Nick Carter sau Justin Timberlake???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Nick Carter Sau Justin Timberlake?

Nick Carter
14
23%
Justin Timberlake
48
77%

Voturi totale : 62

Nick Carter sau Justin Timberlake???

Mesajde SharKana » Dum Ian 05, 2003 1:17 pm

De cand au parasit formatiile care i-au facut celebri a aparut si concurenta intre cei doi.
Intr-o publicatie din america invingator iese Nick cu 52%.
Voua care va place mai mult?
SharKana
Junior Member

Re: Nick Carter sau Justin Timberlake???

Mesajde Titina » Dum Ian 05, 2003 6:53 pm

Mie nu-mi prea place niciunul,...da'...hai sa zicem Justin.
Titina
Junior Member

justin timberlake

Mesajde alexa » Dum Ian 05, 2003 8:38 pm

cred ca justin este o papusa de baiat este super
alexa

Mesajde SharKana » Dum Ian 05, 2003 9:53 pm

mie imi place Nick .este mai deosebit .
de cand s-a despartit de britney Justin a devenit un kasanova.si ii imita prea mult pe MIchael Jackson si user.
si Nick se inspira dupa braian adams dar mai putin.
SharKana
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Ian 07, 2003 3:58 am

justin e de o mie de ori mai tare si din punct de vedere al corzilor vocale dar si aspect.nick arata ca un marlanache.:cow:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

i love justin

Mesajde alexutza » Mie Ian 08, 2003 2:57 pm

justin este cel mai tare il iubesc si cred ca este o dulceata de baiat si o invidiez pe brytney ca a fost cu el by by
alexutza

Mesajde KoRn_bitch » Mie Ian 08, 2003 9:50 pm

Justin all the way ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 15, 2003 5:33 pm

s-a impacat cu britney din fericire.. se potrivesc de minune... :lol:
i-au aratta la american music awards alaltaseara imbratisandu-se si sarutandu-se.... ce beton.
:) ;)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Justin rulez

Mesajde }Lora{ » Dum Ian 19, 2003 12:05 am

cu sigurantza ca justin.E un dulce si ca sa va convinge-ti privitzi poza
Fişiere ataşate
justinflip.jpg
justinflip.jpg (16.22 KiB) Vizualizat de 3604 ori
}Lora{
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Ian 19, 2003 12:08 am

cei mai naspa ---nu prea au stil!R_johny17@hotmail.com
Unregistered

Mesajde Sydney » Mar Ian 21, 2003 2:03 am

Tre' sa aleg aici vad...E un fel de "ori te arunci,ori iti dau branci".
NIci unu' nici altu'.

PS: Vorba unui intelept contemporan cu noi....O-zone for ever!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Re: Nick Carter sau Justin Timberlake???

Mesajde B_Zkita » Mie Ian 22, 2003 5:11 pm

Initial trimis de SharKana
De cand au parasit formatiile care i-au facut celebri a aparut si concurenta intre cei doi.
Intr-o publicatie din america invingator iese Nick cu 52%.
Voua care va place mai mult?

Justin! lejer...Nick facea treaba mai buna in BSB, poate nu are un compzitor bun...
B_Zkita

Mesajde Dee Dee » Dum Ian 26, 2003 10:15 pm

Am votat Justin pentru ca mi se pare mai original ..si e mai deosebit decat Nick.
Nick e exact genul de cool-boy clasic ....frumos ..blond cu okii albashtrii ...etc ..
Justin e mai deosebit.. si in muzica dar si la fizic.
Nu am ascultat alte melodii ale lor in afara de cele care au clip,dar melodiile lui justin imi plac mai mult(mai ales Like i love you)...si Help me e dragutza a lui Nick ...dar nu e ceva extraordinar...
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Aliks_2003 » Dum Feb 09, 2003 5:02 pm

NICI UNUL!
Aliks_2003
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 10:48 pm

Justin Timbelake este solistul meu preferat!!..il ador..so..am votat Justin!!..de ce ??.pt imi place stilul lui..imi plac piesele ..lui!!Si are o voce super..nu mai vb de aspectul lui..care e super!!..Justin e cel mai tare!!:B:B:B:B Justin!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Iul 12, 2003 12:10 pm

Eu nu inteleg de ce trebuie sa se faca competitie intre cei doi. La fel si cu trupele din care fac parte.Mie imi plac ambele trupe si niciodata nu mi-am pus problema ca trebuie sa renunt la una dintre ele pentru ca nu vad de ce.Iar in cazul lor e la fel doar ca acum ei nici macar nu mai canta acelasi stil de muzica si chiar nu ar trebui sa se faca comparatii,poate doar din punct de vedere al fizicului.Imi plac amandoi si chiar nu pot sa tin cu unul dintre ei mai mult.
Unregistered

Mesajde Nightmare » Sâm Iul 12, 2003 2:30 pm

Mie imi place mai mult Justin.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Iul 12, 2003 6:05 pm

hmm... si mie`mi place justin in primul rand cum danseaza... cum arata.. cum canta.. e mai mijto... nick e genul romantic... are alt stil..
anyway... Justin rulZ! ;D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 12, 2003 7:55 pm

Nu imi place nici unul, dar daca ar fi sa aleg, l-as alege pe Nick. Justin ma enerveaza totusi mai tare.
Kayla

Mesajde Dia » Dum Iul 13, 2003 12:50 am

Justin of course!! a scos 4 melodii una dupa alta...numai hituri!! de carter mai stiti ceva dupa help me??? nope!! well...that's exactly my point! :) are voce mai mishto...si e simpatic...are tot ce-i trebuie pt k in votul nostru sa conduca detasat...22-5 deocamdata! go baby go go! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Unregistered » Dum Iul 13, 2003 10:43 pm

JUSTIN ce naiba ai vazut la Britney?Pe langa faptul ca are un creier de gaina mai are si fata de fomista!
Si inca ceva:YOU SUCK LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Crystalized » Lun Iul 14, 2003 12:40 am

Niciunul!:mad: Daca tot trebuie sa aleg cred ca Justin castiga pentru ca e mai acceptabil.Nick a fost unul dintre preferatii mei, dar s-a schimbat teribil:( ,nu mai am ochi pt. el.
Crystalized

parerea mea

Mesajde Nanuka » Lun Iul 14, 2003 2:23 am

mi-e nu-mi place de nici unul.

Justin e un maimotzoi...un wanna be..care-l imita prea mult pe Michael Jackson..

Nick e simpaticutz avand in vedere ca acum catziva ani eram fana Backstreet Boys.

Acum sincer nu ma intereseaza nici unul...dar daca ar fi sa aleg dintre cei doi...mult mai normal mi se pare Nick.

va pup
Nanuka

Mesajde Nanuka » Lun Iul 14, 2003 2:30 am

Stau in Montreal Canada...si sincer pe posturile de muzica care sunt vizionate atat de canadieni cat si de americani ..nu l-am vazut niciodata pe Nick Carter...dar in schimb Justin este foarte televizat....

Nu-l sufar..dar asta e sunt prea multzi fakeri ..si wanna be care i-au control din pacate..
Nanuka

Mesajde Unregistered » Mar Iul 15, 2003 1:50 am

Initial trimis de Unregistered
JUSTIN ce naiba ai vazut la Britney?Pe langa faptul ca are un creier de gaina mai are si fata de fomista!
Si inca ceva:YOU SUCK LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am uitat sa spun ca am votat cu Justin deoarece in ciuda faptului ca il copie la greu pe Jackson are totusi si ceva voce.

Apropo in ultimul videoclip nu credeti ca seamana f. mult <la fata>cu George Michel?Parca asa avea si el mustata sau barba sau ce-o fi aia.
Unregistered

Mesajde pichipontz » Lun Iul 21, 2003 10:58 pm

amindoi sint disperati sa-si gaseasca un stil propriu dupa ce ani de-a rindul o faceau pe-a "dulceii" .Sint niste produse ale showbiz-ului ,dar trebuie sa recunosc ca "Cry me a river "suna interesant.
pichipontz
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iul 22, 2003 10:43 am

varza!
daca tot ar trebui sa aleg intrei cei doi pop-eri, o sa-l aleg pe carter prin simplul fapt ca are propriul stil si nu copiaza pe nimeni... sau in fine, nu copiaza intr-un mod atat de nesimtit.
PT. noul sex simblol (:rolleyes: ) Justin: il lumea muzicii e nevoie de mai mult decat o imagine prefebricata si o fatza de ingeras bad. Crede-ma :rolleyes: .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde K-gula » Mar Iul 22, 2003 11:23 am

ca mereu in romania nu se poate ca lumea sa nu se intrebe care este mai de valoare, intre un ratat si un star. categoric justin. are voce, de el se ocupa cei mai tari producatori in muzica la ora actuala (ninja tune), are imagine, danseaza bine, deci toti asi sunt in maneca lui. nick si pe vremea cand activa in backstreet tot un looser era. in concluzie, gabyzzu-le, mai ai de invatat despre muzica. ;) dar te faci tu mare si o sa le sti chiar pe toate atunci :p

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: parerea mea

Mesajde K-gula » Mar Iul 22, 2003 11:29 am

Initial trimis de Nanuk
Justin e un maimotzoi...un wanna be..care-l imita prea mult pe Michael Jackson..

stai in canada degeaba. a face o astfel de afirmatie, denota faptul ca si tu "cunosti" extraordinar de multe. nu sunt un fan al genului, insa pot recunoaste o valoare. by the way. justin nu canta pop ;)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde gabuba » Mar Iul 22, 2003 2:38 pm

Initial trimis de Dr. Oguri
ca mereu in romania nu se poate ca lumea sa nu se intrebe care este mai de valoare, intre un ratat si un star. categoric justin. are voce, de el se ocupa cei mai tari producatori in muzica la ora actuala (ninja tune), are imagine, danseaza bine, deci toti asi sunt in maneca lui. nick si pe vremea cand activa in backstreet tot un looser era. in concluzie, gabyzzu-le, mai ai de invatat despre muzica. ;) dar te faci tu mare si o sa le sti chiar pe toate atunci :p

ca mai am de invatzat despre muzica, asta e clar. cat traim invatzam. Ideea era ca eu eram pus sa aleg intre doi ratati. Si l-am ales pe ala care mi s-a parut mie, prin ochiul meu de consumator de muzica normal, ca nick are cateva atuuri in plus fata de justin. nu ma incalzeste cu nimic ca danseaza bine (si eu fac sincroane :o ) ca de el se ocupa cel mai tare producator (ce leg. are cu el) canta asa bine? n-as zice! cand vin la tine la studio, sa dau o proba, respectiv o lectie dlui justin?

si nick sux. da' macar are melodii proprii ...

later edit: hoohhoohohohoh, mr justin are la baza tot popul ala jegos, doar ca are niste influente rythm and blues... rap, etc.. varza... sau nu imi place mie :)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii