Pops?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde sohatzki » Mie Apr 23, 2003 10:41 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..pai intrebarea este: vor sa faca o trupa din 2 fudule si 2 natarai (cam multi ptr. un playback) de ROCK sau pop... sau dance?
.... care sa cante in continuare ... ineptiile artisticului Ordean ???

..sau ..ce vor? ..oricum varianta rock cred ca e exclusa ...

da, cik o sa faca 2 trupe mixte!... si tot ordean o sa fie sefu'... mah, ma tot gandesc... ala nu se satura??? are si ASIA, si pops... ce-i ma trebuie acum???! se pare ca la mediapro music s-a gasit secretul unei afaceri bune in muzica... arunci pe piata kkt si castigi o groaaaza de lei...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Apr 26, 2003 12:17 am

Initial trimis de sohatzki

da, cik o sa faca 2 trupe mixte!... si tot ordean o sa fie sefu'... mah, ma tot gandesc... ala nu se satura??? are si ASIA, si pops... ce-i ma trebuie acum???! se pare ca la mediapro music s-a gasit secretul unei afaceri bune in muzica... arunci pe piata kkt si castigi o groaaaza de lei...

Va zic eu : trupele astea "bune" (la fel ca multi alti cantareti de slagare) au noroc ca se organizeaza (habar nu aveti ce profitabile sunt!!!) concerte DINCOLO ..pentru diaspora romana (care e mai mare ca populatia romaniei!!!)
..ca daca ar trai din ce cumparam noi ..he he he ... alta ar fi fata muzicii romanesti..

concluzie : certati-va cu diaspora romana!!! ca ei dau banu gros sa auda un cantecel romanesc ..poate nu ma credeti ..dar cineva vara trecuta imi spunea "vai ma! am fost la un concert Catalin Crisan" ....asta se intanpla in germania .." mama ce misto a fost!!!") ..ma rog ...

deci : se face muzica pentru DIASPORA????????
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 12:51 pm

Astia cred ca vor sa vada cate formatii proaste sunt in stare sa promoveze.......PArca vad k peste vreun an pleaca una de la Pops,fac alta emisiune,alta formatie,mai multa muzica proasta,s.a.m.d.
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 1:14 am

Initial trimis de edd4real
Astia cred ca vor sa vada cate formatii proaste sunt in stare sa promoveze.......PArca vad k peste vreun an pleaca una de la Pops,fac alta emisiune,alta formatie,mai multa muzica proasta,s.a.m.d.

..pai asta e secretul: atata timp cat au audienta (si asta aduce BANI) ..vor face astfel de emisiuni..

..dupe aia? .. stai calm ca gasesc ei alta solutie (simplu: iau din vest ca acolo ..au deja o experienta de peste 30 de ani :)) )
Bortzianu'
Junior Member

POPS la Sziget Festival

Mesajde AntiPOPS » Mar Aug 05, 2003 7:50 am

Cred ca ati auzit ca valoroasa trupa POPS au cantat (e un fel de a spune, mai degraba au pleibacuit) la Sziget Festival in Ungaria. Dar probabil putini stiu ca ele au cantat pe scena POPONARILOR si PERVERSILOR, adica Magic Mirror Tent. Au fost prezentate de o eroare a naturii, adica un travestit gras si batran, care le-e comparat cu TATU. Noroc cu metalistii romani care le-au facut atmosfera....
AntiPOPS

2601

Mesajde baixinho© » Mar Aug 05, 2003 9:01 am

Initial trimis de AntiPOPS
au cantat pe scena POPONARILOR si PERVERSILOR

selecteaza, foca
adica acolo unde s-au produs ulterior AB 4? aha, bine ca stiu.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

ProasteOriProasteSunt

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 4:17 am

ProasteOriProasteSunt
POPS = calitatea a II-a de la ASIA, deci nu va asteptati la prea mult de la ele ! Tot aceleasi versuri cu semafoare, camile si alte minuni (tipice ORDEAN-ului), de se rasuceste Eminescu-n mormant ! Sunt Aproximativ ... calitatea a II-a ! :bleah: :moon:
P.S.NU MAI VREM POPStars-uri ! unde se aleg "vedete" !
Aproximativ

POPS la Sziget Fesztival 2003 Budapesta

Mesajde Unregistered » Mie Aug 06, 2003 9:31 pm

Am citit cu stupoare cele relatate de cateva persoane despre
prestatzia POPS la Sziget Fest !
Trebuie sa precizez faptul ca in relatarile de mai sus sunt anumite
aberatzii shi datzi-mi voie sa va povestesc defapt cum a fost in realitate !

Fetele au cantat la Magic Mirror ...locatzie mediatizata atat de catre organizatori cat shi de presa sau televiziunea maghiara MTV2.
Putetzi consulta programul pe site-ul :
http://www.sziget.hu/program
sau gasi locatzia pe harta afisata la acelasi site , sub numarul 55.

Afirmatzia cum ca s-a facut play back este complet falsa !
Organizatorii au pus la dispozitzia POPS microfoane fara fir tip
casca , asemanatoare celor folosite in emisiunile tv sau concerte ale trupelor sau solishtilor care au o coregrafie mai
dinamica ....shi credeti-ma ca au fost active pe toata durata spectacolului , fetele au cantat ...nu numai vorbit !
Sala in care s-au aflat aproximativ 500 de persoane de natzionalitatzi diferite ( maghiari , germani , elvetzieni , romani ,
italieni , austrieci ) a aplaudat dupa fiecare piesa shi a ovatzionat grupul romanesc !
La final ..cele 4 fete ...au cantat impreuna cu publicul shi au dialogat ...fiecare dintre ele adresandu-se in alta limba auditoriului
( Tina - rusa , Minola - maghiara , Aylin - turca , Diana - romana )
iar in timpul spectacolului , Pops a indemnat publicul la distractzie
in limba engleza .

Vis-a-vis de orientarea sexuala a publicului ...greu de precizat ...
shi nu vad ce importantza are ( vezi directiva Consiliului European
nr.2000/43 , nr.2000/78 ...ca doar traim intr-o tzara care se zice ca e libera shi democratica ...shi viitoare membra a CE )

Este adevarat ca ...la un moment dat ...in timp ce se desfashura
spectacolul ...au aparut 3 rockeri romani ( se vedea de la o poshta ca sunt rockeri - par lung , barba , vestimentatzie )... s-au postat exact in fatza scenei ...vociferand ( folosind un limbaj greu de imaginat ...gen "m_ _e " , sa va f_t ) shi gesticulind , aratand spre scena cu degete ...adica Fuck YOU !
Faza a trecut neobservata ( ignorata ) de majoritatea celor din sala ...doar cetatzenii romani aflatzi in apropiere de grupul protestatar intzelegand sensul cuvintelor shi mirindu-se de ce se intimpla ...

Festivalul Sziget este locul unde publicul reactzioneaza shi penalizeaza prestatzia slaba ...fara a fi provocat ...
Nu trebuie neaparat sa vina cineva sa faca atmosfera , contrareclama , sa te traga de maneca sa fluieri contra cuiva anume !
Chiar daca incearca sa faca ...nu neaparat lumea tre sa impartasheasca opinia ...dovada e cazul de fatza !!!
Publicul s-a distrat , totul a fost ok pentru cele 500 de persoane ...

AU FOST 500 ....contra ....3 !!!!!

Probabil ...dupa spectacol ...cei 3 s-au simtzit eroi ...in opinia lor
au reushit sa faca de kkt o trupa romaneasca ...imediat a aparut
pe forum-uri vestea rautacioasa ( s-au gasit shmercheri care via net au plasat barfa )...chiar shi Evenimentul a pus botul ...

Chestia cool ... fetele au fost invitate de organizatori shi pentru
Sziget Fest 2004 !!!!!!!!!!!!!!

Pentru cei interesatzi de prestatzia POPS la Sziget Festival 2003
se vor gasi ( in cel mai scurt timp ) fotografii shi filmuletz (de la spectacol ) pe site-ul oficial POPS :
http://www.pops.home.ro
Unregistered

POPS la Sziget Fesztival 2003 Budapesta

Mesajde Ariston33 » Mie Aug 06, 2003 9:34 pm

Am uitat sa ma semnez ....la articolul precedent !
Ma numesc ARISTON33
Ariston33

Re: POPS la Sziget Fesztival 2003 Budapesta

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 11:22 pm

Initial trimis de Ariston33
Am uitat sa ma semnez ....la articolul precedent !
Ma numesc ARISTON33

Ba frate ! Ce nume de centrala ai ! 33 sunt gradele ?
Dar sa trecem la subiect: "POPS e o trupa de resturi si face playback ! "Fetitele" alea 4 dau din buci ca sa-si castige o paine (calda si moale) ! Au melodii aiurea si versuri TEMBELE !
Si sa sti si tu ca nu intotdeauna majoritatea are dreptate ! Asa ca, in acest caz, cei 3 aveau dreptate cand strigau MU*E si SA VA F*T, pentru ca inca 10 milioane de romani doreau acelasi lucru !
Si ma bucur pt ele ca la sfarsit si-au dat limbi cu publicul, dar puteau sa se pastreze pentru acasa ! Eu cred ca tu tragi speranta ca o sa-ti arate si tie o tata pentru ca le iei apararea !:o
Motivul pentru care au fost invitate si in 2004: se vand ieftin ! Sunt Aproximativ ... jalnice !:o
Aproximativ

Re: Re: POPS la Sziget Fesztival 2003 Budapesta

Mesajde Ariston33 » Joi Aug 07, 2003 12:10 am

Initial trimis de Aproximativ

Ba frate ! Ce nume de centrala ai ! 33 sunt gradele ?
Dar sa trecem la subiect: "POPS e o trupa de resturi si face playback ! "Fetitele" alea 4 dau din buci ca sa-si castige o paine (calda si moale) ! Au melodii aiurea si versuri TEMBELE !
Si sa sti si tu ca nu intotdeauna majoritatea are dreptate ! Asa ca, in acest caz, cei 3 aveau dreptate cand strigau MU*E si SA VA F*T, pentru ca inca 10 milioane de romani doreau acelasi lucru !
Si ma bucur pt ele ca la sfarsit si-au dat limbi cu publicul, dar puteau sa se pastreze pentru acasa ! Eu cred ca tu tragi speranta ca o sa-ti arate si tie o tata pentru ca le iei apararea !:o
Motivul pentru care au fost invitate si in 2004: se vand ieftin ! Sunt Aproximativ ... jalnice !:o

1.- nu-s frate cu tine !

2.- POPS nu sunt chiar ieftine ...daca ai sti tu cat i-a costat pe organizatori ca sa le ofere cazare , masa , onorariu , cheltuieli de deplasare ...ti-ai face cruce ....toata familia voastra nu castiga suma asta intr-un an !

3.- versurile shi melodiile sunt doar interpretate de POPS ...ai vazut tu undeva pana acum ca scrie numele lor la autor ?

4.- chestia cu playback e o treaba ...in general daca in spatele unui artist interpret nu exista formatzie ...asta nu inseamna ca e playback !
Sunetul vine de pe un negativ ....cunoshti termenul ?
exact ca la Karaoke .....iar vocea din microfon !

5.- de unde eshti tu asha de convins ca 10 milioane erau de aceeasi parere cu cei 3 ?

6.- ma vad obligat sa-tzi povestesc cate ceva despre festivalul
Sziget ....in primul rand este la a 11-a editzie , tot ce era pe insula
Obuda ...caci asha se cheama locul ...a fost construit in termen de
14 zile de cca 6000 de oameni , bugetul de cheltuiala al organizatorului privat ( un Srl ) a fost de 1,2 miliarde forintzi ( 4,8 milioane de euro ) , au vizitat festivalul in termen de 7 zile cca 360.000 de persoane , minimum pe zi a fost de 40.000 , maximum 62.000 ,au existat cca 70 de locatzii diferite unde s-au desfashurat activitazti artistice .
Ce limitatzi erau cei 3 ...daca tot nu le place POPS ...ca nu gaseau ce sa faca la ora aceea ....cand in seara respectiva au fost 58.000
de oameni acolo care totzi au avut ce sa faca ...shi-au gasit program pe masura interiorului lor artisc ...numai cei 3 (shi inca
10 milioane de romani - dupa parerea ta ) a trebuit sa exerseze
limbajul de la Bodega ...

7.- pentru munca pe care o fac ele ...canto , coregrafie , gimnastica shi pregatire fizica , ore de studio , shedintze foto , sustzinere de spectacole , emisiuni la radio , tv , conferintze de presa , shedintze la stilishti shi designeri vestimentari , deplasari ....cca 2000 de km mediu pe saptamana ( intre 2 shi 5 spectacole)... merita o paine calda shi moale !!

8.- ce o sa zici cand o sa le vezi pe ele ca vor canta vreodata
o piesa sau doua cu o trupa rock impreuna ( ele la voce shi trupa
cu instrumentele ) ?
- ce vei spune cand vor canta piesa scrisa pentru ele de Chirila ( Vama Veche ) ?

9.- de ce nu putetzi voi oameni buni sa avetzi un picutz de rabdare ?

10.- chestia cu datu de limbi ...sau faza cu trupa de resturi ....e de prost gust ....shi nu scriu ce-mi vine sa-tzi raspund !
Shi tu eshti un rest ....

11.- critica e foarte buna , oamenii sa spuna ce nu le place , sa dea sugestii prin comentariu referitor la o prestatzie artistica sau la o compozitzie ...dar intr-o forma civilizata ...onesta !
Ariston33

2613

Mesajde baixinho© » Joi Aug 07, 2003 8:48 am

Initial trimis de Unregistered
au aparut 3 rockeri romani

selecteaza, foca
nu au fost trei ci doi si in plus, erau beti manga
Aproximativ - pute pamantul sub tine, fa ceva in sensul asta si nu mai imputi atmosfera cu cacaturile pe care le scoti din tine.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Unregistered » Lun Aug 18, 2003 10:41 am

Domnule Marius, nu va mai chinuiti sa bateti tot net-ul pentru a raspunde mesajelor despre Pops la Sziget . S-a prins deja toata lumea ca sunteti tatal Minolei, si devine cam penibila situatia. Nu puteti fi decit subiectiv, e normal, insa cred ca daca fiica dumneavoastra nu ar fi parte din aceasta trupa, ati fi de acord cu persoanele care sustin ca este vorba de un produs de proasta calitate. Suntem multi care ne-am saturat de trupe de genul acesta, care nu misca un deget (doar fundul, cum spunea cineva aici) - in sensul ca nu au absolut nici o contributie la propriile albume.
Pentru a continua polemica, dati-mi voie sa precizez ceva: nu este nici o problema cu Magic Mirror Tent (Gay and Lesbian Tent). Problema este faptul ca Pops nu aveau ce cauta acolo, neavind nici o legatura cu restul programului de la acest cort.
Nu contesta nimeni numarul persoanelor din sala, pentru ca aceasta locatie are un succes destul de mare la Sziget, si programele pot fi interesante chiar si pentru cei care nu sunt minoritate sexuala. Dar dati-mi voie sa ma indoiesc de succesul Pops... doar daca publicul era convins ca si fetele fac parte dintr-o minoritate sexuala, ceea ce nu este cazul.
Si nu cred ca Evenimentul “a pus botulâ€Â
Unregistered

Re: Re: Re: POPS la Sziget Fesztival 2003 Budapesta

Mesajde Unregistered » Lun Aug 18, 2003 10:54 am

Si inca ceva...
Ati spus ca merita o piine calda si moale pentru faptul ca fac ore de canto, coregrafie, sedinte foto, sedinte la stilisti si designeri (ma faceti sa rid) etc. Credeti ca aceste lucruri inseamna arta? Muzica? Nu contest faptul ca este un efort pentru ele, mai ales pentru Minola, care este si foarte tinara. Dar pentru a fi un artist adevarat, si pentru a-ti merita succesul, cred ca trebuie sa ai mai mult decit voce (si aia irosita cu playback). Sau macar sa stii ce sa faci cu ea. Cred sincer ca pentru ele ar fi mai bine sa se maturizeze si sa fie capabile sa compuna o piesa, sau sa aiba un aport cit de mic in ceea ce cinta, si abia dupa aceea sa aspire la statutul de vedeta. Sint atitia oameni care muncesc mai mult si mai greu, fara a li se ridica o statuie pentru asta si fara a fi mediatizati. Imi pare rau, dar Pops sint doar vedete de carton, niste marionete produse de un gigant media pentru a cistiga bani. Poate mai tirziu vor reusi sa se desprinda si sa faca ceva adevarat, asta depinde de fiecare dintre ele si de talentul lor real, daca exista.

Nu m-ati impresionat cu faptul ca vor cinta o piesa sau doua cu o trupa rock. Nu mi se pare o mare realizare. Iar daca Tudor Chirila va scrie o piesa pentru ele, va fi pentru Aylin, nu-i asa?
Noi nu putem sa avem rabdare tocmai pentru ca ele nu au avut rabdare si au dorit sa iasa in fata prea deverme si nemeritat!

Roxana
Unregistered

2760

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 11:56 am

Problema este faptul ca Pops nu aveau ce cauta acolo

selecteaza, foca, selecteaza
daca te referi la formatia in sine, corect ar fi fost "nu avea ce cauta acolo". grea limba romana, nu? a, ai folosit un subiect multiplu. este si asta o chestie.

persoanele care au scris articolul erau de fata, eu le-am intilnit pe insula, la spatiul presei.

hai sa iti spun ceva. a fost anul acesta, la Bucuresti, gala de box in care Leonard Doroftei si-a aparat titlul mondial la box profesionist in fata argentinianului Raul Balbi. ringul era plasat in Sala Sporturilor (pentru tine, Sala Ioan Kunst Ghermanescu), iar spatiul rezervat presei era undeva la cuca macaii, mult in afara salii propriu-zise (pentru tine, in incinta cladirii respective). unele meciuri nu le-am vazut live, am preferat sa stau cu colegii de breasla la un pahar de vorba, in spatiul rezervat preseri. intrebare de 20 de puncte: asta inseamna ca am fost de fata cand au avut loc meciurile respective?

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

Re: 2760

Mesajde Bortzianu' » Lun Aug 18, 2003 2:00 pm

...tipelor astora chiar le place sa cante rahaturile alea scrise de "gica rock petrescu" - ordeanu'???

..ca daca le place ...ca ele sunt multe : " ce misto ca sunt vedeta"..

...pacat de tineretile lor...ca puteau sa bage-o scoala, un servici si un maritis ..si ..erau mai la locul lor..

..mai rau ca pe vremea lu' ceasca: inainte comunistii , acum dinozaurii ne-o trag... si cand mor lasa in urma lor puisori de dinozauri... si tooot asa...
Bortzianu'
Junior Member

2770

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 2:05 pm

asa, si care-i legatura cu ce am scris eu?. te bagi in seama ca ai ce face, sau cum?

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

Re: 2770

Mesajde Bortzianu' » Lun Aug 18, 2003 2:15 pm

Initial trimis de baixinho
asa, si care-i legatura cu ce am scris eu?. te bagi in seama ca ai ce face, sau cum?

evident, multumex pentru atentie

...cu mine vb? ..daca da ... raspundeam autorului threadului :)

bafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde F|y! » Lun Aug 18, 2003 4:47 pm

Popous???? Groaznice! :bleah: Nu stiu cum dreq s-a adunat atata prostie intr-un singur loc... Mai bine sa stea sa crosheteze... ;f Daca stiu sa faca macar atat! :j La cat sunt de afoane, nu cred ca stiu sa tina nici macar un ac in mana... :hehe:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

2774

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 5:53 pm

deci vorbeai de unul singur, Bortziene. scuza-ma in cazul asta. nu vreau sa te deranjez.

evident, multumex pentru atentie. ©
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 9:08 am

1) Afirmatzia cum ca s-a facut play back este complet falsa !

2)Sala in care s-au aflat aproximativ 500 de persoane

3)( se vedea de la o poshta ca sunt rockeri - par lung , barba , vestimentatzie )... s-au postat exact in fatza scenei ...vociferand ( folosind un limbaj greu de imaginat ...gen "m_ _e " , sa va f_t )

4)doar cetatzenii romani aflatzi in apropiere de grupul protestatar intzelegand sensul cuvintelor shi mirindu-se de ce se intimpla ...

5)Publicul s-a distrat , totul a fost ok pentru cele 500 de persoane ...

s-o lom pe rand:

1) ie drept ca au cantat shi ceva live, da' s-au cam obosit shi-au dat-o pe playback.

2) daca n-ash fi fost acolo, mai ca te-ash crede. partea proasta ie ca nu incap cinsute de inshi acolo in asha fel incat sa ramana spatziu la greu in fatza scenei. care se va vedea shi din pozele care vor fi postate, asha cum ai promis, pe saitu fetelor.

3) deduc din spusele tale ca shi gheorghe gheorghiu ar fi rocker (plete, barba, vestimentatzie) shi, de ce nu, mircea cel batran shi shtefan cel mare.

4) asta ie grava rau de tot! faptu ca unu sau doi dintre insotzitorii lor au facut spume cand au auzit respectivele cuvinte grele, nu inseamna ca "publicul" a luat atitudine

5) Publicul s-a distrat pentru ca, la inceput, a crezut ca este vorba de patru travestitzi care arata beton, iar mai apoi ca este vorba de 4 lesbiene. inclin sa cred ca nici una dintre variante nu este cea corecta.

concluzia mea: organizatorii trebuiau sa se intereseze din timp despre caracteristica principala a locatziei shi ar fi evitat astfel, poate, cel putzin jumate din comentariile "rautacioase". acuma... s-a intamplat, asta ie! poate pe viitor o sa fie mai atentzi.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii