De ce nu are Ursu coada?[Campanie de promovare AdevaRapperilor]

ce-a fost pe Muzici o data

De ce nu are Ursu coada?[Campanie de promovare AdevaRapperilor]

Mesajde Nasu » Dum Iul 13, 2003 12:00 am

...ma nu ca ma bag ca musca in...dar am intrat pe un site si am ascultat cateva piese,(intrati si voi pe http://www.aria-53.go.ro/mp3z.htm)si vreau sa ii fac lu` Adevareppar o campanie de promovare.Am vazut ca are unele pareri in legatura cu lirica, vocea ,tehnica sau mai stiu eu.... a unora care totusi chiar au legatura cu muzica.Ascultati si voi, ca sa va dati seama cine isi da cu presupusul pe acest site.De parerea cui trebuie sa tinem cont.Si pun pariu ca sant multi ca el pe acest site.Pentru o adevarata campianie de promovare vreu sa il anunt pe acesta cale ca avem nevoie si de o poza...nu de alta dar vreau sa ii fac lipeala de un feat. cu aia de la VARZA(barem aia recunosc draq ca sant cum sant).Mai vrem sa stim si noi in ce an au fost inregistrate piesele?.Nu de alta dar suna cam de prin 1900...si ceva(ceva-ul ala l-am pus ca sa nu fiu rautacios). Ai luat tobele de la Louis Armstrong?.(Imi cer scuze fata de fanii lui Louis Armstrong).Cred ca daca ar fi dupa tine Hip-hop-ul din Romania este inca la stadiul de incercari.Nu mai vreau sa ma obosesc cu un adevarat urmas a lui Stefan cel Mare (cred ca si ala dadea mai bine in microfon decat tine)ca imi dau seama ce fel de kk de om esthi?
Asa ca....fratilor pe prosti ii omori cu INDIFERENTA!!!!
Nasu
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 13, 2003 10:53 am

nu te inteleg ba? i fond care e problema ta? nu iti place ce face omu asta nu asculta, te simti mai bine ca ai deschis un subiect in care ul faci de cacat? te simti mandru? Tocmai ca eu ar trebuii sa iti urmez sfatul si a ceeea de a fii ignorat...ca doar asa se procedeaza cu prostii dupa tine nu?....in cazul tau penibili.

maturizeaza-te
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Iul 13, 2003 11:23 am

Diagnostic : carcoteala acuta. Tratament: Se recomanda o portie apreciabila de cur. Se serveshte la temperatura numai buna de halit.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Re: ...

Mesajde Nasu » Dum Iul 13, 2003 11:32 am

Initial trimis de n3aGabitz
nu te inteleg ba? i fond care e problema ta? nu iti place ce face omu asta nu asculta, te simti mai bine ca ai deschis un subiect in care ul faci de cacat? te simti mandru? Tocmai ca eu ar trebuii sa iti urmez sfatul si a ceeea de a fii ignorat...ca doar asa se procedeaza cu prostii dupa tine nu?....in cazul tau penibili.

maturizeaza-te

...eu nu am nimik cu el(crede-ma nu si-ar dori sa am ceva cu el),stiu ca iti este prieten,dar omu` isi da cu presupusul in necunostinta de cauza.Akuma intelegi?.Imi pare rau pt. tine ca nu intelegi(sau nu vrei sa intelegi),pt ca asa cum te stiu, esthi baiat destept si nu in ultimul rand un ins vertical.Nu tre` sa pupi pe nimeni in cur ca sa arati ca ii esti prieten.

In rest respekt Omule`(asta in ciuda faptului ca m-ai facut prost)
....ptr Decret...nu am cuvinte,a devenit paranoic omu`
Nasu
Junior Member

Mesajde Stress » Dum Iul 13, 2003 12:17 pm

Ih!!! urata mutare, yo daca eream in locu` lui Adevarapper nu mai dadeam pe aici,sau cel putin ma bagam sub patura!.
Da chiar ca nu are nici o treaba baiatu asta cu h-h-ul!!!

Pace voua urmasi ai lui Lulu` Sarmaru!!!
Stress
Junior Member

Mesajde Hades » Dum Iul 13, 2003 7:12 pm

Bagamias poola, bai Nasu, esti mai tare decat el dovedeste-o ce poola mea, urat bai!!! nu se procedeaza asa...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

deci

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 13, 2003 8:53 pm

Nasu: ai facut un gest urat, atata tot. Daca ai ceva cu ala spunei pe privat etc, ce tre sa bagi pe forum public?asta nu am inteles...si nu te-am facut prost in adevaratul sens al cuvantului dar pur si simplu era o expresie...na in fine...nu e vb daca imi e sau nu prieten e vb ca nu trebuia sa exagerezi asa (zic eu). Tu ai scris eu mi-am dat cu parerea nu? sa scriu si eu cate un subiect ptr toti care ma enerveaza pe forum? cred ca asi umple forumul in mod sigur...

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: De ce nu are Ursu coada?[Campanie de promovare AdevaRapperilor]

Mesajde AdevaRapper » Lun Iul 14, 2003 9:53 pm

[i]
Asa ca....fratilor pe prosti ii omori cu INDIFERENTA!!!! [/B]

Urmarind rationamentul inseamna ca mie mi-ai acordat oarece atentie deci nu m-ai tratat cu indiferenta deci ori nu sunt prost, ori nu vrei sa ma omori.
A! Si inca ceva! Muzica pe care o fac o fac pt a le da prietenilor mei s-o asculte, pentru a face caterinca si asa mai departe. Si ce? Cine te-a pus sa descarci ceva de pe site-ul meu? Daca sunt cel mai de kkt mc asta nu-mi da dreptul sa-mi exprim opinia? Ia exemplu lui George Calinescu: a fost cel mai mare critic literar, desi pe planul creatie nu a excelat.
Si scuze ca nu am bani sa dau pe studio sa ma screm sa-mi iasa inregistrarile mai bine. De fapt, le-am tras acasa cu un jeg de microfon si incercand sa vorbesc cat mai incet, sa nu ma auda mama din camera cealalta si sa-mi zica sa ma apuc de invatat.
Si cel putin imi compun negativele singur, nota cu nota (singurul lucru de care sunt cu adeavarat mandru).
Si scuze ca prietenii mi-au dat nick-ul asta pe care am binevoit sa-l port de aproape 4 ani, dar pe care sunt pe cale sa-l schimb, deoarece actioneaza ca un magnet asupra artagosilor.
Poate ca sunt cea mai penala tentativa de rapper. Si ce? Sa ma sinucid? Da-mi macar arma! Nu ma lasa asasa stau toata viata pe scaun si tu sa te plimbi cu streangul pe langa mine facandu-mi pofta...
Si scuze ca am indraznit sa poluez forumul asta cu impresiile mele infecte de necunoscator.
Ai demonstrat ca esti cel mai tare de pe forum.
Plec palaria in fata ta.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Iul 14, 2003 11:52 pm

Ma Nasu tu ce vrei sa demonstrezi?
Omu asta macar face ceva,nu face pt tine..face pt el si pentru pritenii lui.O face cu un cacat de microfon de 2$ numit Genius,vechi de 2 ani(din cate stiu).Daca Method Man baga mai bine in conditiile astea sa ma faci de tot cacatu in toate felurile,dar iti zic din proprie experienta ca mai bine nu se poate.
Ce te fute pe tine grija cum canta el?O face cum poate mai bine si o face singur.Unde nu sunt bani si nici conditii,chiar daca Mc-ul ii pizdos rau de tot...DEGEABA.
Gestul tau a fost de cacat...a da cand vei face tu ceva mai mult sa ne anunti sa iti ascultam operele.In speranta ca vor fi facute in aceleasi conditi.
As da cu pace da nu meriti Nasu

Pt restu' numa' bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Iul 15, 2003 12:15 am

Poate problema pusa de NAsu nu trebuia luatah asha tare in vorbire daca tot vrea sa scoatah ceva in evidentza.Shi cred ca pe de-o parte ai bine c-a postat dar a facut prea deh......prost gust(sa ma ierte cine trebuie aku').In tot cazu trebuia sa fie cat mai scurt shi la obiekt daca vroia sa .......faca ceva in legaturah cu treaba astah.Amaa,yo intzeleg ca Adeva n-are cine shtie ce scule de muzici p-acasa(te apreciez Adeva c-ai incercat ceva poate trebuia mai subtil facuta treabah) dar nu trebuiah sa iasaa ditamai tevaturah astah totushi.

P.S, SA nu se intzeleaga greshit.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Domino » Mie Iul 16, 2003 9:32 pm

Initial trimis de Raspopitu
Ma Nasu tu ce vrei sa demonstrezi?
Omu asta macar face ceva,nu face pt tine..face pt el si pentru pritenii lui.O face cu un cacat de microfon de 2$ numit Genius,vechi de 2 ani(din cate stiu).Daca Method Man baga mai bine in conditiile astea sa ma faci de tot cacatu in toate felurile,dar iti zic din proprie experienta ca mai bine nu se poate.
Ce te fute pe tine grija cum canta el?O face cum poate mai bine si o face singur.Unde nu sunt bani si nici conditii,chiar daca Mc-ul ii pizdos rau de tot...DEGEABA.
Gestul tau a fost de cacat...a da cand vei face tu ceva mai mult sa ne anunti sa iti ascultam operele.In speranta ca vor fi facute in aceleasi conditi.
As da cu pace da nu meriti Nasu

Pt restu' numa' bine

Rasp,eu chiar inteleg ce a vrut omu` sa zica.In fond sa sti ca are dreptate. Daca omu` chiar este "varza" (cum a si recunoscut singur),nu isi mai dadea cu presupusul despre altii.Atata tot.Intr-un fel sau altul Hotul striga hotii.Intelegi?

Dau cu pace ptr totzi!!
Domino
Junior Member

LOL

Mesajde Raspopitu » Mie Iul 16, 2003 10:59 pm

Ce pot sa zic este lol.
Pai ce daca yo sunt ultimu rapper din lume si sunt certat cu viata si un betiv ambulant care mai are de trait 2 saptamani asta inseamna ca nu am voie sa critic ceea ce nu imi place?
Daca lui(Nasu) nu ia placut ce a auzit la Adeva asta inseamna ca trebuie sa deschida un subiect pe tema asta si sa il faca in toate felurile?
Adeva nu este rapper,nu este artist(inca).
El a facut cateva melodii pt el,pt prieteni si pt cei interesati.Chiar ar trebuii sa il doara in cur de ceea ce zice un ratat de pe forum.
Faptul ca a deschis un thread pe aceasta tema a fost deranjant.
Daca el il considera...citez: "imi dau seama ce fel de kk de om esthi" asta e treba lui.Nu trebuie sa faca un mare circ doar pt ca lui nu ii place,iar daca Adeva nu stie sa cante(parerea ta) asta nu inseamna ca nu are dreptul(ca noi toti) la o parere despre un anumit artist.Niciodata nu vei gasi un subiect facut de unu dintre noi de genu......"X e de cacat copii asa ca hai sa aruncam in el cu noroi".
Gestul a fost urat ca de parerea lui mii se rupe.

P.S Am scris acum mai mult nu ca sa demostrez ca sunt avocatul poporului si ca vezi doamne ce mare filozof sunt,dar am vb si cu Adeva si ii cunosc parerea despre chestia asta.

Numa bine si muie mancatorilor de cacat din HH romanesc
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Re: LOL

Mesajde Nasu » Mie Iul 16, 2003 11:32 pm

Ce pot sa zic este lol.
Pai ce daca yo sunt ultimu rapper din lume si sunt certat cu viata si un betiv ambulant care mai are de trait 2 saptamani asta inseamna ca nu am voie sa critic ceea ce nu imi place?
Daca lui(Nasu) nu ia placut ce a auzit la Adeva asta inseamna ca trebuie sa deschida un subiect pe tema asta si sa il faca in toate felurile?
Adeva nu este rapper,nu este artist(inca).
El a facut cateva melodii pt el,pt prieteni si pt cei interesati.Chiar ar trebuii sa il doara in cur de ceea ce zice un ratat de pe forum.
Faptul ca a deschis un thread pe aceasta tema a fost deranjant.
Daca el il considera...citez: "imi dau seama ce fel de kk de om esthi" asta e treba lui.Nu trebuie sa faca un mare circ doar pt ca lui nu ii place,iar daca Adeva nu stie sa cante(parerea ta) asta nu inseamna ca nu are dreptul(ca noi toti) la o parere despre un anumit artist.Niciodata nu vei gasi un subiect facut de unu dintre noi de genu......"X e de cacat copii asa ca hai sa aruncam in el cu noroi".
Gestul a fost urat ca de parerea lui mii se rupe.

P.S Am scris acum mai mult nu ca sa demostrez ca sunt avocatul poporului si ca vezi doamne ce mare filozof sunt,dar am vb si cu Adeva si ii cunosc parerea despre chestia asta.

Numa bine si muie mancatorilor de cacat din HH romanesc

Cumetre,nu ca as vreau sa iti dau eu tie un raspuns dar ai devenit paranoic ,zau!Eu nu am vrut decat sa dau de inteles ca este greu sa faci ceva ,dar este foarte usor sa critici.Tu nu vezi in pula mea ca omu` o luase razna rau de tot.Ma doare in pula ce crezi tu despre restu lumii.Omu` isi dadea cu presupusu peste tot! Ca ala este varza ca ala este nu stiu cum.Asa ca las-o in pula mea de vrajeala ca de oameni ca astia mi se apleaca.Nici cu o tona de lamai nu ii pot inghiti.In Romania toata lumea se pricepe la muzica si la fotbal.
Pula mea
Nasu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mie Iul 16, 2003 11:43 pm

Ok...oricum ideea e ca si daca ar canta execrabil tot are dreptul de a critica pe cine ii se scoala lui pula.
Dupa cum am mai spus...este normal sa existe carente la sunet din moment ce totul a fost facut cu aparatura slaba.
Una peste alta,zici tu ce zici,dar la lirica ce te-a deranjat?Ca nu da ca Rimaru...asta e altceva,dar o da mai bine decat unii consacrati.
Gata nu mai zic nimic...am incheiat subiectul!!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde gizzo » Joi Iul 17, 2003 12:03 am

Nasule...forumurile exista pentru toata lumea sa'si exprime parerile. La fel cum si le'a exprimat Adeva la fel cum ai facut si tu. Numai ca tu ai ales sa o faci intr'un mod nu foarte onorabil atat ca om cat si ca rapper. Daca nu iti place de el ca MC sau ca om....i'o ziceai lui pe privat sau il provocai la un battle ceva:) sa arati ca tu cel care il critici esti mai bun ca el. Omul macar se chinuie sa faca ceva si o face in primul rand din placere. Daca nu ii iese asa cum vor unii sau altii asta nu inseamna ca n'are dreptul sa'si exprime parerile despre o chestiune sau alta.
Ma rog...acum nu stiu ce s'o fi intamplat intre voi doi...e treaba voastra...doar ca puteai sa pui problema intr'un alt mod.
gizzo
Junior Member

Mesajde Nasu » Joi Iul 17, 2003 12:36 am

Initial trimis de gizzo
Nasule...forumurile exista pentru toata lumea sa'si exprime parerile. La fel cum si le'a exprimat Adeva la fel cum ai facut si tu. Numai ca tu ai ales sa o faci intr'un mod nu foarte onorabil atat ca om cat si ca rapper. Daca nu iti place de el ca MC sau ca om....i'o ziceai lui pe privat sau il provocai la un battle ceva:) sa arati ca tu cel care il critici esti mai bun ca el. Omul macar se chinuie sa faca ceva si o face in primul rand din placere. Daca nu ii iese asa cum vor unii sau altii asta nu inseamna ca n'are dreptul sa'si exprime parerile despre o chestiune sau alta.
Ma rog...acum nu stiu ce s'o fi intamplat intre voi doi...e treaba voastra...doar ca puteai sa pui problema intr'un alt mod.

...varule uite cum sta treaba.Eu nu am nimik cu el(personal),insa omu` lua in bataie de joc orice sau pe oricine pe acest site.Eu inteleg ca omu` are prieteni dar nu si pe mine.Nu am zis ca sant cine stie ce Rappaz adevarat insa putin bun simt mai am si eu.Atata cat sa apreciez munca unor oameni care totusi vor sa faca ceva in domeniu.Rasp,nu ii cer omului sa dea mai stiu eu ca cine,nu este vorba de sunet aici.Crede-ma stiu ce inseamna stofa de Rapaz.Omu este....Acum gata!Am terminat cu acest subiect.

NU MERITA EFORTUL!!!!
Nasu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Iul 17, 2003 12:56 am

Initial trimis de Nasu

....insa putin bun simt mai am si eu.Atata cat sa apreciez munca unor oameni care totusi vor sa faca ceva in domeniu.

Vezi ca te contrazici:P
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Nasu » Joi Iul 17, 2003 1:24 am

Vezi ca te contrazici:P

...devi partas taticu
Nu stiu de ce te arde pe tine in soarta treaba asta.
Ma rog, este treaba ta,nu?
Nasu
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Iul 17, 2003 11:13 am

Subiect inchis, atzi aberat destul...Mai am de zis doar atat, cei care nu putetzi face diferenta intre fan shi incercarea acestuia de a deveni artist putetzi sa va inscrietzi linishtitzi la cursurile de picatura chinezeasca....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Înapoi la De pe muzica