Povestea p***i de Ion Creanga
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Povestea p***i de Ion Creanga
Deschid acest subiect in urma unor controverse de pe Mica Publicitate .
Cum e ... ati auzit de povestea asta ?
Cum e ... ati auzit de povestea asta ?
-
monk - Mesaje: 2747
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8227&pagenumber=1
intra si citete (de unde am bagat io primu post)
ce im ipare rau e ca irina a plecat de peforum vezi doamne din cauza asta ... nu a vrezut ca exista asa ceva
intra si citete (de unde am bagat io primu post)
ce im ipare rau e ca irina a plecat de peforum vezi doamne din cauza asta ... nu a vrezut ca exista asa ceva
-
vad ca te obsedeaza organu. daca vrei sa-l potolesht cu ceva mai strong, itzi recomand cu caldura "De Sade - Filosofia de budoar" shi "Apollinaire - Les onze milles verges" (tradus la noi "aventurile unui bun hospodar" shi mai nou, dar greshit "cele 11.000 de virgine"). ai acolo material de laba pana cu mult dupa ieshirea din adolescentza (daca vreodat...).
shi literatura erotica ar mai fi. pen'ca am eo o banuiala ca pe tine aceasta latura a poveshtii pulii te intereseaza shi nu aspectul ei literar. greshesc undeva?
shi literatura erotica ar mai fi. pen'ca am eo o banuiala ca pe tine aceasta latura a poveshtii pulii te intereseaza shi nu aspectul ei literar. greshesc undeva?
-
neatza - Mesaje: 5820
mstinalule io sm deschis subiectu asta nu pt organ ... ci pt simplul motiv ca voroiam sa vad cati au auzit de poveste :p si pt ca au fost "unii" care credeau ca fac caterinca cand ziceam ce ziceam
-
ce sa faci rost? pe ia "o" pe cine? ce sa shtie cineva? cine sau ce in ce volum al cui de unde cat shi mai ales de ce shi cand?
te ajut io: raspunsul ie DA!
te ajut io: raspunsul ie DA!
-
neatza - Mesaje: 5820
hai bre monkule, logic ca am auzit de ea, am si citit-o. acum un an imi scoteam ochii cu dana pe literatura, ea indrumandu-ma spre un link... (acum un an si juma' cand ma pretindeam a fi la liceu)
bla, bla cauta si tu pe literatura... animaloo ataseaza doc. aici ca vreau sa o recitesc.
bla, bla cauta si tu pe literatura... animaloo ataseaza doc. aici ca vreau sa o recitesc.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
eu am si mp3 cu povestea ****, dar e 25 de mega si nu il pun nicaieri...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii