carti foarte vechi interesante
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
carti foarte vechi interesante
Sa-mi fie cu iertare daca subiectul vinderii-cumpararii de carti este interzis aici....dar cum asta nu-mi sta in obicei insa acum sint "fortata" sa o fac, am citeva titluri despre care, daca o sa doriti sa le achizitionati, puteti afla detalii la irinar7@yahoo.com..:
Carte de rugaciuni, Bucuresti,1895
Noul Testament,1871
M.Eminescu-scrieri politice si literare 1905
Manual de drept civil-Succesiunile si donatiunile,Buc.,1921
Atheneul Roman-Conferinte publice 1883-1884
Histoire du Bas-Empire - vol.8-13,(fr.),1828
Maria Ionescu Lamotescu - Vechea arta romaneasca, Buc.,1924
Histoire des Tempes Modernes ( depuis 1453 jusqu'a 1789),Victor Duruy-Paris,1867
C.Hamanagiu, Codul Civil adnotat, cu trimiteri la doctrina franceza si romana si jurisprudenta completa de la 1868 - 1926 ( vol.I+II+III+IV),Buc.1926
I.Tanoviceanu- Tratat de drept si procedura penala-editiunea a doua, vol/I+II+III+IV+V
Montesquieu - Esprit des Lois, Livres I-V, 1871-1892, Correil, Imprimerie Crete
F.Engels-L'origine de la Famille, de la Propriete privee - Paris,1893
Code Napoleon-explique, Quinzieme Edition,Paris 1853
C.Sterea-Curs de Drept administrativ-manuscris-1909
Manual de Drept Civil,partea ultima,1921
Manual de Drept Civil,anul I,1924
G.Panu-Amintiri de la Junimea din Iasi-1908
In speranta ca voi gasi adevarati pasionati pentru ele,
va doresc multa bafta si sanatate!
Carte de rugaciuni, Bucuresti,1895
Noul Testament,1871
M.Eminescu-scrieri politice si literare 1905
Manual de drept civil-Succesiunile si donatiunile,Buc.,1921
Atheneul Roman-Conferinte publice 1883-1884
Histoire du Bas-Empire - vol.8-13,(fr.),1828
Maria Ionescu Lamotescu - Vechea arta romaneasca, Buc.,1924
Histoire des Tempes Modernes ( depuis 1453 jusqu'a 1789),Victor Duruy-Paris,1867
C.Hamanagiu, Codul Civil adnotat, cu trimiteri la doctrina franceza si romana si jurisprudenta completa de la 1868 - 1926 ( vol.I+II+III+IV),Buc.1926
I.Tanoviceanu- Tratat de drept si procedura penala-editiunea a doua, vol/I+II+III+IV+V
Montesquieu - Esprit des Lois, Livres I-V, 1871-1892, Correil, Imprimerie Crete
F.Engels-L'origine de la Famille, de la Propriete privee - Paris,1893
Code Napoleon-explique, Quinzieme Edition,Paris 1853
C.Sterea-Curs de Drept administrativ-manuscris-1909
Manual de Drept Civil,partea ultima,1921
Manual de Drept Civil,anul I,1924
G.Panu-Amintiri de la Junimea din Iasi-1908
In speranta ca voi gasi adevarati pasionati pentru ele,
va doresc multa bafta si sanatate!
- irinar7
- Junior Member
ai cumva ceva numere din revista Luceafarul din perioada de la Budapesta? ma intereseaza in special anii 1902, 1903 shi 1906.
-
neatza - Mesaje: 5820
Cat vrei pe Engels? Da' pe Panu?
(vez ca nu trebe musai sa dai quote la mesaju anterior, ba din contra. utilizeaza "trimite mesaj")
(vez ca nu trebe musai sa dai quote la mesaju anterior, ba din contra. utilizeaza "trimite mesaj")
-
uite, io nu rad, da' nici un pretz nu-tzi zic. ashtept de la matale o oferta care sa nu ma dea pe spate.
-
ocheeei... de la patrujdemii la un bulion shasesute. intzeleg. astea sunt limitele. acuma spune-mi un pretz realist.
-
eu am zis cit as vrea.....zi si tu, daca le vrei, cit ai da pe ele si ne intelegem...sincer, nu ca-s ale mele..dar arata f.bine si bulionul sasesute nu mi se pare f.mult pentru ele..o pereche de pantofi...asta daca le iei nu ca sa le tii in biblio, ci ca sa le studiezi...
- irinar7
- Junior Member
acuma ie doo probleme:
comparatzia asta cu perechea de pantofi devine din ce in ce mai exagerata shi mai plictisitoare.
doi: nu le iau pentru mine, asha ca sunt totalmente dezinteresat de unde vor sta. este un fel de shpaga pentru un preten, asha ca, intzelege-ma, le vreau cat mai ieftin
daca era vorba despre ceea ce ma interesa pe mine, revista lucceafarul, era alta poveste.
deci?
comparatzia asta cu perechea de pantofi devine din ce in ce mai exagerata shi mai plictisitoare.
doi: nu le iau pentru mine, asha ca sunt totalmente dezinteresat de unde vor sta. este un fel de shpaga pentru un preten, asha ca, intzelege-ma, le vreau cat mai ieftin
daca era vorba despre ceea ce ma interesa pe mine, revista lucceafarul, era alta poveste.
deci?
-
auzi ma btw irina ... acu ca tot in invatat faza cu trimite mesaj am editat io restu ... da ai " povestea povestilor " de ion creanga ca o caut de im sar capacele si nimeni nu o are ;P
-
monk - Mesaje: 2747
uite cum facem: mai intreb shi io, mai aflu cate ceva, shi in doo, trei zile dau io de tine.
monk.... ai pierdut ocazia sa nu scrii nimic.
monk.... ai pierdut ocazia sa nu scrii nimic.
-
pentru "neata": ok..cum vrei tu...pe mine ma poti gasi la adresa pe care am dat-o in mesaj...dupa cum vezi, eu am cedat la pret..ne intelegem..
pentru "monk":sa stii ca povestea am avut-o si o si stiu....daca tu ai si "obiectul" in sine, probabil ca vrei povestea ca sa vezi cum sa-l utilizezi....
am crezut ca-i un forum serios...ati vazut ca am intrat azi..dar nu am de gind sa stau pe aici daca nu vreti sa aveti membri...bye!
pentru "monk":sa stii ca povestea am avut-o si o si stiu....daca tu ai si "obiectul" in sine, probabil ca vrei povestea ca sa vezi cum sa-l utilizezi....
am crezut ca-i un forum serios...ati vazut ca am intrat azi..dar nu am de gind sa stau pe aici daca nu vreti sa aveti membri...bye!
- irinar7
- Junior Member
ca sa nu zici ca sunt al dracu: la universitate ai incercat? nu se poate sa n-o gaseshti acolo. shi chiar, presupunand prin absurd, ca n-o au pe moment, tzi-o gasesc iei. ideea ie ca trebe sa cautzi cartz acolo unde se vand cartz.
-
-
bah moshule io zic sa-i faci rost de "povestea creierului" sau "mic ghid de folosire si intretinere a creierului" fie ca-i in format mp3 sau patrat ,ca-si cara saracu om povara aia de juma de kil toata viata ,da coltu ,si n-o sa stie niciodata la ce-i foloseste...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
17 mesaje
• Pagina 1 din 1