varza e monica barladeanu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

varza e monica barladeanu

Mesajde MC » Mar Aug 05, 2003 5:04 pm

Am vazut azi din greseala cateva minute din emisiunea ei. O fi frumoasa , dar ca moderatoare tv n-are nici o treaba. Mai ales cand incepe propozitiile cu "io" in loc de eu si mai arunca un "ihi" . Il intreba pe un invitat "care este caracteristicile lor ?" . Si isi aranjeaza paru la fiecare 5 secunde . Pacat de baiatul ala , Spiridon, care e mai degajat , ca ea parca are un bat in fund.
MC

Mesajde costel300 » Mar Aug 05, 2003 11:23 pm

emisiunea e live, acorda-i o sansa! se mai incurca lumea.o consider o tipa destul de desteapta. La urma urmei nu ajungea acolo daca nu se pricepea .
costel300
Junior Member

Femeia tipica !

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 2:39 am

La urma urmei nu ajungea acolo daca nu se pricepea . .... la "felatie, sex oral, mu*e cu pu*a sculata !
E femeia tipica ... frumoasa si proasta ! E frumoasa ????? Oare inteligenta nu face parte din frumusete ? Degeaba e frumoasa ! E Aproximativ ... stupida !
Aproximativ

Re: Femeia tipica !

Mesajde exact » Mie Aug 06, 2003 3:59 pm

Si tu esti misoginul tipic. Ce sa-ti spun.... femeia tipica. Daca prietena ta e asa (in caz ca ai) nu inseamna ca toate femeile sunt la fel.
Cat despre Monica , scuze , dar mi se pare o frumusete artificiala,care se crede super-buna . Ca moderatoare ar trebui sa lase loc la altii.
exact

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 06, 2003 8:49 pm

nu am de ce sa o critic.. arata bine si a reusit sa ajunga unde a ajuns... in timp ce voi (cei care o criticati) sunteti niste simpli oamenii care nu au facut nimic si totusi stau sa critice tot ce misca.. de parca voi ati fi facut mai bine...:rolleyes:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde bebe22 » Mie Aug 06, 2003 9:16 pm

De unde stii ce au realizat cei care o critica ? Simplul fapt ca apare "pe sticla" si repeta ce i se spune in casca nu inseamna mare realizare.
bebe22

Mesajde SiMiCs » Mie Aug 06, 2003 10:27 pm

Parerea mea...e ca Monica Barladeanu poate fi considerata cea mai frumoasa femeie din Romania...si in legatura cu emisiune ei...hmm...chiar imi place cum prezinta..si mai ales tinand cont si ca emisiunea ei mai e si in direct.,iar la faza cu..aranjatul parului din 5 in 5 secunde...hmm...bate vantu!:p.cred ca asta e motivu pt care ...isi aranjaza parul din 5 in 5 secunde..ma rog nu asta e important!!..important e ca vb corekt!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 10:55 pm

Tu la ce emisiune te uiti ? Nu auzi cate greseli gramaticale face ?? Sau nici tu nu stii prea bine ce inseamna sa vorbesti corect ?
Aproximativ

Mesajde sohatzki » Joi Aug 07, 2003 12:35 am

e frumoasa, insa nu face casa buna cu televiziunea..:rolleyes: de ce nu s-a apucat si ea de cantat, asa poate avea succes mai mare... ca doar asa e "moda" acum in muzica romaneasca! esti model? da-i pe muzica!:cow:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Re: Femeia tipica !

Mesajde Unregistered » Joi Aug 07, 2003 1:55 am

Initial trimis de Aproximativ
[B]La urma urmei nu ajungea acolo daca nu se pricepea . .... la "felatie, sex oral, mu*e cu pu*a sculata !
E femeia tipica ... frumoasa si proasta ! E frumoasa ????? Oare inteligenta nu face parte din frumusete ? Degeaba e frumoasa ! E Aproximativ ... stupida ! [/B]

Daca esti asa de destept si plin de calitati, de ce nu incerci sa fac i ce a facut ea ... Si tot inteligenta si bunul simt pe care pretinzi sa il ai ar trebui sa iti spuna ca nu se injura ca la usa cortului sau ca la tine acasa pe un site pe care intra si oameni ce gandesc
Unregistered

Mesajde SiMiCs » Joi Aug 07, 2003 9:37 am

Initial trimis de Aproximativ
Tu la ce emisiune te uiti ? Nu auzi cate greseli gramaticale face ?? Sau nici tu nu stii prea bine ce inseamna sa vorbesti corect ?

Da mey desteptule...eu sunt surda.. intelegi?...n`aud! ...ca de vb stiu vb corekt...nu vezi?:p ..Numai n`aud...:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Re: varza e monica barladeanu

Mesajde FLixandru » Dum Aug 10, 2003 3:39 pm

Initial trimis de MC
Am vazut azi din greseala cateva minute din emisiunea ei. O fi frumoasa , dar ca moderatoare tv n-are nici o treaba. Mai ales cand incepe propozitiile cu "io" in loc de eu si mai arunca un "ihi" . Il intreba pe un invitat "care este caracteristicile lor ?" . Si isi aranjeaza paru la fiecare 5 secunde . Pacat de baiatul ala , Spiridon, care e mai degajat , ca ea parca are un bat in fund.

Ai mare dreptate. Si mai este o chestie. de fiecare data cand vorbeste la telefon cu cineva, in direct, ne anunta ca este cineva "in telefon". Ce or cauta saracii telespectatori in telefon, numai ea stie.
FLixandru
Junior Member

Mesajde FLixandru » Dum Aug 10, 2003 3:51 pm

Initial trimis de Bad Girl
nu am de ce sa o critic.. arata bine si a reusit sa ajunga unde a ajuns... in timp ce voi (cei care o criticati) sunteti niste simpli oamenii care nu au facut nimic si totusi stau sa critice tot ce misca.. de parca voi ati fi facut mai bine...:rolleyes:

De unde stii tu ca noi (cei care o criticam pe Barladeanu) nu am facut nimic? Poate ca unii dintre noi suntem chiar mai sus decat ea! Dar tu nu ai de unde sa stii acest lucru.
FLixandru
Junior Member

Mesajde F|y! » Dum Aug 10, 2003 8:19 pm

Monica e frumoasa, dar nu cred ca ar trebui sa mai apara pe stikla pana ce nu invata sa vb corect... :p si mai face si niste gafe! cand o vad, ;a Monik, draga, stai p'acasa (acu ai bani, nu tre sa muncesti) si nu ne mai chinui...da fapt, ea se straduieste! Bine ca nu tre sa tin pe B1 cat are emisiune... :j
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Aug 13, 2003 11:49 pm

Initial trimis de FLixandru

Dar tu nu ai de unde sa stii acest lucru.

pai daca spui , stim!
Unregistered

Mesajde SatyR » Joi Aug 14, 2003 3:01 am

Nu stiu cat de penala e ca si intelect pentru ca n-am stat niciodata sa-i ascult emisiunile dar de buna e buna rau iar cei de la revista FHM au desemnat-o drept cea mai belea femeie din romania pe 2003, are si un pictoral destul de interesant in revista mai sus mentionata.
SatyR
Junior Member

Mesajde costel300 » Joi Aug 14, 2003 11:00 pm

televiziunile au nevoie de imagine iar oamenii frumosi o ofera.
apoi sa nu uitam ca e o emisiune de vara.
costel300

fericirea e importanta

Mesajde tzucu » Joi Aug 14, 2003 11:23 pm

have safe sex
tzucu
Junior Member

Mesajde usualflow » Dum Aug 17, 2003 1:21 pm

Pe domnisoara Monica Barladeanu o stiu de pe vremea cand era chelneritza la terasa "Ok" din Iasi...ca intre timp a ajuns unde a ajuns...e o alta poveste. Eu sunt de parere ca nu mai conteaza daca a "supt-o" sau nu, atata timp cat a stiut ce si cand sa suga. A ajuns in televiziune, asta dupa ce a "terminat" Drept-ul, facultatea indragita de toata fotomodelele (de ce oare?) si este apreciata de foarte multa lume... Cate nu au urmat oare exact acelasi "traseu", de la Marylin Monroe pana la Mihaela Radulescu ? Au fost fete destepte, pentru ca la un moment-dat au stiut ce si cum sa "faca"...
Pe mine personal emisiunea Monicai de la B1 TV nu ma prea incanta....E foarte adevarat ca mereu face mici gafe si "are grija" sa strecoare si ceva greseli de exprimare, dezacorduri si altele...Si se straduieste sa para degajata, in timp ce ea de fapt pare foarte crispata... doar e in direct. Si ce daca e in direct? Stiu persoane in televiziune mult mai in masura sa modereze o emisiune "live"...fara dezacorduri, fara greseli de exprimare, fara "io"-uri si fara "ma"-uri... :D
Da, e frumoasa Monica, nu pot sa contest acest lucru; si nu numai ca e frumoasa, ci e si placuta, ceea ce, de cele mai multe ori, conteaza mai mult decat frumusetea in sine... doar ca... Tipa asta a invatat in liceul "frecventat" si de mine... si intr-o zi il intreb pe fostul ei profesor de istorie (care mi-a fost si mie profesor): "Cum era Monica Barladeanu in liceu?"... la care asta, om f serios si detestat de toate generatiile care i-au trecut "prin mana", raspunde: "Frumoasa"... Eu il intreb mai departe: "bine, bine, frumoasa...asta stie toata lumea. Cum mai era ea?" .....Si proful, foarte serios, raspunde: "Frumoasa, a t a t".... si accentueeaza "atat". M-a pufnit rasul.
Lupu' isi schimba parul/varsta/experienta de viata...? Sa speram...:eek:
usualflow
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Aug 17, 2003 1:43 pm

la cate persoane o urmaresc pe B1, lasati-o sa traiasca...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: varza e monica barladeanu

Mesajde copiutzu » Mie Aug 20, 2003 10:39 am

Initial trimis de MC

Da, ai dreptate legat de Spiridon. E degajat baiatul rau de tot. Din pacate, insa, nu au reusit aia de la PROTV sa il degajeze prea departe, asa ca acum ne toaca nervii la B1TV.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

3969

Mesajde baixinho© » Dum Noi 02, 2003 3:01 pm

Initial trimis de FLixandru
De unde stii tu ca noi (cei care o criticam pe Barladeanu) nu am facut nimic? Poate ca unii dintre noi suntem chiar mai sus decat ea!

adevarul este ca daca te sui pe o scara iar ea sta pe scaun esti mult mai sus ca ea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nanuka » Joi Mar 04, 2004 7:47 am

Barladeanca e super marfa,

degeaba va kktzti pe voi :yD

muahhh..

Nanuka.........:P
Nanuka

Mesajde vali » Joi Mar 04, 2004 7:55 am

e doar o tipa faina. nimic mai mult

si nu uitati ca e femeie...
some people deserve to die
vali