(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
-
monk - Mesaje: 2747
Bah vad k a dat uebdisainu in forumishti.Da se pare k a dat cam tare:D.Vad k gabizu shi cu monc se intrec in complimente shi chestia asta(de fapt chestiile astea doua) bringz mi daun asa k o sa ies.
P.S.Moshule ti-am facut rost de niste bere bulgareasca:)
P.S.Moshule ti-am facut rost de niste bere bulgareasca:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Postul cu nr 500
Mig confictele astea erau in vremuri deja apuse :o
Ajungand la un nr rotund ... io ma retrag ... va zic noapte buna Nightwish ! pana nu cad cu capu pe tastatura
Ajungand la un nr rotund ... io ma retrag ... va zic noapte buna Nightwish ! pana nu cad cu capu pe tastatura
-
M-am intors!Adik...de fapt nu prea pot sa zic asha..
la "voi" e ora 7 dimineata nu?E,,aici unde sunt eu acuma e miezul noptii.
Ma intorc in curand....(sunt pe net de la nishte prieteni...
)
Miss me??!!! (PS: ce s-a mai intamplat interesant pe-aici?)
PS2: Chiar nimeni n-a observat k pe 6 iulie a fost ziua mea??!!?? :mad: Cata nesimtire.... :mad:

Ma intorc in curand....(sunt pe net de la nishte prieteni...

Miss me??!!! (PS: ce s-a mai intamplat interesant pe-aici?)
PS2: Chiar nimeni n-a observat k pe 6 iulie a fost ziua mea??!!?? :mad: Cata nesimtire.... :mad:

- Titina
- Junior Member
2501
apelez la bunavointa userului marian jan ca vad ca nila_p se face ca doarme. ma, jeane, stii cumva daca steaua a batut cu 2-1 la Atena pe AEK? ca astia asa a scris la radio.
multumesc pentru atentie
multumesc pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ba ce fraier esti. si mai esti si gazetar , asa cum te lauzi la Matrashita. AEK a batut cu 3-0. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2502
ma, ca sa fiu sincer, nu am citit stirea de la inceput, cand se mentiona si scoru final, da scria acolo ca cica ca au marcat un grec cu nume ciudat, Pompulica Stoica si Florentin un sfert de buletin Dumitru. Pai, ma, astea doi nu juaca la steaua? ma rog, sunt legitimati, ca de jucat - mai putin. deci daca juaca la steaua si mai si marcat, io asa zic - ca a castigat steaua cu 2 la 1. zi si tu, marian jan, nu am dreptate?
multumesc pentru atentie
ps: foca, nu-mi mai spune ca sunt fraier. gaseste alt termen, da?
multumesc pentru atentie
ps: foca, nu-mi mai spune ca sunt fraier. gaseste alt termen, da?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai ce termen sa mai gasesc...daca tu crezi ca autogolul se pune pt. echipa de il marcheaza ? :p (ce sa-ti fac baixole , iti raspund in stilul tau. iti face placere ? )
MiG , te astept cu interes la Bucuresti. Pana la data sosirii tale..poate mai faci rost si de alte chestii marfa. Adu-i si tu lu' eye-u o ciocolata straina...ca p'aci nu se gaseste.
MiG , te astept cu interes la Bucuresti. Pana la data sosirii tale..poate mai faci rost si de alte chestii marfa. Adu-i si tu lu' eye-u o ciocolata straina...ca p'aci nu se gaseste.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Adu-i si tu lu' eye-u o ciocolata straina...
de aia mexicana pe care sa scrie olmeca...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ma gandeam ca am convins-o si pe jade(d) sa vina la intalnirea de maine sau cand o sa fie
.
love2fly d-aia inca mai pretinzi ca se scrie : "mata" dupa 5 zile de la evenimentul respectiv?
... da esti prea profund ca sa inteleg de ce legi doua parti de vorbire/propozitie diferite :hehe: . Pe vremea ta, prietene, altele iera gramaticile.
monk - nu incapem amandoi pe scena... nu stiu daca incapi tu ... u know ...

love2fly d-aia inca mai pretinzi ca se scrie : "mata" dupa 5 zile de la evenimentul respectiv?

monk - nu incapem amandoi pe scena... nu stiu daca incapi tu ... u know ...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
matinale crestea-ti-ar hameiu cat casa pe balcon, inteleg ca ai sufrageria plina de admiratoare de care nu vrei sa te debarasezi da macar scoate schiurile si patinele alea din debara si fa loc si la pemeu meu ca se prafuieste dracu in casa scarii si poate-l si fura careva...
-
tampitzel impertinent (stai jos gabytz, de data asta nu e vorba de tine), am deosebita placere sa te anuntz ca azi nu mai sunt in toane bune si ca atare ai de la mine un avertisment. nu te supara, da' vazui ca esti mare pasionat si colectionar de avertismente, ca ai strans in sertaras, nu mai putin de 3, si asta doar din cate stiu eu: unu' de la stefan (desi io ti-as fi dat eject direct), unu' de la Mig (thanx, Mig) si, acum, unu de la mine.
moshule, refresh my memory and make my day
ce se intampla mai exact la 3 avertismente?
moshule, refresh my memory and make my day

-
nocturna - Mesaje: 8725
martore, am baga aspiratoru, am chemat shi doo human waste disposer sa majute la greaua'ncercare sh'am dovedit pan'la urma. acu ashtept. sh'ashtept. sh'ashtept. ...
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: 2501
Initial trimis de baixinho
apelez la bunavointa userului marian jan ca vad ca nila_p se face ca doarme. ma, jeane, stii cumva daca steaua a batut cu 2-1 la Atena pe AEK? ca astia asa a scris la radio.
multumesc pentru atentie
apelez la bunavointa userului baixinho.ma baixule,stii cumva daca saptamana asta imi faci o felatie?

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
fitziar testimonia dracu martore care din cauza ta acu trebe sa plec mai iute de la biuro sa ma duc la bere.
neshte oamini rai!
neshte oamini rai!
-
Moshule,sunt convins k acuma chiar ma asteptzi cu interes la Bucuresti:j
Ptr Eye o sa caut ceva ...o sticla de votca,tot bulgareasca,alcool d-ala ordinar k am baut cu Rzavan cate 50 de grame fiecare shi dupa aia am borat 2 ore.Da calu de dar nu se cauta la....
Ptr Eye o sa caut ceva ...o sticla de votca,tot bulgareasca,alcool d-ala ordinar k am baut cu Rzavan cate 50 de grame fiecare shi dupa aia am borat 2 ore.Da calu de dar nu se cauta la....

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
bah migule votca aia sa ti-o baji in recte (c nocturna) mie ori olmeca mexicana ori, daca tot tii neaparat sa fie bulgareasca , o duzina de sticlute cu parfum de trandafiri, dinalea in forma de popeda , le stii?
-
pai ie frumos asha? adica ma spetesc io sa alung paianjenii d'acolo, shi pen'ce? ca sa stau semn in coltzu monitorului cu cordun mandibula?
ia vez matale de fa la fel (nui de haleala) ca poa sa fie sitoatzia similara.
ia vez matale de fa la fel (nui de haleala) ca poa sa fie sitoatzia similara.
-
bah io-ti zisei sa faci putin loc in debaraua aia si tu aruncasi mobilele din casa ? io la starea prezenta si de fata nu sunt in stare nici sa pun un tapet pe perete dapai sa mai si pictez rapirea din serai in tempera. oare dupa 11 nesuri se da coltu sau dupa 12?
-
-
bah la neshte beri naveta mai merje da la techila la doo-trei popice vorbesti cu guvizii pe fundu marii langa stabilopozii de la digu din ctza.
-
limbajul ma depasheshte oarecum. popicu ie jumatea? pen'ca'n cazu asta inclin sa cred ca ai dreptate. da tot iesht dator sa'ncerci.
-
-
matinale ,popica la techila ie de 700 centimetri mai ie alea de un metru da deja atunci o dai pe bowling si ai si pateu cu gauri sa-ti baji opozabilu,aratatoru si inelaru sa nu-ti curga lichidu pe pantofi si sa-ti faci sandale ca-i mai rea ca acidu sulfuric...
-