N&D intr-o noua formula
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
N&D intr-o noua formula
Hmm... Ce parere aveti despre noua formula N&D? Nick si-a mai tras un cercel, si-a schimbat frezura, iar noua blonduta incearca s-o copie perfect pe Delia... Clipu` e dragut, melodia- se putea si mai bine, dar...
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
da patru ori.....
Haide sa o luam cu binishorul!!!Este al patrulea thread despre reformarea unei trupe ca nu a fost shi nu va fi niciodata de top!!!Atat de jalnica noua melodie.
Te rog nu te supara pe mineh.............dar m-am saturat de Nicolae&Deeeeaaa
KrO$$fire
Te rog nu te supara pe mineh.............dar m-am saturat de Nicolae&Deeeeaaa
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
Heh... Sorry, n-am vazu` celelalte thread-uri si am vru` sa-mi exprim parerea despre melodie... Anyway, imi cer scuze in fata administratorilor!!!
P.S.: Deea vine de la Andreea, deci trupa ar trebui sa fie N&A ... Parerea mea....

P.S.: Deea vine de la Andreea, deci trupa ar trebui sa fie N&A ... Parerea mea....

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Cumpara-ti personalitate draga Deea.
Initial trimis de Andreea Pisoi
Hmm... Ce parere aveti despre noua formula N&D? Nick si-a mai tras un cercel, si-a schimbat frezura, iar noua blonduta incearca s-o copie perfect pe Delia... Clipu` e dragut, melodia- se putea si mai bine, dar...
dragut? nick e cam la fel, dar tipa e o clona. De la culoarea parului pana la modul in care danseaza o copie pe delia. Mie mi se pare penibil. Sincer imi pare rau pentru ea ca trebuie sa se ridice la nivelul si imaginea deliei( nu ca delia ar fi extraordinara, dar macar avea stilul ei). oricum...mult noroc ..le cam trebuie.
- Unregistered
;a ;a !!!! Gizas Craist! cum sa nu vezi mha ca`s atatea threaduri despre N&D????? chiar eu am deschis unul despre noua formula!!! ;a tu pe ce lume traiesti?! una cu pisici si pisoi???
:con:
:con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
heh.. Traiesc intr-o lume... Nush d care, da` stiu k traiesc... N-am vazu` thread-u`, pentru k era pe alta pagina...
-
heh.... Nush...
Nah... Nuh vezi locatia la user?! 

-
Heh.. U`R right, man! :o
-
pana unde vor merge oamenii astia?! uff... atat mi`a trebuit.. sa deschid tvu` pe mtv... unde, noroc,emisiunea lui Zara... invitati... N & D!! sa fac crize si nu altceva! ;a
-Nick...care vrea sa para mai mult decat este.. ( este ceva?! :con: ).. cu un look fff naspa... el vrea sa se dea rapper sau .. ma rog..incearca el sa faca ceva acolo da` nu`i iese... :lol: ,
-Deea care... í£..ea nujt ce vrea... gesticula`ntruna p`acolo si radea... incerca sa explice ceva..da`... o salva Nick... ca ea "nu stie vorbeste romaneste"...
a! plus ca Nick o tine una si buna: casa de productii Explosions sau ceva de genu` ca n`am stat sa retin... uh... varza si iar varza... yak!
:bleah:
-Nick...care vrea sa para mai mult decat este.. ( este ceva?! :con: ).. cu un look fff naspa... el vrea sa se dea rapper sau .. ma rog..incearca el sa faca ceva acolo da` nu`i iese... :lol: ,
-Deea care... í£..ea nujt ce vrea... gesticula`ntruna p`acolo si radea... incerca sa explice ceva..da`... o salva Nick... ca ea "nu stie vorbeste romaneste"...
a! plus ca Nick o tine una si buna: casa de productii Explosions sau ceva de genu` ca n`am stat sa retin... uh... varza si iar varza... yak!
:bleah:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Heh... Am auzit si eu ceva din emisiunea aia... Deea zicea c-a terminat facultatea d teatru sau ceva d genu` asta.. Anyway, ea vrea sa cante pan` ajunge la pensie.. 

-
Initial trimis de drak_01
Si urmatorul look cum va fi??
Inca un cercel in nas + doi in burta + unu in fund...
In schimb muzica aceeasi...
AND REMEMBER KIDS..DON'T DO AS HE DID OR YOU'LL GET BANNED FOR LIFE....UUPS THAT GOES FOR ME TOO.....
-
krossfire - Junior Member
De ce se discuta atat de mult de "trupe" care nici nu merita amintite?
P.S. Niculaie asta e un taran! ;a
P.S. Niculaie asta e un taran! ;a
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Heh, dak e in buric nuh ejti banat... Nuh? 

-
Re: N&D intr-o noua formula
Initial trimis de Andreea Pisoi
Sunt spiridu^s din IASI si eu zic ca le sta bine in preuna dar si inainte era mistoo dar sper sa fie si mai misto acuma cu Deaa success N&DN&DN&DN&D
Bravooo Nick si succes DeaaDeaaDeaaDeaaDeaaDeaaDeaa
Success N&D
- Unregistered
He, he... Spiridusule, spune-mi ce fac... Cand vei posta?!
Heh, am modificat putin versurile... Special pentru tine! Ar trebui sa te simti flatat!!!!

-
Heh, lasa-l, mai!
Macar vorbiti despre N&D, dak tot vreti sa vorbiti... 

-
Ba prostilor Deea nu vine de la Andreea este un nume de scena a spus pe toate posturile ca nu o cheama asa
si sa stií¾i ca e cea mai marfa mai buna ca Delia iar Nick e beton cu freza asta.
iar voi nu puteí¾i fi decat niste invidiosi care v-a lingeti in cur unu pe altu
bravo N&D
bravo Deea
bravo Nick
si sa stií¾i ca e cea mai marfa mai buna ca Delia iar Nick e beton cu freza asta.
iar voi nu puteí¾i fi decat niste invidiosi care v-a lingeti in cur unu pe altu
bravo N&D
bravo Deea
bravo Nick
- Nelux
Ha, ha.. Crezi k eu stau sa ascult cum o cheama pe aia?! Oricum, Deea vine de la numele meu, adik Andreea, in caz de n-ai prins faza.. 

-
- Nelux
Da, Dea, cum spui.
Nelux, Ok, o lasam p-aia in pace.
Nelux, Ok, o lasam p-aia in pace.
-
Re: N&D intr-o noua formula
penibil de tot.Nu intzeleg chine guszta o astfel de mizerie muzicala.nicushor asta arata ca naiba.N&D=Nashpa Deprimanta.Sper sa puna Nicu Gheara vreo 2 bodyguarzi pe nickc "freza".hahaha.
- SASHA
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii