La multi ani , darky ! (da ma , e ziua lu' darky...face 15)
49 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
La multi ani , darky ! (da ma , e ziua lu darky...face 15)
La multi ani , darky !
restu iti zic maine. am dorit doar sa fac subiectul :p
restu iti zic maine. am dorit doar sa fac subiectul :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La Multi Ani
Happy Birthday dear darky, Happy Birthday darkshines kido, Happy Birthday to u.
de azi inainte tre' sa-ti schimb titulatura, si anume: young miss with lots of attitude.
sa ai parte absolut de tot ce-ti doresti, bucurii, impliniri, dragoste, bani, muzica, poezie, note bune la scoala... and don't u dare lose that attitude!

de azi inainte tre' sa-ti schimb titulatura, si anume: young miss with lots of attitude.
sa ai parte absolut de tot ce-ti doresti, bucurii, impliniri, dragoste, bani, muzica, poezie, note bune la scoala... and don't u dare lose that attitude!

-
nocturna - Mesaje: 8725
multzumesc frumos pentru urari 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multi ani darkshines ! te lauda moshu asa de mult incat nu as fi putut sa trec peste ziua asta fara sa iti urez si eu sa fii sanatoasa fericita sa ai noroc si sa fii iubita si mai ales ce spunea Nightwish " don't u dare lose your attitude" !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Darky,iti doresc un calduros LA MULTZI ANI (sau mai bine racoros?)....tot ce iti doresti.Sa-ti stea parul bine:p ,multa fericire si vezi,profita de anii astia frumoshi ai adolescentzei ca`s cei mai "cool".
Te pupik si inca o data ...keep up the good work :kiss:
Te pupik si inca o data ...keep up the good work :kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
la multi ani darkshines din partea mea si a haremului tau personal!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
2589
selecteaza, foca
La multi ani!
multumesc pentru atentie
La multi ani!
multumesc pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
darky, la multi ani!
stiu ca momental in tulcea e penurie de alimente de la ultima vizita a moshului si economia urbei este in reconstructie da sper sa gasesti la sulina macar un tortulet de ziua ta unde sa infigi fro 15 lumanari sau manca foca si ceara de la biserici?.
stiu ca momental in tulcea e penurie de alimente de la ultima vizita a moshului si economia urbei este in reconstructie da sper sa gasesti la sulina macar un tortulet de ziua ta unde sa infigi fro 15 lumanari sau manca foca si ceara de la biserici?.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
La Multi Ani Darky!! :kiss:
ai grija sa nu fi prea cuminte de acum incolo (ai fost vreodata? :p) sa fi sanatoasa, fericita, si iubita (like you aren`t already!)
ai grija sa nu fi prea cuminte de acum incolo (ai fost vreodata? :p) sa fi sanatoasa, fericita, si iubita (like you aren`t already!)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
pen’ca aseara am simtit oleaca de jena ca nu ti-am adus si io nik, revin ca sa ma revansez (nu e niciodata prea tarziu)
si pen’ca ca ti-am tot promis...acu' e momentul.
si pen’ca ca ti-am tot promis...acu' e momentul.

- Fişiere ataşate
-
- 's gift.jpg (8.2 KiB) Vizualizat de 4740 ori
-
nocturna - Mesaje: 8725
multumesc tuturor celor care au postat :"
... in special nocturnei care s-a tinut de cuvant. acum tot ce tre'be sa faci e sa o impachetezi si sa o trimiti prin posta ;-)
... in special nocturnei care s-a tinut de cuvant. acum tot ce tre'be sa faci e sa o impachetezi si sa o trimiti prin posta ;-)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Vai cum mai trece timpul. Parca mai ieri era ziua friguroasa de toamna tarzie , cand ploaia imi batea morocanoasa la geam. Ziua in care am cunoscut-o pe darky. Sunt aproape 2 ani de atunci si totul a trecut intr-o clipita.
darky , de ziua ta nu iti pot oferi daruri asa scumpe , precum Nighty , din simplul motiv ca eu nu am banii ei pt. a iti cumpara sticle de tequila. dar in schimb iti pot oferi toata dragostea mea , sau ma rog....aproape toata. si un trandafir....cu toate ca e 50 000 firul...si de banii astia beau 3 beri.
La multi ani , micutza mea prietena !
darky , de ziua ta nu iti pot oferi daruri asa scumpe , precum Nighty , din simplul motiv ca eu nu am banii ei pt. a iti cumpara sticle de tequila. dar in schimb iti pot oferi toata dragostea mea , sau ma rog....aproape toata. si un trandafir....cu toate ca e 50 000 firul...si de banii astia beau 3 beri.
La multi ani , micutza mea prietena !
- Fişiere ataşate
-
- darky.jpg (147.43 KiB) Vizualizat de 4705 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
La multzi ani scumpa darky, may all your dreams 'come true....
P.S. Cadoul meu este "How to bake pancakes, the friendly helpfull guide". O sa tzi-l trimit prin poshta, sper sa nu se amestece pachetele shi sa il pateze tequila nocturnei.
peace!
P.S. Cadoul meu este "How to bake pancakes, the friendly helpfull guide". O sa tzi-l trimit prin poshta, sper sa nu se amestece pachetele shi sa il pateze tequila nocturnei.
peace!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
la multi ani,darky,scuze de intarziere.sanatate si tot tacamu.
edit:cica n-am intarziat.
zice foca.
edit:cica n-am intarziat.

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
La Multi Ani, frumoaso, si sa ai parte de tot ce iti doresti pe lumea asta!
Do you still love me more than anybody else or should i get you another diamond ring?
Mi-i tare ciuda ca mi-a luat-o catharsis inainte, dar lasa ca ma revansez eu cumva...
Do you still love me more than anybody else or should i get you another diamond ring?

Mi-i tare ciuda ca mi-a luat-o catharsis inainte, dar lasa ca ma revansez eu cumva...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
a trecut si ziua lu' darky , am scos de la important acest subiect....
darky..in incheiere , te rog sa ne povestesti ce cadouri ai primit , cum a fost aseara in Bolta Rece , daca ai avut tort....si mai povesteste ce mai crezi de cuviintza.
darky..in incheiere , te rog sa ne povestesti ce cadouri ai primit , cum a fost aseara in Bolta Rece , daca ai avut tort....si mai povesteste ce mai crezi de cuviintza.
-
2603
Initial trimis de Oribilul Mosh
si mai povesteste ce mai crezi de cuviintza.
selecteaza, foca
adica sa povestesti ce s-a mancat, ca asta il intereseaza pe foca.
multumesc pentru atentie
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Iaca iti zic si eu cu intarziere: La multi ani!
Sa ai o viata lunga!
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Semnat,
dEpEchEmIND, un fan darkshines.
Sa ai o viata lunga!

Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Semnat,
dEpEchEmIND, un fan darkshines.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
49 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2