Faze comice din Scoala Generala

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Faze comice si enervante din Generala

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 05, 2002 8:10 am

Nu cred ca nimeni dintre voi, n-a trecut prin anumite faze in scoala generala. Daca tot am deschis subiectul, incep eu:

Aveam ora de muzica.Profa intra in clasa.Surpriza!A adus casetofonul.A facut prezenta,si apoi ne-a pus muzica.Dar nu orice fel de muzica,ci Opereta.
Noi, copii ,,inculti" am inceput toti sa ridem.Profa a oprit muzica si ne-a zis sa tacem.Nu stiu ce-a avut cu mine in ora aia, dar s-a uitat la mine si mi-a zis ,,Pe tine te am la ochi, Te avertizez!"A dat iar drumul la muzica.Am incercat eu sa ma abtin cat am putut, si m-am uitat la ce faceau colegii mei: unii se strambau, unii radeau pe rupte, altii faceau eforturi colosale sa nu rida.Vazand strambaturile unui coleg de-al meu, am pus capul pe banca si am inceput sa rid.Am ris asa vreo 5 minute pana cand m-am trezit cu profa langa mine.M-a apucat frumushel de brat, si m-a scos afara zicandu-mi: ,,Sa stai acolo pana stii de ce rizi!"Eh... macar pe sala pot ride cat vreau eu.
Atunci o colega de-a mea, care era de serviciu pe scoala, a dat o raita pe-acolo. Nu mica i-a fost mirarea cand m-a vazut pe mine bantuind pe langa usa.I-am zis ca profa ne-a pus Opereta. Am ascultat amandoua la usa si am auzit ,,O sole mio".Cine stie prin ce clipe de tortura trec colegii mei acum! Intre timp au mai venit niste copii mai mici si s-au distrat si ei.
La un moment dat, profa a deschis usa si m-a chemat in clasa.
In pauza i-am povestit colegei mele de banca distractia de pe sala.
Sa nu uit felul in care arata profa: arata exact ca si diriga, adica inalta, slaba si cu burta, doar ca avea niste plete ,,in vant" blonde roscate. Ce mai, exact o vrajitoare!Va dati seama ce ris a fost atunci cand am vazut-o prima data.......
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

ora de desen

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 05, 2002 10:14 am

Intr-o zi aveam desenul si n-aveam chef sa desenez ce mi-a spus proful.Si proful ala..era un moshneag de vreo 60 de ani, cam batut de soarta.Si ne-a dat sa desenam ,,La cules de fructe".
Dar eu, fiind bine-dispusa in ziua aceea, am desenat niste prostii pe foaie.Am facut si un desen bun.Sa vada proful ca lucrez.
Si cum desenam eu , trece proful pe langa mine si pune mana pe desenul acela bun.Sub el il aveam pe celalalt.Cat se uita el la desen, il ascund pe cel cu prostii in banca. Dar el imi vede gestul, si-mi spune sa i-l arat si pe celalalt,dar eu n-am vrut.Mi-a zis de cateva ori, si a pierdut asa.....vreo 5 minute.In prima banca o colega de-a mea care stia ce faceam eu, murea de ras.
Proful cand a vazut ca si-a pierdut timpul cu mine a trecut mai departe printre banci.
Si eu am scapat cu fatza curata!:D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 05, 2002 10:32 am

Dar ce continea desenul celalat..care n-ai vrut sa-l aratzi la prof ?

La noi..prin clasa a VII a...la ora de desen...a venit profa si ne-a bagat niste diapozitive cu nuduri..din perioada renascentista. Totzi colegii mei ca niste bagabontzi..mureau de ras.
Nu mai eu ....priveam tinta si am zis cam asa : "O-ho-ho ,ce frumusetzi ! " ...referindu-ma bineinteles la niste tzatze marfa de tot ...ce le vedeam in diapozitive. Dar profa...a crezut ca mie imi plac picturile alea...si m-a laudat. A facut-o chiar si la sedintza cu parintzii ,zicand ca am fost singuru din clasa care nu a ras la pozele cu nuduri !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

loooooool

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 05, 2002 10:57 am

Pai,..... erau nishte chestii pe care nu vreau sa le mentzionez :D
nu vreau :z
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

ce-am facut in lipsa dirigai........

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 05, 2002 10:13 pm

Eram prin clasa a saptea. Colegii mei(probabil si eu) deja o bagasera in spital pe diriga.
Era o ora pe care trebuia sa o facem cu diriga.Mai exact, o ora libera.Dupa ce s-a sunat de intrare, niste ,,capre" , colege de-ale mele s-au incuiat in clasa.Noi astialalti am ramas pe-afara.
Si noi, fetele, mai vroiam un pachetel, un suc si n-aveam bani.Asa ca, ne-am dus spre clasa.Cand am vrut sa intram in clasa, ingamfatele alea nu vroiau sa ne dea drumul.
Alaturi un domn invatator foarte al :y avea inspectie.Clasa noastra mai era solicitata si de baieti.Vin aia la usa.... si nu li se da drumul. Unu' mai nervos incepe:,,Te uomuor Mendi(asa era poreclita una pe care aveau toti ciuda)Ai intzeles? Te uomuor in pauza!"Atata le-a trebuit la astia, si domnu' Ailincai a iesit si a inceput si el: ,,Mai dobitocilor!Nu vedetzi ca am inspectzie?Tacetzi dracului! Data viitoare pun batzu' pe voi, draci impielitzatzi!"
Am mai stat noi pe-afara....apoi iar am intrat in scoala, ca eh.. poate sa razgandesc si ne deschid. Da' de unde! Au venit iar si baietii.Si mai nervosi.Nici lor nu le-au deschis.Au inceput o larma si bushituri in usa...de nu mai auzeai nimic.Au dat-o-n bara rau de tot!Intr-o fractziune de secunda a iesit domn' invatzator cu jordia shi i-a carpit pe totzi.,,Ce v-am zis eu imbecililor? Ce v-am zis?"
Am iesit toti afara si n-am mai intrat in scoala pana la sfarsitul orei, de frica sa nu patzim la fel
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

In excursie

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 13, 2002 9:17 am

Intr-o zi pe la sf. clasei a-VIII-a, am fost intr-o excursie prin nordul tarii cu niste francezi.Aveam doua autocare: Intr-un autocar erau francezii cu corespondentii lor, iar in celalalt eram noi, astia ,,mai fraieri"( ca asa ne ziceau unii cica sa ne faca-n ciuda ).Si mergem noi, vizitam, ne mai oprim si mai mancam,ne mai cumparam cate ceva. Eu aveam vro 170.000 de lei la mine, dar mi-am luat o gramada de porcarii, si am mai ramas cu 5000 de lei.

Seara a inceput distractia. Ieseam din Suceava, si noi cu ochii pe baieti: ,,ia uite ce dragutz e ala! Vai, ala seamana cu Nick de la BSB!...samd'' Si cum ne fatzaiam noi, pe scaune, am varsat sticla de apa minerala pe care o avea colega mea. Si mai stam noi, mai ridem, si deodata eu simt ceva ud la fund.Aoleu! Norocul meu a fost ca purtam niste ginshi negri. Beleaua era cu scaunul.Soferul a vrut curatzenie, sa lasam luna in autocar. Am crezut c-am incurcat-o.
Si am inceput noi sa ridem, da' rideam asa... cu lacrimi. Le deranjam shi pe colegele care stateau in spatele nostru.Nici noi nu shtiam de ce rideam.Am obosit la un moment dat.
Colega mea s-a dat la un baiat de clasa a saptea si pe mine m-a apucat o sete....... si nu mai aveam nimic de baut. Orice era bun la setea mea. Am inceput sa cer de pe la altzii, si o fata mi-a dat un Frutti Fresh cald si nasol.
Cand am ajuns in sfarsit acasa, eram cea mai fericita.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 13, 2002 9:29 am

Odata prin clasa a VIII a ...nu am facut noi nu mai stiu ce ora. Si ca de obicei cand nu faceam ora ...harmalaia mare in clasa. Batai,tot felul de jocuri..etc. ...deci o atmosfera incendiara.
O colega de-a noastra...avea o fusta chic....de se inchidea in fatza cu capse. Si nu stiu cum s-a luat ea la cearta cu un coleg. Si ala de draci ce avea..i-a tras de capsele alea..si a ramas cu fusta ei in mana. Iar aia a ramas in chilotzi.
Si sa vedetzi rasu dracului...ca nu ii mai dadea ala fusta...o pasam de la unu la altu....iar aia fugea in chilotzi dupa noi ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 14, 2002 9:21 am

Odata de 8 martie niste baieti din clasa de la mine s-au deghizat in fete. Si au venit la scoala intr-o pauza.Erau asa de caraghiosi!Machiatzi, cu fuste cu sani ,,artificiali".Si cum treceau ei pe sala, nishte baieti mai mari s-au luat de ei. Spectacol: ashtia le faceau declaratzii de dragoste, ii luau in bratze; ei ii injurau, unii chiar le rasp. ,,da draga", ,,Stiu draga"..etc. Ce mai, risul risurilor!

La ora, profa cand i-a vazut a crezut ca-s fete. S-a speriat shi diriga. Asha aveau ei de gand sa stea toata ziua, dar doamna diriginta le-a zis sa nu se mai prosteasca, shi s-au schimbat.

Oricum, baietii ne-au facut o surpriza faina in ziua aia :)
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde KickAss » Sâm Sep 14, 2002 4:48 pm

DepecheMind, esti stupida!!!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde KickAss » Sâm Sep 14, 2002 4:50 pm

Noi cel putzin la terminarea clasei a 8-a am aruncat un fotolui pe fereastra. Terminati cu tampeniile cu profa de mate, de dsesen si alte porcaruii. Ma-sa, sunt berat! Intelegetzi ce vfreti.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 14, 2002 6:48 pm

Hei hei Kickule esti deja off-topic.
Nu prea ma cunosti omule. De unde stii tu ca-s stupida?
Putem discuta asta pe Scandal ok?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Dzeu » Vin Iul 04, 2003 12:27 pm

Eram in clasa a VII a si noi aveam un prof de sport foarte smecher(pacat ca n-o sa fie asa si la liceu).Mergea asta pe sacari catre sala,cand Antohe(unu de la clasa a VIIa)a venit in spatele lui si a ragait in urechea lui(da tare)si a inceput sa strige in gura mare MUIE Domn' Profesor,MUIE!!!Toti cei care erau de fata n-au mai putut de ras.

I hope you enjoyed it:)
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 04, 2003 3:07 pm

Da... Eu am o faza "comica" din clasa a sasea. Eram in limba dupa unul de la a saptea de alaturi. Si ma trazneste pe mine ideea sa ii spun bunei mele prietene, Ioana, cea mai nebuna din clasa si cred ca si din scoala. Atata mi-a fost dat... Intai a spus la toata clasa, pe urma a aflat toata scoala. Eram intrebata pe culoar: "Iti mai place de Mihai?". Si eu "Nu, Doamne fereste, e o prostie de-a Ioanei, nu, mie nu imi place de el..." si alde de-astea. Diriga de la clasa lui era profa noastra de franceza, o doamna fff draguta si de gasca. Si, ca si cum nu ar fi fost destul, Ioana se tampeste de tot la un moment dat si se ridica in timpul orei de franceza si ii spune frumos doamnei profesoare: "Doamna Rohan, sa stiti ca Emanuelei ii place de Mihai de la 7B!". Si doamna: "Da? Sa stii ca ai facut o alegere buna. E un copil foarte silitor. Face sport de performanta....." si nu mai tin minte ce a mai zis atuncea... pt ca eu intrasem deja in pamant de rusine.... Bine ca nu a mai spus la alti profi... Sau o fi facut-o si pe asta? Pe urma, la sfarsitul anului, am trecut de faza cu Mihai si am inceput sa ma amuz singura de intamplare. De fapt, ce intamplare, tot anul! Si in clasa a saptea, Mihai tot ma mai intreba : "Iti mai place de mine?". Pe urma s-a combinat cu colega-mea de banca si am incalecat pe-o sa si v-am spus tampenia asa.
Kayla

Mesajde Dzeu » Mar Iul 08, 2003 12:28 pm

Noi in clasa a saptea am distrus un panou publicitar dezafectat din curtea din spate.Nu mai avea panza aia,dar era plin de neoane,startere etc.Totul a inceput cand un coleg de-al meu a luat un starter si a lasat un neon atarnand,pe care l-am distrus eu.Dupa ce eu cu ceilalti am terminat cu neoanele si starterele am inceput sa-i taiem firele.Toate astea le-am facut in orele de sport in care profu ne lasa sa facem ce vrem.

Acum au pus niste panouri noi.Sper sa le distruga cineva.
Dzeu
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iul 08, 2003 12:49 pm

doamen,dumnezeule,da comic mai esti bai baiete!nu mai pot de ras?cum ma?ati distrus neoanele?ofof,hehehe,e tare de tot faza!nu mai pot de ras!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mar Iul 08, 2003 12:52 pm

bah sod faza cu neoanele e nimica pe langa faza de cu 4 posturi mai sus cu muie don profesor. aia m-a tinut in ras 3 zile bah ,am cazut pe spate de-mi fracturai sira, ma dadui cu capu de tastatura ,m-au dus la spital bah si m-au adormit ca altfel muream dracu de ras pe-aici.
eyewitness

Mesajde Dzeu » Mar Iul 08, 2003 12:53 pm

SOD,ai si tu grija la gramatica.

Si in plus,ce vrei?In clasa mea avem un spirit de vandalism greu de intalnit.Intreaba-l si pe monk,ca am fost colegi.
Dzeu
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iul 08, 2003 1:20 pm

adicalea,sa intreb un idiot despre un alt idiot?multumesc,dar respunsul este negativ!

cat despre gramatica,eu inca nu-mi dau seama cum de ai terminat scoala!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Dzeu » Mar Iul 08, 2003 1:32 pm

Daca ai chef de cearta,puteai sa imi zici de la inceput.

Si pentru informatia ta personala:doamne nu se scrie doamen!!!

:fuck:
Dzeu
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Iul 08, 2003 1:41 pm

uite braul, trece raul. abia sia pus avatar si hop la scandal.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Dzeu » Mar Iul 08, 2003 1:45 pm

JaJa,ce draq ai si tu cu mine,ca nu ti-am zis nimic(inca).
Dzeu
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iul 08, 2003 1:52 pm

bai baiete,uite care e treaba.daca aia e greseala de gramatica,inseamana ca s-a rasturnat lumea cu curul in sus.acum nu am timp de tine,dar iti promit ca o sa-mi fac si daca nu o sa-ti iasa fanclubul pe nas,eu ma las de bautura!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Dzeu » Mar Iul 08, 2003 1:55 pm

Poti sa te lasi de acuma.

In plus.Ce dracu ai cu mine???????????????????????????!!!!!!!!!!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Iul 08, 2003 1:57 pm

puisor, daca citeai tot postul meu, vedeai ca la sfarsit e o semnatura care are pe ultimul rand ceva de genul "post de bagare in seama". mai pe romaneste: vrei sal iei in seama, bine, nu vrei, si mai bine. si trebuie sa am motiv sa ma bag si eu in sema? sau poate teai legat de fratimiu.
sodule dar caii nostri nar papa si ei o berica?

vai cate greseli in postul asta si scuze daca e multe dezacoarde
Gone 4 good
JaJa Beens

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii