui zic io ca macar o diploma de onoare placutza de marmura medalie, shnuruletz, un anuntz intr-un ziar, ceva orshce acolo ca sa nu ramii cu onoarea nereperata si va scoteatzi... da nu nene, voi deterati cu lopetile la capu oamenilor doar doar...ete na pai ma sparii io asa usor?
onk

Mesajde Salma » Lun Iul 07, 2003 11:32 am

Care lopetzi, cocoana onk, matale suferi de mania persecutziunii? Nu vazushi ce frumos iti vorbiram io shi cu nocturna, numa baietzii se mai repezira, ca de, asha e baietzii, iar Portnoyu e badigardu fanclubului si-si face numai doar datoria pentru care e platit. Mata faci ca Portnoy, pe care-l imbiaram la-nceput cu toate bunatatzurile si cu jumate din colectia mea de poze cu ASIA si se incapatzana sa fie gigi contra, da acu vezi ce dedicat trup si suflet ie cauzei. Si pe mata te-mbiaram cu binishoru, mai cu o bericioaica, mai cu in macrameu, da mata esti oarba si chioara la amabilitatea noastra. Io-ti mai zic odata, ca-s mai rabdatoare, lasa mata istoria, ca cea fost panacu nu mai conteaza, ele, fetele, o sa scrie istoria si mata poti sa fi o parte marcanta a iei, asha ca lasa nazurile astea de fata mare, ca esti ditamai membrana senioara, si pune mana cu noi la propasirea muzicii de calitate pe plaiurile mioritice verde si manoase imbibate de ozon.
Salma

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 11:55 am

ei lastazi lasatzi ca mai stim si noi politica psiologica retroversa care va sa zica cursurile de dat la intors le-am frecventat si noi, unii zice asa, altii zice asa si se lungeste pina se prescrie, fapte domnilor, nu vorbe, ca asa prospera afacerile, trebuie sa punem mina de la mina si sa ne itrajutoram si imbieri dastea cu cafeluri si fursecur estem pe la toate partidele, ca sa alegi intre oferte tre sa bagi si instinctu la inaintare si instinctu meu functioneaza pa bani, ca vine mine-poimiine proprietara si ma alunga in strada pe motiv ca ia imi cere bani si io viu sa-i spun ca-i dau o bere la partidu asia :)) care va sa zica sa va esplic domle, mincam bem ridem si glumim da tre sa mai si platim, ca astia de la oficiu da inventii si marci cere cotizatia ca daca nu nu mai e a mea si ce ma fac ca vin aia de la n&d care sa refacura si imi ia licenta care nu ie a mea si nici a voastra ci a urmasilor care vor proslavi prin vremi autenticitatea si valoarea neshtirbita a minunatelor noastre soliste care nici dupa ce a fost "alege asia" nu au fost inlocuite ceea ce dovedeste inca o data valoarea neshtirbita imposibil de contrazis a talentului lor, mincalear mama pa ele, ca cind ajunge o melodie in televisoru meu si acu sare camesha pa iel de incintare cum s-a uitat ele la el, dragu da el
onk

Mesajde Salma » Lun Iul 07, 2003 12:04 pm

Cocoana onk, acu ai si matale pa deoparte dreptate, ca tot omu shi le shtie palelui. Io propun o solutie conciliatoare de impacare prieteneasca, adica daca cocoana onk renuntza la pretentiie 'mneaei in euroi care io nici nu stiu sa numar atata, noi, fanclubu, in schimbu la serviciile prestate de cocoana onk, sa-i platim banii la proprietara aia a iei care io am auzit ca ie o scorpie si-i ia shi pielea de pe ia, si daca e cazu sa vorbim cu Portnoy din cand in cand sa se duca el cu baietzii sa-i mai bage nitzel mintzile in cap lu scorpia. Multzumita, cocoana onk? ;)
Salma

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 12:25 pm

sau facem alfel ca vad ca problemele mele tare va pasa la voi la fanclub de intrajutorarea la posibilii candidatzi, zic io asa sa nu va loatzi da propetara mea ca poci so bat si singura, am io metodele mele, ii vorbesc pina ii vine rau ca io pot :))
ascult de azdiminiatza incontinu constant la rí¬nd lacrimosa si nici ca m-am inpresionat mai rau ca la bunavointza dvoastra, io zic asa, renuntz la pretentziile mele da bani si ma facetz onorifica macar onoare sa am ca io cu banii nu prea ma inteleg asa adica iei vine ioi dau afara pa scara si ne pupam piatza endepensentzii si daca suntetzi cumintzi si frumoshi io va fac lipeala cu propetara ca nu sa stie niciodata ....ca ia e fata da comitet si daca o invitatzi si pa ia la cimpenestile vostre nu sa da in laturi sa ciocneasca o sticla doo, si asa scap si io eftin ca o incarc la nota si nu sa mai lasa nici cu varsare da singe toata lumea fericita si cu lacrami pa obraz nici in filmele rusesti nu vezi asa ceva la final, asezonate coplesitor de armonios bineinteles cu muzica da la asia, coda si laimotiv fiind binantzalas, hodorong-zdrong...... sí£ face?
onk

Mesajde nocturna » Lun Iul 07, 2003 12:30 pm

membrana onk, deci, io am tras concluzii, poate ca m-am si grabit acum, draq stie, da' prea ma mancau palmilii. deci, las matale p'aia cu brevetele de inventii si inventatori, ca nici n&d nu e al mamii lor asa cum nici onku-tronku nu e al dumitale, ci e pentru incantarea tuturor, sa avem toti dreptul a ne bucura la auzul piesei, ca prea putine mai sunt placerile ce ni se ofera in aiste vremuri. ca d'aia si injghebaram fanclubu asia, se na mai balacim si noi ochiu obosit de munca, ca e sanse slabe sa ajungem anu asta la acua magicu lu' bunica. deci am inteles io bine sau matale chiar te simtisi bine icisa la noi, si esti dispusa sa renuntzi la pretentiile de afirmare (sa nu spui dafaimandu-le pe asiatice-le noastre) si la stratul de ozon?!
apoi daca-i p'asa, membrana onk te investim cu ce puteri ne-au mai ramas si noua, ca suntem tare lesinati dupa uichend, si te numim membrana senioara onorifica.

nocturna

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 12:42 pm

pai vazuratzi ca nu doare? mai dati voi, mai cer io, asa sa face banu in ziua da azi...dao ncolo...io la stratu da ozon nu renuntz ca am fost si ilegalista pentru iel, si daca acilea e onorific acolosa e pa salariu si nu ie cu cumul da funtzii...si na zis nimeni sa imi dati toti eoroii aia odata si ca sa iesiti curatz la impozite accept si prime...:) da si voi ma luaratzi cu palmilii de suferii mare stres psihic si acu nush ce sa spui, sa cer si daune morale? sau imi dati si abonament la club sa mai le vaz si io pa fete de la distantza mai deaproape ca io port ochelari si la concerte najung pina in fatza la scena ca is timida si nu ma bag de rusine...si apropo zi la salma sa nu sa mai iea da propretara ca vine pretenu ei (a lu propetara) si ese cu galagie,... mare galagie....
onk

Mesajde eyewitness » Lun Iul 07, 2003 12:52 pm

dsoara vice? io ma gandeam ca poa vorbiti dvoastra cu propretara aia ca aveti graiu mai delicat si imbarligat si metaforic in epitete si comparatii comparative si in plus sunteti si la public relations cu publicu si cu tertii, si-o convingeti pe "scarba" aia :D , sa renunte vro 12 luni sau chiar un an la chirie asfel ca noua noastra membra onorifica sa se bucure de la inceput de avantajele pe care le ofera fanclubu nostru...ce ziceti?
eyewitness

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 12:57 pm

........si daca se poate o masina si 14 zile la ibiza...
onk

Mesajde nocturna » Lun Iul 07, 2003 1:05 pm

bine membrana onk, ne-ai convins. si numa ce ti-om demonstrat la ce sacrificii estem dispusi noi de la al mai mic (adica badigardu) la al mai mare (adica io) si la al mai artistic (adica eyeu), io de exemplu sunt dispusa sa muncesc la fabricat mustuce si in cursul saptamanii si nu doar in uichend ca si pan acu. si totu ca matale sa te simti bine sosita si comoada, si sa sezi bland si frumos pe locul onorific de ti-l daduram.

onk, se rezolva si cu 15 zile.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 1:09 pm

io zic sa nu esageram asha din prima ci ibiza ca nu ie de vazut nimica pacolo da mai bine te iau io ca cunosc locurile shitz fac un itinerariu de istoria berii cum a fost ia shi cea mai ramas de la sfarshit te pupi cu chelnerii care te deserveshte de zici ca nuiadevarat daca mai potzi a cuvanta cuvinte ca la mine escursileasta imi cam buleshte rau de tot retorica discursului. unde mai pui ca cred cam descoperit ca consumu esagerat de bere dauneaza grav itatziei.

neatza

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 1:25 pm

atitea sacrificii si pen ce? pen ce? pen' cauza nobila a fetelor? io nu spun ca nu merita ele saracele ca doara ele ce ne mai dau motiv sa traim si sa ne bucuram...da io ziceam nu ierea mai sinplu sa bagatz banu' de la inceput? (lol)
si nice nu putez sa acuzatz ca cer multe si nevrute ca vazui io la matale la nume ca ej responsabila cu implinitu dorintelor nocturne, si io ce sa fac daca asta imi doresc noaptea....?
si in ordinea a doua da idei nu iau ghid ca cere bani, lasca bijbii io ma iau dupe sunete si arome si stai linistit, mai jos da podea nu poti a cadea si daca ramii pacolo si ej static fara sa te sprijini se cheamna ca ai invins, n-asha?
onk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma