W.f.s.
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: W.f.s.
Initial trimis de neatza
Am vazut trupa asta la Periam. pentru moment nu comentez nimic. Vedetzi shi singuri la http://www.wfsmusic.com. Mai vorbim dup'aia.
WFS mi se pare o trupa buna.
Eu sunt ascultator , in genere de punk dar am avut ocazia sa fiu la mai multe concerte wfs
Gabi , vocalul este ft bun are o voce de exceptie (il cunosc din mai multe proiecte), daca nu ma insel el a inceput ca si clapar la trupa Macrotumia, apoi a colaborat cu Horia Crisovan din Neurotica unde si-a pus intr-adevar vocea in valoare (pacat ca au lasat-o balta), apoi Radical din Val si Contur....
iar chitaristul este cel ce a facut piesa Underground pentru implant pentru refuz
iar muzica lor este o combinatie mai putin intalnita la noi...formatia este o combinatie de maghiari din Budapesta si timisoareni, care fac naveta pt repetitii si inregistrari....
cine poate face rost de clipul care l-au facut va avea parte de o surpriza ft placuta
- antitodo
- Junior Member
!!!
mare shi fericita surpriza imi facushi bre!
videoclipul il potzi lua de pe site-ul lor.
vez ca o sa aiba concert la sziget pe 2 august.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de neatza
!!!
am incercat sa intru pe site-ul wfs dar nu incarca ...am reusit sa vad doar niste poze de la mures si atat...
- antitodo
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1