Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"
Moderator: anjin-san
da, asha in general... era ceva cu fanii caterincoshi care se da pe langa fetele de la asia doar ca sa nu shtie nici iei de ce da orcum nu din pasiune sufleteasca asha ca noi. ie dintraceia care vrea tricouri, shepci, igsine, ciunga shi alte alea. neshte nenorocitz.
-
neatza - Mesaje: 5820
da trebe sa fim vigilentz in continoare! dushmanu pandeshte shi nu doarme niciodata!
peseu: ce oamini tari dushmanii ashtia! cum o reushi sa nu doarma ashtia bre? ce natzie or fi iei dom'le? ashtept provincia?
peseu: ce oamini tari dushmanii ashtia! cum o reushi sa nu doarma ashtia bre? ce natzie or fi iei dom'le? ashtept provincia?
-
Offf, nu m-a lasat inima sa nu trec putin pe la sediu desi inca ma bucur de binefacerile concediului... Dar ce trist arata, cum tiuie a pustiu... Unde este zgomotiul pumnilor gingasi ai prezidentei si viceprezidentei lovindu-se aleatoriu de birouri si suavele: "Esti concediat!!!"? Unde este tacanitul abacului ancsoranului? Unde este pacanitul andrelelor lui aiu'? Ca sa nu mai vorbim despre zdranganitul sticlelor neatzului... Offf, cat va duc dorul...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
mai treceam, ma mai uitam... nimeni... nimic... il intzeleg pe Portnoy care plange. e pustiu. la sediu. lumea ie in teritoriu cu treaba shi alte alea. trebe o campanie ceva ca sa mai ieshim din amortzeala. poate maine, poate az uite-asha mor de necaz. ca sa farshi steclele. ce-i de facut?
-
-
Of, da lung somn am mai dormit, voinicii mei, si cand ma trezesc deschid ochii si ce vad? O vraja malefica s-a abatut peste fanclub. Intr-un coltz, pe-un balansoar, zace-o silueta ghemuita acoperita cu un shal de macrame, ma apropii si ma uit: sa fie aiu aiu cel care tocmai baga un ochi pe andrea din noul ghem de canepa indiana cules de pe plantatiile proprii cand fu el la tzara? Ma uit mai bine, compar cu poza: el ie. Il zgaltzai, nici o tresarire, doar zambetul din poza i-a ramas intiparit pe fatza. In pragul ferestrei deschise o alta silueta, cu onor prezidenta privind intzarmurita in zare dupa luceferi, in timp ce-un megafon repeta surd, la nesfarsit "...Da-mi noptile-napoi...Da-mi noptzile-napoi...". Pelerina-i vantura-n vant, dand iluzia de viatza, dar chipul ei e de ceara. Pfui, e chiar ceara de parchet! "Neatza!" se-aude deodata. Tresar. Privesc peste umar. E doar ceasul cu cuc. Cucul zvacneshte o clipa apoi adoarme cu capul pe masa. In jur zac cioburi de la neshte beri, o viitoare opera de arta care asteapta desavarsirea. Ma-mpiedic de-o masa. Oroare, nu e masa de hushtuliuc, pe ea e o tabla de sah la care Anc Soranul se holbeaza nedumerit. Pe tabla multe chestii mici. Unele au motz. Ce ciudat! Scartzaie usha unui dulap, deschisa de o adiere. O silueta se distinge in interior. E cocoana onk, o recunosc dupa mustatzi. Are ochii holbatzi de groaza, o fi vazut-o probabil pe matracuca. Zdrang! Armurii din coltz i-a cazut chipiul pe ochi. Il ridic. Inauntru Portnoiu, intr-o atitudine belicoasa. El a fost ultimul rapus de vraja. Ma ashez cu capul in palme. Totul e limpede, e mana zgripzoroaicei. Tre sa gasesc un cocosh negru si cinshpe picioare e pricolici de balta sa le fierb in lapte de balaur cu ficatzi de bazdraburci baltzate si sa prepar potiunea magica care sa-i trezeasca pe onoratii menbri. Am plecat.
-
Salma - Mesaje: 774
care? unde? cine? cat? cum? dece? care io am stat pe metereze aici shi ceilantz care a fost plecatz a fost plecatz cu trebi nu asha de doru lelii. da totush trebe facut ceva care cant ie oaminii respectiv menbri plecatz la teritoriu sa ramaie cineva care sa descurce trebile p'aci. deci daia ierea necesara organigrama de la onor donshoara prezidenta ca sa shtim shi noi ceavem de facut.
anexez alaturat cererea mea de concediu
donshoara prezidenta va rog am aproba petrecerea zilelor cuvenite din concediu de pe anu in curs ac. care vreau sa plec cu trebi peste hotarele tzarii noastre ca sa duc totodata numele formatziei asia peste respectivele hotare care este.
va sar'na cu respect. neatza.
anexez alaturat cererea mea de concediu
donshoara prezidenta va rog am aproba petrecerea zilelor cuvenite din concediu de pe anu in curs ac. care vreau sa plec cu trebi peste hotarele tzarii noastre ca sa duc totodata numele formatziei asia peste respectivele hotare care este.
va sar'na cu respect. neatza.
-
bah io fusei ieri seara in sediu sa las incasarile dupe goblenuri , macrameuri si tishlaifere pe care le vandui colosha pe plaja la mamaia si la ora aia tarzie din noapte iera numa matinalu sforaind cu nicovala pe birou inconjurat de relicvele unor neshte beri , in aer plutea mirosu de bere statuta (cum dracu o sta berea aia la toboganu lu matinalu nu-mi esplic) amestecat cu izu de mahoarca ieftina ,usa de la safe larg deschisa , luminile aprinse ca la vegas si sidiu blocat pe hodoronk. incercai io sa-l surescitez, palme ,pumni, furtunu de la hydrant da era lemn nenica...bah matinale mai bea omu neshte beri da matale ai de stins incendii nu gluma...ca deja brigada de pompieri voluntari facu o oferta serioasa daca te putem imprumuta la ei...
dsoara vice, mataluta de cand te dadusi cu sudamericanii inrobiti de acordurile hodoroncului uitarati de valoarea tronkului si lasaterati birou ala vraiste ca se stransera hartiile pe dansu de parca-i centru de colectare si reciclare a hartiei.
dsoara presedinte io zic sa convocati o sedinta fulger ca nu-mi placu ce gasii in sediu...
dsoara vice, mataluta de cand te dadusi cu sudamericanii inrobiti de acordurile hodoroncului uitarati de valoarea tronkului si lasaterati birou ala vraiste ca se stransera hartiile pe dansu de parca-i centru de colectare si reciclare a hartiei.
dsoara presedinte io zic sa convocati o sedinta fulger ca nu-mi placu ce gasii in sediu...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
parerea meia ie ca io cred ca ne facu dushmanii de la ozone neshte vuduri ca vad ca nu ne mai intzelegem. ca almintrelea cum putea ca sa ma vada aiu la sediu cant io eram la filmari cu fetele de la asia care a avut filmari ieri?
-
bah putea tot atat de bine sa fie si tobosaru ca numaru la neshte beri fu atat de mare incat acoperea cu totu si cu desavarsire damigeana celui care sforaia. totusi stiu ca tobosaru sforaie pe joase pe cand ce auzeam io era pe inalte...
io fusei sambata noaptea in ofis la castel sa mai dau din mohairele cu fetele brodate pe pept ca pe plaja ,ziua ,slaba miscare la mohaire ,doar goblenurile merg bine si pozele cu maimute, si sa-i dea cel de sus sanatate digeiului de-acolo cacum ma vazu baga un remix din capodoperele fetelor de se umplu ringu cu cei 4 consumatori ai discotecii ,inclusiv femeia de serviciu de la veceuri.
io fusei sambata noaptea in ofis la castel sa mai dau din mohairele cu fetele brodate pe pept ca pe plaja ,ziua ,slaba miscare la mohaire ,doar goblenurile merg bine si pozele cu maimute, si sa-i dea cel de sus sanatate digeiului de-acolo cacum ma vazu baga un remix din capodoperele fetelor de se umplu ringu cu cei 4 consumatori ai discotecii ,inclusiv femeia de serviciu de la veceuri.
-
a'ma... ces'zic? pe undeva ai shi matale dreptate. care co zi nainte am fost pe la sediu sham atacat rezerva de stecle strategice in caz de napasta. shi dup-aia am uitat a le sparge ca ziceam sa te ashtept sa le spargem organizat dupe un model haotic ales aleatoriu. shi acuma daco fi intrat portnoy sar putea sal fi loat somnu ca nu deschisesem geamurili shi poate aburii de la neshte bere sai fi loat puterea judecatzii de unde shi somnu.
-
din pacate(le mele), pentru fanclubu asia, pentru omenire, pentru voi, pentru noi, pentru ei, pentru ele, pentru toti, sunt sigura, cu onorata voastra prezidenta se-ntampla neste lucruri nici de prea rau, da' nici de prea bine, ca nu stiu exact pe un' sa le situez. vice salma, aka morena, m-o ghicit, ca nu poci ca sa ascunz nik de ea. ma vad depasita de situatii, acum ca pleaca si piaru neatza in conced peste mari, tari, hotare si meleaguri...neatza, sper sa-ti fie ie bine si soare.
gata, acu inapoi la treaba, ca avem de lucrat si recuperat, si vaz cu oroare cum scapara copii de la scoala de handicapati nr 3 si invadara forumu, si se bat din rasputeri care sa fie colegu' de joaca a lu' depeche, si care sa ocupe patul de la geam, ala cu vedere spre veceu ecolojic din curtea spitalului, ca zisera domnii doctori ca pvrielistea asta ii linisteste pe bietii nefericiti.
gata, acu inapoi la treaba, ca avem de lucrat si recuperat, si vaz cu oroare cum scapara copii de la scoala de handicapati nr 3 si invadara forumu, si se bat din rasputeri care sa fie colegu' de joaca a lu' depeche, si care sa ocupe patul de la geam, ala cu vedere spre veceu ecolojic din curtea spitalului, ca zisera domnii doctori ca pvrielistea asta ii linisteste pe bietii nefericiti.
-
nocturna - Mesaje: 8725
in primu rand tzin a multzumi de urarile ce mi le facuratz care inafara de iele nam intzeles nimica. deci unde ie organigrama? mie frica sa plec in concediu pana nu vad ca are cin sa se ocupeze de trebile care este.
-
Initial trimis de Nightwish
aka morena
baila morena, baila, que tu lo bailas como ninguna: moviendo las caderas, moviendo la cintura.
baila morena, baila, que tu lo bailas como ninguna: arrastras las sandalias, llevame en tu locura
-
bah matinale nica nu stii bah . asta-i o parte din refrenu lu hodoronk tronk in versiunea daneza. mai lasa mataluta bufetu fanclubului unde devorashi ultimu transport de neshte beri ,un container de 12 chishere si mai intra la dsoara vice in biblioteca fanclubului sa iei toate versiunile de la hodoronk tronk. acu dsoara vice lucreaza la versiunea in limba hindusa avand in vedere viitoru turneu al fetelor la calcutta, haldia si bedibunder.
-
pa otaratziva bre odat! vretz muzaic sau literatura ca io nu mai intzeleg nimica shi ie cald afara! m-ash trage mai la umbra. intr-o terasa.
-
bah asta-i culmea tupeului la un om. adica iel de doo threaduri jumate negociaza neshte vechituri de carti si p-orma tot iel cu gura ca noi suntem cu literatura si nu cu muzica...bah mie imi trebe un stivuitor caterpilar de 1,5 tone sa ma traga mai la umbra da nu-i rea ideea...
-
bre, tzi-ash da io caterpilitu (asta-i nume predestinat) ca vad ca caldura tzi-a daunat grav atentziei. ierea vorba de muzaic nu de muzichie. care cu steclele... intzelegi unde bat? mare daravela!
-
bah ie mahmureala de la neshte beri care cu caldura si schimbu de focuri gabizzu monk ma ametira complet si ireversibil si numa cu neshte beri as putea eventual sa revin la o stare acceptabila unde alfabetu sa curga lin si clar prin fata oichilor astfel incat sa dau slovelor ce le citesc sensu lor normal si firesc...
-
ba ca chiar ca drept shi mult prea intzelept grait-ai bre. eo zic sa chefuim impreuna da separat neshte beri care eo plec chiar acu ca ma ashteapta la crashma shim taie pontaju daca nu vin la moment.
-
Initial trimis de Nightwish
din pacate(le mele), pentru fanclubu asia, pentru omenire, pentru voi, pentru noi, pentru ei, pentru ele, pentru toti, sunt sigura, cu onorata voastra prezidenta se-ntampla neste lucruri nici de prea rau, da' nici de prea bine, ca nu stiu exact pe un' sa le situez. vice salma, aka morena, m-o ghicit, ca nu poci ca sa ascunz nik de ea. ma vad depasita de situatii, acum ca pleaca si piaru neatza in conced peste mari, tari, hotare si meleaguri...neatza, sper sa-ti fie ie bine si soare.
bai ,tzatzo ,vezi ca te-ai asezat gresit ,caruta care trebuie sa te duca inapoi la tine in sat este ceva mai incolo. DE unde ai invatat glumele astea ?din Obor unde vinzi rulmenti si seminte ?Jet
- Unregistered
Initial trimis de dl Lion
Ar fi un mare pacat sa se mai organizeze inca un concurs Alege Asia.Cele 4 fete au progresat enorm de mult in ultima vreme.Ar fi frumos sa ramana asa.
- the lion style
2492
mei anonimule, vezi ca nu ai ajuns bine. ia-l matale pe 401 pana la capat si cand ajungi acolo mai intreaba ce trebuie sa faci sa vorbesti cu Napoleon. or sa vina imediat niste neni care or sa te ajute. parerea lor
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bre frate ce poa sa faca Nicu din unii. asta ie. ie scumpe tratamentele shincepe lumea so ia razna pe strazi.
da sa nu mai vorbim de alea rele shi so zicem paia buna care vez ancsoranule ca aia mica, Alina, ia dat verde lu pretenu iei, momental fiin libera. actzioneaza iute!!! acum ie shansa ta!
da sa nu mai vorbim de alea rele shi so zicem paia buna care vez ancsoranule ca aia mica, Alina, ia dat verde lu pretenu iei, momental fiin libera. actzioneaza iute!!! acum ie shansa ta!
-
ce poa' sa faca Nicu si statul prea mult cu ochii pe geam...
observ ca nicaerea nu mai esti in siguranta, handicapatii, travestiti in neinregistrati, au invada pana si onorabilul nostru fanclub.
si pentru ca, vorba piarului nostru neatza, tratamentele ie scumpe, o sa-mi fac mila cu cretineii, si o sa le aduc data viitoare neste verde de pari' sa nu se mai chinuie, si sa nu ne mai chinuie nici pe noi. de asemenea, fac apel la stimabilii fanclubisti asiatici, care mai este si care se mai gaseste, sa aduca fiecare de acasa orice are pe eticheta insemnat un cap de mort, orice alte schelete sau freo insecta. Va multumesc pentru atentie.
in alta ordine de chestiuni, azi, in drum spre fanclub, m-am impiedicat de un utilaj al primariei cre'ca era. la prima vedere crezui ca l-au uitat de cand au termenat, acu 2 luni, blocul inceput acum 16 ani. dar m-am inselat, nu mica imi fu mirarea sa constatez ca pe strada mea se intreprind lucrari de mare angajament si de ultra-extra modernizare stradala, adica se astupeaza gropile, nu inainte de a scoate tot ce se afla pierdut, de-a lungul vremii, prin ele. astfel, vecinu meu de la parter, si-a recuperat in sfarsit oltcitu' disparut acum 4 ani in mod misterios, fu asa de fericit, saracu', la cei 65 de ani ai lui, nu credea sa mai aiba fericirea sa-si revada masina. a plans ca un OM (mare). in restu' neste maruntisuri: o batranica plecata sa cumpere paine acum 1 luna, doi caini comunitari care dormeau dusi, precum si neste bujii de la o dacie.
nu mare, da' nici prea mica, imi fu incantarea sa vaz ca muncitorii de la drumuri, poduri, gropi, cratere, vulcane si altele (frecat menta), executau maiestrele lucrari pe ritmurile piesei hodoronk-tronk. i-am felicitat, le-am dat si autografe, si ma trecut mai departe. totusi, am uitat sa le zic s-o tina tot asa. da' las' ca le zic data viitoare.
ce zi frumoasa fu.
observ ca nicaerea nu mai esti in siguranta, handicapatii, travestiti in neinregistrati, au invada pana si onorabilul nostru fanclub.
si pentru ca, vorba piarului nostru neatza, tratamentele ie scumpe, o sa-mi fac mila cu cretineii, si o sa le aduc data viitoare neste verde de pari' sa nu se mai chinuie, si sa nu ne mai chinuie nici pe noi. de asemenea, fac apel la stimabilii fanclubisti asiatici, care mai este si care se mai gaseste, sa aduca fiecare de acasa orice are pe eticheta insemnat un cap de mort, orice alte schelete sau freo insecta. Va multumesc pentru atentie.
in alta ordine de chestiuni, azi, in drum spre fanclub, m-am impiedicat de un utilaj al primariei cre'ca era. la prima vedere crezui ca l-au uitat de cand au termenat, acu 2 luni, blocul inceput acum 16 ani. dar m-am inselat, nu mica imi fu mirarea sa constatez ca pe strada mea se intreprind lucrari de mare angajament si de ultra-extra modernizare stradala, adica se astupeaza gropile, nu inainte de a scoate tot ce se afla pierdut, de-a lungul vremii, prin ele. astfel, vecinu meu de la parter, si-a recuperat in sfarsit oltcitu' disparut acum 4 ani in mod misterios, fu asa de fericit, saracu', la cei 65 de ani ai lui, nu credea sa mai aiba fericirea sa-si revada masina. a plans ca un OM (mare). in restu' neste maruntisuri: o batranica plecata sa cumpere paine acum 1 luna, doi caini comunitari care dormeau dusi, precum si neste bujii de la o dacie.
nu mare, da' nici prea mica, imi fu incantarea sa vaz ca muncitorii de la drumuri, poduri, gropi, cratere, vulcane si altele (frecat menta), executau maiestrele lucrari pe ritmurile piesei hodoronk-tronk. i-am felicitat, le-am dat si autografe, si ma trecut mai departe. totusi, am uitat sa le zic s-o tina tot asa. da' las' ca le zic data viitoare.
ce zi frumoasa fu.
-
nocturna - Mesaje: 8725
scumpe, o sa-mi fac mila cu cretineii, si o sa le aduc data viitoare neste verde de pari' sa nu se mai chinuie, si sa nu ne mai chinuie nici pe noi. de asemenea, fac apel la stimabilii fanclubisti asiatici, care mai este si care se mai gaseste, sa aduca fiecare de acasa orice are pe eticheta insemnat un cap de mort, orice alte schelete sau freo insecta. Va multumesc pentru atentie.
Nu inteleg de ce te superi .TI-am spus ca esti o tzoapa infecta care pute-a jeg , Silvico.
Nu inteleg de ce te superi .TI-am spus ca esti o tzoapa infecta care pute-a jeg , Silvico.
- Unregistered
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma