Vreau si eu servitoare :(

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vreau si eu servitoare :(

Mesajde Salma » Mar Iul 15, 2003 7:03 pm

Pe subiectul cu mofturosi la mancare am vazut ca donshoara Cr@zy @ngel are servitoare. Vreau si eu servitoare ;P Ii rog pe aceasta cale pe toti cei care mai detin pe langa casa servitori, argatzi si, de ce nu, chiar sclavi, sa-mi spuna si mie de unde pot sa-mi fac si eu rost de asa ceva sau eventual sa-mi dea adresa targului de sclavi de unde se aprovizioneaza ei si niste pretzuri estimative. Va multumesc.
Salma

Re: Vreau si eu servitoare :(

Mesajde Unregistered » Mar Iul 15, 2003 7:17 pm

Initial trimis de Salma
Pe subiectul cu mofturosi la mancare am vazut ca donshoara [B]Cr@zy @ngel are servitoare. Vreau si eu servitoare ;P Ii rog pe aceasta cale pe toti cei care mai detin pe langa casa servitori, argatzi si, de ce nu, chiar sclavi, sa-mi spuna si mie de unde pot sa-mi fac si eu rost de asa ceva sau eventual sa-mi dea adresa targului de sclavi de unde se aprovizioneaza ei si niste pretzuri estimative. Va multumesc. [/B]

...mah voua chiar nu va pasa de mineh............:((((((((
Unregistered

Mesajde Salma » Mar Iul 15, 2003 7:19 pm

Tu fiind servitoarea? :con: A, era sa uit, vreau servitoareeee :cry: ;P
Salma

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Iul 15, 2003 9:08 pm

He, he...Salma, se rezolva... Fa un anunt p un site si te-ai facut cu servitori... ;)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mar Iul 15, 2003 9:48 pm

Salma, da un anunt la ziar sau pe internet. Se va gasi cineva.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Iul 15, 2003 10:03 pm

He, he.... Multumesc pentru sustinere..... Salma, ai rezolvat?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Iul 15, 2003 10:47 pm

salma, cauta pe ebay sau okazii
eu am renuntat la ideea sa-mi angajez harem ca nu prea am unde sa le cazez, dar un sclav doi nu m-ar incurca...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Salma » Mie Iul 16, 2003 6:33 am

Anunt pe internet

Caut servitoare, femeie, sa nu fie puturoasa ca-i vai de mama ei, sa stie sa gateasca, sa nu patesc ca Cr@zy @ngel si sa fie la cheremul meu 24 de ore din 24. Conform uzantzelor, modul meu de adresare va fi, dupa cum m-am inspirat de la altii cu experientza in domeniu, "Servitoareo" sau "Slugo". Din cand in cand am voie s-o si bat. Va multumesc. Ba nu va multumesc, pentru ca, daca-mi raspundeti la anunt, inseamna ca suntetzi niste sclavi patetici si nu meritati nici un respect :p
Salma

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 8:01 am

poate te ajut io cu ceva dupe ce termin cu recolta de bumbac. problema ie ca nu-i vand. ii inchiriez. ce zici. ie buni, arnici, cu putere de munca, ie spalatzi shi nu virbeshte nentrebatz. partea proasta ie ca io find om bogat atat la pozonar, cat shi la suflet, le-am loat la fiteshcare cate-un mertzan shi patru ciorbe ca sa nu se plitiseasca. ce-i drept ie greu dentretzinut, da face.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde KrO$$fire » Mie Iul 16, 2003 9:09 am

.eu vreau sa fiu servitor...pe buneh.....

Shtiu sa:
-fac omleta cu apa minerala(singurul tip de haleala pe care-l shtiu)
-omor de la distantze considerabile fara sa mi se ia urma
-fac lumea sa taca sau sa vorbeasca...sausa tca definitiv...

Am:
Pedigree,Permis de arma,rude in bulau....

Recomandari:
"He can get the job well done,if you have a nasty boyfirend..you can get a stuffed head for free,kross is the man...my ex-girlfriend she ain't sayin'' a thing now..........."-One-Eyed Jack
KrO$$fire

Mesajde eyewitness » Mie Iul 16, 2003 9:29 am

salmo poate te ajut io ca tocma ce l-am pus pe liber pe batleru importat cu acte in regula si fara tva din anglia care e daltonist si de cate ori ceream varza verde imi aducea rosie care nu-mi place si la care am alergie. in plus era si surd ca nu auzea clopotelu cand il sunam din dormitor sa mi-aduca adevaru si cafeaua cu trandafiras alaturi si pierdeam editorialu lu nistorescu . pot sa-ti dau cu imprumut si bucataru chinez da e cam betiv distileaza zilnic saci de orez si-si face maotai da are dosaru de cadre bun , nepatat ,ca s-a nascut pe malu huanheului de unde si predilectia la gatit preparate de merluciu si caras.
pe gradinar si pe piscinier nu ti-i pot da ca am doo ghivece cu muscate care trebe udate zilnic iar piscinieru trebe sa stea in permanenta langa acvariu sa scrie miscarile la bibani si discusi si sa intervina la un eventual conflict.
pe sofer pot sa ti-l dau fro 2 saptamani cu imprumut ca tocma ce vandui rolele si pana fac rost de bani pt unele noi i-am dat concediu fara plata. acu tu alegi...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 10:10 am

io zic sa-l iei cumva pe ics+zero care s-a oferit deja. poate reusheshti sa-l tzii cumva departe de computer. prea ne serveshte numa idiotzenii. il iei, il tzi pe mancare shi bautura (foarte putzina, ca n-are la ce sa-i foloseasca) shi-l scotzi numa in caz de primejdie. daca stau bine sa ma gandesc, mai bine i-l dam lu onk sa scape de coropishitza.

neatza

Mesajde krossfire » Mie Iul 16, 2003 10:43 am

..cool ..i kill anything from coropishnitze to your granny......me only drink blue wine from the keg..ahoy..............who the fuck banned me.........i kill him too(unless it is Moshu or Xkran)
krossfire

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 11:22 am

auz baiatu', daca te legi de granny, io zic c-o s-o cam beleshti. cred ca am fost destul de explicit atunci cand tzi-am zis sa lashi ironiile pe seama profesionishtilor. daca a fost prea greu de intzeles mesaju pentru neuronu tau, voi fi shi mai clar: TACI!
io aproape ca intzeleg goana ta dupa posturi, nu prea am nimic impotriva, da' numa cu conditzia ca atunci cand vezi ca pe vrun thread apare je, tu sa stai putzin sa te gandeshti shi dup'aia sa te cam shuteshti d'acolo INAINTE DE A POSTA!!!! clar?

neatza

Pt. totzi aia care cauta servitori ....!!!

Mesajde MarLaNu » Mie Iul 16, 2003 11:43 am

Mai bine v-atzi apuka de munca .... ce draku` avetzi nevoie de servitori .... chiar nu suntetzi in stare sa faketzi ceva??!
MarLaNu

Mesajde KrO$$fire » Mie Iul 16, 2003 12:23 pm

Initial trimis de neatza
auz baiatu', daca te legi de granny, io zic c-o s-o cam beleshti. cred ca am fost destul de explicit atunci cand tzi-am zis sa lashi ironiile pe seama profesionishtilor. daca a fost prea greu de intzeles mesaju pentru neuronu tau, voi fi shi mai clar: TACI!
io aproape ca intzeleg goana ta dupa posturi, nu prea am nimic impotriva, da' numa cu conditzia ca atunci cand vezi ca pe vrun thread apare je, tu sa stai putzin sa te gandeshti shi dup'aia sa te cam shuteshti d'acolo INAINTE DE A POSTA!!!! clar?

..inmod stupid shi de-a dreptul exceptzional...eu chiar nu eram ironic....nu am vrut sa scriu granny...vorbind serioz!!!Sorry.......dar cine mi-a dat ban totushi...fiindca era vorba de forumul Kterinca shi Aberatzii..shi nu atzi intzeles..nimik......pur shi simplu vreau sa va komunik ideile mele..buneh..tembele....nu ma intereseaza posturile
sau numarul lor..............

Orikum nu ma putetzi face sa tac...voi fi mai silentzios..dar sa tac....
Kontinui sa respir,sa traiesc sa gandesc
Sa scriu,raman viu pentru totzi care sunt..
Un cuvant pun pe forum
Pentru voi inca un gand.....
KrO$$fire

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 12:38 pm

Initial trimis de KrO$$fire
...eu chiar nu eram ironic....

shtiu. tocma d'aia.

neatza

Mesajde Unregistered » Mie Iul 16, 2003 12:47 pm

Initial trimis de neatza

shtiu. tocma d'aia.

...tu nu intzelegi ca a fost o gresheala.mah.putea fi orice in loc de granny..shi dak tot ma comentzei citeshte mesaju' pan' la kapat.........
Unregistered

Re: Pt. totzi aia care cauta servitori ....!!!

Mesajde Nightmare » Mie Iul 16, 2003 12:55 pm

Initial trimis de MarLaNu
ce draku` avetzi nevoie de servitori .... chiar nu suntetzi in stare sa faketzi ceva??!

Am nevoie de servitoare pentru ca nu stiu sa fac mancare si nu am de gand sa mor de foame cand sunt singura acasa.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Re: Re: Pt. totzi aia care cauta servitori ....!!!

Mesajde KrO$$fire » Mie Iul 16, 2003 1:12 pm

Initial trimis de Cr@zY @nGeL

Am nevoie de servitoare pentru ca nu stiu sa fac mancare si nu am de gand sa mor de foame cand sunt singura acasa.

am shi eu o intrebare..numele ala din ultimul mesaj itzi spune ceva????Banat fiind nu-tzi pot raspundeeee.................

KrO$$fire
KrO$$fire

Mesajde Nightmare » Mie Iul 16, 2003 1:30 pm

Pai imi spune, dar nici eu nu iti pot raspunde daca esti banat.
Nightmare
Junior Member

Mesajde KrO$$fire » Mie Iul 16, 2003 2:07 pm

Pai imi spune, dar nici eu nu iti pot raspunde daca esti banat.

..pai imi potzi scrie la profesornukem@yahoo.com.........pana joi la 3:00..atunci voi plecah..........
KrO$$fire

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 2:08 pm

promitzi?

neatza

Mesajde Salma » Mie Iul 16, 2003 7:18 pm

Iata cum aceasta mica dar promitatoare stapana de Izaure m-a scos din bezna negrei neshtiinte, deoarece exista impulsul concretizat in fapte, dar care sa fie oare motivatia, trebuinta ascunsa care m-a impins sa public acest anunt? Adevarul mi se dezvalui in cruda-i nuditate: pentru ca nu stiu sa fac mancare, si nu am de gand sa mor de foame cand sunt singura acasa, in lipsa cuiva care sa-mi duca lingura la gura mea delicata de ingerash nebunatic. Ah, cat de utila e o servitoare pe care mamica si taticu meu plini de bani o platesc sa aiba grija de fetitza lor gingasha, razgaiata si sclifosita si sa-i suporte aerele de superioritate generate de un nivel superior de realizare personala, oglindita in privirile colegilor mei de generala la vederea hainelor "trandy" si a mobilului "cool". ;v

Aiule, mersi, da batleru si bucataru ala al tau sunt prea specializati, si-n plus vorbesti prea frumos cu ei, vezi c-o sa ti se urce in cap![-X
Neatzo, ai tai sunt mai buni, ca-s deja sclavi, nu tre sa le mai fac eu educatie.;)
Krossule, nu esti bun, ca esti tupeist si vorbesti cam mult si ne-ntrebat.:D Ia lectii de la neatza " ie spalatzi shi nu vorbeshte nentrebatz".
Salma

Mesajde KrO$$fire » Mie Iul 16, 2003 7:39 pm

Nu trebuie sa ma gandesc pre mult..trag,linshez shi dupa aia ii injur de mama.....ehhh......????????Nuuu..nu camashutza cu maneci lungi..are u an angel???Watch it with that needle..much..better..pretty poney flower puff......pretty flowers.........
KrO$$fire

Mesajde Nightmare » Mie Iul 16, 2003 9:20 pm

Salma, lucrurile nu stau chiar asa. Am nevoie de o servitoare pentru ca nu stiu sa gatesc. Nu m-a invatat nimeni. Daca am servitoare chiar trebuie sa fiu sclifosita? Cred ca inainte sa ma judeci ar trebui sa ma cunosti.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 16, 2003 9:53 pm

ah... hai sa ii urmam toti exemplu lu` cr@ZY angel si sa ne dam mari cu servitoarele, paznicii, soferi, maseuri, etc pe care ii avem... ar fi o idee nu? oricum, putem sa si mintim, k nu afla nimeni...
mi se pare o prostie sa strigi in gura mare pe forum k ai servitoare.. cu atat mai mult k o ai ptr k esti incapabila sa iti faci acolo niste cartofi prajiti sau o salata... jESUS. eu kre credeam ca EU nu sunt prea descurcareata.... ;a
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Iul 16, 2003 10:14 pm

Nu m-am laudat in gura mare. Am spus pe un subiect ca nu gateste bine servitoarea si atat. Salma a vazut postul si a facut acest subiect.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 16, 2003 10:22 pm

pe mancaruri si bauturi... i know the subject :) ma rog, treaba ta... pana la urma, faci ce afirmatii vrei, da ai grija sa nu fi intzeleasa gresit... :)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Iul 16, 2003 10:26 pm

Deja am fost inteleasa gresit...
Nightmare
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii