Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Matrashita » Vin Iul 18, 2003 11:22 pm

Cu o asha invitatie cum sa refuz?Pt BadGirl ash veni oriunde...si pt altzii,nu zic nu....Baixinho se procepe la convins omu`..
Asha ca baby ,sa ma anunti cand te duci...si sa-mi pastrezi un loc langa tine k eu sunt "vesnica intarziata":D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde J'adore » Sâm Iul 19, 2003 4:32 am

ce, ce ce?????......chiar asa de nesimtita sunt........nu am mai trecut pe aci` de mult timp........oricum sper sa ajung si eu la o intalnire vara asta .........cand e urmatoarea....si cine vine??? :D
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 19, 2003 10:23 am

loale, iar uitasi sa ma prezint la intalnire, ca am zis ca (cacat) nu ma mai anuntz iar si nu sa nu vin (vai ce coerent sunt...).
Da, data viitoare vin si io jur! ca i-am zis lu love2fly, si vreau sa o cunosc pe jaded, bad girl, matrashita, si sa o revad pe superba oana si restu'.
:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 19, 2003 12:00 pm

he he he... we are forumistical attractions ;D
Gabyzzu & Jaded,chiar nu stiu cand este urmatoarea intalnire.. o sa ne anunte el moshu... probably neXt week...
Roxana, you got it! see ya soon... :lol:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

2453

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 19, 2003 5:42 pm

am fost ieri la intrunirea de la ruine. cand am ajuns, SOD mi-a oferit locul, semn ca si-a dat si el seama de valoarea si pregatirea pe care le am. au avut deosebita onoare sa stea cu mine la masa (de la dreapta mea) un amic de-al lui Aliosha, Razvan pe numele lui (daca memoria nu ma lasa), Alin, Dana, Aliosha (prietenul lui Razvan, de care am scris cateva cuvinte mai inainte), ex pufulet37, D(semnul euro)CR(semnul euro)T si foca. am vorbit, am urlat ca disperatu, la un moment dat a plecat Razvan (prietenul lui Aliosha; v-am mai spus parca, nu?) si foca. astia doi au plecat impreuna, da acum nu stiu ce sa cred. oricum, inainte sa plece, Aliosha i-a spus lui Razvan de vreo trei ori sa ii lase masina in parcare si sa nu se mai plimbe cu ea dupa aceea, deoarecce azi a avut nevoie de ea. dupa ce a plecat foca am discutat cu D(semnul euro)CR(semnul euro)T despre hip hap, despre fotbal (apropo: Aurolacii, niste rapandule, etc etc etc), iar intr-un final Alin si Aliosha au plecat sa faca pipi. dupa ce a trecut vreo juma de ceas mi s-a facut si mie dor sa fac pipi, asa ca am plecat si eu. nu stiu cum s-a facut, dar ei au revenit la masa cu cateva secunde inaintea mea. eu raman la convingerea ca m-au vazut cand m-am ridicat de la masa, s-au ascuns ca sa nu ii prind, si dupa aceea au venit pe alta parte. ma rog. in boixele de la ruine se auzea muzica frumoasa, incitanta, asa ca mai intai Aliosha mi-a dat o limba pe sfarcul stanga, dupa care i-am dat si eu una pe sfarcul drept. apropo, Aliosha, nu mi-am luat limba in gura cu tine nu ca mi-ar fi fost rusine, asa cum ai crezut tu, ci pentru ca nu voiam sa-l pup in caric pe Alin (ca sa nu-mi spui mie ca atunci cand ati plecat amandoi la pipi ati vorbit o juma de ora despre filosofia lui Kant ca nu te cred). pe la 9 si ceva, Aliosha, ex pufulet 37, Dana si Alin au plecat sa mai manance niste beri, iar eu si D(semnul euro)CR(semnul euro)T ne-am dus fiecare la casa lui. cam asta este.
a, SOD a ramas acolo.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 19, 2003 8:54 pm

Aseara, circul de stat, Fanclub.ro a dat o noua reprezentatie la terasa La Ruine. Publicul incantat de reprezentatie ne-a urmarit cu figuri admirative aplaudand fiecare acrobatie.
Marii maeshtrii ai arenei au fost in ordinea marimii de la chilotzi, Baicsu, Alin shi Aliosha. Primul shi ultimul au dat dovada de o tehnica ireproshabila in linsul sfarcurilor shi in mishcarea circulara a limbii. Stimatul domn administrator a avut un moment de solo cand ne-a aratat cum se varsa intr-o sincronizare impecabila doua beri in aceashi instantza.
In rest a fost o intalnire incadrata in limitele normalului, dar unica ca de altfel orice intalnire de gradul III.
Nesatulii sunt shi-acum la bere....io ca un baiat cuminte imi imprashtii posturile pe forum.

P.S. Gabyzzu shi Love2Fly, eu nu intzeleg de ce continuatzi sa ne anuntzatzi ca venitzi doar ca sa avetzi de ce sa va scuzatzi dupa. Parerea mea e k asta e strangere de posturi.
BadGirl, nu m-am suparat k nu m-ai vazut de prima oara, vorba ta, e scuzabila din moment ce matahala era exact in dreapta mea.
Cata, cu prima ocazie itzi aduc cd-ul, sa ma fut in ea de memorie...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde gabuba » Sâm Iul 19, 2003 10:14 pm

decret, am specificat si eu asta. ce faci 'imi dai in cap' cu ce ma acuz eu?
vin sigur de data asta .
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 19, 2003 10:22 pm

eshti atat de sigur, mai ceva ca un Libresse....

cutuma©

O noua "orgie" la Ruine

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 19, 2003 10:23 pm

Eu vreau neaparat sa o intalnesc pe puiussssu,adik BadGirl pt ca imi este f dor de ea .Cand se va mai face o intalnire propun sa vina mai multe fete...Am asistat data trecuta la intalnire la o orgie intre baietzii acestui Forum,a fost f dragutz...Vreau sa o cunosc pe Jaded!!..Jaded,vezi k mi-ai promis...Si sa mai vina si altii,nu tot astia care am venit,vreau sa cunosc lume noua!Sa ma anunti cand facetzi urmatoarea intalnire...Cu bine dragi forumisti,ne vedem LA RUINE!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 19, 2003 10:31 pm

Gabyzzu.. we`ll believe it when we see it.. asa ca data viitoare, prezenta obligatorie!!!
----
Pui, si eu vreau sa ma intalnesc cu tine... A.S.A.P.
data viitoare... sa vina cat mai multa lume!!! ;D

p.s. ma dor ochi de la atatea culori...
---
Wild Rose
Junior Member

the sound of silence

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 19, 2003 10:35 pm

ma bucur nespus ca vreti sa va intalniti...ca planuiti 1000 de intalniri....iar cand va aflati face 2 face....nu va spuneti nimic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 19, 2003 10:46 pm

Dak te referi la mine Moshule...da,ma simt un pic cu musca pe caciula ca data trecuta ma tot indemnai sa vb si eu taceam...Dar poate cine stie,de data asta va fi mai bine!
Matrashita

Mesajde gabuba » Sâm Iul 19, 2003 10:52 pm

aia a fost buna, decret :rolleyes: .

moshule, nu sunt eu ala care nu spune nimic, stii doar ce persoana volubila sunt ;n .

Da bad, si lav tu flai vrea sa te vada :D, ti-as zice ce mi-a zis, da mi-e ca se supara ...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 19, 2003 11:00 pm

Gabyzz...nu vorbeam de tine. Stiu ca ni te sui in cap la toti....si ne bombardezi cu tot felul de intrebari. Au ramas in istorie dialogurile tale cu SOD, onk sau Kgula.

Ma refeream la "puiussu" & "matrashita puiu" . :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2459

Mesajde baixinho© » Dum Iul 20, 2003 8:24 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
cand va aflati face 2 face....nu va spuneti nimic.

mai, foca, eu sunt mai timid, ce vrei acum? pana imi iau inima in dinti (cu tot cu aorte) se termina intalnirea.

Initial trimis de Bad Girl
sa vina cat mai multa lume!!!

dar nu s-o plictisi soferul personal sa te duca numai la Ruine?

p.s. ma dor ochi de la atatea culori...

schimba-i
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 20, 2003 2:45 pm

1. data trecuta am venit pe jos.. :p
2. Baixu, sa inteleg ca vrei si tu sofer? se rezolva...
3. Moshule, stai sa vezi ce patesti data viitoare... ;D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Iul 20, 2003 4:27 pm

fuse frumos de tot.a inceput intalnirea la 16 si s-a terminat la...4(cel putin pt mine).vad ca tot intrebati cand mai e intalnire.raspunsul e simplu:in fiecare seara.cel putin eu,aliosha,sod.m oshule,manca-mi-ai pula,fuseram aseara la machedonu ala rosu cu ursus.e mai ieftin ca fanuta.da ce pula mea,ca tu iti tii telefonu inchis,sa dea conelu faliment.
bravo baixule!
marian jan

2466

Mesajde baixinho© » Dum Iul 20, 2003 5:12 pm

2. Baixu, sa inteleg ca vrei si tu sofer? se rezolva...

cum ai ajuns la concluzia ca vreau sofer? spune-mi si mie ca vreau sa vad si eu ce logica folosesti.

3. Moshule, stai sa vezi ce patesti data viitoare... ;D

ce poti sa ii faci? nu mai ai cum sa-l dezvirginezi, ca s-au ocupat altii de problema inainte!
ANTI

baixinho©

Re: O noua "orgie" la Ruine

Mesajde vali » Lun Iul 21, 2003 5:41 pm

Initial trimis de Regina Matrashita
propun sa vina mai multe fete..

asha ziceam si eu
eventual fete majore ;)

io propun sa facem un meeting la sighisoara
some people deserve to die
vali

Re: Re: O noua "orgie" la Ruine

Mesajde KoRn_bitch » Lun Iul 21, 2003 9:35 pm

Initial trimis de vali

eventual fete majore ;)

Damn it .. nu ma incadrez in categoria asta INCA (mai e putin pana atunci)

Initial trimis de vali

io propun sa facem un meeting la sighisoara

Me too me too ... care veniti la Sighisoara ca sunt shi eu pe acolo de pe 24
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 22, 2003 11:29 am

monk...maine ne intalnim sa bem berea rezultata din pariul de la finala de 200 m liber. propune tu un loc misto !
sa nu-l aduci pe Dzeu...ca il bat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mar Iul 22, 2003 11:35 am

maine am examen ;P ;P poimaine ...si nici nu aveam de gand sa il aduc
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Aliosha » Mie Iul 23, 2003 2:12 pm

Pentru cei care nu au venit niciodata la vreo intalnire si se pare ca nici nu prea au de gand:

Nu e vreo invitatie speciala, nu primiti vreun email sau ceva similar. E de ajuns sa cititi threadul cu locul si ora, in rest sunteti bineveniti.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 23, 2003 2:34 pm

ce ai mah cu Nighty si Mr Hyde ? e alegerea lor...nu tre' sa ii obligam.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iul 23, 2003 2:39 pm

si iti multumim pentru gest, monk.

pana la urma, la ruine, vineri (?), la ora (?)...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SOD » Mie Iul 23, 2003 3:15 pm

bah,da ce zile va gasiti si voi!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cutuma© » Mie Iul 23, 2003 3:58 pm

Io vineri n-am cum sa ajung. Se poate maine(in jur de 18)?

cutuma©

Mesajde gabuba » Mie Iul 23, 2003 4:17 pm

asta ma gandeam si eu! nu putem sambata? bai... pe bune!

apropos, stiti voi ma rog unde e titina noastra? in USA. Da-da, cand i se scoala fetii sa vada o tzara, tatii o duce ... :rolleyes:
- Toţi in păr!
gabuba

2495

Mesajde baixinho© » Mie Iul 23, 2003 5:11 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
monk...maine ne intalnim sa bem berea rezultata din pariul de la finala de 200 m liber.

imi esti dator si mie cu o bere. deci? zi tu locatia si ora.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 23, 2003 5:16 pm

pai probabil vineri seara cand iesi tu de la servici. ca si vinerea trecuta....te astept la masa , la Ruine. sper ca nu vrei sa bei Corona...si iti este destul o halba de Becks. :)

deci cu alate cuvinte....la viitoarea intalnire forumista. :p
sau ..hai ca Fanutza maine seara....sa bei o Silva la stica. pe la orele 21 , daca poti. sau chiar mai tarziu.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma