Trecand azi-dimineata pe langa toneta de ziare si obisnuita deja cu imaginea celebrelor Playboy si Hustler puse in prim-plan, astfel incat toti masculii dornici de maculatura ieftina sa fie ,,orbiti'' de frumusetea duduilor mai mult dezbracate decat imbracate de pe coperte, privirea mi-a fost atrasa de o imagine care ar fi putut concura cu succes copertile publicatiile amintite, dar care...ia uite ce chestie...era sub un nume ce pana acum ceva vreme apartinea, macar teoretic, unei reviste de muzica. Si anume Bravo. Cele doua ,,dudui'' de pe coperta erau noile sperante ale muzicii romanesti, care si-au pus tot corp... pardon, voiam sa zic tot talentul in slujba unei muzici de calitate, bazandu-se fireste pe bus...pardon...fir-ar sa fie ce ma tot balbai azi, voiam sa zic bazandu-se pe voce, pentru a scoate noi slagare care sa il infioare pe tot romanul trecut de 40 de ani, caruia ii salta inima la vederea unor fetiscane dezbracate facand playboy...sau era playback? Eh...totuna...
Cele doua erau deja faimoasa Nicoleta Luciu si o anonima. Si apropo de Luciu...tot stau si ma gandesc si nu reusesc sa inteleg de ce e atat de faimoasa, avand in vedere ca talent actoricesc sau macar spontaneitate nu are(a dovedit-o in tentativa de asociere cu Horia Brenciu, acum ceva vreme, la o emisiune matinala in care juca rolul de ,,papusica frumoasa, pacat ca mai deschide si gura din cand in cand...''), voce...sa fim seriosi, corp...ok, are...dar sunt femei mult mai frumoase decat ea in Romania si chiar si in showbiz(nu stiu de ce ,dar mie imi inspira ceva din trasaturile unei etnii pe care o injuram foarte des cu totii).... Asa ca presupun ca se inscrie si ea in categoria ,,formelor fara fond''. Ceea ce m-a mirat la poza aia semi-lesbi (ca sa nu zic de-a dreptul lesbi) era faptul ca numai uitandu-te la ea, vedeai toata strategia de marketing. Cel care a pus bazele trupei (Laguna pare-mi-se ca se cheama), s-a inspirat din fenomenul Tatu, crezand ca dezbracandu-le pe cele doua fetiscane, va rupe gura targului si va vinde cd-uri cu porcarii muzicale, ca oricum romanul n-are discernamant...el cand cumpara nu gandeste cu capul ci cu o alta parte a corpului, pe care fiind fata delicata, nu o voi mentiona... Lasand gluma deoparte, mi se pare chiar penibil ca am inceput sa copiem pana si strategiile de promovare din afara- idei clare, folosite de altii , avand in vedere ca si asa muzica romaneasca e sustinuta cu respiratie artificiala, doar doar o mai baga ceva bani in buzunarele producatorilor plagiatori. Mi se pare stupid ca romanii inca se mai lasa pacaliti de chestii din-astea. Chiar nu sunt in stare sa vada mai presus de o coperta?
Laguna...un Tatu la mana a2a
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
mai sunt 4-5-6 threaduri cu tema asta...si presupun k asta va fi inchis...!! s-a discutat tema asta! fetele sunt o tentativa de tatu desi ele sustin contrariul...!! inca o formatie de kkt in marea "industrie muzicala romaneasca"!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
moderatori .... inchideti al 4 thread de genul asta plz ...
oricum romanii dau dovada de originalitate , nu scazuta , ci in minus .... tre sa copieze ei pe cineva ca altfel nu se poate
oricum romanii dau dovada de originalitate , nu scazuta , ci in minus .... tre sa copieze ei pe cineva ca altfel nu se poate
-
monk - Mesaje: 2747
.....hei shi mai vreau shi eu o maimutza in ciocolata..shi trei berici pentru pretenii mei....shi Nico...Niccoooo...Nicoleta...hai la tata fetitzo...uite-o ma kum se gudura..zici ca are creier....ce e Anca..ce.....cutzu cutz..cutzu...ahhhh....vrei sa te joci cu Nico?????
-
krossfire - Junior Member
krossfire u're crazy man!!!! and i like that!
aia cu "zici k are creier" e super tare!
mie cateodata mi-e si mila de Nicoleta...prea o ia toata lumea la mishto la toate emisiunile la care e invitata
!! pacat de ea...k e frumoasa...da degeaba!

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Initial trimis de BabyGirl
krossfire u're crazy man!!!! and i like that!aia cu "zici k are creier" e super tare!
mie cateodata mi-e si mila de Nicoleta...prea o ia toata lumea la mishto la toate emisiunile la care e invitata
!! pacat de ea...k e frumoasa...da degeaba!
..multzmuesc....frumozzzzz....................

-
krossfire - Junior Member
Initial trimis de krossfire
.....hei shi mai vreau shi eu o maimutza in ciocolata..shi trei berici pentru pretenii mei....shi Nico...Niccoooo...Nicoleta...hai la tata fetitzo...uite-o ma kum se gudura..zici ca are creier....ce e Anca..ce.....cutzu cutz..cutzu...ahhhh....vrei sa te joci cu Nico?????
du-te , bai , si te culca decit sa faci poante din astea trase de par ca esti penibil .
- Unregistered
Re: Laguna...un Tatu la mana a2a
Mica_sirena, se simte o oarecare frustrare in cuvintele tale, sau mi se pare mie?...
)

- Unregistered
o formatie romaneasca... =D gay...
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
-
thebrat - Junior Member
Bai da' shi tatu au inceput totushi sa ma enerveze....cica din cauza lor,(nu mai shtiu in ce revista din Amerca scria) vreo nu shtiu cate fete au inceput sa se sarute shi sa zica,k-s pe invers....God....shi cand te gandeshti k unii inca le mai cred pe astea k-s lesbiene...
vreau sa spun k laguna ma conving mai rpd ca's lesbi,cu toate k nu sunt.,....ele au shi zis k nu sunt pe invers,doar au vrut sa arata in primul video-clip al lor cum arata(cica) lumea fara "masculi"...lol...adik o lume numai a fetelor...(imi surade lumea aia
glumeam.... :p )....
vreau sa spun k laguna ma conving mai rpd ca's lesbi,cu toate k nu sunt.,....ele au shi zis k nu sunt pe invers,doar au vrut sa arata in primul video-clip al lor cum arata(cica) lumea fara "masculi"...lol...adik o lume numai a fetelor...(imi surade lumea aia

- Titina
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii