(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
ma scuzatzi ca dau buzna asha... Volta ie numele meu. deci am shi io o pila. il lasatzi pe Doamneiartalcanushtieceface sa mio frece shi mie? nu de alta da ma cam lasat mobilu. sar'na! shtiam ca suntetz oamini de'ntzeles.
-
neatza - Mesaje: 5820
sa inteleg ca se umple forumu de frecaciosi?
in alta ordine de idei,ma cam mananca pe la coaie.moshule,tu ti-ai mai facut vreun control medical recent?aiule,sod,voi nu simtiti nimic?
in alta ordine de idei,ma cam mananca pe la coaie.moshule,tu ti-ai mai facut vreun control medical recent?aiule,sod,voi nu simtiti nimic?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
2427
Initial trimis de neatza
il lasatzi pe Doamneiartalcanushtieceface sa mio frece shi mie?
da, da' numa' daca vrei si tu
Initial trimis de marian jan
ma cam mananca pe la coaie
cine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu m-am uitat mai inainte la niste stiri locale si m-am vazut la televizor.
Cred ca m-au filmat astia din intamplare cand mergeam pe strada.
Cred ca m-au filmat astia din intamplare cand mergeam pe strada.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de dEpEchEmIND
Eu m-am uitat mai inainte la niste stiri locale si m-am vazut la televizor.
Cred ca m-au filmat astia din intamplare cand mergeam pe strada.![]()
deh... nimeni nu-i perfect.
-
2429
Initial trimis de Dzeu
io-mi frec timpul meu
tu mai freci si alceva. intreaba-l pe neatza daca nu crezi.
domnu ex nila_p, sa ma apuci de maneru burtii si sa ma tii cu buzele tale alea suave pana-ti spun eu sa te opresti.
ANTI
-
-
2430
Initial trimis de Dzeu
Baixinho (...) tu ma freci pamine la creier cu culoarea aia cu care scrii (...)
1. nu te frec la creier, ci in alta parte, si nu cu culoarea, ci folosind altceva.
2. totusi, cum adica te frec la creier cu culoarea? tu citesti cu creierul? uaaaa! cul!
ps: vezi ca nila_p tie ti-a adresat mesajul ala!
ANTI
-
baixo, daca tot ai o obsesie pentru posturi in gri, de ce nu faci la fel si cu quote-urile? Sau baga-le cu roshu ca sa fie mai interesant! ;D
-
in momentu in care modifici un mesaj care contzine o idiotzenie copiata ca sa bagi in loc o gresheala de gramatica, ie sigur ca pentru tine orice zi de maine va fi mult mai rea. shi mult mai greu de suportat pentru mine.
-
bah sa va zic un secret. azi moshu e la gradina zoologica. s-a dus sa dea probe la sectiunea uranguntani si daca cade la proba dictie poate sa dea pentru cimpanzei ca acolo ie numa de dat din maini si picioare...remuneratia e buna ,hrana pe masura ,aer curat ,mai pica cate-o napolitana duminica de la frun pusti ametit, asa ca s-a zis si cu ultimu admin ramas pe reduta. singura problema e ca asta e-n stare sa dea iama prin tigrii ,lei si elefanti si sa-si faca numa mici,shaorme si chiftele de-i lasa pe aia olteni cu gradina lor cu tot.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Gabyzzu
ietete ce primisi...
bre piar neatza, cica primisi ceva mah. ca io cre'ca la tine facea referire gabyzu, ca doar matale erai prin preajma si mai apropiat.

-
nocturna - Mesaje: 8725
nu va mai batetzi joc de mine ca io am obrasu suptzire shi naturelu simtzitor. era sa dau in preinfarct cand am auzit ca ie vorba de un cado (ca doar ma shtitz cum ma bucur io). m-am uitat pe masa, sup scaon, pe televizor, sub brad, sub iepurash, sub oo, sub tzire shi nimica. va rog io nu mai fitz asha rai. va rog io mult mult de tot.
-
Initial trimis de animaloo
mama si ai devenit o vedeta?
cine stie...:rolleyes: ...
bate la usha. O fi vreun fan.

-