Videoclip Parazitii - Necomercial
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Videoclip Parazitii - Necomercial
Care e parerea voastra despre videoclipul nou al Parazitilor ?
Io unu zic ca e super .... SI SA DEA DRACU SA-L MAI CENZUREZE MUISTII DE LA LA CNA SI PE ASTA CA IESE CU SCANDAL !!!!
Io unu zic ca e super .... SI SA DEA DRACU SA-L MAI CENZUREZE MUISTII DE LA LA CNA SI PE ASTA CA IESE CU SCANDAL !!!!
-
monk - Mesaje: 2747
Uite ca videoclipul asta chiar imi place, fatza de celelalte semnate Parazitii. Probabil cel mai bun de pana acum, la concurenta cu "Shoot Yourself"!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
****CNA
nu -l mai cenzureaza da-i in gatu ma-sii , in primu rand eu nu am vzt clipu mai devreme de ora 22 poate chiar 24 .. si este si cenzurat de nu se poate ... ce **** mea , dak si asta va fi cenzurat , merg cu melodiaia aia in casetofonu de la masina si ma plimb dupa domnii de la cna .. bagami-as ****-n ei
- Gyno
Zic Pu-la-la...
Ce misto e in **** mea, mai ales la sfarsit, cand fac omul ala de zapada, shi Ombladon ii da o felatie!!!
:o

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
-
uTARE videoclip...
da' mie mi-a placut mult shi videoclipul de la "in focuri"
asta apropo de tripuri, ca altfel e sek
bafta
da' mie mi-a placut mult shi videoclipul de la "in focuri"
asta apropo de tripuri, ca altfel e sek
bafta
- GreenThumb
- Junior Member
Pur si simplu videoclipul asta mi se pare de tot kkt..la fel..ca..in focuri!!macar dak ar avea ceva scenariu..nimik..e facut asa aiurea..numai sa fie facut!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
de tot kktu
Ce dreaq, mie unu nu imi place coloana sonora...asa video e super clipu, ce se intampla in el ma refer...nush creca e sg melodie de la Parazitii care chiar nu-mi place!Refrenu e de kkt la fel ca si in "glume de kkt"!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
E Aproximativ ... Dumnezeiesc !
Tot respectu' ! Eu zic, ca au demonstrat inca odata (daca mai era nevoie) ca sunt cei mai buni ! Cea mai tare trupa din Romania (indiferent de gen) ! Videoclipul E Aproximativ ... Dumnezeiesc !:a
- Aproximativ
ca tot e despre videoclipuri ... stie careva de unde pot lua videolipul de la Omu' din liftu' tau ?
un site ceva
un site ceva
-
Videoclip de videoclip !
E cel mai tare videoclip din Romania ! Parerea mea ... si cred ca e cam buna !:o
- Trade M.
- Junior Member
SiMiCs scrie:Pur si simplu videoclipul asta mi se pare de tot kkt..la fel..ca..in focuri!!macar dak ar avea ceva scenariu..nimik..e facut asa aiurea..numai sa fie facut!
pey asta-i faza misto....fara acte, fara bani, fara echilibru.....fara scenariu
ambele vid sunt esxtrem de amuzante..eu am inceput sa ascult parazitii fdupa ce am vazut ion focuri si mi-a placut atat de mult ideea ca tre sa vad ce e dd capul lor si acum nu tre ce macar o zi sa nu ascult
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
- yummy
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1