Statuie

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Statuie

Mesajde krossfire » Lun Iul 14, 2003 1:31 pm

....bah mie inca nu mi-a secat inspiratzia..bah..m-am gandit sa facem o statuir inchinata muzicii buneh..din donatii!!!O chitara rece shi un microfon.......eeehh???Shi mai facetzi shi un cult in jurul vreunui cantaretz celebru shi gata secta...
krossfire
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Iul 14, 2003 11:41 pm

o sa il prinzi pe oribilul mosh din urma cu numaru de posturi...esti fantastic...doamne!!!!!!!!!!!! :) cred k esti in cartea recordurilor fanclub.ro cu cele mai multe threaduri deschise in cel mai scurt timp! :D o sa-ti faca tie statuie...nu muzicii!!! keep walkin` like Johnnie Walker :D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde krossfire » Mar Iul 15, 2003 8:26 am

...dah..veneratzi-ma..dah.....sa fcem un bunker sub statuie shi cand vine The Apocalipse(Sau macar Anathema ca la Sepultura nu m-am dus)..ne ascundem sub pamant...:p
krossfire
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 12:13 pm

Care muzica buna??? Vezi sa nu vina manelistii cu propuneri, k o sa-ti transforme statuia cu chitara intr-o statuie ce infatiseaza un buric... ;P
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii