Moshu zice asa : in imaginile ce urmeaza o sa vedetzi un suporter al Braziliei. tre' sa elucidam daca este transsexual sau femeie !
avem si sondaj chiar ! :p
---------------
Poate si la meciurile nationalei noastre o sa vedem asa ceva
sa moara titirica
uite unde are sfarcurile , lateral in exterior tipic pt barbati cu implante si silicoane. forma bustului /mijlocului. zau ca e...mai ales ca brazilia e plina cu dintr-astea
Silicoane nu incape indoiala ca are... dar chiar sa fie barbat? Pacat ca nu am si o poza sa vad daca e in bichinii, si daca are cocosel...
Mai ca m-ai pus pe ganduri... tot stau si analizez daca e un transexual in poze...
Pana la urma raman la parerea ca e femeie...
e femeie toata ziua. nu vezi , bai eye-ule , ce abdomen frumos are ? piele finutza....etc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Care abdomen ma moshule, nu vezi ca e otova de sus pana jos, nu tu o rotunjime, o coapsa, talie tipic barbateasca. Plus ca la sani am studiat (poze, ce te gandeai:D) si e cum zice aiu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
ma, io vad ca aiu a dat cu explicatii si am incredere in el. daca nici aiu (si SOD; prietenii stie la ce ma refer ) nu cunoaste unde au barbatii sfarculetele, atunci cine sa stie?
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
E femeie baaaaa! Uite-te la sfarcuri... vezi ce, cum dracu se zice la alea??... mameloane sau ma rog sfarcurile alea sunt prea mari ca sa fie barbat... prea late...
Votez: Femeie!