dupe ce si-a lansat acest 'super' single, cu veverita europei, fab... cum dracu l-o chema, un mare plagiat josnic, aflu cu surprinde ca don'soara Playback Minunat Antonescu lucreaza la noul album cu doua fete care fac backin' vocal. Am ramas stupefiat cand am aflat cine-s cele doua. Ele se intituleaza Alexandra Ungureanu si Monik. Aaaahh!!!!! Pai, cum, cand stii ca nu ai o voce nici macar valoroasa, sa iti iei ca bv doua adevarate talente si cunoscute?! ele canta sau tu ea ? JEEEESSSUUUUS!!!
Va dati seama cum o sa sune melodiile dsoarei sani in playboy?
nu vreau sa ma gandesc.
Eu zic sa nu mai cante deloc, doar sa se miste, si sa dea din tzatze pe shcena, sa le lase pe cele doua, ca si asa fanii ei nu o plac pentru talentul ei, sau vocea ei, ci pt ca e ea un om asa bun, calm, placut, iubitor si milos. Sau pt ca se imbraca bine, sau e frumoasa. Absurd.
Regulile jocului:
1.Nu ma luati cu faze de genu, 'ai uitat de unde ai plecat', c'ine te-a ajutat', bla bla. Sa fie clar.
2.Vedeti ce faceti si cum ajungeti again la Andreea B.
3. Eu ca si voi de altfel, cantam mai bine ca antoneasca.
4.Fiti on topic .
ahahahhaaahahahahahah, antonela rateaza iar!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
ahahahhaaahahahahahah, antonela rateaza iar!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: ahahahhaaahahahahahah, antonela rateaza iar!
pai, ce sa zic... shtii shi tu ca avem o economie de piatza multilateral dezvoltata in care banu' dicteaza, aka cantitatea mult inaintea calitatzii. shi cum antoneasca are cota de piatza mult mai mare decit alexandra shi monik, normal ca toata lumea ii da nas. in concluzie, se ajunge la situatziuni ca cea de fatza.
- Unregistered
Re: Re: ahahahhaaahahahahahah, antonela rateaza iar!
Initial trimis de Unregistered
pai, ce sa zic... shtii shi tu ca avem o economie de piatza multilateral dezvoltata in care banu' dicteaza, aka cantitatea mult inaintea calitatzii. shi cum antoneasca are cota de piatza mult mai mare decit alexandra shi monik, normal ca toata lumea ii da nas. in concluzie, se ajunge la situatziuni ca cea de fatza.
sorry, io eram. am uitat ca de pe computeru' asta n-am mai intrat pe forumuri.:silly:
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Aha...zic eu...
Lol....background vocal facut de Moni-k si Alexandra Ungureanu......hahahahaha.
A trebuit sa stau 5 minute ca sa fac legaturile.......si pana la urma tot la faptul ca Romania e tzara paradoxurilor am ajuns.
Cum pielea mea pui 2 tipe care au voce de 1000 de ori mai buna ca tine in background? asta inseamna bataie de joc....e ca si cum Marcel Pavel i-ar lua pe Placido Domingo, Hose Carreras si Pavaroti sa-i faca background vocal....e de-a dreptul stupid!
Insa cum banii fac legea in Romania se pare ca "puterea de cumparare"(atat de etalata) a AndreEI le-a subjugat si pe cele "2 muritoare de foame" silindu-le sa accepte o asemenea umilintza....anyway....ma doare-n beep!
A trebuit sa stau 5 minute ca sa fac legaturile.......si pana la urma tot la faptul ca Romania e tzara paradoxurilor am ajuns.
Cum pielea mea pui 2 tipe care au voce de 1000 de ori mai buna ca tine in background? asta inseamna bataie de joc....e ca si cum Marcel Pavel i-ar lua pe Placido Domingo, Hose Carreras si Pavaroti sa-i faca background vocal....e de-a dreptul stupid!
Insa cum banii fac legea in Romania se pare ca "puterea de cumparare"(atat de etalata) a AndreEI le-a subjugat si pe cele "2 muritoare de foame" silindu-le sa accepte o asemenea umilintza....anyway....ma doare-n beep!
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Aha...zic eu...
[ verificati barfele frumosilor /s-ar putea sa mancati.......sau si mai patetic ce visati sa scrieti pe forum
chiar puneti botu' pe orice?
cat se distreaza andreea pe teme asta numai ea stie.
chiar puneti botu' pe orice?
cat se distreaza andreea pe teme asta numai ea stie.
- Unregistered
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii