(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

8 6 0 0

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 3:31 am

Nopate buna , Roxana !
Noapte buna , Crina !
Noapte buna , Silvia !

N-am avut de lucru si am stat sa aberez cu voi 3 ....si asa s-a dus noaptea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Iul 26, 2003 3:56 am

OFOFOFO...bine matrashito, las k ne vedem noi cu alta ocazie
noapte buna gabriel!!!!!!!!!!!111
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Iul 26, 2003 9:05 am

da-v-as pe goarna de puturosi. la ora asta 10.10 sunt singuru membrache online inconjurat numa de ambasadori americani la bucuresti

ps creca ca mai e aliosha da sta pitit ca ie rusine sa-si arate mutra de betiv cu ochii injectati de bautura...
eyewitness

Mesajde SOD » Sâm Iul 26, 2003 9:45 am

hehehehe!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 10:27 am

jaded, tu vii la intalnirile astea pt ca eu m-am tinut de capu' tau, sper ca nu ai uitat :D.

ziua de ieri a fost una hilara... sau f hilara.
Cade netu'. Astept o ora. Doua. Ma plictisesc, si imi printez niste chestii ca sa le chitesc in timp ce stau in pat (ora 24). Sunt singur acasa. Sor'mea e cu gajica-su la mare, mama si tata sunt again la o nunta. Ma duc sa-mi fac o baie... pe hol catre baie inchid toate usile (instinctiv) de la dormitoare. Ajung in baie, spal cu mr. proper cada. Clatesc. Suna telefonu'. "ALO!" "gabi?" "DA!" "iti merge tvul?" "nu stiu, n-ai vrea sa ma suni maine?!" "nu ca sunt cu o colega si nu ne merge tvul..." "nici mie nu-mi merge" "bine... sorry ca te-am deranjat, pa!" "PAAA!" Duh. Ma duc in baie. Bla bla, pun niste sare de baie, si dau drumu. imi iau haine de schimb si materialele sa le citesc. Ma bag in cada. Ma asez confortabil. Aud un scartz... cazuse curentu', implicit lumina! in baie era o bezna absoluta nu vedeam nici pe dreaq... ies din cada nimeresc papucii i-au un prosop, si incerc sa ies din baie. Pe hol nu vedeam nimic, toate usile erau inchis, plus ca afara e o bezna deplina. Deschid usa la camera lu' sor'mea si camera lu mama si a lu tata. Era straniu. Nu stiam daca o calc cainele in picioare sau ba, nu stiam daca s-a intamplat la mine sau si la ceilalti. Bine, ca acum ma gandesc la chestiile astea, atunci nu stiam decat cum draq sa ajung mai rpd la mine in camera sa fac rost de lanterna. Cu chiu cu vai ajung in camera mea, cea mai mare camera din casa. Pana ajung in capatul celalalt ma impiedic de firul de la aer c. si cad... blestem pe toata lumea, ma ridic si incerc sa dibuiesc lanterna. o iau. era suspect de usoara, pt o lanterna discovery f puternica. O aprind. realizez ca nu are baterii :rolleyes: . In momentul ala ma putea sinucide, traisem destul. Ce draq sa fac. Iau telefonu mobil, macar cu el.. de unde draq, ala nu avea baterie pt ca ma incapatzanasem sa nu il incarc cu o seara inainte. Il tot deschideam cate putin ca sa am niste lumina... ma gfhidez tot asa pana gasesc un ceas cu lumina fff slaba. cert e ca am ajuns in bucatarie unde incredibil dar adevarat am gasit telefonul mamei care avea baterie! duh... ma duc ma schimb... si ma duc la bucataria-balcon (e spart peretele) si stau acolo. Suna mobilu lu mama. cu numar necunosuct (Pe la ora 24-45) mi se rupea ca nu stiam cine e. raspund "ce draq faci ma? te astept de 2 ore!" in momentul ala imi dau seama ca acest calvar se putea sfarsii, sau ma rog putea sa nu aiba loc niciodata pt ca trebuia sa merg la un prieten in cu vila in primaverii si sa jucam play station toata noaptea. (chestiile alea cu motocicleta pe care o conduci pe bune, etc :D) Imi bag unghia in gat... nu aveam ce sa mai fac si am zis ca ramane pe vinerea viitoare.

Per total a fost o experienta ca in cosmarurile copilariei mele dupa ce vedeam un film horror. He he he...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde marian jan » Sâm Iul 26, 2003 10:31 am

xkrane,sa nu cumva sa scotii optiunea "huz onlain",ca nu stiu ce-ti face aiu!:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde J'adore » Sâm Iul 26, 2003 11:08 am

dapz gabitule...............
ah, dupa ce am dormit 5 ore.....trebuie sa ma duc pana la o pretena...silita de toti.....k sa ii dau o bluza(SE duce la o nunta), si draqu stie ce mai aflu, k a zis k are ceva important sa imi spuna.......poate mai fac ji un atac de cord....lasa ca nu`i nimic, ce daca merge jaded cu 335 6 statii.......inghesuita ca o sardina:mad:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde marian jan » Sâm Iul 26, 2003 11:13 am

moooooaaaaaaaaaaa!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 2:36 pm

ce? ti s-a urcat america la cap?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Sâm Iul 26, 2003 2:44 pm

ma intorsei. v-a fost dor de mine?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 2:45 pm

un pic
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 2:50 pm

uau, ti-ai schimbat deja si semnatura?
mie da, ca nu am mai avut pe cine sa asasinez cu intrebari pe YM despre siteuri si alte chestii.

apropo am mai schimbat ceva : http://newcity.go.ro ;D

si vreau sa te mai rog ceva :D :D :D

cum a fost la munte? :gay:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Sâm Iul 26, 2003 4:00 pm

asa a fost. povestile betiilor nu sunt incluse.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 4:11 pm

si inca ceva, fa ceva cu cutia aia ta de PMuri, mai goleste-o ca am incercat sa-ti trimit ceva (cam lung) si am pierdut ... :(
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 10:37 pm

ahahaha...
daca vreti sa va arestati prietenii, sa ii faceti gay sau orice altceva (stil http://www.oribilul_mosh.isgay.com) .. eu am fost arestat... si batjocorit :D, 10x xergiu :B ,
http://gabyzzu.wasarrested.com/S-dr%2Etaberei/BUCURESTI/ps

l.e.: si mai aflam ca Andreea balan e gay:
http://andreea.balan.isgay.com/
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Dum Iul 27, 2003 1:40 am

noapte buna, mr hyde. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 27, 2003 2:20 am

Mr Hyde , de ce nu raspunzi la urarile domnisoarei ? Ca de vreo cateva zile incoa' ...iti ureaza fata tot felul si tu nimic.
Nu iti este nici macar un pic simpatica ?

Iar tu Nightwish....mai bine ti-ai pune la semnatura ...continutul postului de mai sus. Sa nu te mai obosesti seara de seara.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 3:29 am

Initial trimis de Gabyzzu
si am pierdut ... :(

...pai dak nu ti-a trecut prin cap sa salvezi tot ce-ai scris... :con:
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 8:47 am

tu salvezi PMurile pe care le dai? :eek:
- Toţi in păr!
gabuba

2514

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 9:21 am

moshule poate binevoiesti a citii, ce am acordat pe Andre.

&
lalei, transmite-i sa

m-í£i mancacias, tu ej sigur cai lu-at capacitatea?

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Iul 27, 2003 9:57 am

Initial trimis de Jaded
o pretena...silita de toti.....

jaded da-ne si noua nr de telefon s-o silim si noi oleaca ca deja lu moshu ii curg balele
eyewitness

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 9:58 am

da, sunt f sigur.
tu vorbesti? :rolleyes:

hahah, nici nu citesem cu atentie ce citate luase baixu. pai baxule, nu stau eu acum sa iti explic daca exprimarile mele este corecte ori nu. vezi sa nu faci aceasi greseala ca aiu, in cazul lui monk. Da' e scuzabil, la urmatoarea intalnire forumista iti aduc un indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie. cat despre virgule (desi nu te-ai referit tu la asta) recunosc (,) ca nu sunt tocmai punctul meu forte, mai ales pe net. ;)
- Toţi in păr!
gabuba

2518

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 11:43 am

pai ba, pe vremea mea nu se dadea capacitate, ca se facea scoala, nu ca acum. am mai scris eu pe un thread, peste vre-o 4-5 ani o sa t-e intreaba profesorii "ce nota sati pun domnul elev/student?"
sti care este chestia interesanta, ca chiar la virgule ma-m referit, iar de acest lucru ai fii putut satii d-ai seama singur, pentru ca este cate una in fiecare frantura de post deal t-au. iar daca recunosti singur tu insati ca te certi cu virgulele, de ce dracu le mai folosesti? vindele si b-ea bani! parerea mea!

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 11:50 am

a poi da bre baixiniule, ca pe vremea ta futea nea ceasca pe dascalii care nu-si facea treaba. acu' le da atanasiu bani sa iasa cu copiii in cismigiu la o bere la iarba verde.
io pe vremuri (acu o ora) credea ca te referi la exprimarea mea imbarligata, ca profa mea de romana, una psihopata notoria care se machiaza cu bleumarin (A se citii ca isi machiaza cearcanele toate, care este) pe la ochi, imi zicea ca la capacitate o sa iau 7.2 ca nu scot mai mult ca si deoarece exprimarile mele o depaseste. numa' profa mea de meditatii mi-a zis pana in ultima clipa ca trebuia sa iau 9.5 ;n.
Cat despre virgule, sa stii si dumneata, ca eu chiar m-am atasat de domnia lor.

cu placere
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Dum Iul 27, 2003 11:08 pm

ei, nu ca gabytu e atat de bont incat nici pana acum n-a inteles ce greseala facu.

in alta ordine de idei, ce mijto e programul HBO pe august.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 11:37 pm

(in aceasi ordine de idei) shut the fuck up ... :rolleyes:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Lun Iul 28, 2003 12:46 am

(A se citii ca isi machiaza cearcanele toate, care este)

Bah, pi vrimia mea nu se fashiea carti si tot am invatzat ca "orishie vierb la infinitiv si termina intr-un singur "i"
;n ;m
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iul 28, 2003 12:53 am

noapte buna, mr hyde. :rolleyes:

si-n aceasta noapte, spre disperarea moshului. btw, io spre deosebire de tine, chiar eram on topic. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 28, 2003 1:06 am

degeaba ii urezi noapte buna , lu' Mr Hyde :rolleyes: , ca nici nu te baga in seama !

:o

care sta cu mine pana la 4 dimineatza ? ....sa-l miram pe Love2Fly :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Iul 28, 2003 1:31 am

Moshulica, ia nu te mai lua tu de Silvia, ca ne suparam! :mad:

Noapte buna, Nightwish! :)

Si pana la 4 stau si eu... si chiar mai tarziu!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati