sly la televizor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

SLY a cantat la hi-q noi doi...

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 8:46 pm

oricum s-au deschis subiecte si mai imbecile si inutile, m-am gandit sa va zic ce m-a facut sa crap de ras: recitalul live al lui sly!!!!!!!!
ahahahaha.... la concursul de dicatii striga idiotu ala in tricou rosu " alexandru, un vechi prieten SLY!" si intra un popandou in pantaloni 3 sferturi si un tricou pe care scrie "nu dau autografe/nu insistati!" faza mult laudata de debilul alalalt... si intreaba de gashka, raspund aia, nush'ce si am avut impresia pt cateva clipe ca lui sly or sa-i cada ochelarii... dar ptiu, nu fuse asa, :D si incepe "vrei sa pleci, dar nu ma ei/ma inec in ochii tai/ti-am dat sms/si nu-mi raspunzi" :hehe: de nu am ras... si cum el e si afon si microfonul il tinea la buric... a fost traznet...
ahaahhahahah.... daca ati ratat... pacat, mare pacat... oricum cu tot promotionul facut de hiq nu a castigat *p ...

:hehe: :hehe: :hehe: ... sly ar trebui sa se inscrie la actorie... prrruuuffff

ahahaha, acu l-au pus sa cante in timp ce mananc cipsuri. aia credeau ca se prosteste. dar eu cred ca asa e el! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

sly la televizor

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 8:49 pm

Sa vezi si sa nu crezi. Ma uitam si eu la prima tv , in lipsa de alta preocupare. Adica aveam preocupare....curatam niste cartofi pentru cina....si eram in fata televizorului. Bine...nu asta e important.

Si in emisiunea baietilor de la Hi Q apare la un moment dat ...nimeni altul decat sly . Imbracat la niste pantaloni pentru care si Decret ar fi invidios si la un tricou cu imprimeu probabil facut la mare...pt. 400 k . Am observat ca il cunosteau cei doi baieti de la Hi Q....ca i-au zis dupa porecla.

sly , cu o mutra de libidinos notoriu si cu o voce de bariton a interpretat o melodie din repertoriul O-Zone. ca a cantat-o pe ritm de hip hop....e alta poveste.

oricum eu m-am bucurat sa-l vad la televizor....si tin sa il felicit...aici in fata tuturor.

Felicitari , sly ! =D

Cine era fata aia miniogna din gasca ta ? O dai ?

Cam atat. Sa il felicitati si voi pe sly..ca nu e putin lucru sa apari la tv in direct....la o ora de maxima audientza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 9:02 pm

moshule fii sincer si lasa-te de fazele astea! :hehe:
a fost penibil ! :hehe:
de fapt penibilitatea lui a fost hazlie. deci nu stiu daca a mai fost penibil!
cert e ca vocea lui cand groasa cand subitire, si faptul ca habar n-avea incotro sa se uite si un' sa tina mirophonul au fost suficiente ca sa-mi provoace o criza stomacala de ras! :hehe:

(cred ca si-a castigat si mai multe fane... )
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 9:12 pm

Gabyzzule ma intreb ce ai fi facut tu...in situatia de a canta live la televizor ! Eu zic sa nu judeci pe altii...pana nu ajungi in situatia lor.
Mie mi s-a parut OK , domnul sly !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 9:23 pm

si daca as fi fost mai penibilos ca el ce? :hehe:
nu ma supar sa ma radeti dupa aia pe forum, doar ca e o singura diferenta nu as fi cantat lalulei la hi-q noi doi! ;)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 9:36 pm

bah ce va faceati daca zicea sly...."doamnelor si domnilor...acum voi interpreta ...Pink Floyd - High Hopes" ?

dar daca la emisiune in loc de Selena vs. Ozone ....era Dire Straits vs. Eric Clapton ? :p

se cam incheia jmecheria , nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 10:07 pm

mda
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sly » Lun Iul 28, 2003 1:36 am

Gabyzzu cu tine m-a obisnuit si nu ma obosesc sa-ti dau o replica pe masura...cand o sa ajungi si tu sa apari la tv live atunci sa vorbesti!
Emisiunea: a fost destul de dificil prima data cand am aparut pe scena deoarece m-am emotionat fff tare si de asta am cantat cam naspa...initial vroiam sa cant piesa celor de la hi-q "da muzica mai tare" pe care de fapt am cantat-o la preselectie(gabyzzu am trecut de o preselectie care nu a fost usoara... si tu ce ai fi cantat daca ai fi aparut in emisiune??andreea balan :)) A doua oare cand am intrat pe scena la faza cu chipsurile a fost o surpriza si am cantat mai bine pt k a fost si dan de la o-zone langa mine...daca era si prima data cand am plecat si atunci era mai bine!oricum m-am distrat si de abia astept sa vad inregistrarea!Gabyzzu am castigat un bax de chipsuri asha k sa stii si tu...berea nu am castigat-o pt k dansatorii aia au fost superbi!
ps:moshule hai sincer cum a fost??? nu ma lauda atata ...nu stiu despre care fata vorbesti (Da-mi mai multe detalii)
bai gabyzzu bine k stii tu sa tii un microfon ...probabil ti-a dat andreea balan lectii ...si am cantat melodia celor de la o-zone pt k erau in emisiune si oricum aveam sanse destul de mari sa castig daca nu plecau din emisiune!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde gabuba » Lun Iul 28, 2003 9:17 am

avand in vedere ca andreea balan este cea mai buna prietena a mea, cum bine ai subliniat, ea m-a invatzat tot ce trebuie sa stiu despre scena si concerte. trage tu concluziile... :rolleyes:

da' tot patetic ai fost! :D :cool:

(cred ca am subliniat destul de clar ca nu as fi aparut la o asemenea emisiune, cat despre preselectie nu ma face sa rad, ca daca era pe bune nu aveai ce cauta in emisiune :o :rolleyes: )
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sly » Lun Iul 28, 2003 1:19 pm

Gabyzzu cand o sa te mai maturizezi putin atunci o sa discut cu tine...esti prea copil k sa ma obosesc cu tine!in primul rand nici nu te-ar fi primit in emisiune cu fatza aia a ta...la preselectie am cantat fff bine dar acolo m-am emotionat ff tare si asa cum ti am zis eram suparat k o-zone au plecat din emisiune si nu au fost langa mine sa ma sustina!
sly

Mesajde gabuba » Lun Iul 28, 2003 1:26 pm

gata sly, calm,calm nu te enerva... asta e te-ai facut de tot kktu' ; gata! nu e nimeni vinovat de asta. ;) :B
alta data poate o sa-ti iasa mai bine (de ce nu iti faci trupa?) :D.

tot insisti ca nu te obosesti cu mine, atunci de ce mi-ai acordat 95% din cele doua posturi ale tale? te deranjeaza critica? A-) he he he

hai ma sly nu fi nashpa ca daca "ia primit" pe copilasii aia de trei ani... ce dreaq m-or primi si pe mine :hehe: ...

esti varza! ( c. moshu )

'tineo' tot asa!
:rulz:
- Toţi in păr!
gabuba

Re: sly la televizor

Mesajde cutuma© » Mar Iul 29, 2003 9:25 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Imbracat la niste pantaloni pentru care si Decret ar fi invidios si la un tricou cu imprimeu !

Unu la mana, nimic nu se compara cu "rochitza" mea imbibata cu vin, doi la mana, m-ai facut curios (spre deosebire de tine care eshti incurieos, da' asta e alta treba), n-are careva poze?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde gabuba » Mar Iul 29, 2003 9:41 pm

retrage-ti repede cuvintele pana nu este prea tarziu, :bleah: ...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sly » Mie Iul 30, 2003 1:14 pm

Decret tocmai am dat filmul l-a developat si daca ies pozele o sa atasez pe forum k sa vezi...nu m-am facut deloc de kkt ci am fost ff haios nu cum au fost ceilalti concurenti...am fost intr-o discoteca aseara in mamaia si lumea m-a recunoscut si a dat noroc cu mine ...cat despre tine mai invata sa scrii k ai multe greseli in postul precedent...
sly

Mesajde gabuba » Mie Iul 30, 2003 2:48 pm

"...am fost ff haios" asta ti-a spus psihiatrul la care ai fost in urma depresiei cauzate de esecul la emisiune?
si cam care ar fi dupa parerea ta greselile acelea numeroase? eu zic sa nu uiti cu atatea fan cluburi hiq sa mai treci pe la scoala. singura greseala e ca din instincat am scris 'retrage-ti' in loc de 'retrageti'. da nu stau eu la discutii cu tine, mai kktel. invatza sa numeri dupa care sa te bagi in seama cu mine ;).

si inca ceva, lasa-ne!

(vezi moshule, ti-am zis ca penibilosul asta o sa ajunga sa se creada vedeta :hehe: ) :D
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii