Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde marian jan » Mar Iul 29, 2003 11:22 am

Initial trimis de D€CR€T

Ah, shi sa nu uit, data viitoare nu mai vin cu telefonul :))

recunosc ca mihai a fost pagubitu nr 1.
si recunosc ca data viitoare ii pun lacat sticlei de vin :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde K-gula » Mar Iul 29, 2003 11:54 am

ca mereu, probabil la urmatoarea intalnire voi fi si eu prezent.

eu am uitat de intalnire clandestina avuta acum 2 saptamani cu cea mai ravnita userita de pe forum................... (DEEDEE). in urma unui mic show in pitesti am sunat-o si ne-am intalnit. ce parere mi-a lasat? in cateva cuvinte: superba, desteapta, foarte de treaba, extraordinar de emancipata, iubirea vietii mele :P (ultima caracterizare bineinteles ca este de la mine bonus). mi-a jurat ca o sa vina si ea destul de curand la una dintre intalniri.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Guinevere » Mar Iul 29, 2003 8:23 pm

Eu astazi m-am intilnit cu Donna: am fost la o prajitura si la un suc si mai ales la o parola, si mi-a parut extraordinar de bine ca ne-am cunoscut! Inca o data multumesc Moshului si pe aceasta cale ca m-a ajutat sa iau legatura cu ea atunci cind orice cale de comunicare parea intrerupta.

E asa fain sa intilnesti oameni cu care ai atitea in comun: comunicarea "decoleaza", vorba francezului, discuti de la inima la inima.
Guinevere
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 29, 2003 8:27 pm

n-ai de ce sa imi multumesti. menirea mea este sa fiu de folos oamenilor....si incerc ca ma achit de ea, asa cum pot. :p

ce fel de prajitura ai consumat ? si ce fel de suc ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Guinevere » Mar Iul 29, 2003 8:31 pm

Am mincat baclava, ecler cu frisca si parfait de ciocolata + Cappy de grapefruit. La cofetaria Continental.
Guinevere
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 30, 2003 9:55 am

Intalnirea de ieri de la Machedonu

participanti :
Alexandru , Alexandra
Alin , Alina
Andra
Gigi , Gabriel

baixole..de ce pe toti ii cheama cu "A" ...si doar pe noi cu "G" ? Ti-ai pus aceasta intrebare ?

Mai multe sa povesteasca ceilalti participanti. Eu am facut doar trecerea in revista a personajelor.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Iul 30, 2003 11:47 am

Salutare ppl!
Ce ma mira e ca nu ati pus`o pe Crinutza la socoteala,ea nu a aparut la intalnire(din nou?!!)
Hmmm,e ceva putred la mijloc...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

2544

Mesajde baixinho© » Mie Iul 30, 2003 12:25 pm

foca -> pentru ca eu sunt jmecher, iar tu mananci saorme multe si bei bere ca spartu.
Matrasito -> Crinutza fiind JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJaded? pai poate o fi ajuns dupa ce am plecat noi de acolo, dar ma indoi. dar si cand o prind...
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

duminica , 3 august 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 31, 2003 2:06 am

duminica , ora 18:00 , se anuntza o alta intalnire forumista. asta pentru a celebra venirea Dienutzei aka BabyGirl in Bucuresti.
Baby va veni insotita de Laura. o voi lasa chiar pe Baby sa va spuna cine este Laura.

locul : probabil tot la La Ruine
participanti : pana acum ...foca , Baby , Laura .

asteptam inscrierile
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Iul 31, 2003 2:25 am

Helou! Dupa 2 saptamani....m-am intors! stiu k nu mi-a simtit nimeni lipsa...dar eu am simtit lipsa multora ;) !! so...duminica la ruine...cine vine?! eu vin cu verisoara mea..(laura e verisoara mea) si cu moshu :D ! ce-mi place k ii ziceti foca...ce inspiratie de moment am avut la fotbal cand i-am zis k e k o foca ;) !! a ramas in istoria forumului ;D !! so...ne vedem acolo!!!
p.s: Dr.Oguri...banuiam io k o sa-ti placa ;D !!! vii si vineri cu mine in pitesti?! :D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

2554

Mesajde baixinho© » Joi Iul 31, 2003 7:47 am

vin si eu, dar v-am spus care este conditia: nu mai stam, la masa aia, ci la una care sa fie cat mai departe de bar.
Initial trimis de BabyGirl
ce-mi place k ii ziceti foca...ce inspiratie de moment am avut la fotbal cand i-am zis k e k o foca

sincer sa fiu (acum nu stiu daca ma si credeti) io i-am zis prima data foca dupa halul in care a denumit el o poza in care facea pe fotbalistul in camera de hotel, cand tinea mingea pe cap. ca el numai asa este in stare sa joací£ fotbal, mancacias

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Joi Iul 31, 2003 9:22 am

Bine ai revenit draga dienutzo...

Duminica ai? Pahi vin shi eu, da' dak mai varsatzi vin pe mine ma supar rau! Nu de alta, dar atata risipa....:)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde eyewitness » Joi Iul 31, 2003 9:31 am

bah am o rugaminte.
daca merjeti duminica la ruine aveti grija sa nu-l mai faceti de ras pe catalin ca el oricum nu ie in bucale. deci sa comandati numa ceai de sunatoare si sa-l beti diluat cu apa minerala sa nu va ameteasca prea tare. daca vi se face foame rabdati ca sa nu faceti firimituri pe masa. discutiile sa fie in soapta sau cel mai bine sa nu discutati ,va uitati unu la altul toata seara si poate aveti sanse sa va intelegeti din priviri. incercati sa-i puneti un calush in gura moshului ca asta ragaie si grohaie disturband linistea publica si va iau astia la penala de la 1 la 3 ani pt ultraj la bunele moravuri

multumesc pentru atentie (c.b.)
eyewitness

Mesajde gabuba » Joi Iul 31, 2003 9:40 am

se anuntza si userul care a implinit 2000 de posturi de curand :p. da, da, da (gata cu aplauzele) este vorba de mine.
jededo daca nu vii te-ai ars. decret... incearca sa nu te faci ca uiti telefonu' acasa, ca de la cine mai luam noi legatura cu tot forumu' ?!

eye-ule de ce nu te prezinti si matale?
baby, badi, matrashita d-abia astept sa va vad.
:o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Joi Iul 31, 2003 9:51 am

Initial trimis de Gabyzzu
eye-ule de ce nu te prezinti si matale?

orele si zilele de disputare a competitiilor forumistice de daramat popice de vin si bere pe pantalonii de rappist ai lui decret corespund din pacate cu zilele de cantonament cand sunt chemat la antrenamentele lotului national ce se desfasoara de regula in alte localitati ,dar sunt convins ca sunt omniprezent in inimile voastre chiar si in lipsa :)
eyewitness

Mesajde gabuba » Joi Iul 31, 2003 10:10 am

in mod sigur tu esti animatorul tuturor intalnirilor forumistice ce au loc (,) cu sau fara tine. ;)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde K-gula » Joi Iul 31, 2003 10:57 am

p.s: Dr.Oguri...banuiam io k o sa-ti placa ;D !!! vii si vineri cu mine in pitesti?! :D

baby san, nu promit nimic. voi vedea ce imi rezerva ziua de vineri si daca am timp liber, cred ca voi veni.

p.s.: nu mai faceti sto de cata ca va rup urequsele, stimati concetateni.

K-gula.
K-gula

Mesajde marian jan » Joi Iul 31, 2003 11:26 am

va rog sa nu ma faceti de ras acolo!fara 5 beri de om (minim) sa nu va prind.si sa stiti ca am spioni.....
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 31, 2003 11:40 am

mariane , ai lasat ma vorba la aia...sa imi dea beri in contul tau ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Iul 31, 2003 11:46 am

nu vreau sa rascolesti trecutul indurerat...gata,fara baut pe caiet.....si plus ca ...cre'ca le e rica,ca fane nu are decat fro 200 de mici pe seara...si stii ca in ultimul timp te cam imbeti si nu mai stii ce faci.
bravo baixule!
marian jan

2560

Mesajde baixinho© » Joi Iul 31, 2003 3:43 pm

ma, da pana duminica la orele 18.00 la Ruine, nu mai bem nimic? ca tre sa mananca si gurile nuastre ceva. parerea mea.

multumesc pentru atentie.
ANTI

baixinho©

Mesajde Dia » Vin Aug 01, 2003 12:02 am

sambata ce faceti? baixu hai la machedonu` ! ce zici? k mi-ai facut pofta cu clatitele alea de care ai povestit!!! promit k impart o clatita si cu tine! veniti? sambata seara la machedonu!!!
Dr.Oguri...sa nu indraznesti sa nu vii duminica k abia astept sa te vad! clar?
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 12:49 am

gata. sambata seara la machedonu ! si mie mi-e pofta de Bergen d'ala rece ca gheatza. ne facem incalzirea pt. Ruine !
Oribilul Mosh
Junior Member

2565

Mesajde baixinho© » Vin Aug 01, 2003 7:57 am

promit k impart o clatita si cu tine! veniti? sambata seara la machedonu!!!

tu nu stii ce vorbesti! esti constienta ca daca vine foca tre sa iei doo porti casí£ iti mai ramana si tie ceva? ma rog, vin, da sa nu zici ca nu te-am avertizat. sau po sa mai faci ceva: sa faci in asa fel incat sa-ti aduca clatitele ori pana sa vina foca, ori cand este la tualeta. din doo - ambele.
si pan la urma la ce ora La "leo masdon"?

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde K-gula » Vin Aug 01, 2003 12:07 pm

bai baby, vin. sper totusi sa mai vina si alti, ca in ultima vreme numai noi venim si toti se lauda ca apar, insa doar cu vorba nu si cu fapta. rusine sa le fie. :p

K-gula.
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 12:22 pm

ce vorbesti , mai droguri ? unde ai fost duminica trecuta ? pai a plans Gabyzzu dupa tine minute in sir. nu mai zic de Oana sau de Korn_bitch ! :)

ramane duminca la 18. eu o sa vin impreuna cu trioul Alexandru-Laura-Diana.

baixole , maine nu te duci la meci ? vii la Machedonu ?
eu zic five o'clock pt. maine. dar mai ramane sa stabilim !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Aug 01, 2003 12:30 pm

bai sincer imi pare rau pt. gabytzzu. in schimb in privinta oanei si a Korn_bich ma abtin. pe cea din urma nici nu o cunosc. :p in orice caz, duminica sunt prezent. as fi venit si duminica trecuta insa am fost teribil de bolnav. in loc sa fi venit la mine sa ma oblojiti, voi ma luati la p***? rusinica maestre. :p

K-gula.
K-gula

Mesajde KoRn_bitch » Vin Aug 01, 2003 1:21 pm

Initial trimis de Dr. Oguri
in schimb in privinta oanei si a Korn_bich ma abtin. pe cea din urma nici nu o cunosc. :p

Eh poate o sa apar si eu duminica asa ca o sa ma cunosti.
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde ckride » Vin Aug 01, 2003 1:26 pm

`ai ca incerc si eu sa vin duminica, da unde mai e si machedonu asta ?
ckride
Junior Member

2567

Mesajde baixinho© » Vin Aug 01, 2003 1:32 pm

neamtzu, da il aduci si pe nea cicago?

foca, n-ai tu treaba, ma. ori ma duc direct la meci d-acolo (ceea ce nu cred) ori ma duc acasa sa vad dresura de canis la tembelizor (mult mai probabil).

multumesc pentru atentie.

ps: germane, vescí£ maine-i la Machedonu. duminica po sa vii linijtit la Ruine, daca te duci duminica la Machedonu s-ar putea sa ai o big ciurpizí£. parerea mea
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma