Gia

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Gia

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 9:08 am

Aceasta fata extrem de ambitioasa si cu ceva voce incearca din greu sa se impuna cat de cat pe piata noastra muzicala,eu cred ca merge dar....

Voi ce credetzi?????

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

2325

Mesajde baixinho© » Dum Iun 29, 2003 11:47 am

Si mie imi place vocea ei. Am sesizat ca pana acum a aparut cu doua videoclipuri. Primul, daca nu ma inseala memoria, se numeste "Vreau sa stiu". Al doilea nu stiu care si cum si ce fel deoarece l-am vazut o singura data. Am senzatia ca are oaresce legaturi cu B1tv deoarece videoclipele le-am vazut mai mult la acest post de televiziune. a mai dat-o si Atomicu. emtiviu s-a facut ca ploo. sper s-o vad mai des, in special va vine vara, iar emisiunile de divertisment se inmultesc ca ciumperciutele de dupa ploae.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Heh

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 8:51 pm

:a

Daca nu are popou bombat shi sanii ca airbagu' nu o da Atomicu',ardeia-sh chelia lu' moga...

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde ReBeLx » Dum Iun 29, 2003 9:57 pm

gia, selena, georgia, alina, gina... oare cine o sa-si mai aduca aminte de capodoperele lor peste un an? muzica de-o vara... versuri pentru oameni care nu simt nevoia sa gandeasca....
ReBeLx

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 10:42 pm

mey eu te rugasem sa mai shi asculti putin inainte de a vorbi,sure sunt multe palii dar aici parca ar exista o sclipire......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde ReBeLx » Lun Iun 30, 2003 12:00 am

Initial trimis de krossfire
mey eu te rugasem sa mai shi asculti putin inainte de a vorbi,sure sunt multe palii dar aici parca ar exista o sclipire......

KrO$$fire

am ascultat... e de rahat

wake up romania...
ReBeLx

Mesajde sohatzki » Lun Iun 30, 2003 12:13 am

ultimele 2 melodii ale ei mi se par cunoscute... mult prea cunoscute...
in rest, are voce. daca ar incerca sa fie mai originala si mai putin comerciala (ei, uite ca tocmai am dat reteta pentru 90% dintre artistii romani :rolleyes: ...) ar fii k lumea...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

2330

Mesajde baixinho© » Lun Iun 30, 2003 8:52 am

Initial trimis de ReBeLx
am ascultat

ai ascultat o pula. n-ai ascultat niimic, iti spun eu. daca o asezi pe Gia langa georgia imi imaginez cam care este cultura ta muzicala. daca georgia are haptijpe mii de albume, nu inseamna ca si a facut ceva pentru muzica romaneasca.

Initial trimis de sohatzki
ultimele 2 melodii ale ei mi se par cunoscute... mult prea cunoscute...
in rest, are voce. daca ar incerca sa fie mai originala si mai putin comerciala

ultimele 2 melodii, adica singurele ei melodii, din pacate. fata asta nu are un album si nu a scos decat doua melodii, cele la care m-am referit in postul precedent.
ce intelegi tu prin a fi mai putin comerciala? eu vad asa problema la care faci tu referire: sa fi vandut doociuti di mii di albumi, sa fi dat concerte/cantari in fiecare zi si sa-i intoarca banii cu cupa de la excavator. problema este ca ea nu prea face. in ce sens este comerciala atata timp cat, repet, are doar doua melodii la care a facut videoclipuri (ce chestie, atatea videoclipuri, cate melodii, proventaj 100 %) si este difuzata mai mult pe B1tv? asta inseamna la tine a fi comercial? pai atunci cum caracterizezi puzderia de formatii de fetite care dau din poponeata dar care habar nu au sa stea pe o scena?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Okay

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 10:10 am

Ok Baixinho.........u're the man............poate nu a scos Gia enshpe mii de albume dar este o tipa deosebita,cat despre Georgia..hmm e vecina de bloc,sau era (e din Rm.Valcea) cu actuala mea colega de banca ,dupa ce ca e proasta mai e shi proasta,afoana naighbiii...(Georgia nu colega)

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Re: 2330

Mesajde Unregistered » Lun Iun 30, 2003 4:09 pm

Initial trimis de baixinho
ultimele 2 melodii, adica singurele ei melodii,

mai sunt 2 clipuri: unul de iarna (de acum 1 an jumate) si unul cu tigani.
si a avut unul cu trupa make-up din care facea parte odata.

dintre toate doar primul, cu iarna si penultimul, cel cu oglinzile sunt mai rasarite.
iar ultimul e de-a dreptul stupid.
Unregistered

ok

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 9:42 pm

buhuuuuuu.asta voiam eu sa spun..dah shi tu ai dreptate.....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Re: 2330

Mesajde sohatzki » Lun Iun 30, 2003 10:40 pm

Initial trimis de baixinho
ce intelegi tu prin a fi mai putin comerciala? in ce sens este comerciala atata timp cat, repet, are doar doua melodii la care a facut videoclipuri (ce chestie, atatea videoclipuri, cate melodii, proventaj 100 %) si este difuzata mai mult pe B1tv? asta inseamna la tine a fi comercial? pai atunci cum caracterizezi puzderia de formatii de fetite care dau din poponeata dar care habar nu au sa stea pe o scena?

i-am vazut videoclipul si pe mtv, si pe atomic. pe bune.
e comerciala, nu-mi plac deloc versurile ei... pun pariu ca daca ar avea o mai buna promovare, ar avea succes la toti fanii enimal ics, cristiana raduta etc. si n-am zis ca e cea mai comerciala din muzica romaneasca! dar tu ai interpretat cam gresit..
..parerea mea
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

2345

Mesajde baixinho© » Mar Iul 01, 2003 8:56 am

tot nu m-ai lamurit ce inseasmna, din punctul tau de vedere, ca muzica este comerciala. faptul ca nu-ti plac tie versurile? :con:
ANTI

baixinho©

Mesajde krossfire » Mar Iul 01, 2003 9:01 am

Da-mi alte variante de soliste "necomerciale",shi sa nu spui Paula Seling.....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

2416

Mesajde baixinho© » Lun Iul 14, 2003 8:46 am

joi, Twice, ora 19.00, lansare album Gia
ANTI

baixinho©

Mesajde krossfire » Lun Iul 14, 2003 9:34 am

.okay.got it........
krossfire
Junior Member

Re: Gia

Mesajde Drumplayer » Mar Iul 15, 2003 11:07 pm

Initial trimis de krossfire
Aceasta fata extrem de ambitioasa si cu ceva voce incearca din greu sa se impuna cat de cat pe piata noastra muzicala,eu cred ca merge dar....

Voi ce credetzi?????

KrO$$fire

Mie nu-mi place! da ma rog.. fie..
Drumplayer

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Iul 16, 2003 9:34 am

Heh, e naspa.... :( N-are voce, n-are nik... :( Sux!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

2434

Mesajde baixinho© » Mie Iul 16, 2003 10:41 am

macar nu este cotoioasa. daca ai cum, treci maine seara prin Twice, dupa 19.00, sa te convingi ca are voce. si ce voce.
ANTI

baixinho©

Gia shi muzika = baba shi mitraliera ....

Mesajde MarLaNu » Mie Iul 16, 2003 11:48 am

Gia sau kum draku` ii spune ....... mai degraba s-ar apuka de balet ..... !!!!! (kre` ca s-ar deskurka mai bine :P)
MarLaNu

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Iul 23, 2003 5:25 pm

Gia? Imi place... Prima ei melodie 'ninge peste inima mea' e chiar reusita... nu e chiar DE EXCEPTIE, dar, oricum, canta o muzik dragutza...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iul 23, 2003 5:34 pm

tipa are voce mishto, dar nu are genul de voce care sa se adapteze cu usurinta mai multor stiluri de muzica...

stilul nu imi place, nereprezentativ pt persoana mea.
e ceva mai mult fata de georgia, soreasca, si ana lesko...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Joi Iul 24, 2003 6:41 am

Prima mel a Giei n-am auzit-o,dar aia cu "Nu ma opri" mi se pare chiar super.....imi place mult....cu toate k ea e oribila la fatza,are voce.
Titina
Junior Member

Mesajde The Baby Girl » Joi Iul 24, 2003 10:22 pm

Gia pare in regula...Nu canta ce ascult eu personal, insa este un stil usor digerabil de cea mai mare parte a tarii...Am inteles ca lucreaza cu mircea de la BBrothers...Schimbare de imagine, stil putin schimbat...E in regula...La vestimentatie ar trebui sa mai umble...Tine-o tot asa, fato...
The Baby Girl
Junior Member

2504

Mesajde baixinho© » Vin Iul 25, 2003 8:20 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
cu toate k ea e oribila la fatza

nu serios. ai vazut-o tu de aproape? eu am stat de vorba cu ea (si la telefon, dar in cazul de fata ma refer ca am discutat face to face) si nu mi s-a parut asa cum spui. din contra chiar. are niste de ochi destul de frumosi (asta ca sa nu aberez).
ANTI

baixinho©

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 2:29 am

Lol.... da ,bine continua...lol....sa shtii k shi eu m-am intalnit cu Keanu Reeves ("iubirea mea" momentan ...lol...),am vb cu el shi chiar mi-am shi tras-o cu el....lol... (relax,k glumeam.... :D )
PS: se pare k ai "alte gusturi"....dak nu ti-ai batut joc de ea,cand ai zis ca arata bine...
Titina
Junior Member

2515

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 9:26 am

iubita mea lutza protectoare, secolul "i mare i mare i mare" te-a luat pe nepregatite. am alte gusturi comparativ cu cine sau raportat fata de ce anume? vrei sa-ti mai spun? hai sa-ti mai spun! am vazut-o ieri la Mamaia si am si vorbit cu ea (ca vad ca nu prea crezi chestia asta, da mi se cam rupe). stii ce picioare are fata asta? oricum, la corp este mult mai bine decat multe interprete de muzica dela noi de la Romania.

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 11:19 am

si avea fani acolo la mare? :rolleyes:
si nu ne spui si noua ce ai vb. cu ea? :) sau ii povesteai de xtina?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2519

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 11:56 am

nu am reusit sa-mi dau seama. cantarea a dat-o la sediul Radio Vacanta. cine stie cunoaste ca ie un fel de platforma, terasa sau cum vreti sa-i spuneti. eu eram undeva in spate, in sediul propriu-zis si incercam sa-l tin de vorba pe impresarul ei, care era fleasca de emotionat, tremura tot si in intervalul de timp in care a cantat Gia (15 minute) a fumat patru tigari.
printre altele, ei i-am luat un interviu. mai mult - nu are (de) ce sa te intereseze.

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde Weirda » Dum Iul 27, 2003 12:43 pm

interesant... te`ai lamurit Gabyzzu?!?! :D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii