Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Jasmine » Lun Iun 16, 2003 8:49 am

am vazut ieri "phone booth" -cabina telefonica .. un film care te poate invata multe.. detalii nu vreau sa dau..fiindca stric tot farmecul..va zic ca este f.bun!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Salma » Mar Iun 17, 2003 10:29 pm

Frida cu o Salma Hayek care se metamorfozeaza pe parcursul filmului ca un fluture in cristalida, reusind sa joace credibil o fetishcana si o femeie senzuala (aici ii e mult mai usor:D ). Din filmul asta am mai inteles niste lucruri despre cum sta treaba cu arta si de ce unele opere reusesc sa transmita emotii, chiar daca din punct de vedere estetic creatiile respectivei pictorite nu ma incanta. Nu e un film extraordinar, dar felul in care arta si istoria sunt brodate in tesatura filmului il face interesant, in plus, sa n-o uitam pe Salma Hayek, care, insa, a pierdut justificat Oscarul in favoarea lui Nicole Kidman. 7/10
Salma

Mesajde MiG29 » Vin Iun 20, 2003 11:49 pm

The Hours -un film plictisitor.Nu stiu poate k o fi bun dar mie nu mi-a palcut.E destul de static shi mai ales k e cu nicole Kidman pe care nu pot s-o sufar.4din 10.

Triple X -Vin diesel e un actor de mana a treia.Un fel de Van Damme al momentului.oricum shi filmu e prost.N-am shtiu k pe cehi ii cheama Yuri shi Ivan.Misto faza cu concertu Ramstei de la inceputu filmului. 2 din 10.

Mistery Men -distributzie buna dar comedioara e destul de stupida.E relaxant. 6 din 10.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 21, 2003 12:00 am

Ted Bundy , un film biografic despre celebrul ucigas in serie din America anilor 70. Omul care a ucis peste 100 de femei. Destul de plictisitor.
6 stele !

spoiler

destul de naspa la sfarsit , la faza executiei ...cand ii baga o chestie in fund sa nu faca pe el. chiar era necesar sa ne arate si asta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Ted Bundy

Mesajde SatyR » Sâm Iun 21, 2003 4:22 pm

Aseara vazui si eu Ted Bundy,un film pe care l-am asteptat cu sufletul la gura...numai ca din pacate dezamagirea a fost pe masura....pacat, puteau sa faca un film cu mult mai reusit...Bundy are o poveste foarte interesanta dar vad ca cei care au facut filmul nu au incercat sa-i urmeze biografia ci au incercat sa faca mai degraba un soi de horror de prost gust...

In primul rand m-a dezamagit faptul ca nu s-a aratat unde s-a produs ruptura aceea care avea sa-l transforme pe Bundy intr-un manaic de temut,ci anume intreruperea relatiei cu Stephanie Brooks o fata pe care acesta a iubit-o foarte mult si dupa care a suferit enorm,fata pe care o va recuceri ulterior dar pe care avea s-o paraseasca probabil din dorinta de razbunare...filmul nu face nici o referire la relatia lui cu aceasta ci incepe din momentul in care era deja implicat in relatia cu Meg Anders (in film Lee) o fata cu care a avut o relatie destul de superficiala desi aceasa il iubea foarte mult si il dorea pe Bundy drept tata pentru fiica ei...

Ted Bundy a fost mai mult decat un simplu criminal a fost un om foarte respectabil,manierat si deasemenea un student foarte apreciat de profesori si de catre toti cei care il cunoasteau,o persoana atat de respectabila incat atunci cand a fost denuntat de catre Meg in urma portretului robot politia l-a scos din cercul suspectilor pe motiv ca nu se putea ca un om ca Ted Bundy care era activ si in politica sa fie responsabil pentru asemenea atrocitati....toate aceste aspecte au fost omise in film,aici Bundy ne este prezentat direct transformat...pacat era interesant se se fi urmarit tocmai evolutia aceasta...
SatyR
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 21, 2003 4:34 pm

Da , Satyr ! Ma miram de ce mi-ai recomandat tu cu atata caldura acest film. Vorba ta...parca a semanat cu Scream. Ne tot arata...cum le dadea ala in cap la femei. Dar nu a patruns absolut deloc in mintea personajului si poate tocmai asta este interesant la un film despre psihopatii criminali.
Iar pe langa acest aspect , parca mi-ash fi dorit un pic mai mult suspans.

Se justifica nota de pe http://www.imdb.com , adica 5.2 stele.

Vezi ca in seara asta avem un film cu 7.5 stele la siteul mai sus amintit. Se numeste "Best in show" .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde punct » Sâm Iun 21, 2003 8:39 pm

aseara am vazut jeepers creepers ( sper ca am scris corect) si mi-a parut rau ca mi-am pierdut timpul cu tampenia asta de film. pe hbo am vazut "ecoul din adancuri"(cred ca asa se numea) cu kevin bacon si iar nu am dormit toata noaptea. mi-a placut
X
punct
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 21, 2003 10:53 pm

Umbra a lunii albastre , parerea mea este ca ai vazut Ecouri din tenebre , nicidecum Ecouri din adancuri. :)
L-am vazut si eu mai demult , tot pe HBO. Mi-a placut si mie. Ii dau 7 stele.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Iun 21, 2003 11:51 pm

bowling for columbine - documentar despre arme in america, s-a mai scris despre el, cei de la cannes au trebuit sa inventeze un premiu special pt ca filmul sa nu plece nepremiat de acolo
k-pax - un fel de sf cu kevin spacey si jeff bridges, spacey e un nebun care pretinde ca e extraterestru si care e tratat de bridges. foarte bine realizat...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde punct » Dum Iun 22, 2003 10:47 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Umbra a lunii albastre , parerea mea este ca ai vazut Ecouri din tenebre , nicidecum Ecouri din adancuri. :)
L-am vazut si eu mai demult , tot pe HBO. Mi-a placut si mie. Ii dau 7 stele.

exact "ecouri din tenebre" :D si am sa ii dau si eu o nota, 8
X
punct
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Iun 22, 2003 11:10 am

Am vazut un film exceptional, EQUILIBRIUM, despre lumea noastra in viitor. Despre o societate care nu admite nici un fel de sentimente. Merita cu adevarat vazut, va asigur!
Kayla

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iun 23, 2003 10:23 pm

Am vazut Finding Nemo:o

Desene animate bine facute si filmu cat de cat ingenios 6/10
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iun 25, 2003 3:58 pm

Am vazut 2 fast 2 furious. Mult mai multa si misto actiune ca in primul si masini si mai bune :)

"American Muscle":D

Masini: 8/10

Film: 6/10
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iul 08, 2003 3:57 pm

Am vazut filmul "28 days later" si pot spune ca a fost cea mai mare porcarie care am vazuto in ultimii 5 ani.

Ii dau 0.5/10 :mad:
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Dzeu » Mar Iul 08, 2003 7:22 pm

Eu am vazut:
-Matrix Reloaded(e marfa)
-History of the world(cea mai mare caterinca de film)
-Star Wars episode 2
-South Park
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 7:55 pm

Apropo de History of the world ... sa mi-l aduci inapoi ....

Ultimul film pe car l-am vz a fost " 2 fast 2 furious " - super marfa
am mai vz si "maiting habbits at humans" care e cea mai mare caterinca posibila
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dzeu » Lun Iul 14, 2003 9:57 am

Am vazut aseara filmul ala cu"Profesorul trasnit",care mi s-a parut o caterinca.Mie in general imi plc filmele cu Eddie Murphy.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Iul 15, 2003 4:07 pm

anger management--- haios film
old school - tre sa faceti musai rost de filmul asta (daca va plac comediile tari)
memetshot

Mesajde zuza » Mie Iul 16, 2003 2:12 pm

The sweetest thing cu Cameron Diaz si alte doua tipe. N-a fost prea super super mai ales ca a avut niste faze in care tipele se apucau si cantau cam vreo 5-6 minute. 5 din 10
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iul 16, 2003 3:02 pm

Am vazut "The Rookie". Un film cu baseball...5/10
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Mr Hyde » Joi Iul 17, 2003 12:26 am

Satyricon - Fellini, scenariu adaptat dupa Petronius. Despre decadenta si depravare, pe fundalul Imperiului Roman sub Nero. Bun, fara sa fie genial. Imaginile si in general culoarea sunt exceptionale.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde catharsis » Joi Iul 17, 2003 12:50 am

pianistul se spune ca a fost subevaluat, altii spun ca a fost supraevaluat dupa oscaruri. oricum, o dovada vie ca cinematograful polonez e mult peste al nostru si ca se poate face un film bun despre holocaust fara a cadea in sentimentalisme si fara a lua numai partea evreilor. oricum, brody merita oscarul 9/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mr Hyde » Joi Iul 17, 2003 1:02 am

Lol, pai cinematograful polonez chiar e mult peste al nostru, dar asta datorita unor regizori ca Kieslowski, Vaida sau Zulawski... "Pianistul", pe langa faptul ca nu are prea multa treaba cu filmul polonez, mai e si un mare cacat, "Occident" ( care chiar e un film bun) ii da clasa mare.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde catharsis » Joi Iul 17, 2003 11:19 am

am vazut si occident si pianistul, dar nu cred ca le pot compara obiectiv pt. ca trateaza doua teme/perioade diferite si amandoua mi-au placut, desi pianistul mi se pare mai bine realizat tehnic (diferenta de buget isi spune cuvantul)
in ce sens nu are treaba cu filmul polonez pianistul? ca daca te uiti la credits, filmul e facut dupa cartea personajului principal care a fost polonez si majoritatea oamenilor care au lucrat la film sunt polonezi, iar filmul s-a turnat in polonia si germania.
e adevarat ca filmul are si lipsurile lui. desi pare stupid eu ma intreb ce dracu facea pianistul singur in apartament ca nu putea sa faca zgomot, nu avea ziare, radio si nu am vazut nici macar carti cu care sa-si omoare timpul. cum naiba nu a innebunit stand cativa ani singur in conditiile astea?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mr Hyde » Joi Iul 17, 2003 10:08 pm

Catharsis, filmele sunt comparabile dpdv al valorii artistice ( asa cum pot fi comparate chiar si cartile cu filmele, Silvia stie ;))... si, inca o data, "Pianistul" e varza, "Occident" e excelent. Realizarea mai buna ma lasa rece, hai sa laudam atunci "Independence Day" sau "Terminator 3"!
Cat despre legatura cu cinematograful polonez: e coproductie englezo-francezo-olandezo-germano-poloneza (!!!), scenariu semna de Ronald Harwood, limba vorbita este engleza, cu mici exceptii actori americani etc.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 20, 2003 11:08 am

Pentru ca n-am mai scris despre filme de multa vreme asta nu inseamna ca nu am mai vazut filme. Doar ca nu am vazut filme bune.

Azi de dimineatza ,insa....am vazut un film cu totul si cu totul special. The Luzhin Defence cu 2 actori care au interpretat impecabil. John Turturro si Emily Watson. Un film asa cum numai englezii stiu sa faca.
Eu zic sa urmaritit acest film....si daca nu vi se pare absolut superb...sa veniti sa ma injurati.

Cotatia mea : 9 stele din 10
Oribilul Mosh
Junior Member

sa vezi ,...,si sa nu vezi..:P

Mesajde superbiggy » Dum Iul 20, 2003 12:46 pm

bila alba ICE AGE ! super film de animatie .
bila neagra THE ORDER - Un alt film in care Van Damme s-a stricat bine macar ca nu mai rau ca in legionaru',...
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde stefan » Lun Iul 21, 2003 1:34 pm

Camarade, uite vazui si io "Pianistul" si nu mi s-a parut asa rau (ma asteptam sa fie mai naspa). Adica e motivul pentru care a fost facut filmul e probabil perfid (ce, pana si boul ala de Benigni face filme cu evrei si eu nu-s in stare de asa ceva?), iar tema Holocaustului cat se poate de demonetizata, ca fapte nu aduce nimic nou... Clar are punctele sale slabe, dar oricum e peste "La vita e bella" si are o tema mai consistenta decat "Lista lui Schindler", care parea mai mult un pretext pentru a vorbi despre Holocaust. Si Brody e bunicel, e cam secanta fatza aia lunga pe care o face juma de film dar per ansamblu e ok. Singura chestie e ca a fost facut cam tarziu, zic eu, deja tema a fost banalizata de "industrie".

Nu ca ar fi un film nemaipomenit, dar n-as zice ca e varza. De la Polanski am mai vazut Chinatown si "Balul vampirilor" si nu mi-a lasat impresia unui regizor inovator sau deosebit de original, are si el limitele lui. Daca stam sa ne gandim, Polanski ar fi avut toate motivele sa faca un film despre al doilea razboi mondial, fiindca intr-un fel i-a marcat viata, si Polonia a avut multe de indurat intre 1939 si 1945...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iul 21, 2003 2:49 pm

The sweetest thing: foarte naspa, 100 de min irosite. 1/10

A night at the Roxburry: o comedie bunicica dar unele poante erau destul de exagerate. 5/10
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Mr Hyde » Mar Iul 22, 2003 11:38 pm

La Polanski e celebru "Cutitul in apa" ( si ala chiar are treaba cu cinematografia poloneza), din pacate nu l-am vazut. Despre ce am vazut: "Frantic" si "The Nineth Gate", niste prostioare. "Balul vampirilor" e si el o tampenie, da' are momente bune. "Chinatown" in schimb e destul de bun.

Despre "Pianistul": in primul rand scenariul e ingrozitor de liniar... acum nu cerea nimeni Virginia Woolf, da' nici in halul asta, totul ( inclusiv personajul lui Brody, care e un fel de personaj reflector) pare un pretext pentru a prezenta ororile Holocaustului. Filmul mi se pare de altfel teribil de sec, parca ar fi un documentar ( si unul varza, one-sided), e exagerat, si, cel mai important, nu e artistic, nu reuseste sa creeze emotie... fata de "Lista lui Schindler", in care umanizarea lui Schindler chiar impresioneaza ( cu tot patetismul exagerat din final).
Mr Hyde

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film