Drog
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Drog
[quote]Initial trimis de krossfire
[B].shi dupa ca ma intorc din vacantza am sa fac u nou album impreauna cu colegii (v-am spus ca voiam sa-mi fac trupa),albumul trupei Drog se va numi ExCesiV
Enjoy.....tzi-am mai spus eu ca eshti drogat!!!!!!!!!!!!
Turneu anti-krossfire.....din nou:ENJOY!!!
[B].shi dupa ca ma intorc din vacantza am sa fac u nou album impreauna cu colegii (v-am spus ca voiam sa-mi fac trupa),albumul trupei Drog se va numi ExCesiV
Enjoy.....tzi-am mai spus eu ca eshti drogat!!!!!!!!!!!!
Turneu anti-krossfire.....din nou:ENJOY!!!
- Unregistered
loL!
ma,io zic sa faci o pauza de masa..ca faci indigestie si iti vine rau ma... ;m
drog?! ;m poanta buna... trupa ta.. hmm.. cine stie.. dak au videoclip laguna, cain, gia si toate kkturile astea,de ce n`ati scoate si voi un amarat de cdii cu o mel si 7 remixuri?!
:o
drog?! ;m poanta buna... trupa ta.. hmm.. cine stie.. dak au videoclip laguna, cain, gia si toate kkturile astea,de ce n`ati scoate si voi un amarat de cdii cu o mel si 7 remixuri?!
:o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Iti faCI TRUPA?????????!!!!!Wooooowwwwww... n-am stiut... Tell me more about it, please...
Totusi, cred c-ar trebui sa te mai gandesti la numele trupei... By the way, ce ghen de muzica e... Orice-ar fi, eu una iti urez din tot sufletul BAFTA!!!!!!
Ciao,
Dreamy
Totusi, cred c-ar trebui sa te mai gandesti la numele trupei... By the way, ce ghen de muzica e... Orice-ar fi, eu una iti urez din tot sufletul BAFTA!!!!!!
Ciao,
Dreamy

Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
7 mesaje