(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Nicholas...pune si tu o poza cu Oana. ne-am obisnuit ca pozele prietenelor tale sa apara pe forum.
multumesc anticipat !
multumesc anticipat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
avem.avem. 

- Fişiere ataşate
-
- mariana si denisa.jpg (56.49 KiB) Vizualizat de 3916 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Bah, tu bati maimuta pe ritmul pozelor mele? Perversule! Ia zi, la poza lui Lili, cit ti-a luat? Ce pula mea faceai azi noapte la 02.45, de mai contactat pe ym? Nu stii ca eu il mai uit deschis...:p
O sa pun, ca nu-s ca voi, secretos. Eu impart cu toata lumea...
O sa pun, ca nu-s ca voi, secretos. Eu impart cu toata lumea...

-
Nicholas_Alex - Junior Member
ce sa fac la 2:45 ? crezi ca eu stiu ce mai fac ? :p
acum ma duc sa ma uit pe HBO la un film de animatie...dupa care ma duc in orash sa-i cumpar lu' var'mea cadou.
asa...ca nu ma mai deranjati !
astept poza cu oana. oricum pe dana "gimnasta" nu o va egala nimeni niciodata ! rar mi-a fost dat sa mai vad o asa frumusete. il suspectez pe Nicholas ca poza aia a luat-o de pe un site cu fotomodele. Lili..varza ...nu mi-a placut !
nicholas...ai facut si tu 1000 ! brava !
acum ma duc sa ma uit pe HBO la un film de animatie...dupa care ma duc in orash sa-i cumpar lu' var'mea cadou.
asa...ca nu ma mai deranjati !

astept poza cu oana. oricum pe dana "gimnasta" nu o va egala nimeni niciodata ! rar mi-a fost dat sa mai vad o asa frumusete. il suspectez pe Nicholas ca poza aia a luat-o de pe un site cu fotomodele. Lili..varza ...nu mi-a placut !
nicholas...ai facut si tu 1000 ! brava !
- Fişiere ataşate
-
- nicholas1000.jpg (7.86 KiB) Vizualizat de 3929 ori
-
E pula fotomodel...nu arata cine stie ce...dar pentru tine, si o baba de 80 ani in mini arata bine...ca nu te mai saturi de femei...proxenatule!
1000...da...si asta este 1001, nu?:p
Aline...ce dracu faci? Da-i mesaj pe ym, si fugi? Esti matol pe caldura asta? Vezi sa nu te bata soarele in cap...ia si tu o sapca din aia cu Kent...ca am vazut pe la tarabele de aici..
1000...da...si asta este 1001, nu?:p
Aline...ce dracu faci? Da-i mesaj pe ym, si fugi? Esti matol pe caldura asta? Vezi sa nu te bata soarele in cap...ia si tu o sapca din aia cu Kent...ca am vazut pe la tarabele de aici..

-
haoleu printesa mea!
fericit pana la lacrimi de faptul ca tre' sa ma intalnesc cu buna mea prietena florina la romana sa mancam ceva la praz, pe 60 de grade celsius, ma sui 'voios' in 126, dar cobor dupa doua statii pe care le-a parcurs in 25 de minute (!) iau primu' taxi si ajung acolo. Ea vroia sa mancam in spring eu la ala de langa MC, cum dracu ii zice ca nici nu mai stiu (KFC?). Pana la urma facem pas alergator catre kfc, dar imi zice "ce masina mishto" eu intreb unde, si o vad in cele din urma. Din ea soferul care conducea din dreapta (...) scoate capul pe fereastra si zice "ce faci printesa?" la care o tiganca "nicolae! nicolae! nicolae!!!!!" si asa o iau la fuga fetisele catre nicolae mare manelist gutza.
am ramas cu gura oarecum stramba...
am ramas cu gura oarecum stramba...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
oare ce-i mai placut? sa-ti bati maimutza sau sa-ti bati gabyzzul?
Seringo esti cel mai mare bulangiu si ai cartonas rosu si suspendare 3 etape
Seringo esti cel mai mare bulangiu si ai cartonas rosu si suspendare 3 etape
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Bre, mi-e lene sa caut pe pagina a doua thread-ul cu having a bad day (sau poate sunt io chior), asa ca o sa profit de ocazie sa va zic ca la Sziget tequila se da la 20 sau 40 de ml, la 275 respectiv 550 forinti (1 euro = 266 forinti, 259 la casele de schimb). Astia chiar beau cu pipeta, pe bune... Mi-a atras atentia un amic care era convins ca 1 cl (asa-s afisate preturile, la 2 si 4 cl) este 100 ml si se gandea ce manga o sa se faca. Pe dracu, nici de aperitiv n-ajunge.
Ochila, nu e ma scandalos?
Ochila, nu e ma scandalos?
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
bre fane, bre, ce ne facem daca bem cumva in aceiash carciuma shi nu shtim? uite de la mine un sfat ca sa nu zici ca sunt rau: iesh de pe insula shi du-te la Spar. intreaba pe cineva, deshi eu cred ca tu shtii deja. au o lista de pretzuri foarte optimista la capitolul neshte bere. shi da shi tu un PM cand ajungi pe la net.
-
neatza - Mesaje: 5820
ma scuzi k raspund asa tarziu da ie scump al draq netu asta:D.Io unu m-am cam saturat de terasa aia k am tot fost p-acolo cu unchimiu zilele astea shi m-am saturat shyi de chelneritzele alea obosite.Dak vrei dupa 10 august cand ma intorc shi io in frumosu oras natal mergem la "La Taclale"k au bere ieftina.Facem?:)Initial trimis de Nicholas_Alex
Migule, daca tot stii muzeul marinei, cind te fac o colonadelor?![]()
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Deja e 1 august....cat de rpd a trecut timpul,parca ieri dadeam Bacul si aveam mii si mii de emotzii.
Din toate lunile de vara august e luna mea preferata...poate si pt ca e ziua mea....sau poate ca doar nu mai e asha de torid afara!...
Eh,ce rpd trece timpu`!!:(
Din toate lunile de vara august e luna mea preferata...poate si pt ca e ziua mea....sau poate ca doar nu mai e asha de torid afara!...
Eh,ce rpd trece timpu`!!:(
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
asa e matrashito, al naibii de repede ce mai trece timpu'.
uite, au mai ramas aproximativ, circa, freo 17 ore...atat de mult si totusi atat de putin :rolleyes:
moshule, am nevoie de ajutorul tau: fii matale bun si fa o incantatie sau aduna-ti haremu' de lutze si rugati-va ca maine sa fie zi cu soare.
later edit: noapte buna, mr hyde. :rolleyes:

uite, au mai ramas aproximativ, circa, freo 17 ore...atat de mult si totusi atat de putin :rolleyes:
moshule, am nevoie de ajutorul tau: fii matale bun si fa o incantatie sau aduna-ti haremu' de lutze si rugati-va ca maine sa fie zi cu soare.

later edit: noapte buna, mr hyde. :rolleyes:
-
nocturna - Mesaje: 8725
Nighty,,a masi ramas 6 ore. gresesti amarnic. eu acum m-am intors si chit ca am bnaut pre amult..tot imi dau seama de ce timp mai este.
o bag si pe mattrasita la lutze sau nu ? zii cum vrei tu...ca pe tine te ascult !
o bag si pe mattrasita la lutze sau nu ? zii cum vrei tu...ca pe tine te ascult !

-
Ce asteptzi Nighty cu atata nerabdare de iti trebuie haremul de lutze al Moshului?
Fac eu cat toate la un loc,nu vrei sa ma rog eu sa fie zi cu soare?
K poate lutzele s-au culcat la ora asta.....
Fac eu cat toate la un loc,nu vrei sa ma rog eu sa fie zi cu soare?
K poate lutzele s-au culcat la ora asta.....
-
moshule, vezi ca tie ti-au expirat alea doo zile inca de ieri.
matrashito, hai sa te vaz ce poti. astept sa-ti pui toate farmecele si rugile ali mai fierbiniti in joc si maine (eveniment important) sa am soare. este vorba de o cauza nobila, te asigur.
hai ca uitai de la deget pan' la tasta: moshule, i-am zis noapte buna domnului hyde :rolleyes: nu?

matrashito, hai sa te vaz ce poti. astept sa-ti pui toate farmecele si rugile ali mai fierbiniti in joc si maine (eveniment important) sa am soare. este vorba de o cauza nobila, te asigur.

hai ca uitai de la deget pan' la tasta: moshule, i-am zis noapte buna domnului hyde :rolleyes: nu?

-
nocturna - Mesaje: 8725
De obicei Nighty ,fara o motivatie solida nu prea imi fac treaba bine..
Dar de data asta e o rugaminte "fierbinte" de la tine si numai decat o sa o duk la bun sfarsit!
Asha k ..noapte buna Moshule si Nighty!!
Dormi linistita Nightwish k eu imi fac treaba aici....
Dar de data asta e o rugaminte "fierbinte" de la tine si numai decat o sa o duk la bun sfarsit!
Asha k ..noapte buna Moshule si Nighty!!
Dormi linistita Nightwish k eu imi fac treaba aici....
-
nu i-am zis noapte buna lu Hyde ca inca nu a sosit vremea de in'optat.
plus ca nu imi raspunde chiar daca ii zic. nu este o persoana prea manierata.
plus ca nu imi raspunde chiar daca ii zic. nu este o persoana prea manierata.
-
Haggis, esti de cacat :mad: Si io care vroiam sa te invit la o saorma la Dristor, d'aia de care-ti place tie mai mult... acum te-ai lins pe bot!
noapte buna, Nightwish!
noapte buna, Nightwish!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
nu mi-e foame. am mancat la ziua lu var'mea...si acum sunt satul. si am mai bagat si 2 cico-uri la fanutza. asa ca....tine-tzi tu shawerma ta....dai-o lu' .....Nightwish . 

-
Bai Mosh, stii prea bine ca starea asta de saturatie nu dureaza la tine decat cateva minute... asta e, ti-ai ratat sansa.
A, si cand faci glume porcoase incearca macar sa scrii corect, ca te paste lanul
A, si cand faci glume porcoase incearca macar sa scrii corect, ca te paste lanul

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
dap. cred ca am gresit la "dai-o" . :cry:
dar sa-ti mai zic ceva , Mr Hyde . tu daca erai dupa 4 beri Golden Brau si 0,75 l de vin....nici tastele nu le mai vedeai !
asa sa stii !
dar sa-ti mai zic ceva , Mr Hyde . tu daca erai dupa 4 beri Golden Brau si 0,75 l de vin....nici tastele nu le mai vedeai !
asa sa stii !
-
N-am mancare,Moshu nu m-a luat cu el la Fanutza mah si nici macar nu`mi mai vorbeste acum..
Eh,am sa ma culc mahnita.....ee,mare paguba!
Eh,am sa ma culc mahnita.....ee,mare paguba!
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Nicholas...pune si tu o poza cu Oana. ne-am obisnuit ca pozele prietenelor tale sa apara pe forum.
multumesc anticipat !
Sir, yes sir!
- Fişiere ataşate
-
- oana1.jpg (6.25 KiB) Vizualizat de 3920 ori
-
Nicholas..daca pozele cu oana nu sunt luate de pe http://www.sexyteens.com , tin sa te felicit ! Ai dat lovitura !
Dar...sta cu tine pentru banii tai , nu ? :p
Dar...sta cu tine pentru banii tai , nu ? :p
-
Shaki n-a mai venit de mult pe-aishea, ptr. ca a fost bolnava si a stat doar prin casa, cu limonada langa ea, de care s-a saturat. Lucrarea despre palmier tot n-a terminat-o spre rusinea ei, si nici n-a facut altceva interesant. Bad Shaki!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089