vot

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

vot

Mesajde barbu tdb » Sâm Oct 12, 2002 10:55 pm

salut .as sterge din muzica romaneasca PE PAULA SELING,MANELELE SI PARAZITII,MOROMETII.SUNTETI TARI MAI ALES RUBRICA CODUL BUNELOR MANELE SI GRESELILE GRAMATICALE.

SERVVUS
barbu tdb

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 11:23 pm

loooooooool..ce subiect!!intradevar..Paula seling...e naspha..da are voce!!.Manelisti ar trebui...suspendati(URASC-MANELELE!)!!..parazitii...mi se pare o trupa de hip--hooppppp..TARE..mult mult mai tari....ca morometi!!!..asta e parerea mea!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Sâm Iul 12, 2003 5:22 pm

Io i`as exclude pe: Dlavegas, demmo, andreea b, TOTI manelistii , parlament, cargo, antract, bere gratis, LAGUNA ,anda adam (CARE CREDE CA DACA SE DEZBRACA , CANTA BINE) ,hi`q , omul cu sobolani vama veche , sarmalele reciVank, Evrika, Bliss (NUSH DACA ATI OBSERVAT DAR DUPA AL DOILEA REFREN ALA BRUNET, LA VERSURIE "Unde visele`s parfum in suflet mereu" SE MANGAIE PE CORP CA UN TOP`MODEL DIN`ALA ) Blondy,uni-k (care numai unica nu e) Sexxy ,Spaz (din mures), dragoste&ura Luna Amara (Cluj) Vita de vie Body&soul O`zone shi inca cateva dar acum nu`mi vin in minte..anyway, sunt foarte putine formatii care fac muzica ceva mai buna..shi cand canta live, ceva ceva le iese.. De exemplu, Class! Sau mie imi place cum canta Adrian (ex big-brother) melodia "Prima Pagina"! Shi a cantat shi live! Adevarul e ca i`a iesit!
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Iul 12, 2003 6:15 pm

loL... sa`i scoti pe parazitii... pai..mie una`mi plac.. sunt tari...
paula seling.. mda..nu`mi place..da` nici nu o ignor.. adik...imi e indiferenta.. adevarul e ca...are voce.. da`..nu`mi place mie..nu e genu` meu...
anyway... sub e de kkt..parca mai era unu` gen ce ai scoate din muz rom...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Re: vot

Mesajde Unregistered » Sâm Iul 12, 2003 8:32 pm

Initial trimis de barbu tdb
salut .as sterge din muzica romaneasca PE PAULA SELING,MANELELE SI PARAZITII,MOROMETII.SUNTETI TARI MAI ALES RUBRICA CODUL BUNELOR MANELE SI GRESELILE GRAMATICALE.

SERVVUS

Get lost,loserrrreeeeeerrr
Unregistered

Mesajde Nightmare » Sâm Iul 12, 2003 10:47 pm

Eu as sterge manelele din muzica. In acest fel nu m-ar mai deranja vecinii de jos cu aceste lalaieli oribile.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

de ce sa stergem si nu doar sa ignoram?

Mesajde pitulicea » Dum Iul 13, 2003 7:33 pm

sa stergi sau sa nu stergi nu stiu ce gen de muzica.. eu nu as sterge nici un gen de muzica chiar daca nu imi place mai nimic din muzica romaneasca. fiecare are gusturile lui si trebuie sa invatam sa le respectam, atat timp cat pe mine nu ma obliga nimeni sa ascult anumite melodii(iar daca vecinii dau prea tare manelele eu dau drumul la rock o idee mai tare)
pitulicea

Re: Re: vot

Mesajde krossfire » Dum Iul 13, 2003 9:01 pm

Initial trimis de Unregistered

Get lost,loserrrreeeeeerrr

..very inteligent.nu vine un moderator sa faca curat dupa kktu' astah(just kidding).bah omu' are dreptate jos.manelele......jos Paula Seling.......huaoooo......
krossfire
Junior Member

Re: Re: Re: vot

Mesajde Unregistered » Dum Iul 13, 2003 9:32 pm

Andreea Balan<prea multe fitze>
Laguna<lasati-o balta>
Simplu<ii facetzi pe americani sa se simta mici copii>
Unregistered

Mesajde qeru » Joi Iul 17, 2003 2:01 am

Initial trimis de Sw33tie
Io i`as exclude pe: Dlavegas, demmo, andreea b, TOTI manelistii , parlament, cargo, antract, bere gratis, LAGUNA ,anda adam (CARE CREDE CA DACA SE DEZBRACA , CANTA BINE) ,hi`q , omul cu sobolani vama veche , sarmalele reciVank, Evrika, Bliss (NUSH DACA ATI OBSERVAT DAR DUPA AL DOILEA REFREN ALA BRUNET, LA VERSURIE "Unde visele`s parfum in suflet mereu" SE MANGAIE PE CORP CA UN TOP`MODEL DIN`ALA ) Blondy,uni-k (care numai unica nu e) Sexxy ,Spaz (din mures), dragoste&ura Luna Amara (Cluj) Vita de vie Body&soul O`zone shi inca cateva dar acum nu`mi vin in minte..anyway, sunt foarte putine formatii care fac muzica ceva mai buna..shi cand canta live, ceva ceva le iese.. De exemplu, Class! Sau mie imi place cum canta Adrian (ex big-brother) melodia "Prima Pagina"! Shi a cantat shi live! Adevarul e ca i`a iesit!

scumpo, confunzi conceptul de muzica buna cu cel de muzica de care-tzi place.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde bonzo16 » Joi Iul 17, 2003 10:35 pm

Su33te esti cam prost(a) cum adica ba cargo nu face muzica buna????? Te-n gura de prost! Class e varza in poola mea nu se compara cu Cargo. Mai aveai sa zici ca si IRIS canta naspa, manacamiai snaksu' MUIE!!!!
bonzo16

Mesajde Sw33tie » Dum Iul 27, 2003 2:24 pm

Initial trimis de qeru

scumpo, confunzi conceptul de muzica buna cu cel de muzica de care-tzi place.

Dar ia zi`mi te rog care dintre formatile pe care le`am mentionat fac o muzica adevarata?? NICI UNUL!Poate doar Luna`Amara:o
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Dum Iul 27, 2003 2:25 pm

Initial trimis de bonzo16
Su33te esti cam prost(a) cum adica ba cargo nu face muzica buna????? Te-n gura de prost! Class e varza in poola mea nu se compara cu Cargo. Mai aveai sa zici ca si IRIS canta naspa, manacamiai snaksu' MUIE!!!!

Aici e vb du gusturi
shi stii ceva?
Ia baga`ti p*** in mortzii ma`tii shi scuteste`ma!
Sw33tie
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Iul 27, 2003 6:48 pm

Dar ia zi`mi te rog care dintre formatile pe care le`am mentionat fac o muzica adevarata?? NICI UNUL!Poate doar Luna`Amara:o

no te rog frumos... da' cam cit te pricepi mata la muzica shi cam ce cultura muzicala au urechiushele tale de eshti atit de potenta in etichetatul artishtilor?
qeru
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Iul 27, 2003 6:53 pm

Aici e vb du gusturi
shi stii ceva?
Ia baga`ti p*** in mortzii ma`tii shi scuteste`ma!

cool site-ul tau, fluturash scumpishor!

m-am damblagit, ma cert cu copii cu 10 ani mai tineri decit mine:(
qeru
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Iul 28, 2003 5:23 am

Lol....ce subiecte au inceput sa apara pe "barfe online" .... :) Io una pe Parazitii nu i-ash scoate din muzica romaneasca....pe ceilalti mentionati de tine,da... (dar totushi hai sa nu mai "scoatem" pe nici unul ....lol)
Titina
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Iul 28, 2003 11:10 am

ii scoatem pe aia, ii punem p`aia....
asa pe cine am mai barfi noi aci?!:D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Nu trageti!!

Mesajde Unregistered » Vin Aug 01, 2003 12:04 pm

La cate trupe am vazut enumerate la nu..am ramane fara artisti in tara.Eu personal mi-am schimbat total parerea despre D la Vegas cand am fost in Tulcea la un concert live.Pe bune dar au cantat super .Mai imi place si Paula Seling...DADY
Unregistered

Mesajde PandemonU » Vin Aug 01, 2003 3:35 pm

Paula ...hmmm.....treaca mearga....Parazitii...mai bine zic....hop decat hip...la urma urmei ce sa ne mai spargem atat.....muzica romaneasca ...toata .....puteeeeeee!!! Asta este ....ce sa facem....in Romania....in ziua de azi...daca ai ...cativa dolarei...de la ma`ta sau de la tac`tau...te`ai scos....iti faci si tu videoclip...ca noa`...romanu` nostru ii tat artist....si se ocupa atomicu` de ..."promovarea" ta .....

P.S. oi fi jeneralizat yo pe aici....da` ce inseamna o picatura intr`un ocean......?
PandemonU

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii