"cichi" girls pe vh1

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

"cichi" girls pe vh1

Mesajde cici » Mar Aug 05, 2003 5:09 pm

Am trait s-o vad si pe asta. Sambata le-am vazut pe astea pe vh1. Pe astia ii stiam oameni seriosi ,a innebunit lumea si le vede zane ? Partea buna e ca poate asa invata si englezii sa numere pana la trei in romana :D .
cici

Mesajde Aliosha » Mar Aug 05, 2003 5:20 pm

Am ramas si eu mai mult decat surprins.
Aliosha

Mesajde Titina » Mar Aug 05, 2003 9:20 pm

Le-am vazut shi io...cica scot noua melodie...asta am auzit la news pe vh1...lol......
Titina
Junior Member

HOP ! IDEE !

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 3:10 am

Eu propun sa sune careva la Bush Jr. si sa-i spuna ca Bin Laden si Saddam se ascund in chiloti la astea doua (cici girla), ca sa dea dracu' cu bomba pe ele, ca astea ne fac tara de rusine mai ceva ca hotii care "muncesc" pe-afara !:o E Aproximativ ... tembela chestia !:o
Aproximativ

Mesajde memetshot » Mie Aug 06, 2003 10:11 am

bai suntem noi inculti ca nu intelegem potentialul incredibil care sade in fetele astea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

...

Mesajde monk » Mie Aug 06, 2003 10:15 am

... sau poate doar s-au prostit aia din anglia de asculta d'astea
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Mie Aug 06, 2003 12:06 pm

Aia din Anglia nu sunt k noi sa critice orice formatie cretina sau orice melodie care apare.....aia pur shi simplu asculta ce apare,se pun "la mintea melodiei shi formatiei" shi nu incep sa faca teorie asupra melodiei shi s-o critice pana nu mai pot......
Titina
Junior Member

Mesajde Junior » Mie Aug 06, 2003 2:03 pm

Asta nu inseamna ca orice dobitocenie trebuie sa ajunga pe primele locuri. Am vazut ca sint si piese care intra pe locu 99 in uk chart si saptamana urmatoare nu mai sint. Cam asta trebuia sa se intample si cu cichi-cichi.
Junior

aiurea...

Mesajde Hades » Mie Aug 06, 2003 4:49 pm

sunt f mirat, nu numai gusutrile romanilor lasa de dorit ci si cele ale englejilor... pacat... kaka garlz sunt niste idioate care au uitat lb. romana intr-un an... da sa dea din gaoaza nu uita... pacat se duce de rapa muzica...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde gabuba » Mie Aug 06, 2003 5:21 pm

pai sa va zic eu cum sta treaba: cichi garls sunt niste gunoaie pt toti, dar cum anglia are multa populatie sugara, acestia din urma iubesc muzica cichi. seamana cu cea cantata de mamenele lor... doar ca nu ca sa-i adoarma ci ca sa-i tina treji. sau e putin mai nasoala ca cea a mamelor lor...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SiMiCs » Mie Aug 06, 2003 10:33 pm

Prea..incantata de ele nu`s!..sa recunosc..mi se par PeNiBiLe .amandoua..sunt electrocutate..si piesa e chiar handicapata!...am citit de curand..intr`o revista ...unde fetele de la "cichi"girl...pretindeau ..ca vor silicoane..:lol: ...Se pare ca fetele astea dincolo chiar au succes!:( ...Desi aici la noi..sunt privite ca niste ..proaste!..nu ca n`ar fi...eu mi`am schimbat parerea despre ele...nu mai stiu delok romana!...Rushine sa le fie!..Mi`e frica sa nu ne faca aceste chichi grl ...de ras pe acolo!:(
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii