Intalniri forumiste (sezonul 2)
Moderator: anjin-san
pai duminica ne intalnim la La Ruine !
Machedonu este la intersectia bulevardului Leontin Salajan cu bulevardul Muncii ! vis-a-vis de biserica Salajan .
si e doar 20 k Ursusul la sticla. si e rece. si ospatarii sunt f. politicosi , iar servirea este impecabila.
pacat ca nu stau toti forumistii in Titan...sa ne intalnim la Machedonu' ! :p
Machedonu este la intersectia bulevardului Leontin Salajan cu bulevardul Muncii ! vis-a-vis de biserica Salajan .
si e doar 20 k Ursusul la sticla. si e rece. si ospatarii sunt f. politicosi , iar servirea este impecabila.
pacat ca nu stau toti forumistii in Titan...sa ne intalnim la Machedonu' ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
deci sa inteleg ca o cunosc pe korn?
in cazul acesta voi veni negresit
Eh poate o sa apar si eu duminica asa ca o sa ma cunosti. sa te puna draq sa nu vi :p
bai alisha!!!!!!!!!!!!!! din cate imi amintesc, trebuia sa dai un tel. as vi la studio ce ai patit si de aceasta data?
K-gula.

Eh poate o sa apar si eu duminica asa ca o sa ma cunosti. sa te puna draq sa nu vi :p
bai alisha!!!!!!!!!!!!!! din cate imi amintesc, trebuia sa dai un tel. as vi la studio ce ai patit si de aceasta data?
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de Aliosha
Maine nu cred ca pot veni
nu intelegem de ce te agiti ca oricum nu te-a invitat nimeni...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
kgula, nu te cunoaste personal, dar ca a facut rost de poze de prin toate partile, pe care le-a adunat intr-un folder si l-a pus share, sa vada toata reteaua cine ai alaturi la PICS, haliudieni frumosi si musculosi.
sa te simti onorat ! *p
sa te simti onorat ! *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ok, o sa vin duminica la ruine deci. Baixule, pe gabi nu am cum sa-l aduc, si repet, nu vreau sa ma implic in divergentele voastre. Toti imi sunteti prieteni, nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Si care ar fi surpriza ?
Si care ar fi surpriza ?
- ckride
- Junior Member
2570
pai daca duminica tu te duci la Machedonu, iar noi, la aceeasi ora, o sa fim la Ruine, cam care crezi ca ar fi surpriza? 
multumesc pentru atentie

multumesc pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
1. maine ne vedem la machedonu la 17:00 ! baixu moshu eu si vara-mea!! cine mai vrea sa vina e bine venit!! o sa mananc clatite...cred...
!! si nu le impart cu nimeni..m-am hotarat!!! (baixu shht...sa nu stie nimeni...o sa impart o clatita cu tine..
) !! anyway...la 17:00...
2. duminica la ruine...Dr.Oguri...nu k faci tot posibilu sau trebuiri de-astea...VII SIGUR...si stii de ce?? pt k MI-E DOR DE TINE
! (sa speram k e un motiv destul de bun sa te aduc acolo)

2. duminica la ruine...Dr.Oguri...nu k faci tot posibilu sau trebuiri de-astea...VII SIGUR...si stii de ce?? pt k MI-E DOR DE TINE

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
2580
foca, selecteaza.
ne vedem azi, sambata (2 august), la 5 piem la machedonu.
multumesc pentru atentie.
ne vedem azi, sambata (2 august), la 5 piem la machedonu.
multumesc pentru atentie.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
da. eu,tu,baby si o fata pe nume Laura.
cine vrea sa mai vina....ne gaseste acolo incepand cu five o'clock !
baixo , iti datorez o clatita.
cine vrea sa mai vina....ne gaseste acolo incepand cu five o'clock !
baixo , iti datorez o clatita.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Vine vine ... duminica :o c ya there peeps.
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
o sichimbare mica de program.
maine nu o sa pot veni chiar la ora 17, dat fiind faptul ca am fost invitat la un concert ce se va tine pe platou la academie, in cotroceni la ora 19. or sa cante, H8, Parazitii, Suie ........ eu am fost invitat sa cant pe o pisa H8. daca vreiti intai sa treceti pe acolo si apoi sa mergem la ruine, eu va astept. KoRn_bitch, esti invitata speciala. am glumit. toti sunteti invitai. see ya. all ya muther fucker.
K-gula.
maine nu o sa pot veni chiar la ora 17, dat fiind faptul ca am fost invitat la un concert ce se va tine pe platou la academie, in cotroceni la ora 19. or sa cante, H8, Parazitii, Suie ........ eu am fost invitat sa cant pe o pisa H8. daca vreiti intai sa treceti pe acolo si apoi sa mergem la ruine, eu va astept. KoRn_bitch, esti invitata speciala. am glumit. toti sunteti invitai. see ya. all ya muther fucker.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
si inca o schimbare de program
K-gula imi pare rau sa anunt ca nu vin nici la concert si nici la intalnire ;P ... plec o zi la munte ... damn it ... oh poop asta e ... data aviitoare ... have a nice concert 

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
:con: huh? cu cine mergi tu maine la munte ?????? excuse me ... Rectificam Gabyzzu nu vine la intalnire din alte motive nu ca merge cu mine la munte. Sorry Gabubba da nu`i frumos sa minti :no:
-
Asadar am cunoscut-o si pe Laura , care in curand va avea cont pe forum. O fata cu ochii negri si parul carliontat , fumatoare de Marlboro Lights , purtand un frumos tricou Tommy Hilgfigher (sau cum ii zice) , iar in picioare Nike Cortez (o avea legatura cu....Cortez The Killer ?) .
A venit si verisoara Laurei...la un pantof Adidas , un tricou frumos si pantaloni lungi , desi imi promisese ca are sa vina la fusta. Verishoara Laurei este blonda si are ochii verzi.
A fost si Gigi , care a vorbit numai prostii pretz de 3 ore. Se lua de surdo-mutzii care veneau la masa cu pixuri si icoane , o gadila pe Laura , ii desfacea sireturile , o pipaia...si cate si mai cate.
Si am fost si eu...incaltat la aceiasi firma ca verishoara Laurei. La un frumos tricou bleu marin , la ciorapi albi cu dungutze de culoarea tricoului si la celebrii (de pe acum) pantaloni US Coast Guard.
Am servit beri....Ursus pt Gigi , iar eu Bergen....iar fetili cate un cico.
Si am mancat clatite. baixo a terminat cel mai repede , pe 2 a iesit Laura...iar eu & vara Laurei..am terminat in acelasi timp....castigand medalile de bronz.
Cu promisiunea ca ne mai vedem si alta data ne-am despartit pe la orele 20:10.
Cam asta a fost !
Tell Laura I love her
Tell Laura I miss her
Tell Laura not to cry....my love for her will never die
:p
A venit si verisoara Laurei...la un pantof Adidas , un tricou frumos si pantaloni lungi , desi imi promisese ca are sa vina la fusta. Verishoara Laurei este blonda si are ochii verzi.
A fost si Gigi , care a vorbit numai prostii pretz de 3 ore. Se lua de surdo-mutzii care veneau la masa cu pixuri si icoane , o gadila pe Laura , ii desfacea sireturile , o pipaia...si cate si mai cate.
Si am fost si eu...incaltat la aceiasi firma ca verishoara Laurei. La un frumos tricou bleu marin , la ciorapi albi cu dungutze de culoarea tricoului si la celebrii (de pe acum) pantaloni US Coast Guard.
Am servit beri....Ursus pt Gigi , iar eu Bergen....iar fetili cate un cico.
Si am mancat clatite. baixo a terminat cel mai repede , pe 2 a iesit Laura...iar eu & vara Laurei..am terminat in acelasi timp....castigand medalile de bronz.
Cu promisiunea ca ne mai vedem si alta data ne-am despartit pe la orele 20:10.
Cam asta a fost !
Tell Laura I love her
Tell Laura I miss her
Tell Laura not to cry....my love for her will never die
:p
-
Verisoara Laurei sunt eu....asta asa...ca fapt divers (nu cred ca ii pasa cuiva..nici macar moshului de cand a cunoscut-o pe ea, ma inseala cu toate prospaturile...
da il iert k e vara-mea
) !!! a fost super mishto....si clatitele de acolo cred k sunt cele mai bune...pacat k nu au avut si cu branza
ne mai vedem si maine...va trebui sa ne suportati (copyright baixu) !
k-gula
cum poti sa ne faci asta?!
eu nu pot sa ajung in cotroceni asa k o sa ma duc la ruine cu moshu decret baixu si aliosha...si vara-mea bineinteles...si o sa te asteptam acolo!!! vorbim la tel daca e ceva...!!! oricum bafta
!!
incet incet se sustrag toti...corn bici nu mai vine...gabizzu nu mai vine...vrajeli!!! nu-i nimic...noi suntem constanti!!
see u there!!

k-gula

incet incet se sustrag toti...corn bici nu mai vine...gabizzu nu mai vine...vrajeli!!! nu-i nimic...noi suntem constanti!!

i'm missing every part
i'm missing every part
-
urat de tot
Am avut o treaba prin socului pe acolo, si am trecut pe la machedonu, sa vad, ce-a iesit... nici urma de forumist (era 21 si inca putin). Interesant concertul, sper sa ajung si eu pe acolo, si sper sa mai ajung si la ruine pe urma. Numai bine
- ckride
- Junior Member
Eu te astept pana pe la 22:00 ...!!! sa vii cat de repede poti!! neamtu...urat din partea ta...k nu ai venit mai devreme sa stai cu noi,nu urat din partea noastra k la 21:00 nu mai eram acolo
shame on you!!! revanseaza-te azi...k si de tine mi-e dor!!!! see u there!

i'm missing every part
i'm missing every part
-
astept sa-mi povestiti ce s-a intamplat in seara asta.... imi pare rau ca n`am putut veni si eu.. dar ma voi revansa eu cumva :p
oricum, poa` ne mai vedem si saptamana asta... Babygirl... vorbim pe ym sau la tel sa stabilim ceva...
oricum, poa` ne mai vedem si saptamana asta... Babygirl... vorbim pe ym sau la tel sa stabilim ceva...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Se pare ca sunt prima care am ajuns acasa ... oh well ... pai sa trecem in revista lumea prezenta azi : Oribilul Mosh, Aliosha, Oana, Baixinho (care a stat putin), neamtzu (sau cel putin cred ca era el), Decret, Eu :p , K-gula ( in sfarsit l`am cunoscut si eu:) ), Babygirl si faimoasa ei verisoara Laura, Vali, Bhuttu, si inca cativa oameni care nu stiu cine erau ... Deci a fost foatre multa lume (abia am incaput pe bancilea alea pe acolo) ... s`a mancat, s`a baut (k de obicei cred) ... las lumea sa povesteasca alte detalii :a
-
Da....cred ca nu exagerez....dar a fost cea mai mare intalnire din istorie. Au fost prezenti cam 25 de oameni.
sa nu-l uitam pe fratele lui bhuttu , edd.....care seamana mai degraba cu Sydney Potier...decat cu Leo.
A fost si Flavia din Cluj....care are un fel aparte de a tine tigareta si de a vorbi. Vorba lu' Aliosha parca spune : "coaie , am si eu 3 tiruri in vama la Giurgiu. nu imi aranjezi si mie o susta sa le bag in tzara ? " .
A fost si Hades impreuna cu un baiat cu tepi in cap....simaptici amandoi...noii prieteni a lu' Aliosha.
A mai fost si o prietena d'a lu Korn_bitch (corn biaci) ....care bea din bere mai ceva ca mine.
A fost si Gyno care ne-a dat pliante cu BUG Mafia.
Plus cei prezentati deja de Korn , plus probabil altii pe care i-am uitat.
A fost marfa. Am servit mici , bere , am baut juma' din apa tonica a lu' Korn , am facut glume pe seama penisului lui Decret , Vali a vrut sa ma sarute , am cantat melodii din Elvis impreuna cu Aliosha , am mangaiat-o pe Laura , m-am injurat cu lumea , m-am certat cu Oana pe tema organelor mele genitale , Oana a zis ca imi face o muie...dar am zis ca prefer o shawerma , l-am certat pe Kgula pt. ca intra pe forum sub influentza narcoticelor ..si cate si mai cate.
O intalnire foarte reusita....dar e loc de mai bine !
Urmatoarea intalnire...probabil vineri in Mat Sports !
sa nu-l uitam pe fratele lui bhuttu , edd.....care seamana mai degraba cu Sydney Potier...decat cu Leo.
A fost si Flavia din Cluj....care are un fel aparte de a tine tigareta si de a vorbi. Vorba lu' Aliosha parca spune : "coaie , am si eu 3 tiruri in vama la Giurgiu. nu imi aranjezi si mie o susta sa le bag in tzara ? " .
A fost si Hades impreuna cu un baiat cu tepi in cap....simaptici amandoi...noii prieteni a lu' Aliosha.
A mai fost si o prietena d'a lu Korn_bitch (corn biaci) ....care bea din bere mai ceva ca mine.
A fost si Gyno care ne-a dat pliante cu BUG Mafia.
Plus cei prezentati deja de Korn , plus probabil altii pe care i-am uitat.
A fost marfa. Am servit mici , bere , am baut juma' din apa tonica a lu' Korn , am facut glume pe seama penisului lui Decret , Vali a vrut sa ma sarute , am cantat melodii din Elvis impreuna cu Aliosha , am mangaiat-o pe Laura , m-am injurat cu lumea , m-am certat cu Oana pe tema organelor mele genitale , Oana a zis ca imi face o muie...dar am zis ca prefer o shawerma , l-am certat pe Kgula pt. ca intra pe forum sub influentza narcoticelor ..si cate si mai cate.
O intalnire foarte reusita....dar e loc de mai bine !
Urmatoarea intalnire...probabil vineri in Mat Sports !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma