Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Lun Iul 07, 2003 1:32 pm

membrana onk, sper sa merite efortu' ca nu ma mai zbatui in asa sacrificii pentru nici un membru pan acu. zau ca nu. adica sper ca matale sa confirmi dupa ce ti-o implini dorintele alea aprige si nocturne, si te-oi trimite cu sezlongu si umbrelutza la ibiza. nu-mi zesei daca ai freo inclinatie, lateral dreapta, artistica, ceva talent la traforaj?! ca la impletit si crosetat nu ne mai trebe ca ne umpluram de mohaire si macrameuri ca broasca de par.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Lun Iul 07, 2003 1:38 pm

Don'soara prezidenta, chiar asa, sa fiu eu cel mai mic din fanclub? Nu cred, la cei 1, 76 ai mei oi fi eu mai scund decat dumeavoastra calare pe tocurile de rigoare, dar tot nu-mi vine sa cred... Propun sa ne masuram la tocul usii de la intrare si sa stabilim o data pentru totdeauna...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 1:46 pm

deci daca este sa vorbim despre traforaj datzim voi sa va amintesc ca nu vatz loat portzia de lecitina asha ca va aduc io aminte shi citatu dintrun mare clasic in viatza. care este (uici iz):

Initial trimis de neatza
Care daca vretzi sa shtitzi da sa nu mai spunetzi la niminea shi nici sa nu lasatzi pe toata lumea sa citeasca ce o sa spun io acuma ca io am shi o alta pasiune inafara de donshoara Sorana adica traforaju. Miam facut panacu la traforaj doo caroserii de aro sport, cinci televizoare deeuu, 6 periutze de dintzi, 243 de colace de vece shi multe alte alea. Da io mai miam facut ca sa fiu aproape de amandoo pasiunile pe donshoara Sorana din traforaj care am lipit pe deasupra la placaju ala un afish din revista aia de muzica de zici ca ie ia in carne shi oase decat ca mult mai slaba.

trimis 25/05/2003
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 1:49 pm

io stiu sa 'nfashor sirme pa bobine si sa toc urzici la ratze..si...a, si am facut shcoala aia speciala de stat in expectativa cu imitarea privirii, adica cum ar venii sa stau si sa ma prefac ca sunt interesata de munca.(vezi avatar)........si mai stiu...mai stiu...a, sa fac petitzii da cerere da bani :)
onk

Mesajde cubu » Lun Iul 07, 2003 1:54 pm

Don'soara membrana, pai eu nu intelesai nimic... Sunteti de-a noastra acum sau nu? Ca sa stiu cu ce sa va intampin, cu flori sau cu piper...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Iul 07, 2003 2:10 pm

ie de-a noastra tobosare ,gata si acu daca ti se prajeste trafu de la cinel sau bete are cine sa-l rebobineze. neata trebe sa fie si el fericit ca o sa aiba un partener de nadejde la nehte beri dsoara membrana onorifica fiind prin excelenta un absorbant ideal pentru lichidu mai sus amintit depasind chiar si pempershii super plus. io va zic ca ie o achizitie de baza in angrenaju fanclubului nostru mai ales ca ie si modesta ca nu a vrut sa se laude da in timpu liber cel dintre schimbatu halbelor de bere de catre ospatari impleteste si scaune din rachita ,ultima realizare fiind dotarea stadionului lia manoliu cu 80.000 de scaune din rachita.
eyewitness

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 2:12 pm

Initial trimis de Portnoy
Sunteti de-a noastra acum sau nu?

verifica si mneatale la resursele umane din birou la plesedinta
onk

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 2:15 pm

pai asha mai am shi io osuta42demii de stative de umbrela facute la traforaj cu model bizantin shi influentze patrate din epoca roz. poate facem un ghesheft ceva. mai aducem bani la visterie.

neatza

Mesajde cubu » Lun Iul 07, 2003 2:22 pm

Acuma, vad din raspunsul dumneavostra, doamna onk, ca sunteti suparata pe mine... Eu am trait intr-un mediu cu rugozitate mare, si daca v-am luat putin mai tare la inceput, nu mi-am facut decat datoria... De acum incolo va consider ca fiind a noastra si va urez un uelcam din toata inima...

Si mai am o intrebare... Pot sa va spun tu?
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 2:30 pm

cu adanca consideratziune shi numa dintrun spirit de practica shi ushurarea muncilor shi sarcinilor vitoare propun la donshoara prezidenta sa faca un clasament intermediar al functzilor momentale ca sa nu nencurcam dupaia daco mai venii menbri care sanuntza inscrier masive.

sarna!

neatza

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 2:36 pm

domle cum sa va spui io acuma, se facu coada la intrebari cam asa:
e de-a noastra au ba
raspuns: daca s-a schimbat proprietaru undei banu domle?
intrebari si sugestii si propuneri aleatoare care cu toatele modifica unpic miezu problemei care se reduce la puntu de coordonate x igrec zet si anume domle totu ie simplu si se rezolva chesh ca sa nu intre la impozitare cum ar veni dai un ban da stai in fatza
cu alte cuvinte ochei la troc cu rachitele da numa pa bani ca alfel sa duce clubu la vale domle ca pentru asta ne luptam si murim pentru fanclubu nostru iubit si nemaivazut in alte tzari ceea ce prezinta in linii mari originalitatea poporului romin cine s-ar fi gindit domle in tot mapamondu asta sa puie asa nume nemaiauzit la trupa? aud? nimeni domle numaiele insele....
si apropo din vremuri stravechi io is fanclub maical gecson si sa nu-mi aud vorbe, da?
onk

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 2:38 pm

pai facem asha zic io intri matale in fanclub shi cum visteria apartzine la menbri fanclub asia se chiama ca ie shal tau sham rezolvat comflictu.

neatza

Mesajde onk » Lun Iul 07, 2003 3:19 pm

sa inteleg ca inca se mai crede si acu ca ce e la guvern apartine fratzeste poporului, nu>?
onk

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 4:25 pm

matale intzelegi ce vrei. iotz zic cum sta treaba pacilea.

neatza

Mesajde basstard » Lun Iul 07, 2003 6:24 pm

Inspre catre onorabila noo membrana a fanclubului, pe numele sau onk :
Prin statutul de menbra a fanclubului vei avea acces la toate resursele clubului.
Pe langa lichiditatile fanclubului (neatza, nu te bucura acum... e vorba de bani nu de bere...putin mai tarziu ajungem si la ce te entereseaza pe mataluta), care variaza...si in momentul actual de fata nu acopera cerintele matale, mai exista si alte resurse mai mult sau mai putin lichide care la o adica (chiar si la 2 adici) ar putea fi folosite ca mijloc de plata. Discuta cu scorpia da propretara si poate accepta un mijloc de plata folosit inca din timpuri strabune si stramaiputinbune anume trocul. Adica mai precis in esenta e vorba de plata inatoririlor matale adica a chiriei in produse.
Eu am un inventar al resurselor nefinanciare lichide si mai putin licide, s-ar putea sa nu fie chiar la zi, anc soranul stie cel mai bine ca el e hotul sef...pardon, contabilul sef. Deciasadar stocul arata cam asa
-150l de bere depozitate in vana din baia lu neatza - n-a mai putut sa bea si ii trebuiau sticle sa isi desavarseasca opera. Pentru transport folosim o galeata din aceeasi baie precum si rezervorul de la veceu ca e de plastic.
- jumate din colectia de cutii de chibrituri goale cu femei la fel de goale pe care am donat-o eu fanclubului la inscriere,
- una din cele doo caroserii de aro sport, trei din cele cinci televizoare deeuu, 2 din cele 6 periutze de dintzi, si 240 din cele 243 de colace de vece facute cu traforaju de cel mai harnic menbru al fanclubului anume neatza.

Prezinta-i lista scorpiei si poate va intelegeti si apoi ne intelegem
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Salma » Lun Iul 07, 2003 10:53 pm

Crescu inima-n mine cand vazui ca se rezolvara cu toatele intr-un mod frumos si armonios, numa ca mai e unele mici probleme, da vazuratzi ca vorba dulce mult aduce? Bassule, toti sunten impresionati pana la lacrimi de oferta ta de a dona juma din colectia de cribite goale pentru a inchide gura scorpiei, da io cred ca mai repede va scoatetzi cu lichiditatzile in bere care este, ca scorpia nu cred ca cade pe spate la cribite cu gagici, poate doar daca era unele cu cipshideil aia de face striptiz. Da asha pe neste bere cine poa sa le refuze? Si daca-i face aiu o basma frumoasa din macrameu cu paslari asortatzi si neatza un peshte de sticla din traforaj pe televizoru ala de traforaj io zic ca-i suficient, si in plus io dau colectia mea sandra braun de-o pastrez ca pe ochii din cap sa nu mai aibe timp sa citeasca ce scrie pe chitantzele lu cocoana onk. Daca nici asha nu-i bine pai io nu mai stiu ce sa mai zic. :con:
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde eyewitness » Mar Iul 08, 2003 8:22 am

pai daca drei vice ii crescu inima de bucurie io ce sa va mai spui ? mie mi se involbura sangele si dadu p-afara din inima si aorta de facu clabuci si spume mai ceva ca neshte beri din halbele lu neatza cand vazui atata coeziune si spirit de intr-ajutorare la membrii fanclubului nostru da trebe sa analizam profund cam care ar fi doleantele scorpiei de proprietareasa ca sa merjem la sigur sa-i oferim ceea ce nutreste ea ca sa nu dam gres ca s-ar putea sa se ambitioneze scorpia si s-o vedem iar pe noua noastra membrana la unchiu in gara la sala de asteptare clasa 2a. chestia cu basmaua din mohair sau paslarii nu e idee rea ca pot impleti astea in 4 ore la andrelele albaneze da suntem siguri ca scorpiei i-ar place? aici e intrebarea. io propun sa-l trimitem pe portnoy sau un om de-al lui de incredere ,la scorpie sa se imprieteneasca cu ea, sa-i intre sub piele, sa vada cam ce-i place , vicii ,ganduri ascunse, sa-i caute in dosaru de cadre si dupa ce primim raportu de la tobasar si avem toti 4 asii si 2 jokeri in manecuta, actionam pe masura.
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Iul 08, 2003 8:39 am

tzin sa faca numite precizari ca sa navem vorbe dupaia. lichiditatzi la minen baie nu mai ie. sa dus! am avut un mic necaz (mi sa stricat o portocala in frigider) shi am rezolvat berea. era shi pacat ca mai avea putzin shi se ducea tot acidu norocu meu decat cam aruncat in cada patru capsule de sifon din care am recuperat la final numa trei a patra ashteptam maine dimineatza daca nu Doamne fereshte az la biuro.
cat despre vasu de la buda mea iel ie din granit shi nu din traforaj cum zice basu care io de dimineatza sunt un fel de portzile de fer cand are tzara nevoie de mai multa eletricitate shi daia am shi renuntzat sa mai fac vase din traforaj penca se cam perforau din prima.
da io zic sa lasam fiziologia organismului meu care nici nu ie asha importanta shi sa vedem ce facem cu hushtiulucu ca vine alte alea shi maglomerezprea tare. trebile fanclubului nu sufera amanare.

neatza

Mesajde cubu » Mar Iul 08, 2003 1:12 pm

aiu'le, am incercat toti sa intram pe sub pielea ei si nu am reusit, nu cedeaza de loc... Volumele noastre de "l" la a treia nu ne permit... Singurul lucur care-i poate intra pe sub pielea scorpiei este un ac de 7... de exemplu... Ii bag niste ser din ala fermecatu' si daca nu toarna tot, sa nu-mi spuneti mie Portnoy... Promit ca intr-o saptamana o sa aveti pe birou un raport complet... Discretie maxima...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mar Iul 08, 2003 1:24 pm

dra vice? stii cumva cati ani are cotrocoaca aia de proprietareasa? ca ma apucai acu sa fac un goblen cu rapirea din serai in fir argintiu si auriu punctat artistic cu un rosu aprins tip milano si poate dam lovitura matracoacei si-o scapam pe noua membrana de chirie macar vro 3-4 luni ca-n 4 luni termina si neatza sufrageria aia completa din lemn de nuc de care se apuca acu la traforaj si cu aia chiar am spart-o pe coropishnita ca doi ani onkoasa zburda nestingherita pe culoarele fanclubului...

dra presedinte te rugara membrii sa faci o organigrama a fanclubului sa stie fiecare ce fontii are si responsabilitati ca ne inmultiram simtitor si sa nu ne calcam pe bataturi pe aici...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Iul 08, 2003 2:35 pm

shi unde mai pui ca acuma mam inscris la un doctorat de pirogravura prin ashchiere care sa inveselesc admosfera din traforaj. am facut neshte michimaushi shi donalzi de tzie mai mare dragu sa te uitzi la iei asha dintro parte ca zici ca ie rembrand nu alta. shiam mai facut neshte faiantza din placaj numa buna de dat la dushmani in caz de primejdie ca ie grea rau de tot.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iul 08, 2003 2:59 pm

bah neatzo acu nu ma bag in munca si specializarea ta de traforajist prin aschiere si gavror prin frezare la cald da vezi ca mai nou ie gravuri cu hari poter adicatelea sa fim putin mai in pas cu moda ca michiamusii si donalzii ie perimati,vetusti,desueti si vechi si-ti da dracu mangafaua cu sufrajeria-n cap de ramane membrana iar pe drumuri.
eyewitness

Mesajde onk » Mar Iul 08, 2003 3:07 pm

mah, va uniratzi acu sa-mi unpleti propetara de avutzii cat colo de no sa mai aive loc de atitea dotari da ia nu va mai rupeti ca facutz si dregutz la ea inshishi ca vaz ca mai avetz unpic si o promovatzi si in ditai fonctzia de fanclub si ea nu stie sa aprecieze muzica buna ca a lu asia, ia asculta prostii dalea cu ushile si cu mai stiu io ce da pa vremea cind ieream si io mai mica, si poate afla ca e o inscenare si nush ce sa ma mai fac de ma mut cu catzel purcel shi motan...a...fara motan ca pasta il facui om...de ma mut io asha la sediu fanclubuli si nu ma mai scoatetz dacolo nici cu "mí£ria ta, se facu vremea.." care va sa zica uite cum facem: io ma descurc cum pot, numa datzimi chitantzieru si carnetu da cecuri, shi se rezolva, o zi doo, ca nu pot nici io asa repede, numa sa nu fie cu limita de suma ca io n-am limita cind vreu sa-i multzumesc pa oameni...si in definitiv si la urma urmei poate ii fac si o statuie in fatza blocului din bobine rebobinate si o facem espozitzie si rupem bilete la intrare ...este?
onk

Mesajde eyewitness » Mar Iul 08, 2003 3:31 pm

onkoaso treaba cu chitantieru ,cecu-n alb, rosu si bleomarin tine de baicsu si ca orice contabil sef are un arici in buzunar de se inteapa numai cand pipaie buzunaru darmite sa mai si baje mana in el asa ca io zic ca tot cu un troc,barter sau cliring trebe tratat cu rapandula de proprietareasa ca tocma ce ma gandii io acu ca poate taie neatza la traforaju manual si de mana dintr-un placaj calitatea intai superioara un sidiu , compact ca un disc rotund si cu pirogravoru prin aschiere la rece imprima hodoronc troncu fetelor pe el si il dam cotrocoacei si cu dedicatie si semnaturile fetelor ca neatza inventiv cum il stim, facu tipu asta de sidiu compatibil si cu aragazu cujir cu 4 ochiuri care n-are cum sa lipseasca din casa unei gospodine . daca n-are cujir merje si la prajitoru de paine numa ca se taie din inalte din cauza firimiturilor care intra de obicei in tuitere da daca paparuda nu-i pretentioasa o sa fie multumita si o sa-i placa sigur...
eyewitness

Mesajde Salma » Mar Iul 08, 2003 7:43 pm

Cocoana onk, cum o dai, cum o-ntorci numa cu ochii dupa bani esti, macrameu nu e bun, traforaju nu e bun. Doar n-o fi matracuca vreo Hagi Tudoasa de-ti ia si ultima pielicica de pe mata? Io cred ca cat de scorpie o fi ea nu poate sa nu i se inmoaie inima cand o asculta sidiu facut de neatza cu manutzele si sudoarea lui. Aiule, io aruncai un ochi odata pe certefecatu lu zgriptzoroaica, cand fuse-n fatza mea la banca de depuse banutzii jecmanitzi de la onk, da nu vazui decat un 8, acu c-o fo opzeshdoua sau opzeshnoua io nu bag mana-n foc. Aia cu rapirea din serai io nu cred ca-i o idee buna, ca poate-i vine babataiei vreo ideie cand o vedea arabetzi aia frumoshi si focoshi si ne pune doamne-feri sa-i luam belet la Istambul, sa dea iama-n turcabetzi, io zic ca mai bine un goblen frumos c-o caprioara care s-adapeaza si se uita cu ochii galeshi, asa ca ai lu onk dupa 15 beri la zgriptzoroaica de parc-ar zice " fie-ti mila, Baba Cloantza Cotoroantza de un suflet oropsit". Io zic ca asha, cu mesaju asta subliminal, poate-o induiosham la subconshtient, si daca mai asculta intre timp si sidiu se coordoneaza factorii afectivi si de unde n-o sa vezi matracuca ca-i da ia bani lu cocoana onk sa locuiasca-n vizuina aia ; )
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde neatza » Mie Iul 09, 2003 8:40 am

deci of cors oamenii care ma shtie shi ma cunoashte are cunoshtintza de faptu ca sunt o persoana activa dpdv monden ca sa raspandesc mesaju de la fetele de la asia in populatzie. deci asear am loat parte la intalnirea cvasisamizdata a gherilei chimice din romania, factziunea de lupta pentru eliberarea acizilor de sub tirania bazelor, aripa consumatoare. eu, in calitate de menbru excesiv am tzinut o cuvantare despre efectele benefice ale acidului acetilsalicilic asupra organismului mai ales dimineatza de dupa. la incheierea discursului ceilaltz menbriii a ridicat in urale eprubetele shi paharele berzelius pline de ferment de hamei shi in unanimitate a hotarat ca imnu lor va sa fie de az inainte pesa hodoronk/tronk carei va conduce cu vitejie in lupta pe careo poarta iei. ma rog consfatuirea sa prelungit pana mai in zori drept pentru care acum sitoatzia ie cam confuza. revin ceva mai incolo cu restu de informatzii

lupta contiuua!!! traiascai noshtri!

neatza

Mesajde nocturna » Mie Iul 09, 2003 9:26 am

stimati fanclubitsti asiatici, dar onorabili, nici nu ma trezi bine din somnurile mele cele de pretz, nici nu apucai casami vars cafea in poala, si primi instiintzare tocma de la departamentul artistic, ii si multumesc vigilentului ai, ca isi facu timp casa ma traga de maneca si sa ma autoconstientizeze de trebile mele, care stiu ce ocupat e acu de cand cu rapirile din serai si mozaicaraia dansului.
cum ziceam, aiu ma facu constienta de sarcinile cu care-s insarcinata, ca cica e mare tamabalu p'aici, ca va bulucirati sa ingrosati randurile, si va impiedicati unul de altul.

sarcinile, care de fapt nu e sarcini ci e placeri, sa nu auz vorbe, pentru membrii cu state vechi icisa la fanclub raman aceleasi.
piar neatza, aportul tau deosebit adus imaginii fetelor in teren, pe teren, la masa de hushtiuluc combinata cu bere, sub masa de hushtiuluc, ne aduce numa bucurii si incantari. chiar ca m-o batut gandu, de mi-o facut bataturi in talpa, se te insotesc si eu intr-o iesire in afara d'alu matale, sa vaz si eu cum este aparata cauza fetelor.

aiule pe matale nici nu ma gandesc sa te sustrag de la trebile artistice de impletit, brodat si mozaicat, casa te insarcinez cu alte sarcini.

vice salma sa-mi prezinti raportu despre cum ai rezolvat treaba cu propretara membranei onk, ca nu vrem ca stimabila membrana sa fie stresata de astfel de mici amanunte neimportante.

nou venita membrana onk o repartizam la departamentul artistic, ca vaz ca are talente din frageda pruncie, plus talent la jargonat si crosetat cuvintele, mai ceva decat aiu la bob de orez, ca nu degeaba e dansa patroana de seama a literelor. asa ca io cred ca ne va fi de un real folos util.

portnoy tu continua sa pazesti usa.

ce observ este ca vaz ca casieru nostru anc soran s-o impotmolit nustu pe unde ca n-a mai dat cu subsemntatu pe la fanclub si ne urla vistieriilii de foame. asta o fi fugit cu banii?!

va multumesc pentru atentie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

2396

Mesajde baixinho© » Mie Iul 09, 2003 10:10 am

Initial trimis de Nightwish
(...)anc soran (...)o fi fugit cu banii?!

io cand fac geoching nu iau banii cu mine, ca mi fura uotzii!
alfel, nu am dat cu subsemnatul pentru ca deoarece ca finca numar ce avem la vistierie. vreau sa va aduc la cunostinta ca adunarea nu ie comutativa. io am calculit banii de mai multe ori, de la inceput la sfarsit, de la sfarsit la inceput, de la mijloc spre sfarsit si inceput, de la inceput la mijloc si imediat si foarte repete la scurt timp de la sfarsit spre mijloc si mea dat tot atatea rezultate. o sa va prezint tabelu cu rezultate foarte curand.

vistiernicul
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Mie Iul 09, 2003 11:01 am

Hehe, don'soara prezindenta... Vedeti ca v-am pacalit si pe dumneata? Stiti ca deviza mea iaste "pretutindenea si nicaierea", nu? Ala de la usa nu sunt eu, atat va spun... Si inca e una din cele mai nereusite copii ale mele... Trebile pe care le fac eu pe aici sunt mult mai mari, mai subtile si importante decat credeti... Dar las' asa, ca nu e bine sa stiti tot, e foarte periculos si nu vreau sa va pun viata in pericol...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Iul 09, 2003 1:08 pm

bah io constat cu regret ca ilustra noastra prezidenta n-a facut nici aseu ca shaki si nici stefan gheorghiu ca neatza si cred io ca nu stie ce-i aia organigrama unei institutii. pai dra presedinta organigrama este schema posturilor adicatelea sa stim cum ie cu ierarhia in fanclub pe posturi si fonctii si dupa aia ai caietu de sarcini si responsabilitati. normal ca tobosaru sa se simta lezat in amoriu lui propriu si interior cand l-ai pus sa pazeasca usa. pai tobosaru e sefu departamentului paza, protectie si stingere a incendiilor si printre altele are si sarcina pazirii usilor. da n-o face el ci are angajatii lui pe care-i schimba si ii roteste zilnic sa nu prinda coaja baietii. tobosaru se subordoneaza direct drei vice de unde si primeste indicatii cu privire la paza si ii raporteaza tot ei activitatea. in plus , da asta se stie doar in cerc restrans, e si sefu serviciului spionaj si contraspionaj din fanclub. pai cine crezi ca-i pune zilnic pe birou drei vice , textele si partiturile concurentei inainte cu 3 zile ca respectivele sa fie auzite si vazute la atomic? tot tobosaru cu subalternii lui. cine crezi ca face sa dispara toti neinregistratii si siucsii din viata cea de toate zilele care vin in sediu si studiouri la spionat. tobosaru cu oamenii lui. cand i-a luat foc garsoniera matracoacei de se afumase onkoasa precum muschiu montana cine a venit echipat cu pelerina, casca de protectie, tarnacop si galetusa cu nisip sa stinga focu? tot tobosaru . asa ca dra presedinte te rugam a avea in vedere atunci cand espui sarcinile si funtiile membrilor, toate activitatile acestora asa ca sa se stie clar odata si pt totdeauna...
multumesc
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma