Dar Intre Christina Aguilera Si Britney Pe Care O Alegeti??

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Dar Intre Christina Aguilera Si Britney Pe Care O Alegeti??

Mesajde Sw33tie » Sâm Iul 26, 2003 7:20 pm

Eu zic asa:
Christina Aguilera: e cam mica de inaltime (poate pentru ca are picioare scurte)..shi sincera sa fiu, nu`mi surade ideea cu dezbracatul...adica in fiecare concerct pe care il are, se dezbraca sau vine direct imbracata sumar.
Insa vocea ei imi place foarte mult shi are melodii k`lumea..
Britney Spears: E super simpatica ..e shi ea mica de inaltime dar macar ea nu se dezbraca asa cum face Chris..O avea Chris corp superb dar...totusi...
Revenind la Brit, are melodii de succes si am auzit ca albumul ei nou a avut un succes in America deasupra asteptarilor.. vocea ei e draguta, insa Christina o intrece din acest punct de vedere.Dar totusi melodiile lui Brit sunt Mult Mai Ca Lumea ca ale lui Chris.

Concluzie: imi place mai mult Britney..:a
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 2:07 am

Intai o sa corectez nishte lucruri spuse de tine :) :

1.Christina a avut un concert mai nou (a fost dupa lansarea melodiei "beautiful") la care a dovedit k are bun gust shi nu se dezbraca oriunde shi oricum...
2.oricum sa shtii k acuma Brit are un corp mai mishto de Christina...am vazut in revista "W" nishte poze cu Britney...super poze...(revista nu se gaseshte in romania :D )
3.Britney nu e mica de inaltime...chiar deloc...mici de inaltime sunt: X-Tina,Shakira,Kylie Minogue,etc...\
4.cred ca (din pacate) o sa inceapa shi Brit sa se dezbrace,k cica vrea sa se maturizeze...dar n-o sa-i stea bine stilul Christinei...ii statea mai bine cum era inain te,la lansarea primelor doua albume....
5.albumul nou al lui Britney nici macar n-a fost lansat in america :D va fi lansat in toamna asta...prin Octombrie...iar la noi cred k prin primavara anului 2004...lol..(poate ai auzit k este ff ashteptat albumul,dar nu k a fost lansat)

Acuma-mi spun parerea:

1.Christina are voce MULT mai BUNA decat Britney
2....dar Britney are melodii mai mishto...
3.Christina shtie mai bine cum sa ajunga la succes,..e mai deshteapta decat Brit....
4....dar arata (pot sa zic...)putin mai rau (acuma,k s-a ingrashat)decat Brit...
5. Iar la Christina imi place f mult cum gandeshte...in interviurile care i se iau....
6. Britney ,in interviuri,se vede k nu shtie ce vrea....shi nici nu prea are o personalitate puternica...

Deci la Brit imi plac melodiile shi cum arata....iar la Christina: personalitatea,atitudinea ei shi....melodiile...
So,imi plac amandoua(deja am "vb." prea mult... :) ),dar pot sa zic k Britney o sa-mi placa mai mult(dupa ce va lansa al 4-lea album)...shi o sa scada in ochii mei(vb de Brit),dak se ia dupa cretinu7' de Michale Jackson... :bleah:
Titina
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Iul 27, 2003 3:14 am

2....dar Britney are melodii mai mishto...

Inseamna ca habar n-ai ce e aia o melodie misto!

4....dar arata (pot sa zic...)putin mai rau (acuma,k s-a ingrashat)decat Brit...

Christina e mult peste Britney cat si ca infatisare.
Anyway...ceea ce conteaza cel mai mult e vocea....si cu asta am spus tot!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 3:57 am

Bai oricum amandoua au melodii mishto(adik mel. care-mi plac mie..)...acuma nu incep sa-mi storc creieru' sa imi dau seama care are melodii mai mishto dintre CA. shi BS. ...

Iar la infatishare.....am vazut acuma nishte poze noi-noutze cu Britney shi pot sa zic ca are un corp mai k-lumea decat CA....fiindca Aguilera s-a ingrashat acuma...dak gasesc poze care sa arate diferenta dintre ele 2,incerc sa pun aici...
Titina
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Iul 28, 2003 5:25 am

Gata,m-am decis.....amandoua imi plac la fel de mult...uitati de exemplu o poza in care Brit arata ca un kur,iar Christina supeeer! :drool: :D :)
Titina
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Iul 28, 2003 5:27 am

shi o poza in care Christina arata ca un kur shi Brit arata bine...(sa nu ziceti k aici au prins-o mancand pe christina ,k....am mai gasit poze in care nu a ieshit deloc bine...)

PS: nu gasesc nici unde poze cu X-Tina bruneta... :(
Titina
Junior Member

asa...

Mesajde Hades » Lun Iul 28, 2003 5:34 am

'e cam mica de inaltime', arata-mi mie un baiat(sanatos la cap) caruia ii place o fata de 2 metri...

din nou: Christina Aguilera...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Re: asa...

Mesajde Titina » Lun Iul 28, 2003 5:37 am

Initial trimis de Hades
'e cam mica de inaltime',

fatza de britney,x-tina e mica de inaltime....dar hai sa nu vb de shakira sau sarah michelle gellar sau kylie,etc....
ps: scriu totul cu litere mici,fiindca acuma n-am decat o mana libera,k in cealalta (cu care apasam "shift" ...k nu-mi place sa folosesc caps lockul)am un bol cu inghetata...lol...
Titina
Junior Member

Aguilera,elefantzica sau bomba sexy???

Mesajde krossfire » Lun Iul 28, 2003 6:06 am

Apropos de ce zice Love2fly,Aguilera este mai grasa cu 12 kg,sau era.Asta din cauza unei depresii,a fost shi la Oprah shi-i ieseau suncile afara din tricou(Lui X-tina,nu Oprah..desiii...).Totushi tipa s-a apucat de un mega regim de slabit,va juca in doua filem shi se pare ca faima ei a kam crescut odata cu cresterea in greutate...Nu stiu sincer ce sa zic,chestia cu ingrasatul o am din surse sigure(nu Internet ci doua posturi de pe satelitul Cal.uk,au transmis chestia asta).Totusi Aguilera imi pare o tipa destul de desteapta...dar cam prefacuta...("Ma simt bine cu greutatea mea" declara "diva",in acelasi interviu spunand ca face fitness si manancs produse low-fat).

Britney fumeaza ca un salahor si a tzinut mult la virginitatea ei publica,pe cea privata pierzandusi-o cu Justin Timberlake,de la primele intalniri.Acum este cu un miliardar bosorog.Shi Brit a pus vreo 5 kg in plus.

Concluzie:Probleme personale ale fiecareia nu ar trebui sa conteze,au avut ceva melodii fainutze si nu trebuie trecut cu vederea acest fapt.Totusi nici una dintre ele nu mai poate fi considerata o "diva"
krossfire
Junior Member

Re: Dar Intre Christina Aguilera Si Britney Pe Care O Alegeti??

Mesajde qeru » Lun Iul 28, 2003 3:00 pm

Initial trimis de Sw33tie
Eu zic asa:
Christina Aguilera: e cam mica de inaltime (poate pentru ca are picioare scurte)..shi sincera sa fiu, nu`mi surade ideea cu dezbracatul...adica in fiecare concerct pe care il are, se dezbraca sau vine direct imbracata sumar.
Britney Spears: E super simpatica ..e shi ea mica de inaltime dar macar ea nu se dezbraca asa cum face Chris..O avea Chris corp superb dar...totusi...
Revenind la Brit, are melodii de succes si am auzit ca albumul ei nou a avut un succes in America deasupra asteptarilor.. vocea ei e draguta, insa Christina o intrece din acest punct de vedere.Dar totusi melodiile lui Brit sunt Mult Mai Ca Lumea ca ale lui Chris.

ba copii, den cite tzin io minte ezista neshte forumuri pt christina aguillera shi pentru britney spears pe la fanclub.ro, ca au aia sectzie pentru muzica streina. io daca ma uit in partea de sus a paginii vad titlu mare Adevarul despre muzica romaneasca. acu, io va-ntreb ce legatura au fatucile astea doua cu muzica romaneasca?
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

OH...

Mesajde F|y! » Lun Iul 28, 2003 5:45 pm

Mah copiii !!! :D Brit s-a dat pe "power flower"...;) , iar Christina a luat balast de 14 kg... :eek: Brit nu prea are voce, dar "da bine pe stikla"... nu se dezbraca??? :con: ia revedeti clipul "Slave 4 u"!!! Chris se dezbraca aproape (!!!) peste tot :rolleyes: Dar, bravo ei, pana acum juma' de an avea ce arata...si are o voce care ii da clasa lui Brit de la o poshta! ;f Amandoua erau bune (ca imagine, sound&stuff) dar au DECAZUT! ;D si poate e mai bine asa...Poate ca alte ;S "dragutze" le vor lua locul! ...that was my oppinion! no ofense! :t
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iul 28, 2003 8:07 pm

britney niciodata nu va disparea din sufletul unor pustoaice nostime gen siuti sau icstina :-X
nu ma faceti sa rad! pana acum pop bitch era non valoarea international proasta si cu ochii in urechi britani spirs.
ati uitat deja? :rolleyes: britney se dezbraca pe scena ca o curva dar in viata de zi cu zi se pretindea virgina cu bruc shiltz in anii 80. :rolleyes:
Icstino si eu ies super cool in timp ce ma fotografiaza cineva profesionist la o sedinta foto, si tu iesi ca un cur daca te fotografiaza monk in timp ce mananci! si stii care e ironia? ca in prima poza aguilera a iesit frumos instant, iar spirs la o sedinta foto arata ca un cur. ca de altfel si poza doi...
e o chestie de gust daca iti place sau nu...
sincer, ca stil muzical amandoua sunt prea... pop sa zic asa. dar aguilera e de apreciat ca evolueaza mult in bine, dupa parerea mea. are cateva balade superbe pe album, ode rock si nite chestii cu rap. Spears e pt copii.
spears e proasta de bubuie. se vede dupa felul naiv in care vb, sau in care vrea sa vb. aguilera se vede ca stie ce zice... si ca are ceva de zis. pai spune tu mai icstino, cum sa nu stii la 20 de ani unde e australia? adik mai rau, sa nu fi auzit vreodata de ea desi intr=o saptamana ai concert acolo?!

concluzia mea? aguilera ii da lectii din toate punctele de vedere lui brit pt ca e ea insasi. sau asa cred eu.

icstino vezi ca ti-am dat un PM :*
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Raiden007 » Lun Iul 28, 2003 9:57 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
shi o poza in care Christina arata ca un kur shi Brit arata bine...(sa nu ziceti k aici au prins-o mancand pe christina ,k....am mai gasit poze in care nu a ieshit deloc bine...)

PS: nu gasesc nici unde poze cu X-Tina bruneta... :(

uite aici : http://www.rollingstone.com/features/coverstory/featuregen.asp?pid=1685
Raiden007

Pana la urma

Mesajde Love2Fly » Lun Iul 28, 2003 11:35 pm

Pana la urma MUZICA inseamna VOCE, MELODIE, ORCHESTRATIE, MESAJ si nimic altceva......la capitolul asta Christina ii da ceatza lu' Britney!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde R-Girl » Mar Iul 29, 2003 10:53 pm

Ati auzit ultima melodie a lui X-tina
E bestiala!!!!
O gasiti pe site-ul oficial!!
E absolut beton!!
Cu melodia sata o intrece clar pe Brit!!!!!!!!!!!
R-Girl
R-Girl

Mesajde Unregistered » Mie Iul 30, 2003 11:58 am

sugi pula
Unregistered

Mesajde alinutZ » Mie Iul 30, 2003 9:47 pm

cred ca Brit a decazut rau de tot in acest moment iar Christina s-a inaltat in topuri cat mai mult cat si in alte chestii..este mult mai matura decat Brit deoarece macar Chris nu neaga ca ar fi virgina...ea macar gandeste rational nu ca Britney Spears..
concluzie:Christina este super si o intrece pe Brit de mii de ori chiar daca s-a ingrasat

alinutZ
alinutZ
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Iul 31, 2003 7:04 am

Am vazut shi io faza aia cu "flower power"-ul la Britney....lol....deci dak Brit ramanea asha cum era ea la inceput fara sa faca atata caz cu schimbarea ei...virginitatea,etc....,avea mai mult succes....
(a mai luat shi droguri.....chiar ea a declarat.... :) )

Sper ca Christina A. sa treaca peste "problema" asta cu "ingrashatul"...oricum mie tot imi place cum arata chiar dak acuma are mai multe "curves".... :D
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iul 31, 2003 4:01 pm

eu zic ca cine e fan al muzicii lu spears nu poate fi si fan al muziciii aguilerei asta pt ca eu cred ca nu ar intelege-o. nu vad unu care asculta 'oops i did it again' intelegand ceva din 'i'm okay' 'fighter' sau 'cruz' ...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Joi Iul 31, 2003 4:12 pm

Ba poate sa fie cineva fan shi Britney shi Christina...ptr k ele nu sunt rivale,k sa trebuiasca sa alegi una dintre ele doua,...nu au acelashi stil...etc...
Shi sa shtii k io cand zic k-mi plac melodiile lui Britney,...nu zic k-mi plac toate...singurele care-mi plac sunt alea mai sentimentale(mai lente),ptr k sunt cele mai reushite ale ei....sa nu crezi k-mi mai plac "oops ,i did it again" sau "baby,one more time"..........,care sunt foarte copilareshti.....imi plac f mult versurile de la "where r u now","that's where u take me","when i found u","girl in the mirror",etc......melodiile astea ajung la suflet,...shi Brit "spune" multe prin ele.....dak intelegi ce vreau sa spun.....
Shi eu de multe ori cand eram trista (din diferite motive...)m-am mai consolat cu aceste melodii...care spun lucruri care de exemplu in versurile Christinei nu le gaseshti....
Inteleg k shi Aguilera are melodii mai lente : "i'm OK","the voice within",etc......dar astea consoleaza mai putin,in momente in care "te-ai saturat de viata shi vrei sa mori"....lol....

Sper k m-am facut inteleasa......... :) :D
Titina
Junior Member

Mesajde Matrashita » Joi Iul 31, 2003 4:44 pm

Mie intodeauna mi-a placut mai mult de Christina...de ce?
Pt ca a avut tupeul sa apara la putin timp dupa Britney-mania si ,poate neavand la inceput mai mult succes ca Brit a reusit totushi sa ajunga in top!
Imi place stilul ei mai "vulgar" pt ca spune pe fatza lucrurilor,pt ca nu vrea sa para ce nu e cum declara Brit in atatea interviuri si facea pe dulcea si inocenta virgina...
Melodiile Christinei vorbesc despre chestii credibile nu despre dulcegarii gen "Hit me baby one more time"...
So...my vote goes to Chris!;w
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde gabuba » Joi Iul 31, 2003 9:19 pm

Inteleg k shi Aguilera are melodii mai lente : "i'm OK","the voice within",etc......dar astea consoleaza mai putin,in momente in care "te-ai saturat de viata shi vrei sa mori"....lol....

poate pe tine te consoleaza. mie daca imi pui cand sunt suparat britni spirs vomit 3 zile. :rolleyes:
cum am mai zis, melodiile aguilerei nu sunt pentru toata lumea. spears e pt copii, hai sa ii numim mai naivi. aguilera, de acum, e pentru alte persoane . :)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Joi Iul 31, 2003 11:08 pm

Initial trimis de Sw33tie
Eu zic asa:

vbc
Unregistered

Mesajde Love2Fly » Joi Iul 31, 2003 11:25 pm

Shi eu de multe ori cand eram trista (din diferite motive...)m-am mai consolat cu aceste melodii...care spun lucruri care de exemplu in versurile Christinei nu le gaseshti....

Sper k m-am facut inteleasa......... :) :D

Vai mama!! te-ai facut intzeleasa....dar intzeleasa peste masura....adica cum mey? Britney e profunda? profunda unde?:)...daca crezi ca "i'm okay" sau "reflections".... sau "obrious"....inseamna ca nu prea stii engleza sau nu ai inteles tu versurile cum trebuie....mie cel putin imi vine sa plang pe "I'm okay"
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iul 31, 2003 11:52 pm

cos, pe lutza mea nu o reprezinta muzica aguilerei, pt ca sa recunoastem icstina nu stie ce e aia viata grea. intre doua calatorii la viena si paris, greu sa iti dai seama ce e aia lipsa unei bucati de paine la masa de seara. Nu vb. invidia din mine (nuuu... lol :D) ..
No offence, lutza mea.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Vin Aug 01, 2003 4:32 pm

Initial trimis de Gabyzzu
spears e pt copii, aguilera e pentru alte persoane . :)

Oooo,da...shi tu ce eshti?Adult?!?Lol...dak spunea altu lucrul asta,mai ziceam...dar tu,care eshti doar cu un an mai mare decat mine... :D ....ee,lasa...nu vreau sa ma cert cu "proprietarul" meu...
Shi,Gabyzzule,sa shtii k nu,nu am incercat pe propria piele cum e sa mananci numai o bucata de paine...shi nici nu vreau(Doamne fereshte ... :) )sa ajung asha...(nici nu vreau sa shtiu cum e..!!!)

Love2fly,uite....resunosc k mie chiar nu-mi vine sa plang pe "I'[m okay",(mai mult pe "the voice within"...)ptr k io n-am trecut niciodata prin ce-a trecut Christina...shi sper sa nici nu trec vreodata... :) .Dar...melodiile lui Britney nu pot neaparat sa zic ca's super frumoase,etc....dar versurile unormelodii de-ale ei,imi plac shi plang pe ele,ptr. k ... ma impresioneaza mai mult... (fiindca eu de multe ori am plans din dragoste......nu ca Christina A. ,din cauza despartirii parintilor...care mie nu mi s-a intamplat... :) ) Intelegi?
Dak ash fi trecut prin ce-a trecut Aguilera,m-ar fi impresionat mai mult melodiile ei...

Uite,dak gasesc versurile la "Girl in the mirror" shi melodiile care m-au impresionat ale lui Britney,le scriu aici,k sa le vezi...bineinteles k pe tine n-o sa te impresioneze,k...na...sunt putin mai copilareshti....hi totushi e o diferenta de varsta intre mine shi tine... :D (diferenta de 7 ani)

......deci.... :) uite nishte versuri: (la "when I found u",numai alea cu roshu ma impresioneaza)...imi plac aceste versuri,fiindca eu am trecut prin tot ce vb (ce canta de fapt...)ea in acele melodii: ......
Titina
Junior Member

Ai anderstand

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 01, 2003 10:22 pm

Intr-un fel ce zice nea Gabytz e adevarat, la fel si Xtina are dreptate...nu are cum sa-i placa niste piese ce contin texte despre lucruri pe care EA nu le-a trait deci e evidenta treaba ca Xtinei ii vor placea versuri mai mult asha....languroase, romantice si nu "despre viata celor multi".
Eu ma bucurt ca "protejata" mea a inceput sa fie cat de cat coerenta in posturile ei.... chiar daca e cu 7 ani mai mica decat mine!:)
Pana la urma stilul muzical care caracterizeaza un om este cel pe care ti-l cere caracterul, cel pe care ti-l cere viata TA.
Astfel daca:
esti Xtina asculti de dragsote
esti Gabytzu asculti Xtina
esti cu 5 clase asculti MANELE!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Aug 01, 2003 10:51 pm

da ma icstino, ca io-s asa matur incat deja ma uit de sus la voi, puradeilor :D.
acu' pe bune... am trecut din stadiul in care imi place o melodie doar daca are un ritm deosebit sau mai stiu eu ce.
lu spirs ii lipseste ceva esential in transmiterea unui mesaj dintr-un cantec: vocea. Cand va avea asa ceva, poate ca si melodiile ei (cu efecte dance a la TNT) lente vor fi pe sufletul mai multora.
si cand am zis copii, m-am referit la persoane imature, rasfatzate sau la copii de 10 ani.
nu ti-am cerut sa asculti icstina ca sa fi desteapta. asculti ce vrei.
doar ca mai ai de trait. ;)

(zise gabyzzu din vasta sa experienta de viata)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Sâm Aug 02, 2003 12:00 am

Gabyzzule,n-ash fi vrut sa ajung la discutia asta,k...imi plac amandoua momentan...shi nu vreau sa aleg una dintre ele 2 .....
Iar legat de voce,la Brit...am incercat sa trec peste asta,dar iti spun k dak acuma cand lanseaza albumul nou,mi'l cumpar shi observ k nu mai are acel stil....cu acele versuri,in io ma cam "regaseam",n-o sa'mi mai placa asha de mult...oricum Brit nu trebuia sa faca aceasta "schimbare" tampita....trebuia sa ramana cum era ea la inceput,k ar fi avut in continuare succes....chiar shi fara voce......

Ooo,da,sa shi shtii....ai trecut de stadiul la care sunt eu....dar totushi iti plac Andreea B.(e,shi mie-mi place totushi.. :D ) shi Bambi....oops...! Am scapat shi lucrul asta.... :D

PS: Tre sa plec maine intr-un loc...nu mai auziti de mine 3 saptamani...so,bye 2 all!!!!!!Gabyzzu,posesorul meu "drag" , ;v ;v ;v ;v ;v :-X :):a
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Aug 02, 2003 3:17 pm

Bambi?
Andreea Balan?
Mie?
Bambe nu mi-au placut niciodata.
Pe AB nu o mai ascult de aproape un an. esti in urma. ;)

lutza mea draga, si incoerenta. :D incearca pls sau nu mai pui atatea "..." ca e obositor. ;)
- Toţi in păr!
gabuba

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii