scurt: se farshi concertu cu Lamb care mi-am dat io seama ca suna mai bine decat pe CD. mama lor! pacat ca a ploat de-a rupt. paote de unde ma injurat unii carea ramas pacas. las ca shior loa shi iei conced.
peseu: amstelu ie mai ieftin decat hanechenu
peseu doi: fane a fost cu cicni minute inaintea mea la net. poate neam imbrancit pe drum shi nici nu neam dat seama.
peseu trei: mam shutit la bere. pa!
pepsi sziget festival
71 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
revin cu informatzii despre o dilema care ma nauceshte de cap mai ceva ca neshte beri: deci pe do parte Patti Smith canta beton da are un show detz vine sa te cam plitisesht. pe de alta parte, mai daing braid nu ie deloc pe gustu meu, da shouu a fost beton. io acuma cu cine votez?
un mic peseu: conferintza de presa a lu duduia Patti a facut totz banii care am ras de mam spart pentru ca doamna le cam are cu umoru shi cu poezia shi cu revolutzia shi cu alte asemenea.
un mic peseu: conferintza de presa a lu duduia Patti a facut totz banii care am ras de mam spart pentru ca doamna le cam are cu umoru shi cu poezia shi cu revolutzia shi cu alte asemenea.
-
neatza - Mesaje: 5820
-
neatza - Mesaje: 5820
Gata nene. Inca 2 ore si incepe showul.
PS ... presimt ca iar o sa aud pe-aici de romani care au stat 7 zile numai la Hammer World ... scuze, dar trebuie sa fi absolut dement sa vi la un festival de 7 zile si stai numai la o singura scena. Mai ales pentru sonata spanac, mai daing braid si alte aiureli. Hammer World ... Clawfinger si Junkies, restul varza cu carne. Oricum ... sper sa fitzi atat de prosti incat sa mergetzi si azi la HW ... ce va trebuie H-Blockx sau Tankcsapda ...
PS ... presimt ca iar o sa aud pe-aici de romani care au stat 7 zile numai la Hammer World ... scuze, dar trebuie sa fi absolut dement sa vi la un festival de 7 zile si stai numai la o singura scena. Mai ales pentru sonata spanac, mai daing braid si alte aiureli. Hammer World ... Clawfinger si Junkies, restul varza cu carne. Oricum ... sper sa fitzi atat de prosti incat sa mergetzi si azi la HW ... ce va trebuie H-Blockx sau Tankcsapda ...
- helguera88
71 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii