Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Heh.... Ast` a fost buna! ;p
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Pai, e tipa aia de la Andre'.. Adik, ex-Andre`...
Get it?

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
andreea balan
eu nu cred ca est andreea balan.......doar daca o prietena de-a ei a scris-o pt ea.......
- andreea(foxxy)
eminem is ze bezst
am o tona de magazine cu em aici in canada..........dar nu prea le cumpar.......cine vrea un poster cu em sa imi scrie un email la andreeabalo@yahoo.ca.....in schimbul unui poster cu Andreea Balan sau $hakira.......vedem....eu ma numesc Andreea Balo si am aproape 12 ani......daca vrei sa stii mai multe,scrie-mi.....nickname-ul meu este foxxy :A....
- foxxy
i'm.........
I'm a diva i'm a :A whatever you say i am....... now i'll give you a :kiss
::eat: :silly:
and :hi:.....

- foxxy
Re: manson
Initial trimis de Unregistered
mi-a placut de manson dar acum nu mai imi palce de el.......he just shucks......this is shnit.......nou let's move on to another subject....
Hei!!! Inca-mi place MANSON [asta in caz d era vorba despre mine... ]Anyway, nu io am deschis thread-u` asta... So... :rolleyes:
-
oof! GOD! ;a de cate ori sa dezvalui adevarata identitate a acestei don`soare?! :lol: regina marii britanii.. care.. care... da` mai bine vezi mai sus .....
e a nujt cata pagina despre andreea si identitatea ei... si ink mai vin din`astia cu "o fi andreea?! hm... da` parca nu e!" ce dreaq...
e a nujt cata pagina despre andreea si identitatea ei... si ink mai vin din`astia cu "o fi andreea?! hm... da` parca nu e!" ce dreaq...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
LOL! Dap, sunt Andreea, dar fratele meu are 20 de ani... Nu stiu, asta-i parerea mea... Anyway, nu-s Andreea Balan! That the heal?!
Dea, el zicea ca IO-S Andreea Balan... It` dai seama ce jignire la adresa mea? :p Kidding!

Dea, el zicea ca IO-S Andreea Balan... It` dai seama ce jignire la adresa mea? :p Kidding!
-
Ce lovitura de gratie am primit...! Si eu care credeam ca esti andreea balan... Daca stau sa ma gandesc mai bine nici macar nu suntem frati... hauaileeeeeuuu... ce ma fac acuma?
Lasa ca-mi trece...!
Lasa ca-mi trece...!
Un pesimist este un optimist bine informat...
- drak_01
- Junior Member
Heh... Io mi-as dori s-o am k sora p Andreea... As avea toate hainele ei, toate machiajurile, si as capata si o masina la majoratu` meu... M-as plimba prin toata tara, si as primi telefoane d la fanii disperati care doresc sa vorbeasca cu 'sorioara mea'... Heh, Dream On, Pisoy! 

-
Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Initial trimis de Andreea Balan
Dupa ce m-am intalnit cu prietena mea,
Andra, la un concert in Timisoara, mi-a zis ca exista un forum pe care ea scrie si vorbeste cu aceea care o apreciaza.
Eh bine, eu stiu ca nu ma poate aprecia toata lumea, dar vreau sa le spun cateva cuvinte oamenilor.
Stiu ca nu sunt apreciata de publicul larg, ci doar de fanii mei fideli, dar vreau sa stiti ca eu intotdeauna am fost sincera. Cand am cantat playback am zis, ca nu se poate sa sustin un concert cap-coada live si sa mai si dansez, mai ales acolo unde nu sunt conditii tehnice. Sper sa ma intelegeti, iar de obicei artistii dance nu canta live.
Dar sa incheiem subiectul. Eu vreau sa stiti ca acum o sa incep un turneu de 100 de spectacole pe litoral cu o formatie, ce se numeste Miuz, si ne pregatim intens. Va fi tot show-ul live. Si acum ma ocup de partea cu imaginea (care nu mai este atat de importanta). Cine m-a vazut la Rondul de Dimineata a vazut ca am voce (fapt ce cred ca l-am dem. mai de mult), si am incercat sa interpretez cat mai original (toata lumea are griji din acestea, daca nu ai nu te poti numi artist). Cred ca acea poveste legata de lipsa vocii mele a survenit odata cu emisiunea din vara a lui Dan Negru, cand am alergat si m-am miscat prea tare, pentru a mai canta o melodie ce nu era stilul meu... imi cer scuze pentru acel falset , dar regret si acum. Am cantat si alte melodii si nu puteti spune ca a sunat atat de rau. In plus tine si de gust, unuia poate sa i se para ca nu am voce frumoasa, si altuia ca am voce care il unge la suflet.
Oricum daca nu as fii avut deloc voce, asa cum se zvoneste nu as fi reusit sa castig atatea premii la concursurile LIVE, nationale, si internationale la care am participat solo.
Sper sa va conving cu totii in turneul pe care il voi face, ca sunt o artista completa.
p.s. sper sa nu fiu inteleasa gresit, eu am vrut doar sa va spun cateva cuvinte, si sper ca nu am deranjat pe nimeni.
2p.s. Singura mea mare dezamagire, a fost ca de fiecare data cand am fost sincera, lumea mi-a dat in cap, sper sa nu se intample si acum.
Cu drag,
Andreea.
Andreea nu iti face probleme,mai rau era in formatia Andre ,mie imi placi si am incredere in tine tine-o tot asa
- coca-adriana
Heh... Tuh vorbesti serios?! :con:
-
si totusi vedeti voi ce succes a avut threadul asta ? toata lumea a scris in el chiar daca s-au certat
-
monk - Mesaje: 2747
Heh.... You`re right, man... Dat, totusi, d c atat d mult interes p don`soara Balan?! :confused: :con:
-
Re: Re: Pentru MISS Picioroange
Draga noastra CRACANATA
Te-ai uitat vreodata in oglinda???????????????????????????????????
Sa stii ca nu ti-ar strica!<asta in caz ca nu s-ar sparge oglinda>Honey,ti-ai vazut SCOBITOARELE?Esti de lauda.Meriti cu prisosinta PREMIUL SUPER STICKS ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM auzit ca ai o masina<o buburuza din*63>.Vine toamna iar meteorologii au anuntat VANTURI PUTERNICE.Ai grija la viteza!!!Poate ai noroc si te ia vantul!<nici o problema TE PARASUTEZI>.
P:S:Pacat de prietenul tau.STII UNDE E ACUM?In jacuzzy cu mine!SI sa STII ca e topit dupa bulanele mele.
PE BUNE!
Te-ai uitat vreodata in oglinda???????????????????????????????????
Sa stii ca nu ti-ar strica!<asta in caz ca nu s-ar sparge oglinda>Honey,ti-ai vazut SCOBITOARELE?Esti de lauda.Meriti cu prisosinta PREMIUL SUPER STICKS ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM auzit ca ai o masina<o buburuza din*63>.Vine toamna iar meteorologii au anuntat VANTURI PUTERNICE.Ai grija la viteza!!!Poate ai noroc si te ia vantul!<nici o problema TE PARASUTEZI>.
P:S:Pacat de prietenul tau.STII UNDE E ACUM?In jacuzzy cu mine!SI sa STII ca e topit dupa bulanele mele.
PE BUNE!
- Unregistered
Re: Re: Re: Pentru MISS Picioroange
Initial trimis de Unregistered
PE BUNE!
he... si io care credeam ca e cu mine in piscina... :con:
PE BUNE!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Yoy! Faza cu iepurele n-am mai auzit-o pan` acu`...
Dea, stii faza: 'Cand 2 se cearta, al 3-lea castiga...' ;P Parca era p plaja in Grecia, da` cre` k era cu Andreea B., in nici un caz cu mine sau cu voi! :p

-
He, he... Nuh cre` k ar vrea multi... Anyway, nuh vreau sa discut despre chestia aia.... :rolleyes:
-
Re: Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
[quote]Initial trimis de coca-adriana
[B]
zici ca esti o tarfa
[B]
zici ca esti o tarfa
- Unregistered
he, he... Pai, asta cere lumea... In lumea muzicii [si nu numa`] tre` sa faci c cere publicu`... Si acu` nu-ncepeti cu prostiile, ok?...
-
Depinde...
Initial trimis de Andreea Pisoi
He, he... Nuh cre` k ar vrea multi... Anyway, nuh vreau sa discut despre chestia aia.... :rolleyes:
Andreea, lasa-ma sa ghicesc: nu ai prieten, nu-i asa?
P.S. Si sa nu te superi prea tare ca te-am intrebat, ia-o ca pe o gluma.

Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Pai, conteaza c am eu?!
D c esti atat d interesat? Era vorba despre Andreea in postu` ala, nu despre mine.. :p Anyway, n-am prieten! He, he..

-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii