Ce parere aveti despre Teo?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti despre Teo?
Mi se pare una dintre cele mai bune imagini de la tv. Mereu fresh, spontana si foarte dregutza...Este deosebita....Voi ce vredeti?
- DiViNiA
Re: Ce parere aveti despre Teo?
daca nu s-ar mai minuna de toti neminunatii ..ar fi perfect.
..dar face si ea un ban cum poate.
..dar face si ea un ban cum poate.
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: super!
[quote]Initial trimis de rockgirl
[B]m-am ofticat rau cand am zarit subiectul C. Danila .
Teo insa imi place la nebunie .
Ire ...imi place ideea ta in acest sens !
Toate bune!
mersi....si asa cum zicea cineva, autoironia ei este o calitate pe care se pare ca nu o prea au oamenii de televiziune de la noi...Este, dupa parerea mea cea mai buna imagine de la tv....
[B]m-am ofticat rau cand am zarit subiectul C. Danila .
Teo insa imi place la nebunie .
Toate bune!
mersi....si asa cum zicea cineva, autoironia ei este o calitate pe care se pare ca nu o prea au oamenii de televiziune de la noi...Este, dupa parerea mea cea mai buna imagine de la tv....
- DiViNiA
Teo...da e o femeie spontana..hazlie.draguta.imi place...si se descurca bine in televiziune!(parerea mea:p)
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: super!
Initial trimis de rockgirl
Vezi ca putem fi si de acord?

-
Ire - Junior Member
........Teo.care.Teo?????Varu' lu Tzutzu???aaaahhhh,,aia de la tv grasutza simpatica shi cu gust...aia cu nume de floare..care a facut shpagatu' cu Mircea Badea shi care akum e "hostess" la un show gen Oprah.Cu nume de floare????Dah imi place Teo Coada de Shoricel!!!
-
krossfire - Junior Member
Heh.... E o super dulcik, stie sa iasa din orice situatie, stie sa distreze lumea.... E super Ok pentru varsta ei... Hmmm... Cati ani are? :con:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
- pichipontz
- Junior Member
da,este una dintre cele mai bune emisiuni de pe protv international,numai ca deja d.soara teo a inceput sa fie cam plictisitoare...de 3 ani aceeasi emisiune cam cu aceeasi invitati...nimica nou ... uneori parca ai impresia ca aceeasi invitatii vin in emisiune pt.ca pe altii nu (a)au reusit sa-i convinga...
anul trecut am vazut aceeasi emisiune la mare,anul asta la fel...chiar nu mai are nimeni niste idei noi in protv:-?
si sa nu va fie cu suparare ,eu nu am inteles rostul lui tantica in emisiunile lui teo...a cincea roata la caruta....;d
anul trecut am vazut aceeasi emisiune la mare,anul asta la fel...chiar nu mai are nimeni niste idei noi in protv:-?
si sa nu va fie cu suparare ,eu nu am inteles rostul lui tantica in emisiunile lui teo...a cincea roata la caruta....;d
- scobarul
- Junior Member
e o tipa super haioasa ... io unu o urmaresc inca de cand facea emisiune dimineatza la tele7spectatori alaturi de mircea .
-
monk - Mesaje: 2747
Re: Ce parere aveti despre Teo?
Initial trimis de DiViNiA
Mi se pare una dintre cele mai bune imagini de la tv. Mereu fresh, spontana si foarte dregutza...Este deosebita....Voi ce vredeti?
Bravo ei ca a slabit atat de mult.
Acum incepe ce e mai greu ca ar trebui sa schimbe tot la ea (legat de comportament). Din pacate a ramas aceeasi mahalagioaica de bucuresti.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Cum sa aiba 35 de ani?! Nuh cre` asa ceva... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii