Intrebari (orice sport)

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Rolf » Mar Mai 21, 2002 3:27 pm

In TvMania, numaru aparut ieri, scurt istoric al CM-urilor de folbalt!
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Mai 21, 2002 11:34 pm

Rolfie,mah nu trebuia sa-mi spui ca exista google...

nestiind absolut,dar absolut nimic nimic de chestia asta,ma dusei si cautai si iata ce gasii...

<<Colombia was originally awarded the hostinf of the 1986 World Cup, but had to pull out in 1983 because of financial problems. With only three years left, FIFA had to find a country who could host on such short notice. It had to be one of the previous hosts who actually knew what it took to organize and host an event like this. The choice fell on Mexico after Canada, USA and Brazil had dropped out of the running. Mexico did an excellent job considering all the problems they had.An estimated 25.000 people were killed in an earthquake only months before the tournament. None of the stadiums were damaged so from then on, everything went as planned. >>
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde tUdOrUK » Mar Feb 18, 2003 5:23 am

Cine detine recordul mondial la triplusalt feminin?
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 18, 2003 9:36 am

Inessa Kravets (UKR) la Gí¶teborg in 10 08 1995 a sarit 15.50 m cu un vant ajutator de 0.9 m/s
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Echipament de scrima

Mesajde teodette » Dum Iul 20, 2003 8:55 pm

Buna,

As avea si eu o intrecbare si as fi foarte fericita daca cineva poate sa ma ajute.

Incerc sa-mi cumpar echipament de scrima pentru floreta si nu stiu nici un magazin care sa o faca. Are cineva vreo idee?

Mersi frumos
teodette
Junior Member

2470

Mesajde baixinho© » Lun Iul 21, 2003 7:11 am

o sa ma interesez eu la federatia romana de scrima sa vad ce si cum, dar o sa te rog sa ai rabdare pentru ca in urmatoarele doua saptamani o sa fiu cam ocupat.
da-mi un pm si pune-mi adresa de e-mail a ta sa tinem legatura
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 2470

Mesajde teodette » Lun Iul 21, 2003 8:36 pm

Multumesc frumos. O sa am rabdare.

Sper sa ai parte de doua saptamini cit mai placute,
Teo
teodette
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 22, 2004 7:23 am

Domne, se pricepe careva la polo ? Ma uitam acum la un rezumat de la Olimpiada...si nu prea inteleg fenomenul. Cum poti lua mingea de la adversar ? E permis contactul direct ? Cati jucatori are o echipa ? Cate minute are un meci ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sport