Concert Vexxatu Vexx
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Concert Vexxatu Vexx
marti, 15 iulie, club Azteca, orele 22:00. Intrarea 20 de mii baieti / gratis fete. O bere gratis primiti daca veniti. Va fi de asemenea o seara de freestyle, va venii echipa de la MTV sa filmeze, pula mea, e marfa acolo, veniti si voi
detalii pe: http://www.playaznight.home.ro

- ckride
- Junior Member
Initial trimis de neamtzu
Deci... PULA MEA. O sa fie seara de freestyle, am inteles ca s-au inscirs foarte multi, printre care si arsura
Daca e si L-Dok pe acolo, sigur o sa iasa super atmosfera.... pacat ca am examen si nu pot veni.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
kul
Am vazut o parteh din concert pah mtv la yo.Parcah era shi un beatboxer p-acolo care dadea din gura cu beat-uri sfidatoare.Oricum am vazut ca au fost multzi......amatori care au dat freestyleuri p-acolo,iar mai spre final a venit shi vexxatu care a dat .......in stilul lui inconfundabil rime la greu cu pauze nedefiniteh.Pace!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
da...
la 'yo!' a fost dat concertu`(esenta lui), sadox aia nu erau amatori, in caz ca nu sti arssura e cel mai tare-n freestyle de la noi(asa se spue), si restu oamenilor nu o duc nici ei mai rau, unii chiar s-au incurcar rau de tot(ex: Tibi), care poate mult mai mult... oricum dupa cate am vazut a fost super admosfera... tot asa...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Am vazut la Yo....multi baieti la freestyle,foarte fain.
Tibi s-a incurcat,dar alti au fost la inaltime...din pacate nu mai stiu sa dau exemple.Oricum a fost super tare emisiunea pacat ca nu am fost live la toata chestia asta.
A bagat Vexx f bine.A cantat "o mana" pe alt beat....cam atat am vazut yo...a da a fost si beatbox.
Oricum mi-a placut emisiunea.
Keep up the good work.
Numa bine
Tibi s-a incurcat,dar alti au fost la inaltime...din pacate nu mai stiu sa dau exemple.Oricum a fost super tare emisiunea pacat ca nu am fost live la toata chestia asta.
A bagat Vexx f bine.A cantat "o mana" pe alt beat....cam atat am vazut yo...a da a fost si beatbox.
Oricum mi-a placut emisiunea.
Keep up the good work.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Re: da...
Initial trimis de Hades
in caz ca nu sti arssura e cel mai tare-n freestyle de la noi(asa se spue)
Inca n-ai aflat de intamplarea cu arssura shi cu doctoru' nu? Vai vai vai, arssura cel mai tare-n freestyle? Cu siguranta, daca s-ar da cei de la CTC de 3 ori peste cap, s-ar face urshi shi ar intra in hibernare....Masoara-tzi shi tu cuvintele inainte de a face asemenea afirmatzii.....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pt. D€CR€T
eu stiu ca i-a facut pe toti din ctc... din nou, din ce am aflat...
PS: Ce intamplare?
PacE
PS: Ce intamplare?
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
eu am invatzat ceva din concertu ala
PRIMA LECTZIE PE CARE TRE SO STII IN VIATZA
PARU NU MAI VACE DE MULT PERE
MAI NOU FACE MATREATZA...
WORD UP GNOM
apropos ,dak arsura e cel mai tare la freestyle [...] atunci sharpe e cel mai tare la beatbox [...] si ocs e mai tare ca firma [...] ce greu e cu clasamentele astea..
PARU NU MAI VACE DE MULT PERE
MAI NOU FACE MATREATZA...
WORD UP GNOM
apropos ,dak arsura e cel mai tare la freestyle [...] atunci sharpe e cel mai tare la beatbox [...] si ocs e mai tare ca firma [...] ce greu e cu clasamentele astea..
-
Quai D Orsay - Junior Member
bre nea Hades
Ma rog, n-are rost sa continuam ideea, dar io zic sa nu iei de buna tot ce auzi...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
"TE UITI LA MINE CA FRUTTY FRESH LA COCA COLA"
asa imi bag pula..a trecut o saptamana si inca prin romana se mai vorbeste de emisiunea de joi.cand mai important a fost concertu ctc raku..si altii..asa..despre concertu asta...observ ca a fost o ceva premiera pe la noi in romania..2 aka rahzeli ce e aici...frate..?!?!?!?..asa...trecand peste sau prin...astai care ati postst replyuri la ce dracu vati uitat...ca trei sferturi din emisuneas a fdost cu aia 2 care se omorau pe acolo....in fine amnadoi sunt tari..sharpe ala..chiar stie..da./.alalaltu era gnom(adica the same gnom care il stim toti?)...ca pula mea,..omu putea...adica zloboz a fost egaliter fraternite ...macar mi-a plactu o faza care i-a zis-o gnom (CEA DIN TITLUrplyului_)...de asta....si total off-topic...ocs e mai tare ca firma...
- profund
- Junior Member
Am asistat si eu la "sesiunea" de "freestyle" (care a fost freestyle in proportie de 50%). Mi-a placut, bravo gnom, bravo sarpe... intr-adevar, respect pentru sarpe, kicks ass la beatbox.
Apropos, "Playaz Night" (asa-i zicea la seara de marti din azteca, cand se baga muzica HH) s-a mutat in Blue de acum in fiecare sambata, acelasi program, 30j de mii intrarea. Va asteptam acolo.
Apropos, "Playaz Night" (asa-i zicea la seara de marti din azteca, cand se baga muzica HH) s-a mutat in Blue de acum in fiecare sambata, acelasi program, 30j de mii intrarea. Va asteptam acolo.
- ckride
- Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1