From Tulcea with love
49 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
From Tulcea with love
Buna dimineatza . defapt e dimineatza pentru voi....ca mie mi-e un somn teribil avand in vedere ca intreaga noapte am calatorit....si am ajuns aici la capatul tarii , in imparatia apelor.
Daca nu v-atzi dat seama...sunt eu ..Oribilul Mosh. si intru de la calculatorul celebrei darkshines....chiar din casa sa , de la biroul ei....din Tulcea , doamnelor si domnilor. da,da...am marea placere si totodata onoare...de a va spune buna dimineatza de aici.
Intreaga dimineatza mi-am petrecut-o in compania lu darky....ne-am plimbat pe faleza , am fost la cumparaturi , la piatza , am facut poze cu vaporasele , cu fantana arteziana....dar acum m-a razbit si pe mine foamea....si am venit sa iau masa , aici la darky. Ce sa fac si eu ? :p
Iar acum , dupa ce termin de scris aici....ma duc sa ma culc la darky in pat. Are un pat de 6 persoane. Nu stiu ce face cu el. :p
Sa aveti grija de forum in lipsa mea....si sa nu facetzi tampenii. eye-ule...te ocupi de ordine. cand ajung acasa...imi raportezi cele intamplate.
Cam atat pentru moment , de aici din municipiul Tulcea !
Daca nu v-atzi dat seama...sunt eu ..Oribilul Mosh. si intru de la calculatorul celebrei darkshines....chiar din casa sa , de la biroul ei....din Tulcea , doamnelor si domnilor. da,da...am marea placere si totodata onoare...de a va spune buna dimineatza de aici.
Intreaga dimineatza mi-am petrecut-o in compania lu darky....ne-am plimbat pe faleza , am fost la cumparaturi , la piatza , am facut poze cu vaporasele , cu fantana arteziana....dar acum m-a razbit si pe mine foamea....si am venit sa iau masa , aici la darky. Ce sa fac si eu ? :p
Iar acum , dupa ce termin de scris aici....ma duc sa ma culc la darky in pat. Are un pat de 6 persoane. Nu stiu ce face cu el. :p
Sa aveti grija de forum in lipsa mea....si sa nu facetzi tampenii. eye-ule...te ocupi de ordine. cand ajung acasa...imi raportezi cele intamplate.
Cam atat pentru moment , de aici din municipiul Tulcea !
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ca sa va convingetzi....iata si o poza :p
- Fişiere ataşate
-
- 07-08-2003 10-30-34.gif (59.15 KiB) Vizualizat de 4035 ori
To speak is to be silent
-
Dragul nostru Gabriel,
Iti scriu aceasta scrisoare din acest Bucuresti racoros si prafuit pt ca imi e dor de tine.
Cand vrea omul sa dea de tine in noapte te gaseste cu telefonul inchis.Sa nu te mai prind!:u
Vroiam sa-ti urez distractie placuta cu prietena noastra Darky acolo,cu vaporashul,nu uitati sa facetzi poze copii,sa vad si eu o apa,o iarba daca tot nu ajung prea curand in Delta.
Darky,ai grija cu Moshu ca iti devasteaza frigiderul dar sa nu`i dai numai sandwich`uri ca el vrea mancare gatita:-"
Din acest coltishor de lume va urez toate cele bune si nu ma uitati...o vedere ceva cu iz de Tulcea...?[-o
La revedere si in curand va voi trimite si eu salutari de la Sibiu!
Iti scriu aceasta scrisoare din acest Bucuresti racoros si prafuit pt ca imi e dor de tine.
Cand vrea omul sa dea de tine in noapte te gaseste cu telefonul inchis.Sa nu te mai prind!:u
Vroiam sa-ti urez distractie placuta cu prietena noastra Darky acolo,cu vaporashul,nu uitati sa facetzi poze copii,sa vad si eu o apa,o iarba daca tot nu ajung prea curand in Delta.
Darky,ai grija cu Moshu ca iti devasteaza frigiderul dar sa nu`i dai numai sandwich`uri ca el vrea mancare gatita:-"
Din acest coltishor de lume va urez toate cele bune si nu ma uitati...o vedere ceva cu iz de Tulcea...?[-o
La revedere si in curand va voi trimite si eu salutari de la Sibiu!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
NightWish..pai?cum altfel?
N-am zis ca dupa ce trec Bacu` acolo ma duc?
Da` Bassu pe unde`i mama k nu l-am mai vazut de ceva timp p`acilea....?
N-am zis ca dupa ce trec Bacu` acolo ma duc?
Da` Bassu pe unde`i mama k nu l-am mai vazut de ceva timp p`acilea....?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
matrashito, bassu e cu trebi. d'abia dadu cu subsemntau pe la fanclub asia. cre'ca inca se mai resimte dupa intalnirea bikarilor de la brasov, ca' e dificil sa folosesti tico pe post de motor. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Draga mosule, subsemnez la ce a scris matrasita. as mai avea sa-ti spun sa faci altcumva fata de ce ai facut pana acum. adica, sa nu mai ceri mancare ca gheorghe ce esti, ci sa ceri si tu o buca' din sarashia aia.
chiar asa, ce au zis parintii, darky? s-au bucurat cand au vazut ca deja ai inceput sa faci pregatirile de craciun si ca ai de gand sa pui in sfarsit ceva pe masa la cina de ajun? nu uita ca greutatea ideala este de aprox 100 kile asa ca ai grija cat il indopi.
chiar asa, ce au zis parintii, darky? s-au bucurat cand au vazut ca deja ai inceput sa faci pregatirile de craciun si ca ai de gand sa pui in sfarsit ceva pe masa la cina de ajun? nu uita ca greutatea ideala este de aprox 100 kile asa ca ai grija cat il indopi.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
astazi pe prima pagina a ziarului local din tulcea a aparut urmatorul articol : "in atentia comerciantilor si patronilor de unitati de alimentatie publica din tulcea si comunelor limitrofe: azi 8 iulie soseste din bucuresti in vizita de lucru si nu numai , gabriel zis si oribilul mosh ,cel mai productiv forumist al romaniei si cel mai mare devorator de mancare solida,lichida si gazoasa. in acest sens toti cei mentionati mai sus sunt rugati sa inchida incepand cu ora 6 dimineata toate unitatile de alimentatie publica, buticurile, magazinele universale si orice alt magazin fie el de cuie sau de inchiriat rochii de mirese. parcurile publice se vor inchide, accesul pestilor in amonte si in aval de tulcea este oprit, toate vapoarele,vaporasele si barjele trase la cheu se vor ancora in mijlocul dunarii, la mare distanta de accesul oribilului iar populatia este rugata sa ramana in case care trebuie bine zavorate,feracate si pazite. a nu se lasa afara animalele domestice, caini,pisici,gaini,vaci sau alte similare ci acestea vor trebui adapostite in debarale ,bucatarii si beciuri. proprietarii de masini vor trebui sa-si duca masinile la minim 50 km de tulcea sau eventual sa-si scoata toate cauciucurile de la ele acestea putand sa ramana pe butuci cateva zile. orice nerespectare a situatiei de urgenta prezentata mai sus va duce la o criza majora in economia municipiului tulcea si implicit a judetului, nivelul de trai va scade simtitor iar criza acuta de alimente va duce la o infometare generala a populatiei"
-
eyewitness - Mesaje: 19220
gabriel saiz
pe aci a inceput furtuna. stau cu darky si vedem filme pe HBO , ascultam muzica. (m-a innebunit cu Rammstein)
Am mai pus si eu mana pe o tzatza la darky ..intre picioare....deh...ce sa fac si eu ?
Mai vine cainele peste noi in pat...ne mai da limbi ! Cam asa imi petrec dupa-masa.
Ma duc inapoi in pat ! PA ! :p
Am mai pus si eu mana pe o tzatza la darky ..intre picioare....deh...ce sa fac si eu ?
Mai vine cainele peste noi in pat...ne mai da limbi ! Cam asa imi petrec dupa-masa.
Ma duc inapoi in pat ! PA ! :p
To speak is to be silent
-
darky mai bine pune-i o saorma sau o pizza cat roata de la tico(sper sa apreciezi nocturno ca-ti facui brelocu tractor universal 650) in fata si o sa uite si de faptu ca e la tulcea...btw, darky ai dus frigideru la bunica? si inca ceva daca tii la animalele alea io zic du-le la vecini pana pleaca bestia...
-
tot Gabriel , va deranjeaza. furtuna a trecut cu bine. soarele a reaparut stralucitor pe cer. este timpul pt. o masa in orash. cica...mergem la Trident , un local cu striptease.
o sa ii cedez legatura lu darky...eu nu cred ca voi mai avea accest la net in aceasta seara. ma duc sa ma imbat cu pescarii ! :p
Bafta...si spor la treaba ! :yD
o sa ii cedez legatura lu darky...eu nu cred ca voi mai avea accest la net in aceasta seara. ma duc sa ma imbat cu pescarii ! :p
Bafta...si spor la treaba ! :yD
To speak is to be silent
-
Vai moshule...esti dependent de forum...(si de noi ;m) !! din cartierul nostru iti transmit si eu salutari ...s-au schimbat multe de cand ai plecat sa stii... la Fanutza e gol...forumistii sunt tristi...am ramas fara shef de cartier!!!
sa vii repede!!! darky il tii mult?
moshule sa faci cum mi-ai promis...poze multe multe...!! si sa-i mai lasi fetei si ceva de mancare pe-acasa...!! ;m ai grija cu marinarii...ti-ai luat cu tine costumu ala al tau de marinar?? sa speram k nu are nici unu bucurii la Lola ;D pe-acolo!!
sa te intorci sanatos !
pa

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
hehe... distractie placuta in continuare, sa nu fiti prea cuminti... moshule, mor de curiozitate... ai facut ce te`am rugat?? ;D (ia aminteste`ti.... indiciu: it has to do with darky...)
sa faceti poze... ne vedem saptamana viitoare or something...
sa faceti poze... ne vedem saptamana viitoare or something...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
bah sodule lasa-l ca s-a lovit cu capul de tastatura cand a atipit in fata calculatorului tot postand pe forum si acum crede ca shaorma e mamela si kebabul e pasarica. mai bine zii cand halim o bere
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Moshule...si cum iti place Tulcea??
Trident a ajuns local de Striptease??
Ia zi la discoteca ai fost? Nici nu mai stiu ce discoteci mai sunt pe acolo...Select? Danubiu? era si una in piata noua parca
Da la plaja peste Dunare, la Tudor Vladimirescu ai fost?
Aaaah amintiri.....

Trident a ajuns local de Striptease??

Ia zi la discoteca ai fost? Nici nu mai stiu ce discoteci mai sunt pe acolo...Select? Danubiu? era si una in piata noua parca

Da la plaja peste Dunare, la Tudor Vladimirescu ai fost?
Aaaah amintiri.....

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
mamele? pai de vazut n-a vazut, si a insinuat ca am tatele prea mici intrebandu-ma daca nu imi mai cresc. iar de dihanie n-a vrut sa se apropie, pentru ca ii era frica.
n-am fost la discoteci. select a ajuns un jeg. danubiu e jalnica. am fost pe terasa la nistru, jaxx daca il stii. si n-a vrut mosh sa mearga cu mine la tudor vladimirescu, sa bem o bere cu satenii d-acolo la crashma de pe plaja.
n-am fost la discoteci. select a ajuns un jeg. danubiu e jalnica. am fost pe terasa la nistru, jaxx daca il stii. si n-a vrut mosh sa mearga cu mine la tudor vladimirescu, sa bem o bere cu satenii d-acolo la crashma de pe plaja.
To speak is to be silent
-
darky zii mai bine de ce n-a vrut sa traverseze dunarea...ca-i intra apa in cur si deci nu e bun de marinar si nu avea nici chilotii de tabla la el...
-
Aha pai du-l pe moshu si la monument! Si fai si o poza sau 2 in piata civica.
Pai cum ma nu vrea sa treaca Dunarea? El o fi crezut ca mergeti inot. Spunei si tu ca luati barca...sunt o gramada pa faleza acolo
Da oricum sa aiba grije ca acu cativ ani (10-11) a murit unu care a incercat sa treaca Dunarea inot sub "Sageata"
Ops sper sa nu-i fi bagat mosului mai multa frica in el
Pai cum ma nu vrea sa treaca Dunarea? El o fi crezut ca mergeti inot. Spunei si tu ca luati barca...sunt o gramada pa faleza acolo

Da oricum sa aiba grije ca acu cativ ani (10-11) a murit unu care a incercat sa treaca Dunarea inot sub "Sageata"

Ops sper sa nu-i fi bagat mosului mai multa frica in el

Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Iata ca am ajuns acasa , in Bucurestiul mult iubit. Deja imi este dor de Dunare , de Trident , de hanul meu mizer ...si bineinteles de darky.
Mai multe despre aceasta calatorie vetzi afla maine. Tre' sa se decanteze un pic..ceea ce am vazut si aflat.
darkshines , te iubesc !
Mai multe despre aceasta calatorie vetzi afla maine. Tre' sa se decanteze un pic..ceea ce am vazut si aflat.

darkshines , te iubesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hehehe :yD si io
To speak is to be silent
-
Portnoy , iar eu cu tine am putea sa fim verishori ! Dar nu suntem ! E diferentza...intre a fii....si a putea ! :p
Plus ca eu sunt un spirit libertin . Asta a concluzinonat darky in urma sederii mele la Tulcea. Nici eu nu stiu cum a ajuns la aceasta concluzie...dar m-am bucurat ca mi-a spus asa....drept pt. care am trecut acest lucru la title user.....dupa cum lesne puteti observa.
Asa , tata !
Plus ca eu sunt un spirit libertin . Asta a concluzinonat darky in urma sederii mele la Tulcea. Nici eu nu stiu cum a ajuns la aceasta concluzie...dar m-am bucurat ca mi-a spus asa....drept pt. care am trecut acest lucru la title user.....dupa cum lesne puteti observa.
Asa , tata !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
:"
adevarul este ca rinocerul place tuturor....iar eu ma aseman cu el. sunt la fel de vioi si agil ca rinocerul !
adevarul este ca rinocerul place tuturor....iar eu ma aseman cu el. sunt la fel de vioi si agil ca rinocerul !
-
49 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii