Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde K-gula » Dum Iul 06, 2003 2:17 pm

Initial trimis de D€CR€T
Io vin shi azi la 18. Ieri a fost marpha, pacat ca n-atzi venit....Lista celor prezentzi : Aliosha,SOD,Neamtzu,Gyno shi bineintzeles eu :)

Costine, tu vorbeshti mah de a te da lovit? :)

chill man. azi sunt prezent. la 18 ramane deci.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Dia » Dum Iul 06, 2003 2:39 pm

am inteles apropoul subtil...era vorba de mine ...eu m-am dat lovita k au aparut treburi in ultimul moment!! bine costin...las` ca vezi tu ;m ! vin si eu azi!:) deci la 18:00 ...see u there!! :) vin cu moshu ;D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 06, 2003 7:03 pm

Initial trimis de BabyGirl
vin cu moshu ;D

:con: Pai ai dat si tu un telefon , daca tot aveai cent ? .....sau ai banuit ca Mohu iti citeste gandurile ?

Chiar vroiam sa vin...dar pe la 17:00 m-a furat somnu' si am adormit.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 06, 2003 9:06 pm

vai moshule te rog frumos sa ma ierti....dar eu am sunat...! asa k nu fii.... ti-ai inchis telefonu`...te-am sunat la 16:30...ti-am lasat mesaj pe YM ... nimic!! zi k nu ai vrut sa vii si nu da vina pe mine k aseara cand am vorbit ai spus k vii si k mergem impreuna!! eh...stiam eu k nu pot sa am incredere in tine!! ;m
anyway...nu stii ce ai pierdut! sa iti spun cine a fost acolo : SOD (bineinteles primu acolo...) , eu si Dr.Oguri (am spus eu si el pt k am venit impreuna ;D ...in el poti sa ia incredere spre deosebire de altii ;m ) , baixu (in mare forma....si cu o mare putere de convingere...), Decret (cam tacut ...sa nu uiti..joi da? ;) ) , Aliosha (e administrator....nu comentez...:D ) si in cele din urma Regina Matrashita ( convinsa cu greu...cu invitatii speciale...etc...tu sa nu uiti de miercuri noaptea da?? :D ) ! cam atat...cred k pt o aproape o luna asta e ultima intalnire forumista de la ruine pt mine k plec ... :( ! moshu nu a fost prezent fizic dar a fost prezent in inimile noastre ;m si l-am simtit langa noi :D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Lun Iul 07, 2003 12:04 am

eu miercuri s`ar putea sa plec din bucuresti... vre`o intalnire pana atunci? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 14, 2003 12:35 am

Astazi mi-am indeplinit unul dintre visele mele mai vechi...o intalnire cu MiG29 , unul dintre celebrii hall-of-fame-eri de pe fanclub.
Intalnirea a avut loc in fieful MiG-ului , in spetza cel mai mare port maritim al Romaniei....evident Constanta.

MiG-ul , acest menestrel al vorbelor (rosteste 5 cuvinte / secunda...si iti este aproape imposibil sa il urmaresti. zici ca e d'ala de tine licitatii , sau comentator de curse de cai) m-a asteptat la gara impreuna cu un prieten d'al sau...in spetza Razvan care cica are si el cont pe forum.
MiG-ul s-a prezentat la un impecabil tricou oferit de Nike , iar in picioare avea Killtec.
L-am rugat pe MiG sa ma duca la Pizza Hut , pentru ca nu mai fusesem niciodata (in Constanta evident)...si MiG-ul s-a supus....si mi-a respectat dorintza. Daca ar fi facut si cinte cu o bere...cred ca m-ash fi simtit si mai bine. Dar si asa a fost OK. Am servit pizza , am baut bere la halba. Nu ma pot plange. Doar ca MiG a estimat gresit timpul de mers pana la pizzerie..si in loc de 5 minute....am facut vreo 25.
Dar nu mi-a parut rau. Am vazut portul dintr-un punct de bel-vedere. Nu e putin lucru pentru un bucurestean. :p
MiG dupa vreo 2 ore jumate' m-a parasit...ca se ducea sa o futa pe o prietena de'a sa din liceu...si m-a lasat in compania lu' Razvan....un mare cunoscator al sportului , spre deosebire de MiG. :yD

Cam asta a fost intalnirea cu MiG. Adica...un rezumat. Draga MiG..nu-mi ramane decat sa te astept la Bucuresti...cu berea aia braziliana pe care ai promis-o.

Asa , tata !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Iul 14, 2003 9:54 am

eu am ratat
sambata am fost la celelalte cuvinte
duminica am dormit ca porcu juma de zi si toata noaptea

poate saptamana asta se mai face ceva
aliosha, bahhhh, ti-am visat nevasta si cnad m-am trezit, i-am zis la a mea ca o cheama oana si m-a pleznit. am avut noroc ca eram la mine acasa, ca altfel dormeam afara pe balcon
some people deserve to die
vali

Mesajde MiG29 » Lun Iul 14, 2003 12:06 pm

Mda,am reusit shi eu dupa un an jumate sa ma intalnesc in sfarsit cu Moshu.Care m-a injurat la telefon k nu ma vedea in gara unde trebuia sa-l astept.Shi care pe drum spre Pizza Hut intreba din 2 in 2 min dak"Am ajuns?".Shi nici macar n-a luat o bere.In schimb a fost destul de misto:).Mi-a aratat shi geanta lui,care din cate zice el a facut turu Europei de Est acum vreo 30 de ani.Shi normal k mi-a zis k ma asteapta la Bucuresti shi s-a angajat k face cinste la Matt`s Sport Pub shi la La Mama:j.
Moshule apropo,park io ti-am zis k a duc cu mama la cumparaturi.Tu de unde ai tras concluzia aia?L-ai tras de limba pe Razvan?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde marian jan » Lun Iul 14, 2003 2:44 pm

aud ceva?

sunt in bucuresti!ordon intalnire forumista negresit!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cutuma© » Lun Iul 14, 2003 4:28 pm

sa traitzi dom' plutonier!

Cand shi la ce ora?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde marian jan » Mar Iul 15, 2003 11:26 am

pei sa fie vineri la 18?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde JaJa Beens » Mar Iul 15, 2003 12:10 pm

si eu s-ar futea sa vin, asta daca nu fut altceva. daca vin vin ceva mai tarziu de 6.
aline tot te mai lauzi ca nu mai bei?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde marian jan » Mar Iul 15, 2003 12:25 pm

resping negativ aceasta ipoteza.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cutuma© » Joi Iul 17, 2003 11:17 am

adjudecat pentru vineri la 16.

cutuma©

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 17, 2003 12:36 pm

unde? :con:
poate vin si eu...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Iul 17, 2003 1:39 pm

vineri ora 16,la ruine(vis a vis de backstage).o sa vina si aliosha probabil.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde JaJa Beens » Joi Iul 17, 2003 2:47 pm

cum am zis si mai devreme, o sa incerc sa ajung si eu dar n-am cum la 4. o sa incerc sa ajung pe la 6
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde IcE QuEeN » Joi Iul 17, 2003 3:41 pm

pacat ca eu maine dimineata plec din bucuresti. Mi-ar fi placut sa vin si eu.. Sper ca data viitoare sa stau mai mult! :)
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
IcE QuEeN
Junior Member

2441

Mesajde baixinho© » Joi Iul 17, 2003 4:39 pm

sa va dau stiti voi ce. io mai devreme de 19.00 (cu indulgenta) nu am cum sa ajung. bulangiillor! huo! jos cu voi!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 17, 2003 7:10 pm

o sa fuck tot posibilul sa vin si eu...;D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Iul 17, 2003 10:09 pm

Wow...vine Bad Girl? pai atunci os a "fuck" si eu tot posibilul sa vin...asta daca vreti sa ma primiti...:)
Love2Fly
Junior Member

2447

Mesajde baixinho© » Vin Iul 18, 2003 7:56 am

pai daca vine Bad Girl, inseamna ca i s-a intors soferu personal din conshed. :D
matrasito, tu ne onorezi?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Vin Iul 18, 2003 9:36 am

Initial trimis de D€CR€T
adjudecat pentru vineri la 16.

Io m-am tampit? Ce-i cu ora asta....:con: era mai bine la 18, dar cred k vin de pe la 16.30....

cutuma©

Mesajde Matrashita » Vin Iul 18, 2003 12:51 pm

Baixinho,ultima oara erai cam suparat pe mine...ai uitat ce ti-am spus k tre` sa faci k sa ma convingi sa vin?
Din pacate chiar nu vin.......:mad:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde vali » Vin Iul 18, 2003 2:07 pm

bah eu nu cred ca ma pot ridica de pe scaun ca sa vin

apropos, cine e regina matrasita asta?
some people deserve to die
vali

Mesajde Matrashita » Vin Iul 18, 2003 6:30 pm

Vali,se pare ca m-ai uitat de tot....Sunt cea care te-a votat drept cel mai simpatic admin dar pt ce ai zis acuma mi-am schimbat parerea...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Vin Iul 18, 2003 8:21 pm

poate o sa ma credeti nebuna dar eu eram perfect convinsa ca astazi este joi si ca intalnirea forumista va fi maine .. deci va dati seama ce soc am avut cand am fost la ruine cu annais (ea a ales locu) si l`am auzit pe moshu strigandu`ma..

acum... nu tipati la mine k nu am stat k voi.. nu o vazusem pe Annais de luni de zile si am avut multe de discutat... intelegeti voi...
pentru saptamana viitoare ramane cum am stabilit okey? Roxana, iti spun pe YM puiu...
ciao!
(Desi n`am prea apucat sa vb k el, mi`a parut bine sa il intalnesc insfarsit pe Alin ;D data viitoare poate apucam sa vb mai mult.. Decret puiu, scuze, chiar nu te`am vazut prima oara... Aliosha : no comment..mai vb noi.. si moshu... as always... nu cred are rost sa mai comentez...:D )
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 18, 2003 9:55 pm

Love2Fly , ai cam pierdut ca nu te-ai prezentat astazi. Pe lanaga Superba Oana si dana....ai fi vazut-o pe Bad Girl...care avea un tricou ce abia ii acoperea tzatzele. Of,of..cum umbla si fetele din ziua de azi...cu burta goala pe strada. Pe vremea mea parca nu era asa. :p
baixo avea sapca cu Montoya , Decret fusta in loc de pantaloni , Alin tricou cu Che Guevara , iar eu mi-am patat nadragii de sos de pe sandwichul de la Gregoris cu care m-a cinstit Oana. Asta pt. ca m-a injurat cainele de Aliosha...ca nu i-am luat si lui de mancare.
Oribilul Mosh
Junior Member

:)

Mesajde Love2Fly » Vin Iul 18, 2003 10:55 pm

Moshule, am trecut pe la Ruine pe la 14:30....imi cautam o carte sa ma mai cultiv si eu...m-am gandit sa mai astept doua ore sa am si eu parte de o intalnire forumista in toata regula dar m-a doborat caldura si berea pe care am baut-o.
Cat despre Bad Girl...o sa astept ocazia sa vina cu niste blugi lasati jos de tot...ca mie imi plac soldurile ei:) caci am o slabiciune pt soldurile fetelor....:) Anyway...sper ca v-ati simtit bini!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Iul 18, 2003 11:09 pm

In orice caz.. mai avem destul timp sa ne vedem... he he he...ne vedem si saptamana viitoare nuh? poate ne onoreaza si Love2fly cu prezenta... si puiu meu.. (regina matrashita)... ;D
---
Wild Rose
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma