Ce cautati bah pe net la 04:00 AM ????!!!?
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce cautati bah pe net la 04:00 AM ????!!!?
Intru eu ca omul pe net la ora 4 de la un ICAFE si ce vad? Moshu, titina si altii pe net. Bah, da' voi nu aveti somn? Va macina grijile? Sunteti amorezati?
-
Love2Fly - Junior Member
Io am motiv: "unde sunt eu" e ora 9....seara....
deci e ceva normal ptr mine sa stau pe net la ora 9 seara...
La mine,de-obicei,cand stau mult pe net(pe fanclub.ro),...maxim pana la 3 noaptea
,k dup'aia ma culc (io n-am treaba cu insomnia...niciodata n-am avut :p ),...inseamna ca-mi place de cineva care nu se afla pe net shi ashytept (cu disperare shi "tristete")sa intre...shi observa pana la 3 noaptea ca nu intra....shi incep sa plang shi am culc sperand sa-l visez...lol...asta-i motivul ptr care stau pe net pana la 3 noaptea...dar se intampla f rar la mine...
PS: Love2fly,ai o "bila neagra" din partea mea: mi-ai zis TiTina....dak mai imi zici asha in vreun post,ma supar rau (
) shi nu mai eshti "posesorul2" al meu....

La mine,de-obicei,cand stau mult pe net(pe fanclub.ro),...maxim pana la 3 noaptea

PS: Love2fly,ai o "bila neagra" din partea mea: mi-ai zis TiTina....dak mai imi zici asha in vreun post,ma supar rau (

- Titina
- Junior Member
La mine cred ca se stie. Nu tre' sa mai spun...ca asta fac in fiecare noapte.Totusi daca Love2Fly a intrebat...nu pot sa ma fac ca ploua. Dupa ce am intretinut relatii sexuale (normale si protejate) cu o fata pe nume Ramona ...am iesit la piscina...am inotat putin , dupa care am facut juma de ora de sauna...si acum am intrat pe forum sa vad care-i treaba.
Nimic anormal. M-am cam plictisit de aceleasi lucruri noapte de noapte.
This is your life and it's ending one minute at a time.
Nimic anormal. M-am cam plictisit de aceleasi lucruri noapte de noapte.
This is your life and it's ending one minute at a time.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Aha
Dupa care, tu ca om activ ce esti tot nu te-ai potolit si a mai trebuit sa intri si o leaca pe net? Hai lasa vrajeala...acum poti sa ne zici ca e Angelina Jolie la tine acasa si de aia esti tu treaz la ora asta....nu ai cum sa o dai la intors..........In alte zile la ora asta dormeai ca un prunc!:)
-
Love2Fly - Junior Member
bine ,bine....acum zi-ne tu cum ai petrecut noaptea.
When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake.
stii tu , Love2Fly cine spune cuvintele de mai sus ? :p
When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake.
stii tu , Love2Fly cine spune cuvintele de mai sus ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu oricum n-ash rezista sa stau zi shi noapte pe net....adik n-ash rezista sa stau treaza atata timp....deja mi-e cam somn... da' n-am chef sa ma culc...
Off-topic: ce s-a intamplat cu monk de nu-l mai vad pe-aici? :con:
Ca banat vad k nu e....
Off-topic: ce s-a intamplat cu monk de nu-l mai vad pe-aici? :con:
Ca banat vad k nu e....

- Titina
- Junior Member
e la mare , bai varza ! atata lucru nu stii despre var'tu ?
hai..treci la culcare..si lasa-ne !
hai..treci la culcare..si lasa-ne !
-
2513
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Io am motiv: "unde sunt eu" e ora 9....seara....(...)
La mine,de-obicei,cand stau mult pe net(pe fanclub.ro),...maxim pana la 3 noaptea,k dup'aia ma culc (...)
adica esti lutza mea, (inca) nu vrei s-o pui cu mine, da te culci cu altii! o fii bine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixole , avand in vedere ca la ora 4 AM dormeai ca un porc ...esti off topic pe acest subiect si meriti un ban general.
ce zici ? renunatam la berea aia ca sa nu dam banul ? :p
X-tina...dar cum preferi sa iti spun ?
ce zici ? renunatam la berea aia ca sa nu dam banul ? :p
X-tina...dar cum preferi sa iti spun ?
-
2517
la bere nu renuntam, dar io zic sa facem altfel. sa fiu eu la tine dator cu o bere si o saorma si, in plus, sa-ti dau cate o bere pentru fiecare medalie de aur castigata de Popov la cemeul de natatie de la Barcelona. iar ca sa fiiiii satiscí£fut pana la capat, propun sa-ti mai dau cate o bere pentru fiecare secunda pe care The Big Lance i-o da lu Ullrich la sosirea de azi de la Paris.
lu Ti-tina sa-i spui "lutza lu baicsu".
de fapt, ce doresti? daca t-i se rupe inima ca tre sami dai o bere mai bine consumo tu singur, da' sa te mu-ti la alta masa, sa nu te vedem noi ca bei bere, iar dupa aia sa viiiii la masa noastra s-i sa te milogesti sa facem cheta sa bei si tu cu noi. ce zici? cul, nu?
multumesc pentru atentie
lu Ti-tina sa-i spui "lutza lu baicsu".
de fapt, ce doresti? daca t-i se rupe inima ca tre sami dai o bere mai bine consumo tu singur, da' sa te mu-ti la alta masa, sa nu te vedem noi ca bei bere, iar dupa aia sa viiiii la masa noastra s-i sa te milogesti sa facem cheta sa bei si tu cu noi. ce zici? cul, nu?
multumesc pentru atentie
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 2517
Initial trimis de baixinho
Ti-tina
TiTina?!Vezi k ma superi shi ...... :mad: (n-o sa mai fi posesor....o sa fii "vice-posesor"...da?)Dak mai imi spui o singura data TiTina,....vezi tu!!
PS: N-aveam oricum chef sa mi-o pun cu nimeni in noaptea aia

On-topic: shi uite cum din nou sunt "la ora 4" ep net...lol

- Titina
- Junior Member
din nou...
aceeasi ora 4 AM... asteptand sa se trezeasca maicamea ca imi e FOAMEEEEEE...
PacE

PacE
There is no save game in real life...
- Hades
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii