Sighisoara
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sighisoara
Oameni buni......PE 25 incepe spectacolul de la Sighisoara unde vor canta numai formatii folk.....adik formatii pentru hipioti!!Dupa parerea nea va fi destul de misto....fata de ani trcuti!!Eu unu' nu ma duc dar.....daca vreunul din voi va duceti (dupa ce ventiti).....va org sa imi dati de veste si sa imi povestiti cum a fost!!Distractie placuta!!
- woolfyy
- Junior Member
vreau la sighisoara !
eu vreau sa merg pe 25 la sighisoara dar n-am cu cine -din varii si enervante motive
dati-mi si mie de veste daca sunteti mai multi din bucuresti care va duceti...
dati-mi si mie de veste daca sunteti mai multi din bucuresti care va duceti...
frozen in the place i hide
not afraid to paint my sky
with some who say i've lost my mind
not afraid to paint my sky
with some who say i've lost my mind
- mal
- Junior Member
Eu am de gand sa merg shi anul asta la Sighisoara ... cred ca o sa fie super marfa ... oricum anu trecut a fost super distractie ... Partea naspa e ca o sa merg cu cortu anu asta .. lucru care nu prea ma incanta sincera sa fiu ... eh asta e ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Intrebare.....
cati dintre voi au fost acum 5, 6, 7, 8 ani la Sighisoare?de ce am pus acesta intrebare...simplu si la obiect ..pt ca de 3 ani Sighisoara nu mai este decat o adunatura de drogati betivi Punkeri pusi pe batai...si pun ramasag ca din cei care au fost acum 2 si 3 ani la Sighisoara 90% nu au inteles mesajul adevarat al festivalului.. pacat a fost un festival frumos
cati dintre voi au fost acum 5, 6, 7, 8 ani la Sighisoare?de ce am pus acesta intrebare...simplu si la obiect ..pt ca de 3 ani Sighisoara nu mai este decat o adunatura de drogati betivi Punkeri pusi pe batai...si pun ramasag ca din cei care au fost acum 2 si 3 ani la Sighisoara 90% nu au inteles mesajul adevarat al festivalului.. pacat a fost un festival frumos
The lost Little Girl
-
Roxyanne - Junior Member
Ultimul festival de la Sighisoara de care imi aduc aminte cu placere a fost cel in care au cantat Berinde, Nightlosers, si Weinberger, a fost in 97 sau 98.
Dupa aia potopul. Am inteles ca s-au schimbat organizatorii, festivalul a fost luat "in frau" de niste bucuresteni si s-a transformat in talcioc.
In 2000 si in 2002 (in 2001 n-am fost) terenul de langa magazinul Sigma arata ca un veritabil talcioc de la marginea Galati-ului - plin de tigani ce vindeau bate de base-ball gonflabile cu steagul Americii si multe alte suveniruri la fel de medievale. Duminica a fost concert dance, Blondy si numai stiu cine... la festival medieval....
In concluzie, o mu*e organizatorilor care au transformat o chestie faina in balci. Ma c*c pe organizatorii de astfel de festivaluri.
Anul asta festivalul se suprapune ca data cu intrunirea bikerilor de la Sibiu. Va recomand sa veniti la Sibiu, atmosfera va fi mai faina si concerte mai misto.
SOD, scuze pt limbajul buruienos
Dupa aia potopul. Am inteles ca s-au schimbat organizatorii, festivalul a fost luat "in frau" de niste bucuresteni si s-a transformat in talcioc.
In 2000 si in 2002 (in 2001 n-am fost) terenul de langa magazinul Sigma arata ca un veritabil talcioc de la marginea Galati-ului - plin de tigani ce vindeau bate de base-ball gonflabile cu steagul Americii si multe alte suveniruri la fel de medievale. Duminica a fost concert dance, Blondy si numai stiu cine... la festival medieval....
In concluzie, o mu*e organizatorilor care au transformat o chestie faina in balci. Ma c*c pe organizatorii de astfel de festivaluri.
Anul asta festivalul se suprapune ca data cu intrunirea bikerilor de la Sibiu. Va recomand sa veniti la Sibiu, atmosfera va fi mai faina si concerte mai misto.
SOD, scuze pt limbajul buruienos
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Eu am tot fost la Sighisoara in fiecare an din '96, de prin '99 cred ca am inceput sa zic "la anu nu mai vin". Nu mai tin minte cand s-a stricat definitiv, cert e ca si-n '96 era deja festival de betie medievala, ma-ntrebam ce dracu is atatia cu tricouri cu Negura Bunget, Burzum si Mayhem la un festival cu alt profil... Hm. Totusi in fiecare an pana prin 2000 (cred) au fost momente misto. Cand au cantat Phoenix, mai stie cineva? De nu se auzea vocea deloc si parca faceam karaoke...
Oricum, si prin '98 sau '99 au dat-o in bara organizatorii, atunci parca a scazut calitatea reprezentarilor, au inceput sa nu mai vina artisti din strainatate and all. Dup-aia tot in jos.
Intr-adevar, subscriu si la chestia cu talciocul, in general ideea de concerte non-medievale a fost una foarte proasta. Nici folkistii n-aveau nici o treaba cu festivalul, mai obtinea Ivanitchi niste concerte pentru prietenii lui, dar era mai suportabil. Plus ca e o aglomeratie fantastica, n-ai loc sa arunci un ac.
Oricum, si prin '98 sau '99 au dat-o in bara organizatorii, atunci parca a scazut calitatea reprezentarilor, au inceput sa nu mai vina artisti din strainatate and all. Dup-aia tot in jos.
Intr-adevar, subscriu si la chestia cu talciocul, in general ideea de concerte non-medievale a fost una foarte proasta. Nici folkistii n-aveau nici o treaba cu festivalul, mai obtinea Ivanitchi niste concerte pentru prietenii lui, dar era mai suportabil. Plus ca e o aglomeratie fantastica, n-ai loc sa arunci un ac.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Eu am auzit ca anul asta o sa fie organizator (sau printre organizatori) Nicu Alifantis... Nu bag mana in foc, asa am auzit... Si ca o sa fie numai trupe folk invitate si o sa se respecte "profilul" festivalului cat de cat... Oricum, eu ma duc si anul asta cu gasca, la fel ca si anul trecut, nu ne intereseaza cine canta pe "scena mare", noi stam la "Boema" si avem chitaristii nostri... Pentru betie exista "Timisoreana"... Daca iti vezi de treaba ta si ai oamenii potriviti langa tine, te distrezi, ce daca nu mai e ca in anii trecuti?
De asemenea, celor care vin anul asta le recomand sa treaca si pe la "scena mica", vis a vis de posta, unde mai mult ca sigur ca o sa cante si cativa priteni de-ai mei... Le garantez ca nu o sa mai plece de acolo...
De asemenea, celor care vin anul asta le recomand sa treaca si pe la "scena mica", vis a vis de posta, unde mai mult ca sigur ca o sa cante si cativa priteni de-ai mei... Le garantez ca nu o sa mai plece de acolo...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
din cate stiu eu anul asta e ceva de genul Alifantis si Andries... in rest muzica medievala... sincer o sa fie mai interesant decat anul trecut cand doar sambata a fost misto, s-a terminat concertul cu Compact, Cargo si Iris... dar inainte de ei, jale... iar vineri si duminica ce sa zic.... intra pe sighisoaramedieval.ro pt informatiii... daca gresesc site-ul, intra pe sighisoara.com si gasesti acolo link...
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
Sighisoara
mai multe despre festival puteti afla la http://www.sighisoara.ro
pare a fi ceva interesant... mai ales faza cu gasirea potirului... e ceva nou... Ma rog... sa vedem totusi cum vor evolua lucrurile
pare a fi ceva interesant... mai ales faza cu gasirea potirului... e ceva nou... Ma rog... sa vedem totusi cum vor evolua lucrurile
- Someone
- Junior Member
Si eu ash vrea sa vin dar ..nu cunosc pe nimeni,la Sighisoara nu am mai fost si ar fi putin cam aiurea.
Deci cine se anunta sigur de aici,de pe Forum?
Deci cine se anunta sigur de aici,de pe Forum?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Am ajuns la Sighisoara abia duminica dupa masa (ca vineri-sambata-duminica am fost la Crazy Bike Party in padurea Dumbrava).
Am vazut concertul Alifantis&Zan.... mi-a placut, mai putin ultima piesa pe care s-a cantat peste negativ (nu chiar playback dar nici departe... n-am inteles rostul la chestia asta, mai ales ca in ZAN sunt niste instrumentisti de prima mana) si focul de artificii, care a fost fain, am facut poze..cand le scot o sa le pun si aici.
Atmosfera nu mi s-a parut foarte diferita fata de anul trecut, multa lume, multi tigani cu bratari de 2 lei, punkerii si taranii nu au lipsit. Programul festivalului in schimb a fost net superior (eu am mai prins doar 2 chestii "medieval" dar mi-au placut.
PS:dinule, te-am ratat cu berea aia, oricum nu puteam sa beau ca eram cu motorul si m-am intors duminica noaptea in Sibiu (fuck my job!)
las ca ne intersectam noi.....
Am vazut concertul Alifantis&Zan.... mi-a placut, mai putin ultima piesa pe care s-a cantat peste negativ (nu chiar playback dar nici departe... n-am inteles rostul la chestia asta, mai ales ca in ZAN sunt niste instrumentisti de prima mana) si focul de artificii, care a fost fain, am facut poze..cand le scot o sa le pun si aici.
Atmosfera nu mi s-a parut foarte diferita fata de anul trecut, multa lume, multi tigani cu bratari de 2 lei, punkerii si taranii nu au lipsit. Programul festivalului in schimb a fost net superior (eu am mai prins doar 2 chestii "medieval" dar mi-au placut.
PS:dinule, te-am ratat cu berea aia, oricum nu puteam sa beau ca eram cu motorul si m-am intors duminica noaptea in Sibiu (fuck my job!)
las ca ne intersectam noi.....
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Festivalul medieval
Deci eu nu stiu cum a fost in anii precedenti la Sighisoara, dar anul acesta am fost pt prima data si mi-a placut.Singurul lucru care m-a enervat a fost ca nu a cantat nici o formatie rock...Desi, cred, si spun cred pt ca nu ii stiu bine....la primarie a cantat Negura Bunget?Mie una mi-a placut atmosfera...toti erau veniti in grup, radeau, cantau..era veselie, parca era o familie mai mare...eu am simtit ca...oricum e fain daca esti cu gasca si nu singur...eu am fost cu sora-mia si tot mi-a placut.Nu pot sa spun acelasi lucru se despre parintii mei, care au vazut numai betivi, drogati, satanisti si altii la fel...ce sa le faci?Au imbatanit...vremurile s-au schimbat...Apropo, am am auzit ca anul acesta ar fi organizat festivalul niste nemti?Nu stiu...
Noaptea este salvarea sufletului!
- Delphi
- Junior Member
sighisoara
sal
anul asta a fost super la Sighisoara ,eu zic ca mult mai fain decat in alti ani.eu am duc in fiecare an ,dar cel mai bine m-am simtit anul asta.poate pt ca l-am vazut pe Laci,din Oradea cel mai frumos barbat din lume ,student nu stiu exact unde,important e ca-i rockar inrait, roscat cu parul lung .
oricum programul a fost beton,iar terasa rockerilor mi se pareca s-a intrecut pe sine.
cel mai misto a fost ca m-am trezit dormind in parc pt ca nu mi-am gasit cazare ,la ora 1 cand am ajuns in sighisoara.ok,traiasca rockerii ,sighisoara si dragul meu laci !!!!!!
anul asta a fost super la Sighisoara ,eu zic ca mult mai fain decat in alti ani.eu am duc in fiecare an ,dar cel mai bine m-am simtit anul asta.poate pt ca l-am vazut pe Laci,din Oradea cel mai frumos barbat din lume ,student nu stiu exact unde,important e ca-i rockar inrait, roscat cu parul lung .
oricum programul a fost beton,iar terasa rockerilor mi se pareca s-a intrecut pe sine.
cel mai misto a fost ca m-am trezit dormind in parc pt ca nu mi-am gasit cazare ,la ora 1 cand am ajuns in sighisoara.ok,traiasca rockerii ,sighisoara si dragul meu laci !!!!!!
- maite
- Junior Member
Re: sighisoara
Sunt de aceeasi parere cut tine...super a fost...si se pare ca pt tine a fost si mai super...
dupa mica descriere pe care ai facut-o se pare ca tipul ala semana putin cu Axl Rose ....terasa rockeri-lor am vazut-o si eu si parintii mei de asemenea...mai mult din cauza ei s-au speriat parintii mei...aproape ca li se facuse teama sa se mai plimbe prin cetate...pe acolo...nu voiau sa ne mai lase nici pe mine si pe sora-mia din cauza "satanistilor"....E cool ca ai dormit in parc...as fi vrut sa traiesc si eu o experienta de genul asta...oricum a fost mai interesant decat sa dormi intr-o camera la un hotel cu parinti...Traiasca rockerii, sighisoara si iubirea!!!!!!!!

Noaptea este salvarea sufletului!
- Delphi
- Junior Member
De la Organizatorii Festivalului Sighisoara Medievala 2004
Dragilor, adica toti cei care scrieti aici si vreti detalii dspre festivalul de la Sighisoara de anul acesta. Va vorbesc in numele organizatorilor. Asadar... festivalul va avea loc anul acesta in week-endul 30,31 iulie, 1 august 2004! Ceea ce trebuie sa va spun e ca in ciuda zvonurilor nu vor fi concerte rock de nici un fel! Pentru ca anul acesta Sighisoara va redeveni medievala. Asadar... in Piata Sigma va fi o tabara militara medievala unde vor avea instalate corturi si expozitii de arme, armuri costume etc, patru ordine cavaleresti: Cavalerii de sibiu, Cavalerii Cetatii Rosii, Cavalerii de Medias si Cavalerii Lup. Aceste ordine vor avea zilnic spectacole:turniruri, prezentari de arme etc. In aceasta tabara va fi amplasata si o scena pe care se vor desfasura spectacole de teatru si concerte de muzica medievala. In Cetate vor fi 3 scene unde vor avea loc spectacole de teatru cu piese medievale si piese pentru copii, plus inca o scena: "Tribuna Oamenilor Liberi" unde oricine isi poate spune pasul. Pana la definitivarea programului si lansarea unui site oficial al festivalului de anul acesta va stau la dispozitie pe e-mail la adresa bojan.cristain@email.ro sau pe adersa festivalului, sighisoaramedievala@yahoo.com. Incepand cu joi, 8 Iulie 2004, ora 16:30 va fi disponibil site-ul festivalului la o adresa ce va va fi vomunicata ulterior. Va asteptam cu mic cu mare la o Sighisoara cu adevarat Medievala.
- kuki
- Junior Member
Festivalul Sighisoara Medievala 2004 - Cuvantul Organizatorilor
Toate detaliile legate de Festivalul de anula acesta(inclusiv programul) pe www.sighisoaramedievala.ro. Astept comentarii.
- kuki
- Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1